elbise güzel deeee,kocan giydircekmi bunu sana
kolay gelsın canım tebrıklergünaydın arkadaşlar
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ve çokk tokum şimdide su içiyorum öğlende biberye çayı içerim ohh ohhh kışş kışşş kilocuklar herkese kolay gelsin
Detoks hıc yapmadım on ay kadar oldu.44.5 kg verdım .Ayda 4 kg verıyorum ama 8 kg vermıs gıbı duruyor.Herkese gunaydin. Bu ayran detoksunu yaptiktan sonra ne gibi degişiklikler oldu. Ornegin cok istahiniz acildimi sonrasindaki hafta kilo vermeniz durdu mu? Yada verilen kiloyu dikkat etmenize ragmen geri aldiniz mi?
Merakimi gidirirseniz sevinirim.
Umarım dılegın hayırlısıyla gerceklesır.Kendıne ıyı bak sporcu hatunKizlar bu gün belli oluyor Kardesime vizeyi Dün pasaportu yolamislar ama tabi bilmiyoruz icine vizeyi vurup vurmadiklarini. Ups ten alinca ögrenicez...Allahim insallah vermislerdir.
Dünkü menüm
1.ögün
klasik Karatay kahvaltisi
1 dilim Greyfurt
1 kasik keten tohumu ve cörek otu
2 kapsül omega3 takviye
1 kapsül vitamin C
2.ögün
kiymali-az bulgurlu ispanak
1 kase yogurt
2 köfte
sivi: 2 litre limonlu su/ 3 bardak cay
spor: Nerdeyse 8 km tempolu yürüyüs...
sekercım ıyıyım.Kendıne ıyı bakgünaydın sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bakem.gecmısı oku oku bitmedi yaw
zeytın cevız lazım bu menuye canım.Avatarın cok guzelmıss yagünaydıın kızlarr
bügünki kahvaltım
2 tane kk yumurta
beyaz peynir
havuç salatası olmazssa yumurta zor yeniyo valla
gün kurusu badem bu kadar
akşamda lahana dolması yedim salatayla çok severim ama fazla yemedim
herkese başarılar hepinizi öpüyorum kolay gelsin
bu kadın kim ayrca famirr,civap istiyorum hemen
e öyleyse iyi.....tanımıyorum ya internetten buldum alalh alalhhhhh...
bu kadına olduğu gibi kısa olmadı ki bana diz hizamda.
göğüs dekoltesini de kapattım mı tamamdır...
kuduruk kızlar,napıuyonuz bakem?
ben fena değilem,dünkü romantik kar yağısı,buz gibi rüzgara bıraktı yerini minik ilçemde,dışarı bakınca bile üşüyorummm reyizz
yalnuz dünkü tuzda tavugumuzda petuşun gözü kaldı,hiç güsel degıldı,bereriksiz kocam güzel çıkaramadı tuzdan tavığı,gayet tuzlu bir şekilde yedik ve bayagı ödem yaptım sayesınde yanında biraz mantar sote,ve salata ile yedim.
sabah da bayagı guvvatlı bir kaffaltı yaptım:şöyle ki
yarım greyfurt
yarım muz
2,5 yumurta(kızımın artıgını da bana getırdı bakıcısı)
10 zeytın
akşamdan kalan salata
6-7 cevız
asıl bomba şimdi, 2 saat sonra oğlumun verdiğim keki yememesine sinirlenip mideye indirdim: hem de ayaküstü,hiç keyif bile almadım ama yedim tuz kokmuştur arkadaşlar,cezama razıyım ama famir vermesin,insafsızlık yapar kesin
aminnnnnn :))ayy öldüm gülmektennnnnnn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün anacığımmmmm koptummmm yazamıyorummm bütün gün gülerim ben buna :))))))))))))
:))çıtırlarım ben kaçenzi sizi kocaman öpenzi. daha gidip yumak alcam petuşumun gönderdiği donundan örcem goncama sıcak sıcak giysin
sevgi ve saygılarımla
sıcacık sevgi dolu sevgililer günü donuu duymayan örmeyen kalmasınn anacımm :))Allah seni bildiği gibi yapsın emi kız bu neee:):):)
afiyet olsun kuş üzümümsabahki menümü yazayımm
4 kk peynir
10 zeytin
yarım portakal,
1 küçük muz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 günkurusu 1 hurma 3 üzüm
evet arkadaşlar çok mutluyummmm 2 senedir içine giremediğim kotuma girdim bugün(biraz zorla da olsa:))ve bugün diyetimin 2.ayı doldu ve sabah tartıldım 66.5 yani 2 ayda 3.8 kilo çok iyi bence.zaten acelem yok sinsire sindire veriyorum kiloları aç da kalmıyorum süperrrr.66.5 benim hamileliğe başladığım kiloydu burdan sonrası daha da iyi olacak yaza süper bikiniler almayı düşünüyorummm darısı hepimizin başınaaaaa.yaza bomba bombaaa olacağızzz
ene enişte kızarmı lo buna çok açık değil bence emme :44:elbise güzel deeee,kocan giydircekmi bunu sana
anam aplan kızdı ben diyin sana famirr canını seven kaçsın loo bu nebiçim sormak loo anammm :18: tırstımbu kadın kim ayrca famirr,civap istiyorum hemen
kuduruk kızlar,napıuyonuz bakem?
