Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ve çokk tokum şimdide su içiyorum öğlende biberye çayı içerim ohh ohhh kışş kışşş kilocuklar herkese kolay gelsin
kolay gelsın canım tebrıkler

Detoks hıc yapmadım on ay kadar oldu.44.5 kg verdım .Ayda 4 kg verıyorum ama 8 kg vermıs gıbı duruyor.

Umarım dılegın hayırlısıyla gerceklesır.Kendıne ıyı bak sporcu hatun

günaydın sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bakem.gecmısı oku oku bitmedi yaw
sekercım ıyıyım.Kendıne ıyı bak

zeytın cevız lazım bu menuye canım.Avatarın cok guzelmıss ya

kuduruk kızlar,napıuyonuz bakem?

ben fena değilem,dünkü romantik kar yağısı,buz gibi rüzgara bıraktı yerini minik ilçemde,dışarı bakınca bile üşüyorummm reyizz

yalnuz dünkü tuzda tavugumuzda petuşun gözü kaldı,hiç güsel degıldı,bereriksiz kocam güzel çıkaramadı tuzdan tavığı,gayet tuzlu bir şekilde yedik ve bayagı ödem yaptım sayesındeyanında biraz mantar sote,ve salata ile yedim.

sabah da bayagı guvvatlı bir kaffaltı yaptım:şöyle ki

yarım greyfurt
yarım muz
2,5 yumurta(kızımın artıgını da bana getırdı bakıcısı)
10 zeytın
akşamdan kalan salata
6-7 cevız

asıl bomba şimdi, 2 saat sonra oğlumun verdiğim keki yememesine sinirlenip mideye indirdim:hem de ayaküstü,hiç keyif bile almadım ama yedimtuz kokmuştur arkadaşlar,cezama razıyımama famir vermesin,insafsızlık yapar kesin

tanımıyorum ya internetten buldum alalh alalhhhhh...
bu kadına olduğu gibi kısa olmadı ki bana diz hizamda.
göğüs dekoltesini de kapattım mı tamamdır...
e öyleyse iyi.....
ya bu detoks kiloları geri mi geliyor diyorsunuz?:26:ben de yapacaktım haftaya,hatta arkadas da bulmustum yanıma,hiç kalkışmayayım o zaman

dün petunya beni elektrikli sandalyeye oturttu galiba sıra senin ama bunun yanında başka işkencelerde görürmüüsn bilmemm :):):) şimdiden allah yardımcın olsun ...

ayy öldüm gülmektennnnnnn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün anacığımmmmm koptummmm yazamıyorummm bütün gün gülerim ben buna :))))))))))))
aminnnnnn :))

çıtırlarım ben kaçenzi sizi kocaman öpenzi. daha gidip yumak alcam petuşumun gönderdiği donundan örcem goncama sıcak sıcak giysin
sevgi ve saygılarımla
:))
Allah seni bildiği gibi yapsın emi kız bu neee:):):)
sıcacık sevgi dolu sevgililer günü donuu duymayan örmeyen kalmasınn anacımm :))

sabahki menümü yazayımm

4 kk peynir
10 zeytin
yarım portakal,
1 küçük muz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 günkurusu 1 hurma 3 üzüm
afiyet olsun kuş üzümüm

işte budur balböcüümmm

elbise güzel deeee,kocan giydircekmi bunu sana
ene enişte kızarmı lo buna çok açık değil bence emme :44:

bu kadın kim ayrca famirr,civap istiyorum hemen
anam aplan kızdı ben diyin sana famirr canını seven kaçsın loo bu nebiçim sormak loo anammm :18: tırstım

Herkese merhaba;

Ben yazamayıp, formu takip edenlerdenim. 45 gündür elimden geldiğince Karatay beslenme şekline uyuyorum. Ama sadece 1,5-2 kg gibi verebildim. Bence bunun bir nedeni börek, makarna, pilav, kızartmalar, baklava vs. gibi gıdaları uzun yıllardır yemememdi. Ancak ekmeği ve tuzu azaltmak ( sadece kahvaltıda 1 dilim tuzsuz etimek ) ve akşam 20'den sonra yememek bile bana çok yaradı. İncelmişsin diyorlardı. Bugün ölçtüm bel ve göğüsten 3'er cm gitmiş. Kalçadan gitmemiş.( Zaten orda fazla yoktu ) İncelmek bile orantılı olmuş bu beslenme şekli ile. Çok mutlu oldum. Yola devammmm.

