Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kız loxi aldığım elbise bu..
yalnız benim üzerimde pek böyle durmadı tabi
Eki Görüntüle 337483
elbise süper eminim sende de çok güzel durmuştur. ayrıca içine bişi giymyi boşver azcık kıskandırmak iyidir :)
canım 2 günlük detok yapıyorum ondan yağsız pişirdim.
ama kötü bişi yaptım ççok az kivi yedim
am kızma yaa

valla resimden çok yorumlar güldürdü maşallah allah neşemizi eksik etmesin. ayrıca kociş bana ne alıyoki diye bir yorum yapmak isterdim ama benim ona böle bir hediye vermem sonucunda onun bana vereceği hediyeyi düşünmek istemiyorum

hiç de bilenem oldu bittiye getirmicemm..
beni aslan erkeğiyle karıştırma lütfenn..
adam demeyecek mi düğün için ne aldın diyeee..
ya çok açık değil abartıın yaniiii..
dur ben giyince bak bi de sen

portakallı ördeğe de özenmeyin,onu da çinde yemiştim söylemesi ayıp

kız petuş çok zekisin,dunden beri gözüm kaldıydı zati kekte,asıl kızdıgımbu güzelim keki nasılolur da bu zamana kadar bıtırmez ev ahalisi,muzlu ve bitter çikolatalı yapmıştım da,gözümde kalacagına midemde misaifr olsun birkaç saat didimdi

y bugun yuruyemem kızz,akşam da misafirliğe gitcez,arkadası tembihledim bişey yapmayacak ama

oh valla ne şanslısın arkadaşım sağlıklı sağlıklı besleniyorsun ne güzel...
bizimkiler doğulu olduğu için kırmızı et, un başka birşey bilmezler

uuuu çok güldüm haa demek anneanne gibi olmaktan o kadar korkmuş senin kız, bilinçli tüketici

benim kız da aynı,bakıcısı bile diyo hamurişine dayanamıyo bu dıye.....

loxi önlemini al şimdiden sonra büyüyünce topic i senden devralmasın mazallah

ben de anlameyommm:44:
yöresel sanırım,kaynanam hataylı hiç bilmez hamurişi,hatta yufka böreği bile yapamaz.işi gücü meze yapmakhamurişini de fırında yaptırıyo onlar

bence de yöresel annem kafkas kökenli hamurişi ondan pek makbul bunlar sürekli ordan oaraya göç ederken yanlarında çuval çuval un taşıyorlarmış

uuu yazık oldu tuzda tavuğa o kadar da özenmişti nazarımız değdi galiba kusura bakma baciko...
kek kötü olmuş ama yürüyüşle falan telafi edersin sen baciko...

gögüs kısmı beyaz ya daha da büyük göstermez mi bu:26:renkler yer değiştirse daha iyiydi sanki?:26:

kız görümceklerin çatlar heralde bu elbiseyle salınırsan dügünde

:

büyük göstermedi dar değil ya..
neysemm giyimde bakarsın yawww offf yordun beni heeeee

görümcelerim geline bakmaktan bana bakamayacaklar zahaaaarrrrrrr

çek de maille gönder o zaman

düğün agustostamı,neden şimdiden aldın ki elbiseyi,indirimdemiydi?

kızlar ben dün akşam yaklaşık 1.5 saat yürüdüm 5 km ve 300 kalori yaktım...
üstüne de hızımı alamadım biraz dans ettim yetmedi eşime dedim ki hadi gidip kartopu oynayalım... saat 10.30 olmuş
oluuur dedi ama şaşırdı tabi
birbirimizi kovalayıp durduk karlara yattık ama eve bi geldik kan ter içinde kalmışız...

bana hep böyle oluyor koşu bandına çıkana kadar kırk takla atıyorum çıkınca da hızımı alamıyorum
bugün de çıkacağım inşallah, dizi izlerken yürüyüş iyi oluyor...

tahminen ağustosta daha erkende olabilir.
arada bakıyodum elbiselere işte..
bu tam istediğim gibiydi..
99.90dan 29.90a düşmüşş.
hemaaaaaaaaaaaann aldım bendeeee
aslında bi tane dada vardı düz siyahh ama içine bile giremedimmmmm

aslında kızım topiş topiş olsun istiyorum suan,dogdugundan beri çıtıpıtı benimki,ısıra ısıra sevemiyom

ben geldim valla ben yokken neler olmus ya öyle kime ne yorum yazcagımı sasırdım valla ben bu arada sporumu yaptım
4.5 km yürüdüm hız 6 366 kalori gitti 45 dk ve yemegimide yem,ştim ki tam size takılırken oglus uyandı

göğüsler meydanda bacım yawww ben bile kızdım bak kendime şimdi
ama içime bişey giyerim diyerekten aldıydım zati.
boyuda diz hizama geldi o kadar kısa olmadı..
evli barklı kadın olunca böle oliyyyyy
yok annem yaa abartmayın ay çatal bilem gözükmüyorr Allah vermiş ne güzell minik serçemiz ne diyor karıncalar göreceğine amcalar görsün deyorr dam üstünde o nilerr tombul tombul memeleri sana hediye ediyom anacım

sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.oh rahatladım yaw
avatarınada sanada hasta oldum yine yenidenn

.

mens nedır?

