hoşgeldinn aybalam hoşgeldinnn hey maşallahh eferin kızz toksinlere kış kış dedin dimekkk ohh mis misss darısı başıma tez zamanda
ayhh bu zillilere lafmı yetişir ayy yaz yaz bitmeyooo boşver gardaş boşverr :) ben ettim sen etme
yerim ay benonu çıtı pıtıymış piti piti yürüyordur o şimdii elleme kıza topiş mopişşşş etme kızı verecez diye dötümüzü yırtıyoz sonra
sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık
afiyet olsun gayet güzel atlatmışsınohh senden ıyısı yok bende yemegımı yedım kızlar detoks yapmak ısteyen arkadaslar pek tavsıye etmıyorum 2 gundur doymak bılmıyorum gozum pasta borekte benkı nelere hayır dıyen ınsandım sımdı oglumun yedıgı kremalı bıskuvıye bıle dıs bıler oldum.ınsulun dırencıyle alakalı dıye dusunuyorum bırkacgun karataya uygun beslenıp normale donmem gerek
ıkıncı ogunum
1 dolu tabak etlı karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak keten tohumlu yogurt
yavaş yavaş arttır gülooo sonra gözüne far tutulmuş davşan gibi kalırsın vallaha benden dimesiibenim ki öle yazıyor 4.50 diyor yani 4.5 km oluyor
8 km süperler benim en fazla rekorum 6 km oldu keske vaktimiz olsada yapsak bende gaza geldim bak yoksa artık 60 dk yürüyüs yapsammm
gülelim aybalam gülelimmm üşümesinler demi ama :) ince düşünceli dedi gül bana çok inceyim demi ama :) ayy çok duygulandım bak şimdiiiGeçmişi okuyordum sessiz sakin ki ne göreyimm ..
Ahh Petunyam kahkahayı atıverdim, pek güzel olmuş valla ohh sıcak sıcak giysinler
yürü papişim yürü bu iştah ancak böyle kapanırrr acil çözüm paketi bulmak gerekevet canım aynen oyle oldu 4 te yedım bı daha sabaha yıycem bu aksamda 4km yurıycem sıze yazıyorumkı yurumek zorumda kalıyım
bana sormadın ama ben atladımm yok balböcüsü yokk
Hoşbuldum canım ..
Nasılsınız herkes iyi dimi ?
Yeni kaçırdığım bir moda var mı
Eksik kalmayayımm ..
analar dert yesin yarım yarım dört yesinbende yerim onu ama annesine ne kalcak o zaman:)))
ikiz gözükmüyor,gözlemede yok ortalarda ,jarna hava şartlarına teslim oldu sanırım ,pepeti nirelerde heç bilemeyomm ve adını sayamadığım diğer bıldırcınlarr nereye kabolursunuz kızçelerim yaaa :44:
gülelim aybalam gülelimmm üşümesinler demi ama :) ince düşünceli dedi gül bana çok inceyim demi ama :) ayy çok duygulandım bak şimdiii
yürü papişim yürü bu iştah ancak böyle kapanırrr acil çözüm paketi bulmak gerek
bana sormadın ama ben atladımm yok balböcüsü yokk
sevgililer günü dışında büyük bir ekşın olmadı asayiş berkemalsıcak tutan sevgi donları gereken ilgiyi gördü :)
slm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce
Pek ince düşüncelisin de cidden ördün müü ?
Şaka mı ciddi mi anlayamadım
Uff sorma şubat ayında sevgililer günü yıl dönümü ve onun doğum günü var tabi arada bir sürü mesafe ne yapayım ben şimdi :26:
Pek ince düşüncelisin de cidden ördün müü ?
Şaka mı ciddi mi anlayamadım
Uff sorma şubat ayında sevgililer günü yıl dönümü ve onun doğum günü var tabi arada bir sürü mesafe ne yapayım ben şimdi :26:
o ne bacikoooo,1,5 saat mi yurudum,amma azimliymissin kız sen,bugun de yapcan ama bak,bir durup bir bırakma hee,bir işe yaramaz diyo hocaaaaaaaa.......kızlar ben dün akşam yaklaşık 1.5 saat yürüdüm 5 km ve 300 kalori yaktım...
üstüne de hızımı alamadım biraz dans ettim yetmedi eşime dedim ki hadi gidip kartopu oynayalım... saat 10.30 olmuş
oluuur dedi ama şaşırdı tabi
birbirimizi kovalayıp durduk karlara yattık ama eve bi geldik kan ter içinde kalmışız...
bana hep böyle oluyor koşu bandına çıkana kadar kırk takla atıyorum çıkınca da hızımı alamıyorum
bugün de çıkacağım inşallah, dizi izlerken yürüyüş iyi oluyor...
aay ne kadan ucuzmuşşştahminen ağustosta daha erkende olabilir.
arada bakıyodum elbiselere işte..
bu tam istediğim gibiydi..