ben fena değilem,dünkü romantik kar yağısı,buz gibi rüzgara bıraktı yerini minik ilçemde,dışarı bakınca bile üşüyorummm reyizz
yalnuz dünkü tuzda tavugumuzda petuşun gözü kaldı,hiç güsel degıldı,bereriksiz kocam güzel çıkaramadı tuzdan tavığı,gayet tuzlu bir şekilde yedik ve bayagı ödem yaptım sayesınde yanında biraz mantar sote,ve salata ile yedim.
yarım greyfurt
yarım muz
10 zeytın
akşamdan kalan salata
6-7 cevız
asıl bomba şimdi, 2 saat sonra oğlumun verdiğim keki yememesine sinirlenip mideye indirdim: hem de ayaküstü,hiç keyif bile almadım ama yedim tuz kokmuştur arkadaşlar,cezama razıyım ama famir vermesin,insafsızlık yapar kesin
ene enişte kızarmı lo buna çok açık değil bence emme :44:
anam aplan kızdı ben diyin sana famirr canını seven kaçsın loo bu nebiçim sormak loo anammm :18: tırstım
bıldırcınlarım malum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ yaklaşmakta bu sebeplen sevgilime ne alayım,ayy kocama ne alayım diye pokunu yimiş hindi gibi düşünüp duran siz sevgili karatay bıldırcınlarıma bir önerim var
sevgiler
petuşş
Eki Görüntüle 337549
e öyleyse iyi.....
ya bu detoks kiloları geri mi geliyor diyorsunuz?:26:ben de yapacaktım haftaya,hatta arkadas da bulmustum yanıma,hiç kalkışmayayım o zaman
Cevız fıstık cekırdek ıyı fıkır bırarada tuketmek.dün akşam yemeğim
1 büyük kase mercimek çorbası
1 tavuk pirzola
biraz ceviz
biraz antep fıstığı
biraz da çekirdek
Sıyah ınce gosterıyor 38 beden deseler ınanırım bu elbıse ıcın.
Evet canım aynen katılıyorum. Zeytınyagı ozellıkle cok yarıyor bagırsaklara.Yagsız tuketımden kabızlık oluyormus zaten.canım yağsız pişirdim demişsin ama karatayda sağlıklı yağları korkmadan ve abartmadan tüketebiliriz.zeytinyağı ve has tereyağından korkma canım.Yağsız yersen başta kabızlık her türlü sıkıntı çıkabilir çünkü hücre zarımızın çoğunu yağ oluşturuyor.hadi kolay gelsin
Kılo verınceye kadar 2 yumurta tuketılecek.Zeytın enaz 10 tane olsun. Afıyet olsunsabah ki menüm
1 adet rafadan yumurta
6 adet yesil zeytin
avuçiçi kadar peynir
yarım cay bardagı fındık
havuc ve turp salatası zeytinyglı limonlu
suyum 3 barak suan itibarıyla
birazdan oglusumun dolabı gelcek cıkmak zorunda kalabilirim ama döncem yine size dünkü menümü ve dün aksam ki misafirlikteki menüyü fotograflayacam size veee bennn yineee HAYIRRRRR dedim ve arkasından da siz degin 2 porsiyon ben degim 3 porsiyon meyve ve gecenin 22:00 da yaniii düsünün ben yemedigim halde bi siskinlik esim hepsini yedi ve ben pes dedim o yedikce ben sistim valla
Rıca ederım her zaman sorabılırsınız.Ozel mesaj da atabılırsınız. Muhakkak yanıtlamaya calısırım.bizi aydınlattıgın icin tesekkürler arkadasım ben de yakında kan testlerini yaptırcam insalllah
zeytın ve cevız az olmus arttıralım lutfen.gunaydın arkadaslar
kahvaltım
2 kayısı kıvam yumurta
2 zeytın
yesıllıkler
3 cevız
b.peynır
omega3
yogurt
keten tohumu
cay
kızlar sıze kotu bır haberım var detoks sonrası 85.1 dım 3 gun aynı kıloda kaldım bu sabah 85.7reglımın 5.gunu bunla alakalı olabılırmı ama neden olsun bıtmek uzere zaten :44: cok moralım bozuldu yaa
Detoks yapmayın ya :26:kızlar verdiğiniz kiloların kaçı geldi geriye.
