Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

muhahahahaha.ooyyyyyy hahahahahahahahaa ayyyyyyyyy muhahahahahahaha
kahkahkah kıhıkıhkıh hankin kon kon hankin kon kon
eheheheheheheeeheeh ayyyyyy yanlarım ağrıdı be kız anam süper bu be
kaç yumaktan çıkarki muahahahaha
kaymaklı ekmek kadayıfım süpersin valla.

1eh o zaman kalsın .sen öle diyosan datlişkom bir bildiğin vardır .dimi ya
ömür biter iş bitmez ütüler heç bitmez salla gitsin :)

ey Allahım ya nerden buldun bacım bunu
ayhh haylaz bi kız arkadaşım var o göndermiş ben çok güldüm sizde gülün istedim ama rahatsız olan olursa hemen silerim eklerken korktum valla aforoz edilirim deyi :)

Son düzenleme:

canım bizi güldürdün allah da seni güldürsün ben hediye olayını düşünmemiştim eyi oldu:))sen mi örüyosun?sen de bu neşe varken merak etme kuzu da dayanamaz gelir.canım allah gönlüne göre versin.dediğin gibi kuzular ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar:))benim kız kardeşimde çok uğraştı bu konuda 2.tüp bebk denemesinde oldu şuan
aylık tatlımı tatlı bir kızı var.güzel allahım isteyen herkese nasip etsinnn.bu zorlukları bilirim ama sakin olmaya çalış en önemlisi bu bir de olumlu düşünmek sonrası çorap söküğü gibi geliyor.bu resm,n altına ilginç bir yorum oldu ama hayırlısı:)))

yok bea cok komık ne olcek yapalım kırmızı kırmızı

aynen bende çok güldüm loo kaç yumaktan çıkar bilmiyom ee bunu değiştiren etkenler fazlaca olabilir ayrıca gerisi yaratıcılığınıza kalmış civcivli,ördekli örülebilir yada ucuna kalp koyulabilir üzerine kalbimin anahtarı yazılabilir :)) ayyhh ben yemeğe gidemde ar damarım dinlensinn çatlamış zaarrr

ayy öldüm gülmektennnnnnn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün anacığımmmmm koptummmm yazamıyorummm bütün gün gülerim ben buna :))))))))))))

çıtırlarım ben kaçenzi sizi kocaman öpenzi. daha gidip yumak alcam petuşumun gönderdiği donundan örcem goncama sıcak sıcak giysin
sevgi ve saygılarımla

yagları yakan hormon yanı leptın ınsan uyuyunca devreye gırıyo yanı gece 01 den 05 e kadar.bu surede uykuda olmak gerekıyorkı leptın hormonu gorevını yapabılsın canım

bende karatay diyetine başladım bugün 3. günüm. fakat ceviz badem gibi kuruyemişleri çok tüketiyorum listeye göre ve kalorileri yüksek olduğu için daha önce zorla verdiğim kiloları geri alacağım diye korkuyorum. tüm gün boyunca yediğim ceviz miktarı bir ince belli çay bardağını biraz geçer sanırım. ayrıca 5-6 adet gün kurusu yiyorum.çokmu acaba? kitabı satın aldım ama henuz kargoda okuma şansım olmadı. hava şartlarından dolayı gecikecek sanırım.

bugünkü menumden bahsedeyim:

kahvaltı

2 rafadan yumurta
3 cherry domates
bir avuç peynir
2 gün kurusu
1 adet çiğ kırmızı biber
bir ince belli çay bardağı ceviz
yeşil çay

arada 1 gün kurusu- 1 parça ceviz

öğle yemeği

düğün çorba
2 dilim rosto
çok az mevsim salatası
bir kase yoğurt
br tatlı kaşığı keten tohumu

arada bir elma yiyeceğim.
sıvı olarak bol su ve yeşil çay ayrıca günde 2-3 sade türk kahvesi

18:30 akşam yemeği- ızgara tavuk ve salata düşünüyorum

çalışıyorum o yüzden harfiyen uyamıyorum maalesef.

bu arada akşamları 30-40 dk yürüyüş yapıyorum. gece 12 veya 1 gibi yatarım.
sizce diyete uygunmu? kilo verebilirmiyim ? 164 boyum, 61 kiloyum ve 54-55 olmak istiyorum
bilgi sahibi olanlar ltf tavsiyelerde bulunun :))

merhaba hoşgeldin aramıza.diyetin başlarında bende cevizi çok tüketiyordum merak etme sıkıntı olmuyor.ekmek yerine öğle ve akşamda yedim alışana kadar şuan sabah dışında pek yemiyorum.gün kurusu da fazla sayılmaz zamanla azalıyor.ara öğünleri yememeye çalış bence.meyveyi sabah tüketiyoruz.hele elma çok acıktırır.bence yeme.şimdiden kolay gelsin menülerini paylaş biz yorumlarız.

Allah seni bildiği gibi yapsın emi kız bu neee:):):)

sabahki menümü yazayımm

4 kk peynir
10 zeytin
yarım portakal,
1 küçük muz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 günkurusu 1 hurma 3 üzüm

evet arkadaşlar çok mutluyummmm 2 senedir içine giremediğim kotuma girdim bugün(biraz zorla da olsa:))ve bugün diyetimin 2.ayı doldu ve sabah tartıldım 66.5 yani 2 ayda 3.8 kilo çok iyi bence.zaten acelem yok sinsire sindire veriyorum kiloları aç da kalmıyorum süperrrr.66.5 benim hamileliğe başladığım kiloydu burdan sonrası daha da iyi olacak yaza süper bikiniler almayı düşünüyorummm darısı hepimizin başınaaaaa.yaza bomba bombaaa olacağızzz

tavsiyelerin ve yorumların için teşekkürler handan_06.
ara öğün yememeye çalışıyorum direniyorum ama bazen 1- 2 parça ceviz veya bir gün kurusu atıyorum ağzıma.benimkisi aslında oburluk alışkanlık yoksa acıktığımdan değil :)) bir hafta uygularsam tahmini kaç kilo veririm acaba fikrin varmı?

canım hosgeldın.menun gayet guzel gorunuyo fakat dugun corbasında bıldıgım kadarıyla un var olmaması gerekıyo bıde hangı meyveyı yersen ye muhakkak ogunle bırlıkte ve sabah saatınde ye ogun aralarında en az 4 saat yada en ıyısı 5 saat agzına hıc bırsey surmekı yag yakımı baslasın kolay gelsın hepımıze

hoşbuldum papadiya :)) evet düğün çorbasında un vardır bende öyle biliyorum ama iş yerinde olduğum için aç kalmaktansa yiyeyim dedim.
meyve konusu benimde dikkatimi çekti . herkes kahvaltıya yada öğle yemeğine eklemiş. bu uyarını dikkate alacağım teşekkürler. ayrıca öğün aralarında yeşil çay türk kahvesi tüketiyorum. zararı yoktur sanırım.

birde omega 3 dediğiniz balık yağımı? hergün almalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…