99.90dan 29.90a düşmüşş.
hemaaaaaaaaaaaann aldım bendeeee
aslında bi tane dada vardı düz siyahh ama içine bile giremedimmmmm
delüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))yok annem yaa abartmayın ay çatal bilem gözükmüyorr Allah vermiş ne güzell minik serçemiz ne diyor karıncalar göreceğine amcalar görsün deyorrdam üstünde o nilerr tombul tombul memeleri sana hediye ediyom anacım
avatarınada sanada hasta oldum yine yenidenn
tatlım mens dedikleri "menstruasyon kanaması görmek" yavri vatan kan ağlıyorun kısacası
çok ince fikirliyimdir aybalam :) fikrimin ince gülüüü gönlümün şen bülbülüüüü o gün küü gördümm senii yaktın ahh yaktın beniiii
ne örüyon diyenlere denecek çok şey var emme burda yazamıyom :)o zaman kesin aforoz oluruz o yüzden patik deyip geçebilirik kanımcaa ya da gece leri gizlice örülebilir mum ışığında :)
dublör mü ayy loxa ne diyem ben sene aplaların en şirinlerinden biri olsan gerek
bende koçum loo alev alevvv :)
ayhh kıza ahiretlik sorular sorup durma ayyy valla cinnhet geçirip fileylen gider düğüne görürsün :) görümceleride ne hale gelir onu bilemeyecm o vakitt tabi oaraya kadar kocası tek parça bırakırsa
eneee famir bacım allah sabır versin loo
:)) niya ay oda güzelinden bir jartiyer alırmış aradaki uyuma bakarmısın hehe :) adam örgü donla sen jartiyerle ayhh koptumm
dimek buyruklara karşı geliyonnn anarşikmisin kız sen :)) bu arada anarşlik deyince dün akşam trt 1 i açtık tesadük seksenler diye bir diziye denk geldik eğlenceliydi baya takıldık haberinzi ola gııı
zekilikmi paçalarımdan akıyor ayy zekaeşşek etpdiydi ondan ellahammm
cezanda indirim yerine bindirim uygulanıcak şekerim ama kurulca karar verelim ziraaa sen asilerden çıktın bide üstüne oturmaya gidecekmiş baykuş gibi çökçez üstünee ceza için jarnayı beklicem kesin onda orjinal fikirler vardır ben zorlasamda bu kadar çıkıyor anacım o genç gelsinde kesiverek cezanııı unutuldu sanma yanii
bak hala ahiretlik sorulara devam ediyo loo ayhh daral geldi kıza ayymeraklı köfteee
meşallah kızzz ahanda boncuğunu takıyommm tü tü tüüüü
deme kııııııohh senden ıyısı yok bende yemegımı yedım kızlar detoks yapmak ısteyen arkadaslar pek tavsıye etmıyorum 2 gundur doymak bılmıyorum gozum pasta borekte benkı nelere hayır dıyen ınsandım sımdı oglumun yedıgı kremalı bıskuvıye bıle dıs bıler oldum.ınsulun dırencıyle alakalı dıye dusunuyorum bırkacgun karataya uygun beslenıp normale donmem gerek
ıkıncı ogunum
1 dolu tabak etlı karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak keten tohumlu yogurt
vallaha zararlı birşey yok menünde.miktarlara kendin karar vereceksin,ve doyana kadar yıyeceksin patlayana kadar değilslm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce
konuya cevap yazdığımız yerin altında diğer seçenekler kısmı var
ordan eklenti ekleye gel..
açılan pencereden dosya ekleyi işaretle..
bilg olan fotolardan birini seç
upload files kısmına tıkla.
en alta seçtiğin resim geecek.
sonra yine içeriğe ekle de.
ev işi yapmaktan spor yapmaya vakit bulamıyorum ben ya.
tembelim ben yaaaa
cok güzel örmüs dimi ama gülmekten öldürdü bizi ögleden beri güle güle kullan bakalım
Bu arada arkadaşım sen ne kadar çok kilo vermişsn MaşAllah inşAllah ben de doğumdan sonra veririm.
Ayy kızlarrr siz ne kadar az yiyorsunuz, böyle yapmayın bence.
Gerçekten çok güzel düşünmüş
bencedede
Teşekkür ederimm ..
Yeter ki iste tabi ki verirsinn ..
seninle cok ortak yanımız var kilo kısmında bende 71.1 basladım şimdi 64.5 oldum ama senin gibi olur muyum acaba kac ayda indim bu kiloya arkadasım benim 3 subatta 60.gün oluyor nedersin
o ne bacikoooo,1,5 saat mi yurudum,amma azimliymissin kız sen,bugun de yapcan ama bak,bir durup bir bırakma hee,bir işe yaramaz diyo hocaaaaaaaa.......
aay ne kadan ucuzmuşşş
onu da bana alsaydın kııı,nasıl olsa 36 beden olurum agustosa kadar:)
delüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))
deme kıııııı
aman ben zati başedemiyom iştahımla,bir de bunun üstüne açılırsa mahvolurum,hiç yapmayam ben iyisimi
vallaha zararlı birşey yok menünde.miktarlara kendin karar vereceksin,ve doyana kadar yıyeceksin patlayana kadar değilşimdi biz ne desek yalan olur
Sen beni bir bilsenn .
Bir aldım bir verdim bir yeme krizine girdim bir normal düzene döndüm derken Ekim ayında şu zamankinden çok daha zayıftım.
O yüzden eminim sen çok güzel bir şekilde verirsin.
Hem çok güzel ayda 3.5 kilodan fazla gitmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?