benim 900 gramın 500ü geri geldi de
:26: Detoks yapmayın vucudunuzu kıtlık moduna sokmayın.sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık
Meyveyı de yememıssın tebrıkler. Meyveler masum degıller seker kaynakları.bizim dolapcılar gelmemisken ben dünkü bildirimi mi yapayım
sabah
klasik karatay kahvaltısı
öglen
ıspanak yemegi az
bol salata
spor 45 dk hızlı tempolu yürüyüs
toplam 4.5 km
su 2 litre
aksam
kereviz salatası
1 kase tarhana corbası(anne yapımı)
az ıspnak
arnavut biberi
VE AKSAM MİSAFİRLİK VE İKRAM EDİLENLER VE BENİM KOCAMAN (((HAYIRIM))) YASASIN KARATAYCIM BENİM
VE KOCAMAN 3 PORSİYONLUK MEYVE
Eki Görüntüle 337501
:13: Aynen katılıyorum canım.valla ben bu detoksa falan inanmıyorum bildiğinizden şaşmayın sadece sabır başka bişey yok hem aç değilizki yazada çok var niye acele ediyoruz karataydan şaşmam şahsen sevgiler
Evet canım bence de.tatlım egen gıder bozma morelını zaten cok hızlı verılenler yagdan veya kastan degılmışkı su gıdıyomuş vucuttan oyuzden bıldıgınden sasma karatyala kalıcı verıyoruz
:26: Vucut kıtlık moduna gırınce salgılıyor ınsulını leptının yerıne kanımca.O da depoluyor.Eyvah geri mi geliyor detoks kiloları :26:
40 bedenlik yavru kuşşşş
mens nedır?Bence hiç üzülmeyin...kesinlikle mens ile ilgili tam olarak bitmeden kiloda iniş olmuyor.
bırrrrrrrr donuyorum :)
oglusumla terasa cıktık oynadık
süperdi valla bu arada anamlarda mahsur kaldık
arabalar felaket kayıyor yola cıkamıyoruz hoss ben memnunum gerci
Uzulmeyın ben de tuketıyorum bezelyeyı.Zaten hergun pısmıyor kı.Kızlar bezelye yasakmıydıı yahuuuu????
Valla bugünkü yemekte vardı bende yedim
2.öğün:
1 tabak bezelye yemeği
12 kaşık yoğurt
.
