Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay alcamda bacım bu vucutla nasıl gıyırlır bılmemekle de bakalım tatlım hedıye ornegını

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

arkadasım ya ahan da bunu söleyip duriii beni deliii ediyi :26:

tatlım halamı olmadı ben yapıyım dur dıyet baslangıc tarıhın neydı?

ayıp ettin karatay bıldırcını burada hep destek tam destekk öperikk

canım benimm inan iyi hisset diye söylemedim sen onu sev yeter gerisi boş handanımm tambuğdaydan yapılmış kurabiyemmm ayy amin handanım aminnnnnnnnnn yaaa nasıl isterim bilemessin kesin koalalar gibi yapışık dolaşırdık biz :) bunca bekleyişten sonraa keşke gelseee ama burası bana uğur getirecek biliyorum jarnada okuyup üflerse daha ne olsun ayy oldu bu iş gelecek o sıpa nazlanıyo ama gelecek :)) inşallahhh

acil destek hattım sağoll hızır gibi yetiştin ama ne yaptın bilemessin uyuyan kuzuyu kurda çeviridn hehe çok tehlikeli geliyorum şimdii inşallah beni atmazlar topikten loo birazdan bişi paylaşıcam hazır olun bekleyin beni anacııımmm :) az sonraaa

sana anlatıcam derkennn..
bilgdaki fotoyu eklemişim
bolero örneği
iyiki başka resimleri eklemedim yawwww
olsun loo bolero güzelmiş görmüş oldukk sırtım ısındı vallaa

1 saat süren kahvaltılara bayılayrummm daaaaaaa

hatunlar 2 dolu sele ütüm var.yardıma ihtiyacım var

bırak kırışık kalsın loo 2 sepetmii kabus gibiii benden sana feydaa yok annemmm :)

1 saat süren kahvaltılara bayılayrummm daaaaaaa

bırak kırışık kalsın loo 2 sepetmii kabus gibiii benden sana feydaa yok annemmm :)[/QUOTE]

eh o zaman kalsın .sen öle diyosan datlişkom bir bildiğin vardır .dimi ya

Merhaba canlarımmmmm

Nasılsınız bakiiimmmm petuş resmini koyacak herhalde 2 de çıkacağım ben acele koysun bekliyorummm.. Daha kahvaltı etmedim ben anladım ki benim leptin bana küstü geç yattığım için ve geç kalktığım için uyku saatlerimi düzenlemem lazım.

guleryuz2011,
doggy,
burkanscetin,
sekerkiz67,
petunyaaa,
skrnky,
asli72,
hayattanazicik,
ebruprl,
sevilselen,
kaziratu,
tugram1,
asyam21

13 üye varız suan 4 ziyaretci sizide aramıza bekliyoruz
hosgeldiniz arkadaslarrr

teşekkürler canım eminim sana da çok yakışacakkk.düğün ne zaman?yani bir küçük beden mi alıyorsun merak ettim

ağustosa düğün,ben içine girebildiğim bedeni aldımm..
aylaradır kilo vermiyorum ..
kilo verirsem biraz yanlardan daraltrırım olmadı.

Kızlar bezelye yasakmıydıı yahuuuu????
Valla bugünkü yemekte vardı bende yedim

2.öğün:
1 tabak bezelye yemeği
12 kaşık yoğurt

.

elbıse on numara sekerım emınım sanada yakışmıştır.olsun daraltırsın ne olucek fiyatı nedır merak ettim

insallah küsmemiştr sana leptinin sen onun gönlünü al artık erken yatar erken kalkarsın barısırsınız:))

Son düzenleme:
bıldırcınlarım malum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ yaklaşmakta bu sebeplen sevgilime ne alayım,ayy kocama ne alayım diye pokunu yimiş hindi gibi düşünüp duran siz sevgili karatay bıldırcınlarıma bir önerim var
sevgiler
petuşş

canım bence bir küçük bedeni al ağustosa çok var daha hem de motive oursun arada denersin falan bir amacın olması iyi olur bence

canım bence bir küçük bedeni al ağustosa çok var daha hem de motive oursun arada denersin falan bir amacın olması iyi olur bence

içine girceğim ümidiyle aldıklarım hep dolap bekliyor canımm...
daraltılınca modeli bozulacak bir elbise değil.
pek güvenemiyorum kendime açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…