sinirlendiğinde canın sıkıldığında mideye bişeyler indirme huyundan vazgeç cınımmmmmmm

ene enişte kızarmı lo buna çok açık değil bence emme :44:

anam aplan kızdı ben diyin sana famirr canını seven kaçsın loo bu nebiçim sormak loo anammm :18: tırstım

göğüsler meydanda bacım yawww ben bile kızdım bak kendime şimdi
ama içime bişey giyerim diyerekten aldıydım zati.
boyuda diz hizama geldi o kadar kısa olmadı..
evli barklı kadın olunca böle oliyyyyy

e öyleyse iyi.....
ya bu detoks kiloları geri mi geliyor diyorsunuz?:26:ben de yapacaktım haftaya,hatta arkadas da bulmustum yanıma,hiç kalkışmayayım o zaman

500ü geri geldi ama hala eksilerdeyimm..
yinede yap derim.
vücut şaşrımış olur çabucak gider inş kilolar

dün akşam yemeğim

1 büyük kase mercimek çorbası
1 tavuk pirzola
biraz ceviz
biraz antep fıstığı
biraz da çekirdek
Cevız fıstık cekırdek ıyı fıkır bırarada tuketmek.

kız loxi aldığım elbise bu..
yalnız benim üzerimde pek böyle durmadı tabi
Eki Görüntüle 337483
Sıyah ınce gosterıyor 38 beden deseler ınanırım bu elbıse ıcın.

Evet canım aynen katılıyorum. Zeytınyagı ozellıkle cok yarıyor bagırsaklara.Yagsız tuketımden kabızlık oluyormus zaten.

Kılo verınceye kadar 2 yumurta tuketılecek.Zeytın enaz 10 tane olsun. Afıyet olsun

bizi aydınlattıgın icin tesekkürler arkadasım ben de yakında kan testlerini yaptırcam insalllah
Rıca ederım her zaman sorabılırsınız.Ozel mesaj da atabılırsınız. Muhakkak yanıtlamaya calısırım.

zeytın ve cevız az olmus arttıralım lutfen.

kızlar verdiğiniz kiloların kaçı geldi geriye.
benim 900 gramın 500ü geri geldi de
Detoks yapmayın ya :26:

sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık
:26: Detoks yapmayın vucudunuzu kıtlık moduna sokmayın.

Meyveyı de yememıssın tebrıkler. Meyveler masum degıller seker kaynakları.

valla ben bu detoksa falan inanmıyorum bildiğinizden şaşmayın sadece sabır başka bişey yok hem aç değilizki yazada çok var niye acele ediyoruz karataydan şaşmam şahsen sevgiler
:13: Aynen katılıyorum canım.

tatlım egen gıder bozma morelını zaten cok hızlı verılenler yagdan veya kastan degılmışkı su gıdıyomuş vucuttan oyuzden bıldıgınden sasma karatyala kalıcı verıyoruz
Evet canım bence de.

Eyvah geri mi geliyor detoks kiloları :26:
:26: Vucut kıtlık moduna gırınce salgılıyor ınsulını leptının yerıne kanımca.O da depoluyor.

40 bedenlik yavru kuşşşş

Bence hiç üzülmeyin...kesinlikle mens ile ilgili tam olarak bitmeden kiloda iniş olmuyor.
mens nedır?

bırrrrrrrr donuyorum :)
oglusumla terasa cıktık oynadık
süperdi valla bu arada anamlarda mahsur kaldık
arabalar felaket kayıyor yola cıkamıyoruz hoss ben memnunum gerci
Keyfınıze bakın.

Kızlar bezelye yasakmıydıı yahuuuu????
Valla bugünkü yemekte vardı bende yedim

2.öğün:
1 tabak bezelye yemeği
12 kaşık yoğurt

.
Uzulmeyın ben de tuketıyorum bezelyeyı.Zaten hergun pısmıyor kı.

Petussss cok ınce dusunmussun bacım pes yanı.

