- 4 Eylül 2011
- 19.526
- 69.813
- 798
elbise süper eminim sende de çok güzel durmuştur. ayrıca içine bişi giymyi boşver azcık kıskandırmak iyidir :)
canım 2 günlük detok yapıyorum ondan yağsız pişirdim.canım yağsız pişirdim demişsin ama karatayda sağlıklı yağları korkmadan ve abartmadan tüketebiliriz.zeytinyağı ve has tereyağından korkma canım.Yağsız yersen başta kabızlık her türlü sıkıntı çıkabilir çünkü hücre zarımızın çoğunu yağ oluşturuyor.hadi kolay gelsin
ama kötü bişi yaptım ççok az kivi yedim
am kızma yaayawww ne mutlu bana eccük gülümsetebildiysem
jarna gelsede hep birlikte katıla katıla gülsek yaa bugünde yok sanırsamm resmen ya çanağı çömleği çatlattı ya da gene tail gene tatill
gel yevriiim gelll karatayın şefkatli kollarınaa bakemmm
olmaz yime yime fatmagül yimeee
,
müzeye bir bilet daha ekledim parayı acil hesaba yatır :)
kanda demirine baktır derim geçmiş olsun titrek panda :)
sen öyle sann
en hızlı akım sana gelecek fast food yediğin için hızlı yedin hızlı gideceksin
sepet sepet yumurta sakın beni unutmaaa unuturmuyuz aybalam ama sık sık gireceğsünnn öle arada girip çıkarsan olmuyooo resmen çağ atlıyo topikkk bende koştur koştur anca yetişiyom bu zillilere
kestane cıss,meyveyi azalt spor harika
cidden bi habermişim ayy bu zillilere laf yetiştirmekten roman kahramanlarının özgeçmişine inmeye fırsat olmadı ki fırında közlenmiş biberim macunu da hocadan torpilli olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayım komutanımm kaptanı deryammm
afiyet olsun saphiş yenmezmi o kuzu gibi sarmalar yaaa eyi etmişin ohh enerji olsunn
ayy bnede yapacam canım çekti yaaa yada kaynanama yaptırayım daha kolay olur elide lezzetlidir
ya canım ayran detoksunu ayda bir diyorlar kilo fazlası çoksa en fazla ayda 2 ona göre komutanımmm
seni gidi numaracı seniii ben anladım okurken bi iş var bunda diyeee eferin kız 100 üzerinden 100 verdimm vallaaa midene girip seni hasta edeceğine çöpe gitsinn kış kışş
handancım taze cevizim köy peynirim benimm kuzulu anacık kıyamam ben sana ama şöyle düşün bende çalışna annenin çocuğuyum ve biz 3 kardeşiz hepimizde gayet normal ve sevgi dolu büyüdük inan evet annem çalışıyordu
ama akşam kimsenin annesiyle geçiremediği kadar kaliteli ve güzel zaman geçiriyordum annemle babamla sakın kendini suçlama başta çok zor olacaktır ama eminim yoluna girecektir eğer baktın yapamıyorsun ve şartlar senin için çok zor olmayacaksa çıkarsın ama önce dene derim çocuğu büyüdüğünde sıkılan daralan çok anne var keşke devlet daha fazla ücretsiz izin hakkı verse bu konuda zamanında bende çok derin düşünmüştüm ama kendini bunalımlara atma sakınn kuzucuğun hep seninle olacak annesii keşke benimde olsa ahh ahhhh
bu arada tebrik ediyorum kaçamak yokmuş eferin gızzz öpesim geldi senii gel bakemmm şapp şuppp neymişizzz şurup gibiyiz şurupp öperik şap şupp
kızz bayıldım ayy avatarına ayhh harikaa harikaaaa enerji doluuu ve çok sevimliiiiii 100 puan veriyorumm ayyy
fıstık afiyet olsun
omegayı 2 tane yada daha fazla alabilirsin 1 tane çok az
içindeki epa miktarı önemli kitapta yazıyor bilginee
desene düşmanları denize döktünn ohh sefan olsunnn
kısıra bayılırımm benn yanınada turşuu acı acıı hımmmmayy benim bu halim heç eyiye gitmiyorr regli olsamda iştahım kapansa yaaa
kuzu havucu haşlama sakın çiğ yemeye çalış piştiğinde gi si yükseliyorrr zeytinyağlı yaprak sarmam
başlarda oluyordu bende sonra düzene girdi bence bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir bol bol yürümeye çalış derimm
menün harikaa afiyet olsun yeniçerii
