Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben yürüyüş bandında yürüyorum. 5.4 km hızla 25 dk da 2.3 km civarı yürüyorum ama anca 100 kalori yaktığımı yazıyor. İkimizi karsilastirdigimda Kalori hesabında bı tuhaflık var öyle degilmi. Hangisi dogru acaba

yaaaa,böyle hayal etme beni loxiartık süt ineği ebatlarında değilimyolumuza devam,kolay gelsin hepimize

canım ya bu detoks işinden vaz mı geçsek acaba:44:

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...

hadi gözünaydın burçin

arkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)

onlar yasak tatlım,hazır gıda yemiyoruz

bugünkü menüm

1.öğün:
1 yumurta
3 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
2 zeytin
omega3

2.öğün:
fırında köfte
birkaç tane çiğköfte
bir de şalgam suyu

spor:40 dk bantta,30 dk da dışarda yürüdüm

Son düzenleme:
Kızlar astroloğa gittimmmmm müthişti çok mutlu döndüm evime şimdi yemek hazırlayacağım :)))

Sabah

2 yumurta
peynir
dereotu

:)

Kızlar bugünki menümde şu şekilde.. :) yorumlarınızı bekliyorum. :)) Daha akşam yemeğini yemedim fakat belirledim o yüzden onu da yazıyorum Hatta akşam yemeğe misafirim var. :)

Menü
Bıdırım

Kalkınca: 1 bardak su

1.öğün: 2 tereyağında yumurta, Avuç içi kadar peynir, 5 tane yeşil zeytin, 5 tane kuru kayısı, 5 tane ceviz, 3 bardak şekersiz çay

2. Öğün: Açlık hissetmedim yarım avuç içi kadar tavuk yedim.

3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, mevsim salata, tavuk, 4 kuru erik

Sıvı: 2 lt. su

Spor: Akşama kadar hiç oturmadım. Misafir geleceği için koşuşturdum. Ayrıca 15 dk egzersiz yaptım.

Yorumlarınızı bekliyorum

kızlar bugün ikbal in programını izleyen oldumu. can boğazdan çıkar diye bir kitabın tanıtımını yapıyolardı. yazar kan gruplarına göre beslenmeyi anlattı. videosunu bulsamda paylaşsam.
adam diyorki ilk kan grubu 0 mış. sonra çiftçiliği öğrenmişler A grubu oluşmuş. sonra avlanmayı öğrenmişler B grubu oluşmuş.
A grubu mercimeği bol bol tüketmeliymiş. hayvansal gıdaları özellikle sütü sindirimde yetersiz oluyormuş vücutları. onlar tavuk ve balık tüketmeliymiş
B grubuda daha çok hayvansal gıda tüketebilirmiş ama onlar için bile zormuş sütü hazmetmek. onlarda danadan çok keçi koyun eti tüketmeliymiş.
diyorki yemeğe oturduğunuzda beyin kokuyla ve görsellikle yemekleri algılar ve mideye emir verir. yiyecekler geliyor hazırlan diye. eğer siz sofraya oturur oturmaz su içerseniz midede ki asit ve enzimler bağırsaklara gider ve ordaki siliaları parçalar diyor.
akşam 9 da mide şarteri indirirmiş. gece 3 e kadar. o yüzden en geç 1 saat öncesinden birşey yemeyin diyor.
yaa keşke bulsamda izleseniz. sadece beslenme anlamında değil vücudumuzu tanıma adınada faydalı olduğunu düşünüyorum. güzel yani.
kullandığınız sıvı yağlar diyor 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda eriyor. hani aspiratördeki yağlar varya işte o yağları damarlarınıza yapışmış düşünün diyor. zeytin yağını öneriyor. belki tereyağı ağır gelebilir bünyeye ama zeytin yağı en ideali diyor. ay çok hoşuma gitti.
her sabah yemekten 20-25dk önceinden limonlu ılık su için diyor. tüm kanseratif başlangıçları temizler diyor. portakal yerine limon tüketin, greyfut tüketin diyor.

Cevız vb yok. Zeytın cok az olmus. :26:

Kızlar astroloğa gittimmmmm müthişti çok mutlu döndüm evime şimdi yemek hazırlayacağım :)))

Sabah

2 yumurta
peynir
dereotu

:)
Pek severım bu konuları.

:26: Kızlar pek memnun kalmamıs bu detokstan.

canım menün çok güzel ama öğlen tavuğun yanına yoğurt yada salata ekleyebilirdin yada acıkmıyosan 2 öğün de yapabilirsin

Cevız vb yok. Zeytın cok az olmus. :26:

Pek severım bu konuları.

:26: Kızlar pek memnun kalmamıs bu detokstan.

Ünlü bir astrolog çok beğendim :)

Ben bu kan gruplarına göre beslenmeyi duyup araştırmıştım ve B grubu olarak et yememem gerektiği ettin kilo aldığım yazıyor. Ama burada et yiyebilirim diye okudum izleyeyim bari gülben denen kadını hiç sevmem ama katlanacağız artık :)

kızlar....az önce 91-92 kiloyken giydiğim kotu anneme denemesi için verdim tam oldu anneme.sonra hemen tartıya çıkardım onu 85 kg çıktı.düşünün ben annemden daha kiloluymuşum ve nerdeyse aynı bendeni giyiyormuşuzöffff utandım şişmanlığımdanBİR DAHA ASLA ŞİŞMANLAMAK İS-TE-Mİ-YO-RUMYAŞASIN KARATAY DİYETİ

canım zayıflamak adına değil zaten adamın bahsettikleri. sağlıklı beslenmek ve rahatsızlık duyduğumuz besinlerin neden bizde rahatsızlık yaratmış olabilceğine ışık tutmak adına. hoşuma gitti anlatımı. paylaşayım istedim.

ühüüüü.kendim çalıp kendim söylüyorum burda,kimse bişey yazmiyi.eşim de bilgisayarı istiyo maç varmışmaçtan sonra görüşürüz anacım

Sağolasın kuzum iyide yaptın paylaşarak :)

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz?

menülerimi yazıp okuyayım bariii

2.öğün
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt,
biraz turşu

3.öğün

1 tabak kıymalı pırasa
bol salata
biraz çekirdek
veee sonunda cozuutum yinee, 2 gün kurusu,2 hurma,1 incir,1 kk tahin helvası yokmu kötekleyecek????

ya bütüngün iyi geçti de şu akşam dayanamadım nedenseeee??????

papadiya nasılsın bacım? kgh

leylaaakkkkk gıtme bacımmmm yettım garibu sabahkı tartı şokundan sonra kendımı dıyetıme ve sporuma verdım 1 saat kosu bandında yurudum buda 5km ye ve 150 kalorıye tekabul edıyo bıraz ıcım rahatladı yatana kadarda su vebıtkı cayına devam sabah ılk ıs tartıya cıkıcam eger dususe gecmıssem tekrar motıvasyonum tavan yapar ınsaallah

leylaakkk gel ya ıkı laflayak KGH

handan canım seve seve tokatlardımda cok uzak yoldan geldım 5km yurudum dusumu aldım 2 bardak su ıctım koltuga uzandım mayısmıs bır haldeyım kolum kalkmıyo bu seferlık kendı kendını tokatlasan yada duvardan duvara vursan olurmu bacım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…