iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz?
menülerimi yazıp okuyayım bariii
2.öğün
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt,
biraz turşu
3.öğün
1 tabak kıymalı pırasa
bol salata
biraz çekirdek
veee sonunda cozuutum yinee, 2 gün kurusu,2 hurma,1 incir,1 kk tahin helvası yokmu kötekleyecek????
ya bütüngün iyi geçti de şu akşam dayanamadım nedenseeee??????
GÜLBEN - ''Can Boğazdan Çıkar'' Kitabının Yazarı Mehmet Ali Bulut ile Kan Grubuna Göre Beslenme ve Diyet 30.01.12 | Kronik TV
kızlar burda gülbenle konuşuyolar burdn bakın bakalım.
Papadıya boyun kac ? Hedef kılon ılgınc :26:leylaaakkkkk gıtme bacımmmm yettım garibu sabahkı tartı şokundan sonra kendımı dıyetıme ve sporuma verdım 1 saat kosu bandında yurudum buda 5km ye ve 150 kalorıye tekabul edıyo bıraz ıcım rahatladı yatana kadarda su vebıtkı cayına devam sabah ılk ıs tartıya cıkıcam eger dususe gecmıssem tekrar motıvasyonum tavan yapar ınsaallah
leylaakkk gel ya ıkı laflayak KGH
merhaba biraz klasik olacak ama herkese göre farklı kilo verme durumu ama ben ilk hafta 1 kg vermiştim ödem atıyor vücut,sonra düzene girdi bende ayda 2 kg gidiyor,tavsiyelerin ve yorumların için teşekkürler handan_06.
ara öğün yememeye çalışıyorum direniyorum ama bazen 1- 2 parça ceviz veya bir gün kurusu atıyorum ağzıma.benimkisi aslında oburluk alışkanlık yoksa acıktığımdan değil :)) bir hafta uygularsam tahmini kaç kilo veririm acaba fikrin varmı?
çok sevindim canım gözünaydınCok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
canım hamile falan olmayasın bu kadar mide bulantısı normal değil??????Okullar tatil olalı menülerimi düzenli paylaşamıyorum bu da beni yoldan çıkarıyor zaman zaman
buradan ayrı kalmak bana hiçbir zaman iyi gelmiyor
Dün sabah klasik karatay kahvaltısı yapıp arkadaşıma gittim, çocuklar oyanayacak biz de laflayacaktık. Kısır yapmıştı ondan aldım ki başka birşey yemeyeyim. Sonra ben sanki kıtlıktan çıkmış gibi herşeye saldırdım. Bir dilim tiramisu ve 1 dilim de elmalı keki yuttum(ama hakikaten yemedim yuttum, sanki birisi beni izliyor da yakalanacakmışım gibi)...Eve geldiğim de midem acayip bulanıyordu yemek yapamadım...Sabah kalktım hala kötüydü midem ama tekrar yimeklere saldırmayayım diye kaffaltımı yaptım...Şimdi mutfağa gitmeye korkuyorum kokular kötü geliyor:-(
korkunun ecele faydası yok, ben mutfağa kaçar minişlerin yemeğini yapam
canan hoca light ürünlerin hepsini yasaklıyor sakın yeme.olanları da diyet yapan sevmediğin bir arkadaşımna ver ya da at gitsin...ben bir daha eve sokmam onlarııııarkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)
menülerin güzel afiyet olsun yalnızzz sabah kahvaltıyla çay içmişsin çayı yemeklerden 2 saat sonra içiyoruuz.akşamki kuru erik olmasa daha iyi olur sabah tüketmeye çalış(bunu kendimde uygulayamıyorumKızlar bugünki menümde şu şekilde.. :) yorumlarınızı bekliyorum. :)) Daha akşam yemeğini yemedim fakat belirledim o yüzden onu da yazıyorumHatta akşam yemeğe misafirim var. :)
Menü
Bıdırım
Kalkınca: 1 bardak su
1.öğün: 2 tereyağında yumurta, Avuç içi kadar peynir, 5 tane yeşil zeytin, 5 tane kuru kayısı, 5 tane ceviz, 3 bardak şekersiz çay
2. Öğün: Açlık hissetmedim yarım avuç içi kadar tavuk yedim.
