tabi insan 8 km ye 10 km ye alışınca 4 km ler az oluyor dimii leopar burçinimmm ayhh biz ne edek loo utandım valla kendimden kalkıp yürüyek demii benimkide soru işteeeKizlar iyi dilekte bulunan herkeze tesekkürler. Daha haber bekliyorum
Bu arada stresi atayim diye vurdum kendimi yollara. Fazla yürüyemedim aklim hep evdeydi..Acaba telefon geldi mi diye...
40 dakkika
4,417km
6512adim
5,18hizla
352.4 kalori
Simdide kahvaltimi yapiyorum....
az daha vakit geçsinn en sexüü fotumu koycem senin içinn ama yüzünü nasıl siliyorsunuz bilemiyomm ben normal koyup sonra silerim fotoyu :) zati yüzü kireç gibi olmazkii arkadaşımın eşi rus beyaz surat geldi deyip duruyor kadına :) çok gülüyorum o hesapkızzz beni şımartıyorsun heeeeee....
teşekkür ederim canım benimm...
sizlerde pehhh gözelsinizdir eminimm...
azcık daha verin önceleri ve sonraları bekliyorum ona göre
aşkı boşver hadise kaç beden giyerrrrrrrrrrrrrrrrr
Peki siz ne yapıyorsunuz bu durumda????ne cezası olabilir mesela...
kahvaltı alternatifleri çok fazla neşeli kuşummm loxa omleti,haşlama yumurta,pastırmalı yumurta sebzelerden istediğini değişik değişik yapabilirisn mesela fırında kırmızı biberin içini lorlu dereotlu doldur pişir mis olur misss daha daha nicelerii hem bunlar sıkılmayacak kadar güzel şeyler sen sadece eski alışkanlıklarını özlüyorsun ama geçecek bencehavada bulut hamur işini unuttt sen buraya takıl iştahın şıp diye kesilir ben sana özel iğrençlikte yaparım istersenlağım faren olayım
ÇOOOOOKKKK teşekkür ederim:))))Evet çok doğru tespit...eski alışkanlıklarımı özlüyorum mesela ekmek kızartıp yemek 1 2 yudum bal yemek:)))))Tamam bundan sonra daha çok alternatif üreteyim...destek için çoookkkkkk teşekkürleerrrr
kar,buz bahaneee keyifler şahanee oh ohhh sefanız olsun ana oğull meşallahhh meşallahhhbırrrrrrrr donuyorum :)
oglusumla terasa cıktık oynadık
süperdi valla bu arada anamlarda mahsur kaldık
arabalar felaket kayıyor yola cıkamıyoruz hoss ben memnunum gerci
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bakem.gecmısı oku oku bitmedi yaw
Kizlar bu gün belli oluyor Kardesime vizeyi Dün pasaportu yolamislar ama tabi bilmiyoruz icine vizeyi vurup vurmadiklarini. Ups ten alinca ögrenicez...Allahim insallah vermislerdir.
Dünkü menüm
1.ögün
klasik Karatay kahvaltisi
1 dilim Greyfurt
1 kasik keten tohumu ve cörek otu
2 kapsül omega3 takviye
1 kapsül vitamin C
2.ögün
kiymali-az bulgurlu ispanak
1 kase yogurt
2 köfte
sivi: 2 litre limonlu su/ 3 bardak cay
spor: Nerdeyse 8 km tempolu yürüyüs...[/QUOTE
canım umarım istediğiniz belge gelir
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngunaydın kızlar
kızlar günaydın menümü yazıp geçmişi okuyacağım öperimm
dün akşamki menüm
turp otu salatası(sarımsaklı,zeytinyağlı,limonlu)
brokoli salatası
1 adet mercan tava(dünden kelmıştı atmaya kıyamadım)
1 çay bardağı ceviz,10 adet yeşil zeytin
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği
2,5 adet mandalina (reglim yaklaşıyor bir iştah patlaması mevcut bende ancak bu şekilde frenleyebildim)
sabah kahvaltım:
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış köy yumurtası
10 adet zeytin
köy peyniri(keçi)
1 çay bardağı ceviz
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım afiyet olsungünaydıın kızlarr
bügünki kahvaltım
2 tane kk yumurta
beyaz peynir
havuç salatası olmazssa yumurta zor yeniyo valla
gün kurusu badem bu kadar
akşamda lahana dolması yedim salatayla çok severim ama fazla yemedim
herkese başarılar hepinizi öpüyorum kolay gelsin
canım çok hoş bir elbiseymiş ankaradan mı aldın?zayıflayınca adres sorabilirim bu yaz çok düğün var
amanda aman handanım gelmiş kuzusuna kıyamayan handanımm canım benimm kuzun seni çok ama çok sevecek ister çalış ister çalışma bu hiç değişmeyecek mujkkk
canım çok teşekkürler desteğin için yüreğime su serptin.iyiki varsın.bakalım ilk hafta biraz zor geçer ama alışırım sanırım.canım allah sana da versin inşallah inanılmaz güzel bir duygu isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın.öpüyorum kocaman
kar,buz bahaneee keyifler şahanee oh ohhh sefanız olsun ana oğull meşallahhh meşallahhh
ikiz gözükmüyor,gözlemede yok ortalarda ,jarna hava şartlarına teslim oldu sanırım ,pepeti nirelerde heç bilemeyomm ve adını sayamadığım diğer bıldırcınlarr nereye kabolursunuz kızçelerim yaaa :44:
canım çok hoş bir elbiseymiş ankaradan mı aldın?zayıflayınca adres sorabilirim bu yaz çok düğün var
bize keyifli geliyordu Allah dısardakilerin yardımcısı olsun canım
bu arada benim tickerimi degiştirebilecek yardımsever bir arkidis arıyorum
sürekli ugrasmama ragmen hala beceremiyorum yapıyorum ama imzaya eklemeye gelince olmuyor
halbusemki hepsini de kopyalıyorum :26::26:
yokmu bana acıyacak biri
bize keyifli geliyordu Allah dısardakilerin yardımcısı olsun canım
bu arada benim tickerimi degiştirebilecek yardımsever bir arkidis arıyorum
sürekli ugrasmama ragmen hala beceremiyorum yapıyorum ama imzaya eklemeye gelince olmuyor
halbusemki hepsini de kopyalıyorum :26::26:
yokmu bana acıyacak biri
boy 1.62
baslangıç 85
suan ki 75
hedef 653: heyyyy yardım lütfennn
ben acıdım...
boy
şimdiki kilo
hedef kilo
ve başlangış kilo alimmmmm
teşekkürler canım eminim sana da çok yakışacakkk.düğün ne zaman?yani bir küçük beden mi alıyorsun merak ettimhemen söyliyim kotondan türkiyenin dört bi yanından alabilirsiniz...
maslım bı el at yaw nıye boyle oldukıneEyvah geri mi geliyor detoks kiloları :26:
Bence hiç üzülmeyin...kesinlikle mens ile ilgili tam olarak bitmeden kiloda iniş olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?