kahvaltı alternatifleri çok fazla neşeli kuşummm loxa omleti,haşlama yumurta,pastırmalı yumurta sebzelerden istediğini değişik değişik yapabilirisn mesela fırında kırmızı biberin içini lorlu dereotlu doldur pişir mis olur misss daha daha nicelerii hem bunlar sıkılmayacak kadar güzel şeyler sen sadece eski alışkanlıklarını özlüyorsun ama geçecek bencehavada bulut hamur işini unuttt sen buraya takıl iştahın şıp diye kesilir ben sana özel iğrençlikte yaparım istersenlağım faren olayım
sevgilisine kocasına ne hediye alsam diye düşünenelere süper bir önerim olcek ama şu resim eklemeyi başarmam gerek nasıl oluyor bir kurcalayamda size öneride bulunayım :)) fileye gelince durduğun hata gızzz al hemen sexüüü bıldırcın
hatunlar 2 dolu sele ütüm var.yardıma ihtiyacım var
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..
arkadasım ya ahan da bunu söleyip duriii beni deliii ediyi :26:
vuuuw aynından bendede var tatlım yogunluktan yapamıyorum ben sana sen bana okışmı
ayıp ettin karatay bıldırcını burada hep destek tam destekk öperikkÇOOOOOKKKK teşekkür ederim:))))Evet çok doğru tespit...eski alışkanlıklarımı özlüyorum mesela ekmek kızartıp yemek 1 2 yudum bal yemek:)))))Tamam bundan sonra daha çok alternatif üreteyim...destek için çoookkkkkk teşekkürleerrrr
canım benimm inan iyi hisset diye söylemedim sen onu sev yeter gerisi boş handanımm tambuğdaydan yapılmış kurabiyemmm ayy amin handanım aminnnnnnnnnn yaaa nasıl isterim bilemessin kesin koalalar gibi yapışık dolaşırdık biz :) bunca bekleyişten sonraa keşke gelseee ama burası bana uğur getirecek biliyorum jarnada okuyup üflerse daha ne olsun ayy oldu bu iş gelecek o sıpa nazlanıyo ama gelecek :)) inşallahhhgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok teşekkürler desteğin için yüreğime su serptin.iyiki varsın.bakalım ilk hafta biraz zor geçer ama alışırım sanırım.canım allah sana da versin inşallah inanılmaz güzel bir duygu isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın.öpüyorum kocaman
acil destek hattım sağoll hızır gibi yetiştin ama ne yaptın bilemessin uyuyan kuzuyu kurda çeviridnkonuya cevap yazdığımız yerin altında diğer seçenekler kısmı var
ordan eklenti ekleye gel..
açılan pencereden dosya ekleyi işaretle..
bilg olan fotolardan birini seç
upload files kısmına tıkla.
en alta seçtiğin resim geecek.
sonra yine içeriğe ekle de.
olsun loo bolero güzelmiş görmüş oldukk sırtım ısındı vallaasana anlatıcam derkennn..
bilgdaki fotoyu eklemişim
bolero örneği
iyiki başka resimleri eklemedim yawwww
1 saat süren kahvaltılara bayılayrummm daaaaaaaben burdayım şekerim ama geçmişi okumaktan cevap yazamadım.bugün kahvaltıya geç kaldım yaaa.
dün misafir falan derken çok yorulmuşum.sabah 11 de uyandım bir güzel karatay kahvaltısı ve yanında sütlü kahve .
yalnıza var ya lökeşe .ku gibi uyumuşum tam 1 saat kızımla nefis kahvaltı yaptım .
ve şekerparem bundan sonra havuçları haşlamak yok
inşallah bugün yürürüm bursada kar var süper ve güneşle beraber dahada bir güzel
hatunlar 2 dolu sele ütüm var.yardıma ihtiyacım var
okiş hayatım okiş.her misafir geldiğinde onları nereye sokacağımı şaşırıyom
teşekkürler canım eminim sana da çok yakışacakkk.düğün ne zaman?yani bir küçük beden mi alıyorsun merak ettim
ağustosa düğün,ben içine girebildiğim bedeni aldımm..
aylaradır kilo vermiyorum ..
kilo verirsem biraz yanlardan daraltrırım olmadı.
Merhaba canlarımmmmm
Nasılsınız bakiiimmmm petuş resmini koyacak herhalde 2 de çıkacağım ben acele koysun bekliyorummm.. Daha kahvaltı etmedim ben anladım ki benim leptin bana küstü geç yattığım içinve geç kalktığım için uyku saatlerimi düzenlemem lazım.
guleryuz2011,
doggy,
burkanscetin,
sekerkiz67,
petunyaaa,
skrnky,
asli72,
hayattanazicik,
ebruprl,
sevilselen,
kaziratu,
tugram1,
asyam21
13 üye varız suan 4 ziyaretci sizide aramıza bekliyoruz
hosgeldiniz arkadaslarrr
canım bence bir küçük bedeni al ağustosa çok var daha hem de motive oursun arada denersin falan bir amacın olması iyi olur benceağustosa düğün,ben içine girebildiğim bedeni aldımm..
aylaradır kilo vermiyorum ..
kilo verirsem biraz yanlardan daraltrırım olmadı.
bıldırcınlarım malum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ yaklaşmakta bu sebeplen sevgilime ne alayım,ayy kocama ne alayım diye pokunu yimiş hindi gibi düşünüp duran siz sevgili karatay bıldırcınlarıma bir önerim var
sevgiler
petuşş
Eki Görüntüle 337549
canım bence bir küçük bedeni al ağustosa çok var daha hem de motive oursun arada denersin falan bir amacın olması iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?