Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...

Hayırlı olsun Burçin çook sevindimm ..
Bak o kadar stres yaptın ama sonuç ne güzel oldu ..

hani bu karatayla kalıcı kilo veriliyo sonrada alınmıyodu nasıl kilo alıyosunuz hemen merak ettim

ben hiç bir yöntemle kalıcı kilo verildiğine inanmıyorum, ne yaparsan yap yersen alıyorsun bunu engellemenin bir yolu yok ..
ben de zaman zaman çok kaçırıyorum( geçen 1.5 aydaki gibi ) sonra aldıklarımı vermeye çalışıyorum işte ..

:26:Aynı ben...Dün arkadaşım davet etmişti, kısır yiyorum bir de baktım tiramisu ve elmalı keki de hüptemişim. Ama dün akşamdan beri midem pek fena:-( koku bile duymak istemiyorum yemeğe dair....

Çocuklar yemek bekler

Bende de var bir oynaklık ama bu gidip gelmeler bana afayı yedirtecek sonunda:-(

Tam bu sefer 1 adım kaldı diyorum yine ibre yukarı çıkıyor
istikrarı sağlayacaz ama ne zaman bende bilemiyorumm kuantum fiziği gibi mübarekk

Okul tatil çocuklar da evde olunca ben bana kalamıyorum Petunyam:-(
Tam oturacak oluyorum bilgisayarın başına biri birşey istiyor, biri ağlıyor filan filan işte))
olsun kuzu yaa yakında postalarsın okula sen sana kalırısı n yinee elleme şımarsınlar eccükk

slm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce
bence gayet normal olmuşş

yok ayyy bir arkadaşım bana atmış bende paylaştım gülün deyii kız delüü örsem bile adamın resmini çekip koyamam böyle ayy çatlağımda o kadarda değil ayrıca benim adam onu giymez :)heleki o şekil hiç giymez :)) giymesinde zaten ayyy kaşın kaşın ölür insann helede yünse insan içine çıkılmaz ayyy
anacım sen toptan bi tulum ör en iyisi şimdi başla anca biter

cok güzel örmüs dimi ama gülmekten öldürdü bizi ögleden beri güle güle kullan bakalım
yok ay ben örmedim ama örene ve fikre bayıldım :)))

O ne kız öyle, yere yattım gülmekten....
gülmek sana yakışıyorrr gülmek sana yakışıyorrrr

ay sorma bendede var açlık ama yemedim yemicemmm akşamıda hafif geçiricem tarçınlı sütlede kapanışı yapıcam diye umut ediyorummm bu geceyide atlatırsak eski halimize döneriz inşallahhh maşallhhh

kilo vermek kadar zor bi sey görmedim alması o kadar kolay ki cok basıma geldigi icin insallah bende fazla olanlardan kurtulurum sabırlı olmalıyım ki tartıda 50 kiloyu görene kadar ondan sonrasıda 50 de kalabilme mücadelesi olacak allah kolylık versin hepimize iyiki varsınız beni cok motive ediyorsunuz sizleri seviyoruuumm

İnanmıştım ben de diyorum cidden delü bu kız
Ben yparım aslında ileride, espirisine olur ama olsun
Uff cidden tulumu 3 parçaya ayırsam 3 kerede versem olur heralde

Kilo vermek cidden zor ama bence kiloyu korumak ondan da zor ..

odelüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))

:
geçen akşam tıkaçları çıkarıyordu gizliceee :)) yakaladımm

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
hopaaaa haydi gözün aydınnn çörek otlu kurabiyemmm öperikkk

size elektirk dayanmıyorr hee bankta yetmeyecek zaar ne etsem aceppp

bizde seni seviyoz aybalamm öperikk

hani bu karatayla kalıcı kilo veriliyo sonrada alınmıyodu nasıl kilo alıyosunuz hemen merak ettim

eski_bir_masal arkadısımız acıklamıs bende bi kac sey diyeyim ben bundan önce 22 kilo vermiştim yine evlendik rahatladın cocuk dogurduk rahatladım oldum 81 sonra basladım kısmaya oldum 64.5 simdi yani kalıcı kilo yok sen bunu kalıcı yapmalısın yine karatayı bırak basla kacamaklara eski kilon kapıda bekler seni insallah önceki yaptıgım hatalara bi daha düsmemde hedefime ulasır 50 kilomda otururum

kızlar bugün hepinize yetiştimm vallaha ben de derman kalmadıı :) ben kaçar gece sohbetine kalanlara hoş sohbetler dilerümm sevgiyle kalın anacımmm iyi akşamlar olaaaa yarın görüşmek dileğiylennnn yüzünüzden gülümseme eksik olmayaaaa haydi kalın sağlıcaklannn

Okullar tatil olalı menülerimi düzenli paylaşamıyorum bu da beni yoldan çıkarıyor zaman zaman
buradan ayrı kalmak bana hiçbir zaman iyi gelmiyor

Dün sabah klasik karatay kahvaltısı yapıp arkadaşıma gittim, çocuklar oyanayacak biz de laflayacaktık. Kısır yapmıştı ondan aldım ki başka birşey yemeyeyim. Sonra ben sanki kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım. Bir dilim tiramisu ve 1 dilim de elmalı keki yuttum(ama hakikaten yemedim yuttum, sanki birisi beni izliyor da yakalanacakmışım gibi)...Eve geldiğim de midem acayip bulanıyordu yemek yapamadım...Sabah kalktım hala kötüydü midem ama tekrar yimeklere saldırmayayım diye kaffaltımı yaptım...Şimdi mutfağa gitmeye korkuyorum kokular kötü geliyor:-(

korkunun ecele faydası yok, ben mutfağa kaçar minişlerin yemeğini yapam

Gözün aydıııınnn

gözünaydın arkadasım özlem bitiyor desene

dogru söylüyorsun arkadasım

iyi aksamlar arkadasımbizi bugün cok güldürdün allah da seni güldürsün öpüldün

özledik seni gözleme nereledesimn menülerini paylas bizimle sende kacamak yapmazsın oo zaman önünde durunca olmuyor dimi ama ama yemeyelim yarın beni arkadaslar gelcek bende onlara bulgur mantısı yapcan tek cesit

arkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,,nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın,pul bıber.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bır porsıyon tavuk,barbunya,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)............. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3 saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a700.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $a710.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
Selamlar karataycılar :))
bugün ayran detoksuma başlayamadım maalesef.Hem misafirim geldi,onun yanında 2 saatte bir ayran çorbası içmem tuhaf olacaktı,hem de evde dünden kalan sarma zayıf noktam olduğundan,yarına kaldı benim detoks.malzemeler hazır,hepsini pişirdim tamamdır.yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım

menüümm:

kahvaltı :

1 dilim t.b. ekmeği (güne ayran detoksu yapıcam kararıyla başlamıştım )
1 yumurta
az peynir
1 salatalık

öğlen:

6-7 ad bulgurlu kıymalı lahana sarması
2 silme kaşık yoğurt
3-4 çay+2 ad bisküvi

ara:1 ad kuru incir+1 ad ceviz

akşam:
nohut yemeği ve yoğurt yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…