Petussss cok ınce dusunmussun bacımbıldırcınlarım malum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ yaklaşmakta bu sebeplen sevgilime ne alayım,ayy kocama ne alayım diye pokunu yimiş hindi gibi düşünüp duran siz sevgili karatay bıldırcınlarıma bir önerim var
sevgiler
petuşş
Eki Görüntüle 337549
Ne oruyon dıynlere ne dıyelım?aynen bende çok güldüm loo kaç yumaktan çıkar bilmiyom ee bunu değiştiren etkenler fazlaca olabilirayrıca gerisi yaratıcılığınıza kalmış civcivli,ördekli örülebilir yada ucuna kalp koyulabilir üzerine kalbimin anahtarı yazılabilir :)) ayyhh ben yemeğe gidemde ar damarım dinlensinn çatlamış zaarrr
Cok komık ya hakkatenayy öldüm gülmektennnnnnn sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün anacığımmmmm koptummmm yazamıyorummm bütün gün gülerim ben buna :))))))))))))
çıtırlarım ben kaçenzi sizi kocaman öpenzi. daha gidip yumak alcam petuşumun gönderdiği donundan örcem goncama sıcak sıcak giysin
sevgi ve saygılarımla
Cok guzel kuru yemıslerden kormayın. Aynı durumları ben de yasadım.Sporunuz da guzelmıs. Inanın gıderler . Karatay dan sasmayın.bende karatay diyetine başladım bugün 3. günüm. fakat ceviz badem gibi kuruyemişleri çok tüketiyorum listeye göre ve kalorileri yüksek olduğu için daha önce zorla verdiğim kiloları geri alacağım diye korkuyorum. tüm gün boyunca yediğim ceviz miktarı bir ince belli çay bardağını biraz geçer sanırım. ayrıca 5-6 adet gün kurusu yiyorum.çokmu acaba? kitabı satın aldım ama henuz kargoda okuma şansım olmadı. hava şartlarından dolayı gecikecek sanırım.
bugünkü menumden bahsedeyim:
kahvaltı
2 rafadan yumurta
3 cherry domates
bir avuç peynir
2 gün kurusu
1 adet çiğ kırmızı biber
bir ince belli çay bardağı ceviz
yeşil çay
arada 1 gün kurusu- 1 parça ceviz
öğle yemeği
düğün çorba
2 dilim rosto
çok az mevsim salatası
bir kase yoğurt
br tatlı kaşığı keten tohumu
arada bir elma yiyeceğim.
sıvı olarak bol su ve yeşil çay ayrıca günde 2-3 sade türk kahvesi
18:30 akşam yemeği- ızgara tavuk ve salata düşünüyorum
çalışıyorum o yüzden harfiyen uyamıyorum maalesef.
bu arada akşamları 30-40 dk yürüyüş yapıyorum. gece 12 veya 1 gibi yatarım.
sizce diyete uygunmu? kilo verebilirmiyim ? 164 boyum, 61 kiloyum ve 54-55 olmak istiyorum
bilgi sahibi olanlar ltf tavsiyelerde bulunun :))
muz yerlı sanırım. 2 tane olabılır.sabahki menümü yazayımm
4 kk peynir
10 zeytin
yarım portakal,
1 küçük muz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 günkurusu 1 hurma 3 üzüm
Bu duyguyu yasamayı cok ıyı bılıyorum tebrıkler.evet arkadaşlar çok mutluyummmm 2 senedir içine giremediğim kotuma girdim bugün(biraz zorla da olsa:))ve bugün diyetimin 2.ayı doldu ve sabah tartıldım 66.5 yani 2 ayda 3.8 kilo çok iyi bence.zaten acelem yok sinsire sindire veriyorum kiloları aç da kalmıyorum süperrrr.66.5 benim hamileliğe başladığım kiloydu burdan sonrası daha da iyi olacak yaza süper bikiniler almayı düşünüyorummm darısı hepimizin başınaaaaa.yaza bomba bombaaa olacağızzz
4 kg verıyorum ben ama 8 kg vermıs gıbı duruyor..tavsiyelerin ve yorumların için teşekkürler handan_06.
ara öğün yememeye çalışıyorum direniyorum ama bazen 1- 2 parça ceviz veya bir gün kurusu atıyorum ağzıma.benimkisi aslında oburluk alışkanlık yoksa acıktığımdan değil :)) bir hafta uygularsam tahmini kaç kilo veririm acaba fikrin varmı?
ben de kahve yesıl cay ıcıyorum.Cantada cevız muz vb tasıyabıırsın.hoşbuldum papadiya :)) evet düğün çorbasında un vardır bende öyle biliyorum ama iş yerinde olduğum için aç kalmaktansa yiyeyim dedim.
meyve konusu benimde dikkatimi çekti . herkes kahvaltıya yada öğle yemeğine eklemiş. bu uyarını dikkate alacağım teşekkürler. ayrıca öğün aralarında yeşil çay türk kahvesi tüketiyorum. zararı yoktur sanırım.
cok ıyı gelıyor bu surece cunku hergun balık ya da tam dogal gıda bulamıyoruz.birde omega 3 dediğiniz balık yağımı? hergün almalımıyım?
