Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
hani bu karatayla kalıcı kilo veriliyo sonrada alınmıyodu nasıl kilo alıyosunuz hemen merak ettim
ohh senden ıyısı yok bende yemegımı yedım kızlar detoks yapmak ısteyen arkadaslar pek tavsıye etmıyorum 2 gundur doymak bılmıyorum gozum pasta borekte benkı nelere hayır dıyen ınsandım sımdı oglumun yedıgı kremalı bıskuvıye bıle dıs bıler oldum.ınsulun dırencıyle alakalı dıye dusunuyorum bırkacgun karataya uygun beslenıp normale donmem gerek
ıkıncı ogunum
1 dolu tabak etlı karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak keten tohumlu yogurt
istikrarı sağlayacaz ama ne zaman bende bilemiyorumm kuantum fiziği gibi mübarekkBende de var bir oynaklık ama bu gidip gelmeler bana afayı yedirtecek sonunda:-(
Tam bu sefer 1 adım kaldı diyorum yine ibre yukarı çıkıyor
olsun kuzu yaa yakında postalarsın okula sen sana kalırısı n yineeOkul tatil çocuklar da evde olunca ben bana kalamıyorum Petunyam:-(
Tam oturacak oluyorum bilgisayarın başına biri birşey istiyor, biri ağlıyor filan filan işte))
bence gayet normal olmuşşslm kızlar
ikinci öğünümüde yazıyım
6 tane lahana dolması
3 parça tavuk salata yoğut
adaçayı
çokmu yemişim sizce
yok ayyy bir arkadaşım bana atmış bende paylaştım gülün deyii kız delüü örsem bile adamın resmini çekip koyamam böyle ayy çatlağımda o kadarda değil ayrıca benim adam onu giymez :)heleki o şekil hiç giymez :)) giymesinde zaten ayyy
Pek ince düşüncelisin de cidden ördün müü ?
Şaka mı ciddi mi anlayamadım
Uff sorma şubat ayında sevgililer günü yıl dönümü ve onun doğum günü var tabi arada bir sürü mesafe ne yapayım ben şimdi :26:
yok ay ben örmedim ama örene ve fikre bayıldım :)))cok güzel örmüs dimi ama gülmekten öldürdü bizi ögleden beri güle güle kullan bakalım
gülmek sana yakışıyorrr gülmek sana yakışıyorrrrO ne kız öyle, yere yattım gülmekten....
ay sorma bendede var açlık ama yemedim yemicemmm akşamıda hafif geçiricem tarçınlı sütlede kapanışı yapıcam diye umut ediyorummm bu geceyide atlatırsak eski halimize döneriz inşallahhh maşallhhhkahvaltımı 10 da yapmıştım 2 buçuk gibi çok acıktım 2 incir kurusu 2 trabzon hurması kurusu bir avuç fındık bir avucunyarısı damla çikolata yedim.Onlar kesmedi böyle olmayacak bari çorba içeyim dedim 1 kase mercimek çorbası içtim bu gün niye böyle oldum hiç anlamadım acayip bi yemek yeme isteği var.
şimdi bunların üstüne akşam yemezsem emzirdiğim için açlıktan ölürüm ne yesem ki yoğurt filan geçiştirem bari
Sen beni bir bilsenn .
Bir aldım bir verdim bir yeme krizine girdim bir normal düzene döndüm derken Ekim ayında şu zamankinden çok daha zayıftım.
O yüzden eminim sen çok güzel bir şekilde verirsin.
Hem çok güzel ayda 3.5 kilodan fazla gitmiş .
Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
yok ayyy bir arkadaşım bana atmış bende paylaştım gülün deyii kız delüü örsem bile adamın resmini çekip koyamam böyle ayy çatlağımda o kadarda değil ayrıca benim adam onu giymez :)heleki o şekil hiç giymez :)) giymesinde zaten ayyykaşın kaşın ölür insann helede yünse insan içine çıkılmaz ayyy
anacım sen toptan bi tulum ör en iyisişimdi başla anca biter
kilo vermek kadar zor bi sey görmedim alması o kadar kolay ki cok basıma geldigi icin insallah bende fazla olanlardan kurtulurum sabırlı olmalıyım ki tartıda 50 kiloyu görene kadar ondan sonrasıda 50 de kalabilme mücadelesi olacak allah kolylık versin hepimize iyiki varsınız beni cok motive ediyorsunuz sizleri seviyoruuumm
geçen akşam tıkaçları çıkarıyordu gizliceee :)) yakaladımmodelüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))
:
hopaaaa haydi gözün aydınnn çörek otlu kurabiyemmm öperikkkCok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
size elektirk dayanmıyorr hee bankta yetmeyecek zaar ne etsem aceppp:26:Aynı ben...Dün arkadaşım davet etmişti, kısır yiyorum bir de baktım tiramisu ve elmalı keki de hüptemişim. Ama dün akşamdan beri midem pek fena:-( koku bile duymak istemiyorum yemeğe dair....
Çocuklar yemek bekler
bizde seni seviyoz aybalamm öperikkkilo vermek kadar zor bi sey görmedim alması o kadar kolay ki cok basıma geldigi icin insallah bende fazla olanlardan kurtulurum sabırlı olmalıyım ki tartıda 50 kiloyu görene kadar ondan sonrasıda 50 de kalabilme mücadelesi olacak allah kolylık versin hepimize iyiki varsınız beni cok motive ediyorsunuz sizleri seviyoruuumm
İnanmıştım ben de diyorum cidden delü bu kız
Ben yparım aslında ileride, espirisine olur ama olsun
Uff cidden tulumu 3 parçaya ayırsam 3 kerede versem olur heralde
ben delii sen benden delii yakarızzz gemileriiiii yıldızlar sönerrrr
hani bu karatayla kalıcı kilo veriliyo sonrada alınmıyodu nasıl kilo alıyosunuz hemen merak ettim
Gözün aydıııınnn
İnanmıştım ben de diyorum cidden delü bu kız
Ben yparım aslında ileride, espirisine olur ama olsun
Uff cidden tulumu 3 parçaya ayırsam 3 kerede versem olur heralde
Kilo vermek cidden zor ama bence kiloyu korumak ondan da zor ..
kızlar bugün hepinize yetiştimm vallaha ben de derman kalmadıı :) ben kaçar gece sohbetine kalanlara hoş sohbetler dilerümm sevgiyle kalın anacımmm iyi akşamlar olaaaa yarın görüşmek dileğiylennnn yüzünüzden gülümseme eksik olmayaaaa haydi kalın sağlıcaklannn
Okullar tatil olalı menülerimi düzenli paylaşamıyorum bu da beni yoldan çıkarıyor zaman zaman
buradan ayrı kalmak bana hiçbir zaman iyi gelmiyor
Dün sabah klasik karatay kahvaltısı yapıp arkadaşıma gittim, çocuklar oyanayacak biz de laflayacaktık. Kısır yapmıştı ondan aldım ki başka birşey yemeyeyim. Sonra ben sanki kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım. Bir dilim tiramisu ve 1 dilim de elmalı keki yuttum(ama hakikaten yemedim yuttum, sanki birisi beni izliyor da yakalanacakmışım gibi)...Eve geldiğim de midem acayip bulanıyordu yemek yapamadım...Sabah kalktım hala kötüydü midem ama tekrar yimeklere saldırmayayım diye kaffaltımı yaptım...Şimdi mutfağa gitmeye korkuyorum kokular kötü geliyor:-(
korkunun ecele faydası yok, ben mutfağa kaçar minişlerin yemeğini yapam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?