Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende yerim onu ama annesine ne kalcak o zaman:)))

toksinleri gönderdim insallah bu hafta kilolarda gider haftaya ned olsa listeye bende de gircemmmm:))))

Son düzenleme:
sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık

Bende de var bir oynaklık ama bu gidip gelmeler bana afayı yedirtecek sonunda:-(

Tam bu sefer 1 adım kaldı diyorum yine ibre yukarı çıkıyor

afiyet olsun gayet güzel atlatmışsın
ya papişim ne olcek bizim halimiz looo resmen gözüm dönmüş şekilde aç aç etrafa bakan aç kurtlar gibiyimm aynen bende de açlık oldu ama regli yaklaştı ondan oldu sanıyordum acep bu detoksmu mahfetti bizi loo yarın tartıyada çıkıcamm bakalım ne çıkacak bugün öğlen ne yediğimide yazayım hemen aklımdaykenn zira aklım hep midemdeee
şinitzel tavuk vardı 2 büyük parça yidim papuç kadardı dilimler 42 nomera papuç (mecburen yedim başka seçeneğim yoktu ve çok açtım keşke fırında yaza ızgara olaydı yada köy tavuğu olaydı eme malesef antibiyotikli tavıklardan hemide şinitzel yidimm )
bir kepçe mercimek çorbası içtim
bol yeşil salata ve evden getiridiğim ev yoğurdumdan yidim ve açlıktan ölüyorum şu annn neyse sabredicem yemicem yeşil çay içeyim limonlu o beni tıkar umarımmmm akşamada ızgara balık ve salata var sanırım dışarıdayız en sağlıklı ve en hafiflerinden seçmeye çalışıcam garii

benim ki öle yazıyor 4.50 diyor yani 4.5 km oluyor

8 km süperler benim en fazla rekorum 6 km oldu keske vaktimiz olsada yapsak bende gaza geldim bak yoksa artık 60 dk yürüyüs yapsammm
yavaş yavaş arttır gülooo sonra gözüne far tutulmuş davşan gibi kalırsın vallaha benden dimesii

Geçmişi okuyordum sessiz sakin ki ne göreyimm ..
Ahh Petunyam kahkahayı atıverdim, pek güzel olmuş valla ohh sıcak sıcak giysinler
gülelim aybalam gülelimmm üşümesinler demi ama :) ince düşünceli dedi gül bana çok inceyim demi ama :) ayy çok duygulandım bak şimdiii

evet canım aynen oyle oldu 4 te yedım bı daha sabaha yıycem bu aksamda 4km yurıycem sıze yazıyorumkı yurumek zorumda kalıyım
yürü papişim yürü bu iştah ancak böyle kapanırrr acil çözüm paketi bulmak gerek

Hoşbuldum canım ..
Nasılsınız herkes iyi dimi ?
Yeni kaçırdığım bir moda var mı
Eksik kalmayayımm ..
bana sormadın ama ben atladımm yok balböcüsü yokk
sevgililer günü dışında büyük bir ekşın olmadı asayiş berkemal sıcak tutan sevgi donları gereken ilgiyi gördü :)

bende yerim onu ama annesine ne kalcak o zaman:)))
analar dert yesin yarım yarım dört yesin

Okul tatil çocuklar da evde olunca ben bana kalamıyorum Petunyam:-(
Tam oturacak oluyorum bilgisayarın başına biri birşey istiyor, biri ağlıyor filan filan işte))

slm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce

Pek ince düşüncelisin de cidden ördün müü ?
Şaka mı ciddi mi anlayamadım

Uff sorma şubat ayında sevgililer günü yıl dönümü ve onun doğum günü var tabi arada bir sürü mesafe ne yapayım ben şimdi :26:

cok güzel örmüs dimi ama gülmekten öldürdü bizi ögleden beri güle güle kullan bakalım

Bu arada arkadaşım sen ne kadar çok kilo vermişsn MaşAllah inşAllah ben de doğumdan sonra veririm.

o ne bacikoooo,1,5 saat mi yurudum,amma azimliymissin kız sen,bugun de yapcan ama bak,bir durup bir bırakma hee,bir işe yaramaz diyo hocaaaaaaaa.......
aay ne kadan ucuzmuşşş
onu da bana alsaydın kııı,nasıl olsa 36 beden olurum agustosa kadar:)

delüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))

deme kıııııı

aman ben zati başedemiyom iştahımla,bir de bunun üstüne açılırsa mahvolurum,hiç yapmayam ben iyisimi

slm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce
vallaha zararlı birşey yok menünde.miktarlara kendin karar vereceksin,ve doyana kadar yıyeceksin patlayana kadar değilşimdi biz ne desek yalan olur

ben bolerayı cok begendim valla zyıflayınca iyice anneme ben bi yaptırayımm biraz senden kopya cekeriz

ev işi yapmaktan spor yapmaya vakit bulamıyorum ben ya.
tembelim ben yaaaa

arada bi sporda yap arkadasım ev işleri hic bitmez zaten(

kahvaltımı 10 da yapmıştım 2 buçuk gibi çok acıktım 2 incir kurusu 2 trabzon hurması kurusu bir avuç fındık bir avucunyarısı damla çikolata yedim.Onlar kesmedi böyle olmayacak bari çorba içeyim dedim 1 kase mercimek çorbası içtim bu gün niye böyle oldum hiç anlamadım acayip bi yemek yeme isteği var.

şimdi bunların üstüne akşam yemezsem emzirdiğim için açlıktan ölürüm ne yesem ki yoğurt filan geçiştirem bari

Ayy kızlarrr siz ne kadar az yiyorsunuz, böyle yapmayın bence.

aslında arkadım önemli olan doyana kadar yemek hocamızda öyle diyor duyunca bırakın diyor.

Gerçekten çok güzel düşünmüş

bencedede

Teşekkür ederimm ..
Yeter ki iste tabi ki verirsinn ..

seninle cok ortak yanımız var kilo kısmında bende 71.1 basladım şimdi 64.5 oldum ama senin gibi olur muyum acaba kac ayda indim bu kiloya arkadasım benim 3 subatta 60.gün oluyor nedersin

seninle cok ortak yanımız var kilo kısmında bende 71.1 basladım şimdi 64.5 oldum ama senin gibi olur muyum acaba kac ayda indim bu kiloya arkadasım benim 3 subatta 60.gün oluyor nedersin

Sen beni bir bilsenn .
Bir aldım bir verdim bir yeme krizine girdim bir normal düzene döndüm derken Ekim ayında şu zamankinden çok daha zayıftım.
O yüzden eminim sen çok güzel bir şekilde verirsin.
Hem çok güzel ayda 3.5 kilodan fazla gitmiş .

bana fazla gelmiyo yediklerim ama çok tokum o yüzden çok yemişim gibi geliyo bilmem anlatabilmmi

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...

hani bu karatayla kalıcı kilo veriliyo sonrada alınmıyodu nasıl kilo alıyosunuz hemen merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…