Ne oruyon dıynlere ne dıyelım?

ayy öldüm gülmektennnnnnn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün anacığımmmmm koptummmm yazamıyorummm bütün gün gülerim ben buna :))))))))))))
Cok komık ya hakkaten

çıtırlarım ben kaçenzi sizi kocaman öpenzi. daha gidip yumak alcam petuşumun gönderdiği donundan örcem goncama sıcak sıcak giysin
sevgi ve saygılarımla
Kolay gelsın anacım

Cok guzel kuru yemıslerden kormayın. Aynı durumları ben de yasadım.Sporunuz da guzelmıs. Inanın gıderler . Karatay dan sasmayın.

sabahki menümü yazayımm

4 kk peynir
10 zeytin
yarım portakal,
1 küçük muz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 günkurusu 1 hurma 3 üzüm
muz yerlı sanırım. 2 tane olabılır.

Bu duyguyu yasamayı cok ıyı bılıyorum tebrıkler.

4 kg verıyorum ben ama 8 kg vermıs gıbı duruyor..

ben de kahve yesıl cay ıcıyorum.Cantada cevız muz vb tasıyabıırsın.
birde omega 3 dediğiniz balık yağımı? hergün almalımıyım?
cok ıyı gelıyor bu surece cunku hergun balık ya da tam dogal gıda bulamıyoruz.

yaw deneme kabininin önünde bir mkadın bunun elbişsesiyle napıyor dedim,dublör mu kullanıyor nedir?
elbise çok açık değil de eniştenin ölçülerine göre açık,eminim görmemiştir daha,düğün günü surprise yapacaktır bizimki,herşeyi oldubittiye getirmeyi pek sever aslan burcu hatunu

çok güzel yaa,hedefe yönelik incelme oldu yani, süperzaten son kilolar ya zor gitmesi normal,2,5 kilocuk kalmış,kolay gele

sinirlendiğinde canın sıkıldığında mideye bişeyler indirme huyundan vazgeç cınımmmmmmm
sölemesi kolay

göğüsler meydanda bacım yawww ben bile kızdım bak kendime şimdi
ama içime bişey giyerim diyerekten aldıydım zati.
boyuda diz hizama geldi o kadar kısa olmadı..
evli barklı kadın olunca böle oliyyyyy
gögüs kısmı beyaz ya daha da büyük göstermez mi bu:26:renkler yer değiştirse daha iyiydi sanki?:26:

kız görümceklerin çatlar heralde bu elbiseyle salınırsan dügünde

sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.oh rahatladım yaw
leklak nerden buluyon bu avatarları,çok komik

seni böyle hayal ediyorum,haberin ola

birde omega 3 dediğiniz balık yağımı? hergün almalımıyım?
evet balık yağı ben günde iki adet alıyorum alırsan eyi olur hocanın tavsiyesi

kaldı valal gözümm alevli alevli masaya getiridğinizi hayal ettiydim dimek tuzu kıracam deyi zavallı davuğu tuz buz ettiniz heee beceriksizlerr bildiğimiz tavığı atacan fırına pişecek öle asortik şekilde pişirirseniz olceği buu :)) heheh portakallı ördek deneyin birde :) sosyetikler portakalı totosuna koyuyosunuz :)
neyyyy oğluna kızıp kek mi yedinn lo çocuğun ne suçu var uyanık ceza indirimi olsun deyi çocuğu öne sürmee bre zındıkkk bre kaçamakçı derhal kellen vurulaaa dur loo çok kaptırdım muhteşem sülüden oluyo ellaham sana 3 km yürüyüş ve dikenli halıda yürüyüş cezası veriyom en sonda tam bitti dinlenicem dediğin sırada kirpi minderli sandalyeye oturma sonra kocan ayıklar totondaki dikenleri

e öyleyse iyi.....
yaw öyle gibi gözüküyor bende yarın tartılıp sölicem bi bak çoğunluğa sanırım gerek yok gibi gözüküyorrr köy sütümm

Karatay diyeti ile kilo veremedim ben. Sanırım çok yediriyor
biz hepimiz veriyoruz canım sabırla beklemek gerek akşamı hafif ve erken yersen kurallara uyarsan verirsin kitabı okumalısın
hoşgeldin vallahi harikasın ne diyeyimm diyecek bişey bulamadım gıı meşallahhh meşallahhh tü tü tüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…