3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, mevsim salata, tavuk, 4 kuru erik
Sıvı: 2 lt. su
Spor: Akşama kadar hiç oturmadım. Misafir geleceği için koşuşturdum. Ayrıca 15 dk egzersiz yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum
handan canım seve seve tokatlardımda cok uzak yoldan geldım 5km yurudum dusumu aldım 2 bardak su ıctım koltuga uzandım mayısmıs bır haldeyım kolum kalkmıyo bu seferlık kendı kendını tokatlasan yada duvardan duvara vursan olurmu bacım yaaa
Papadıya boyun kac ? Hedef kılon ılgınc :26:
canım inanırmısın o kadar şeyi yedim hiç de komalık olmadımm zaten benim kilo alma sebebim tatlılardır.bakalım bu işi çözersem iyi olur gerçi yavaşda olsa kilolar gidiyor.bi de spor yapabiilsem süper olacak.sen yine de saçımdan sürüü iyi olur bu cezaaaaaaa tatlı komasına gireceksin handanım sen yeterdi kötek iste ben saçından sürümeyi seçtim bir daha olurda kötekte geliyor.
canım inanırmısın o kadar şeyi yedim hiç de komalık olmadımm zaten benim kilo alma sebebim tatlılardır.bakalım bu işi çözersem iyi olur gerçi yavaşda olsa kilolar gidiyor.bi de spor yapabiilsem süper olacak.sen yine de saçımdan sürüü iyi olur bu cezaaa
Haklısın ama ınan Karatay la 70 olursan 60 kg gıbı durursun oyle gozukuyor ınsan. Ben de cok fazla seker ve karbonhıdrattan aldıydım kıloları,stoklarım daha agustos a kadar var yag olaraktan tabı,proıteıne yuklenıyorum kacamak olarak yapacaksam sut ,yogurt,mercımek gıbı,daha bıkmadım,saat kuralına uyuyorum ya bır de taze meyve yok denecek kadar az tuketelı cok ıyı geldı bana,tahlıllerım normaldı ama ben gızlı sekerden suphelenıyordum,sonra okuduklarımdan reaktıf hıpoglısemıye yatkın oldugumu anladım,sımdı asla meyve suyu meyve abartısı yok hayatımda,dunyam degıstı bU dıyetle.Hareketım az ama erıyorum cunku meyveyı ınanılmaz azalttım.boyum 168 canım.orta okul yıllarından berı 70 ve yukarısı kılolardayım o yuzden 70 bıle benım ıcın gayet yeterlı sen ne dersın bu konuda
merhaba spor insanı inanılmaz rahatlatıyor tebrikler.darısı başımaaaaamrb gül handan. koşu bandından indim. günlerdir ilk defa alnımın akıyla cevap yazıyorum diyebilirim. çok mutluyum 25 dak 2km. yürüdüm.nasıl terledim anlatamam. o terlerin içinde yağlarda gitmiştir diye mutlu oldum. ahh keşke her zaman yapabilsem yürüyüşümü.. :26:
mrb gül handan. koşu bandından indim. günlerdir ilk defa alnımın akıyla cevap yazıyorum diyebilirim. çok mutluyum 25 dak 2km. yürüdüm.nasıl terledim anlatamam. o terlerin içinde yağlarda gitmiştir diye mutlu oldum. ahh keşke her zaman yapabilsem yürüyüşümü.. :26:
Valla ben de cok spor yapamıyorum,zaten gunlerdır fıt hatunlara soruyorum cok spor yapanını gormedım.Dogru seylerı ,ızın verılen seylerı doyuncaya kadar tuketıyorum.Kendıme zaman tanıyıorum,tartım eskı model ,hergun tartılmam,gıdıyorlar,duslerıme ve sukrettıgım seylere odaklanıyorum,her ay 4 kg gıdıyor.mrb gül handan. koşu bandından indim. günlerdir ilk defa alnımın akıyla cevap yazıyorum diyebilirim. çok mutluyum 25 dak 2km. yürüdüm.nasıl terledim anlatamam. o terlerin içinde yağlarda gitmiştir diye mutlu oldum. ahh keşke her zaman yapabilsem yürüyüşümü.. :26:
merhaba spor insanı inanılmaz rahatlatıyor tebrikler.darısı başımaaaaa
Valla ben de cok spor yapamıyorum,zaten gunlerdır fıt hatunlara soruyorum cok spor yapanını gormedım.Dogru seylerı ,ızın verılen seylerı doyuncaya kadar tuketıyorum.Kendıme zaman tanıyıorum,tartım eskı model ,hergun tartılmam,gıdıyorlar,duslerıme ve sukrettıgım seylere odaklanıyorum,her ay 4 kg gıdıyor.
Canım yaptınmı biberiye çayı durum ne?
evet seninle aynı kilodaymışız ne güzel.ben haziran başına kadar hedefime ulaşırım inşaallah diyorum. ama sporsuz olmycagnda kitabı okudukça anladım.leslıe de acaip terletiyo sende yaparsın bence..
selam fit hatunlarım
akşam menümü yazayım geçmişi okumadan 1 parça ızgara kül bastı ve yarım kase yoğurt çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?