:)) bazen bende acıyom adamlara yaaa detokstada benimki garip garip bakıyordu ayran aşımaa kimbilir neler geçiriyor aklından :) hanımı iki seneye kapatsak bakırköye yenisini almak vs.. ne kadar sürer onumu hesaplıyordu acepp
herkeşler duysun bilsin gariiiiiiiiiiiiiiii
günaydın aybalammm afiyet olsun
kış kışta kış kışşş
arkidişim ben tam 1200 gr verdim bu detoksla geri almadığımı umut ediyorum iştahım açıldı ama kesinlikle reglim yaklaştığı için çünkü kendimi tanıyorum onun dışında olumsuz hiçbirşey olmadı bende acayip motive etti tavsiye ediyorum yanee
tarçınlı elmam günaydınn hayırlısı olsun kuzu yaa inşallah alır vizesini darlatma kendinii looo
menü muhteşem sporun isee paha biçilemez güzellikteee alkış alkış alkışş
sorma gıı şeker kız candy bende şimcik nefes alcem inşallah bakalım yakında kovulmassam eyi :) sanada günaydın aybalammmmm neşe dolakk hep bir yandann
günaydınnn cicimm
teflon kullanmıyoruzzz zararlı
anammm herkeşler koşmuş kardiyo plates neym yapmışş ben anca totoyu devirip yatıyom akşamları petuş durur mu ayol bende kaldırcem totomu bugün ayy bir yerden başlamam gerek artık önceden ne güzel ziv ziv yürüyodum 20 dk da olsa yapayım bugün bişeyler
loxaaa günaydın anacım günün aydın olsun ay
sanada yevrimmmm
afiyet olsun arkidişimm zeytinide ekle menüyeee mis olur misss
aman canım bakma benim gereksiz ayrıntı yazışım balık yazacağıma cinsini yazmışım bir balık türü canım
turp otuna gelince burda pazarlarda dolu cicimm burası antalya kar kış çok yok o yüzden sanırım
afiyet olsun şekerrrr
ama olmadıki şimdi hemen silkelenip kendine geliyosunn kaldığın yerden başlıyosunn ölmek var dönmek yokkkk
ya ben de baktırdım merak edip ama yorumlayamadım bilen varsa bi zahmet banada el atın bacılar
açlık kan şekerim:85
tokluk kan şekerim: 99 çıktı eyi gibi geliyor kulağa gülcüm ne dersinn
senin üzerinde daha bi mikemmel durmuştur kesinn yavru kuşumm
bıldırcınlarım malum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ yaklaşmakta bu sebeplen sevgilime ne alayım,ayy kocama ne alayım diye pokunu yimiş hindi gibi düşünüp duran siz sevgili karatay bıldırcınlarıma bir önerim var
sevgiler
petuşş
Eki Görüntüle 337549
muhahahahaha.ooyyyyyy hahahahahahahahaa ayyyyyyyyy muhahahahahahaha
kahkahkah kıhıkıhkıh hankin kon kon hankin kon kon
eheheheheheheeeheeh ayyyyyy yanlarım ağrıdı be kız anam süper bu be
kaç yumaktan çıkarki muahahahaha
kaymaklı ekmek kadayıfım süpersin valla.
canım bizi güldürdün allah da seni güldürsün ben hediye olayını düşünmemiştim eyi oldu:))sen mi örüyosun?sen de bu neşe varken merak etme kuzu da dayanamaz gelir.canım allah gönlüne göre versin.dediğin gibi kuzular ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar:))benim kız kardeşimde çok uğraştı bu konuda 2.tüp bebk denemesinde oldu şuan
aylık tatlımı tatlı bir kızı var.güzel allahım isteyen herkese nasip etsinnn.bu zorlukları bilirim ama sakin olmaya çalış en önemlisi bu bir de olumlu düşünmek sonrası çorap söküğü gibi geliyor.bu resm,n altına ilginç bir yorum oldu ama hayırlısı:)))
aynen bende çok güldüm loo kaç yumaktan çıkar bilmiyom ee bunu değiştiren etkenler fazlaca olabilirayrıca gerisi yaratıcılığınıza kalmış civcivli,ördekli örülebilir yada ucuna kalp koyulabilir üzerine kalbimin anahtarı yazılabilir :)) ayyhh ben yemeğe gidemde ar damarım dinlensinn çatlamış zaarrr
valla resimden çok yorumlar güldürdü maşallah allah neşemizi eksik etmesin. ayrıca kociş bana ne alıyoki diye bir yorum yapmak isterdim ama benim ona böle bir hediye vermem sonucunda onun bana vereceği hediyeyi düşünmek istemiyorum