Petussss cok ınce dusunmussun bacım pes yanı.

Ne oruyon dıynlere ne dıyelım?

Cok komık ya hakkaten
tatlım mens dedikleri "menstruasyon kanaması görmek" yavri vatan kan ağlıyorun kısacası
çok ince fikirliyimdir aybalam :) fikrimin ince gülüüü gönlümün şen bülbülüüüü o gün küü gördümm senii yaktın ahh yaktın beniiii
ne örüyon diyenlere denecek çok şey var emme burda yazamıyom :)o zaman kesin aforoz oluruz o yüzden patik deyip geçebilirik kanımcaa ya da gece leri gizlice örülebilir mum ışığında :)

dublör mü ayy loxa ne diyem ben sene aplaların en şirinlerinden biri olsan gerek
bende koçum loo alev alevvv :)

ayhh kıza ahiretlik sorular sorup durma ayyy valla cinnhet geçirip fileylen gider düğüne görürsün :) görümceleride ne hale gelir onu bilemeyecm o vakitt tabi oaraya kadar kocası tek parça bırakırsa
eneee famir bacım allah sabır versin loo

:)) niya ay oda güzelinden bir jartiyer alırmış aradaki uyuma bakarmısın hehe :) adam örgü donla sen jartiyerle ayhh koptumm

dimek buyruklara karşı geliyonnn anarşikmisin kız sen :)) bu arada anarşlik deyince dün akşam trt 1 i açtık tesadük seksenler diye bir diziye denk geldik eğlenceliydi baya takıldık haberinzi ola gııı
zekilikmi paçalarımdan akıyor ayy zeka eşşek etpdiydi ondan ellahammm
cezanda indirim yerine bindirim uygulanıcak şekerim ama kurulca karar verelim ziraaa sen asilerden çıktın bide üstüne oturmaya gidecekmiş baykuş gibi çökçez üstünee ceza için jarnayı beklicem kesin onda orjinal fikirler vardır ben zorlasamda bu kadar çıkıyor anacım o genç gelsinde kesiverek cezanııı unutuldu sanma yanii

bak hala ahiretlik sorulara devam ediyo loo ayhh daral geldi kıza ayy meraklı köfteee

meşallah kızzz ahanda boncuğunu takıyommm tü tü tüüüü

Son düzenleme:
sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.oh rahatladım yaw

ohh senden ıyısı yok bende yemegımı yedım kızlar detoks yapmak ısteyen arkadaslar pek tavsıye etmıyorum 2 gundur doymak bılmıyorum gozum pasta borekte benkı nelere hayır dıyen ınsandım sımdı oglumun yedıgı kremalı bıskuvıye bıle dıs bıler oldum.ınsulun dırencıyle alakalı dıye dusunuyorum bırkacgun karataya uygun beslenıp normale donmem gerek

ıkıncı ogunum

1 dolu tabak etlı karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak keten tohumlu yogurt

Benim ki km ile hesaplıyor.Yürüdükçe 2.40 3.60 falan diyor yani 2 km 400 m

4.3 ile yürüyünce mesafe az oluyor.Onu 4.6 falan yapmak lazım o zaman 50 dakikada 4 km oluyor

benim ki öle yazıyor 4.50 diyor yani 4.5 km oluyor

8 km süperler benim en fazla rekorum 6 km oldu keske vaktimiz olsada yapsak bende gaza geldim bak yoksa artık 60 dk yürüyüs yapsammm

olabilri arkadasım sanırım detoksta 2 saatte bi corbanızı ictiniz yanlış hatırlamıyorsam vücud alıskındı 3 ögün yemege simdi kafası karıstı ama sabırlı olmalısın ve karataya alısasaya kadar

Son düzenleme:
aslında kızım topiş topiş olsun istiyorum suan,dogdugundan beri çıtıpıtı benimki,ısıra ısıra sevemiyom

ayyy ben de severim çocukları sıkıştırmayı hırpalaya hırpalaya sevmeyi ama onlar bu durumdan pek hoşnut olmuyor o ayrı...

teşekkürler arkadaşım teşekkürler...
ben bu gazla bugün de yürür müyüm? yürürüm!...

Geçmişi okuyordum sessiz sakin ki ne göreyimm ..
Ahh Petunyam kahkahayı atıverdim, pek güzel olmuş valla ohh sıcak sıcak giysinler

hoşgeldinn aybalam hoşgeldinnn hey maşallahh eferin kızz toksinlere kış kış dedin dimekkk ohh mis misss darısı başıma tez zamanda
ayhh bu zillilere lafmı yetişir ayy yaz yaz bitmeyooo boşver gardaş boşverr :) ben ettim sen etmee

yerim ay benonu çıtı pıtıymış piti piti yürüyordur o şimdii elleme kıza topiş mopişşşş etme kızı verecez diye dötümüzü yırtıyoz sonra

evet canım aynen oyle oldu 4 te yedım bı daha sabaha yıycem bu aksamda 4km yurıycem sıze yazıyorumkı yurumek zorumda kalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…