Ben yürüyüş bandında yürüyorum. 5.4 km hızla 25 dk da 2.3 km civarı yürüyorum ama anca 100 kalori yaktığımı yazıyor. İkimizi karsilastirdigimda Kalori hesabında bı tuhaflık var öyle degilmi. Hangisi dogru acabaKizlar iyi dilekte bulunan herkeze tesekkürler. Daha haber bekliyorum
Bu arada stresi atayim diye vurdum kendimi yollara. Fazla yürüyemedim aklim hep evdeydi..Acaba telefon geldi mi diye...
40 dakkika
4,417km
6512adim
5,18hizla
352.4 kalori
Simdide kahvaltimi yapiyorum....
sölemesi kolay
gögüs kısmı beyaz ya daha da büyük göstermez mi bu:26:renkler yer değiştirse daha iyiydi sanki?:26:
kız görümceklerin çatlar heralde bu elbiseyle salınırsan dügünde
leklak nerden buluyon bu avatarları,çok komik
seni böyle hayal ediyorum,haberin ola
ohh senden ıyısı yok bende yemegımı yedım kızlar detoks yapmak ısteyen arkadaslar pek tavsıye etmıyorum 2 gundur doymak bılmıyorum gozum pasta borekte benkı nelere hayır dıyen ınsandım sımdı oglumun yedıgı kremalı bıskuvıye bıle dıs bıler oldum.ınsulun dırencıyle alakalı dıye dusunuyorum bırkacgun karataya uygun beslenıp normale donmem gerek
ıkıncı ogunum
1 dolu tabak etlı karnıbahar
1 tabak salata
1 tabak keten tohumlu yogurt
Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
arkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)
bugünkü menüm
2.öğün:
fırında köfte
birkaç tane çiğköfte
bir de şalgam suyu
ay menüye bak,bari bide mercimek köftesi yapsaymışım.
Cevız vb yok. Zeytın cok az olmus. :26:bugünkü menüm
1.öğün:
1 yumurta
3 dilim pastırma
avuç içi kadar peynir
2 zeytin
omega3
2.öğün:
fırında köfte
birkaç tane çiğköfte
bir de şalgam suyu
spor:40 dk bantta,30 dk da dışarda yürüdüm
Pek severım bu konuları.Kızlar astroloğa gittimmmmm müthişti çok mutlu döndüm evime şimdi yemek hazırlayacağım :)))
Sabah
2 yumurta
peynir
dereotu
:)
:26: Kızlar pek memnun kalmamıs bu detokstan.Selamlar karataycılar :))
bugün ayran detoksuma başlayamadım maalesef.Hem misafirim geldi,onun yanında 2 saatte bir ayran çorbası içmem tuhaf olacaktı,hem de evde dünden kalan sarma zayıf noktam olduğundan,yarına kaldı benim detoks.malzemeler hazır,hepsini pişirdim tamamdır.yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım
Kızlar bugünki menümde şu şekilde.. :) yorumlarınızı bekliyorum. :)) Daha akşam yemeğini yemedim fakat belirledim o yüzden onu da yazıyorumHatta akşam yemeğe misafirim var. :)
Menü
Bıdırım
Kalkınca: 1 bardak su
1.öğün: 2 tereyağında yumurta, Avuç içi kadar peynir, 5 tane yeşil zeytin, 5 tane kuru kayısı, 5 tane ceviz, 3 bardak şekersiz çay
2. Öğün: Açlık hissetmedim yarım avuç içi kadar tavuk yedim.
3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, mevsim salata, tavuk, 4 kuru erik
Sıvı: 2 lt. su
Spor: Akşama kadar hiç oturmadım. Misafir geleceği için koşuşturdum. Ayrıca 15 dk egzersiz yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum
Cevız vb yok. Zeytın cok az olmus. :26:
Pek severım bu konuları.
:26: Kızlar pek memnun kalmamıs bu detokstan.
GÜLBEN - ''Can Boğazdan Çıkar'' Kitabının Yazarı Mehmet Ali Bulut ile Kan Grubuna Göre Beslenme ve Diyet 30.01.12 | Kronik TV
kızlar burda gülbenle konuşuyolar burdn bakın bakalım.
Ünlü bir astrolog çok beğendim :)
Ben bu kan gruplarına göre beslenmeyi duyup araştırmıştım ve B grubu olarak et yememem gerektiği ettin kilo aldığım yazıyor. Ama burada et yiyebilirim diye okudum izleyeyim bari gülben denen kadını hiç sevmem ama katlanacağız artık :)
canım zayıflamak adına değil zaten adamın bahsettikleri. sağlıklı beslenmek ve rahatsızlık duyduğumuz besinlerin neden bizde rahatsızlık yaratmış olabilceğine ışık tutmak adına. hoşuma gitti anlatımı. paylaşayım istedim.
papadiya nasılsın bacım? kgh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?