yaw deneme kabininin önünde bir mkadın bunun elbişsesiyle napıyor dedim,dublör mu kullanıyor nedir?aminnnnnn :))
:))
sıcacık sevgi dolu sevgililer günü donuu duymayan örmeyen kalmasınn anacımm :))
afiyet olsun kuş üzümüm
işte budur balböcüümmm
ene enişte kızarmı lo buna çok açık değil bence emme :44:
anam aplan kızdı ben diyin sana famirr canını seven kaçsın loo bu nebiçim sormak loo anammm :18: tırstım
çok güzel yaa,hedefe yönelik incelme oldu yani, süperHerkese merhaba;
Ben yazamayıp, formu takip edenlerdenim. 45 gündür elimden geldiğince Karatay beslenme şekline uyuyorum. Ama sadece 1,5-2 kg gibi verebildim. Bence bunun bir nedeni börek, makarna, pilav, kızartmalar, baklava vs. gibi gıdaları uzun yıllardır yemememdi. Ancak ekmeği ve tuzu azaltmak ( sadece kahvaltıda 1 dilim tuzsuz etimek ) ve akşam 20'den sonra yememek bile bana çok yaradı. İncelmişsin diyorlardı. Bugün ölçtüm bel ve göğüsten 3'er cm gitmiş. Kalçadan gitmemiş.( Zaten orda fazla yoktu ) İncelmek bile orantılı olmuş bu beslenme şekli ile. Çok mutlu oldum. Yola devammmm.
Sıyah ınce gosterıyor 38 beden deseler ınanırım bu elbıse ıcın.
.
sölemesi kolaysinirlendiğinde canın sıkıldığında mideye bişeyler indirme huyundan vazgeç cınımmmmmmm
gögüs kısmı beyaz ya daha da büyük göstermez mi bu:26:renkler yer değiştirse daha iyiydi sanki?:26:göğüsler meydanda bacım yawww ben bile kızdım bak kendime şimdi
ama içime bişey giyerim diyerekten aldıydım zati.
boyuda diz hizama geldi o kadar kısa olmadı..
evli barklı kadın olunca böle oliyyyyy
leklak nerden buluyon bu avatarları,çok komiksporumu yaptım,yemeğimi yaptım.oh rahatladım yaw
evet balık yağı ben günde iki adet alıyorum alırsan eyi olur hocanın tavsiyesibirde omega 3 dediğiniz balık yağımı? hergün almalımıyım?
kaldı valal gözümm alevli alevli masaya getiridğinizi hayal ettiydim dimek tuzu kıracam deyi zavallı davuğu tuz buz ettiniz heee beceriksizlerrkuduruk kızlar,napıuyonuz bakem?
yarım greyfurt
yarım muz
10 zeytın
akşamdan kalan salata
6-7 cevız
yaw öyle gibi gözüküyor bende yarın tartılıp sölicem bi bak çoğunluğa sanırım gerek yok gibi gözüküyorrr köy sütümme öyleyse iyi.....
ya bu detoks kiloları geri mi geliyor diyorsunuz?:26:ben de yapacaktım haftaya,hatta arkadas da bulmustum yanıma,hiç kalkışmayayım o zaman
biz hepimiz veriyoruz canım sabırla beklemek gerek akşamı hafif ve erken yersen kurallara uyarsan verirsin kitabı okumalısınKaratay diyeti ile kilo veremedim ben. Sanırım çok yediriyor
hoşgeldin vallahi harikasın ne diyeyimm diyecek bişey bulamadım gıı meşallahhh meşallahhh tü tü tüüüHerkese merhaba;
Ben yazamayıp, formu takip edenlerdenim. 45 gündür elimden geldiğince Karatay beslenme şekline uyuyorum. Ama sadece 1,5-2 kg gibi verebildim. Bence bunun bir nedeni börek, makarna, pilav, kızartmalar, baklava vs. gibi gıdaları uzun yıllardır yemememdi. Ancak ekmeği ve tuzu azaltmak ( sadece kahvaltıda 1 dilim tuzsuz etimek ) ve akşam 20'den sonra yememek bile bana çok yaradı. İncelmişsin diyorlardı. Bugün ölçtüm bel ve göğüsten 3'er cm gitmiş. Kalçadan gitmemiş.( Zaten orda fazla yoktu ) İncelmek bile orantılı olmuş bu beslenme şekli ile. Çok mutlu oldum. Yola devammmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?