Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karnıbahar ve brokoli karısımlı yogurtlu salata
ıspanak emegi 1 tabak
acı biber tursusu

kacamak oglumun cubuk krakerine dayanamadım 2-3 tane aldım uzun süreden sonra ilk kacamagım

aaaa tatlı komasına gireceksin handanım sen yeterdi kötek iste ben saçından sürümeyi seçtim bir daha olurda kötekte geliyor.

Papadıya boyun kac ? Hedef kılon ılgınc :26:

merhaba biraz klasik olacak ama herkese göre farklı kilo verme durumu ama ben ilk hafta 1 kg vermiştim ödem atıyor vücut,sonra düzene girdi bende ayda 2 kg gidiyor,

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
çok sevindim canım gözünaydın

canım hamile falan olmayasın bu kadar mide bulantısı normal değil??????

arkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)
canan hoca light ürünlerin hepsini yasaklıyor sakın yeme.olanları da diyet yapan sevmediğin bir arkadaşımna ver ya da at gitsin...ben bir daha eve sokmam onlarıııı

menülerin güzel afiyet olsun yalnızzz sabah kahvaltıyla çay içmişsin çayı yemeklerden 2 saat sonra içiyoruuz.akşamki kuru erik olmasa daha iyi olur sabah tüketmeye çalış(bunu kendimde uygulayamıyorum((ama uyarayım dedim.kolay gelsin

ne güzel canım sporunu da yapmışsın ohh keyfine diyecek yok...duvardan duvara anca keser beniiii

aaaa tatlı komasına gireceksin handanım sen yeterdi kötek iste ben saçından sürümeyi seçtim bir daha olurda kötekte geliyor.
canım inanırmısın o kadar şeyi yedim hiç de komalık olmadımm zaten benim kilo alma sebebim tatlılardır.bakalım bu işi çözersem iyi olur gerçi yavaşda olsa kilolar gidiyor.bi de spor yapabiilsem süper olacak.sen yine de saçımdan sürüü iyi olur bu cezaaa

Benimde sebebi tatlıdır sorma sana dedim ama yediklerin benim yemek istediklerim yanında hiçbirşey :)))

boyum 168 canım.orta okul yıllarından berı 70 ve yukarısı kılolardayım o yuzden 70 bıle benım ıcın gayet yeterlı sen ne dersın bu konuda
Haklısın ama ınan Karatay la 70 olursan 60 kg gıbı durursun oyle gozukuyor ınsan. Ben de cok fazla seker ve karbonhıdrattan aldıydım kıloları,stoklarım daha agustos a kadar var yag olaraktan tabı,proıteıne yuklenıyorum kacamak olarak yapacaksam sut ,yogurt,mercımek gıbı,daha bıkmadım,saat kuralına uyuyorum ya bır de taze meyve yok denecek kadar az tuketelı cok ıyı geldı bana,tahlıllerım normaldı ama ben gızlı sekerden suphelenıyordum,sonra okuduklarımdan reaktıf hıpoglısemıye yatkın oldugumu anladım,sımdı asla meyve suyu meyve abartısı yok hayatımda,dunyam degıstı bU dıyetle.Hareketım az ama erıyorum cunku meyveyı ınanılmaz azalttım.

mrb gül handan. koşu bandından indim. günlerdir ilk defa alnımın akıyla cevap yazıyorum diyebilirim. çok mutluyum 25 dak 2km. yürüdüm.nasıl terledim anlatamam. o terlerin içinde yağlarda gitmiştir diye mutlu oldum. ahh keşke her zaman yapabilsem yürüyüşümü.. :26:

merhaba spor insanı inanılmaz rahatlatıyor tebrikler.darısı başımaaaaa

Canım yaptınmı biberiye çayı durum ne?

Valla ben de cok spor yapamıyorum,zaten gunlerdır fıt hatunlara soruyorum cok spor yapanını gormedım.Dogru seylerı ,ızın verılen seylerı doyuncaya kadar tuketıyorum.Kendıme zaman tanıyıorum,tartım eskı model ,hergun tartılmam,gıdıyorlar,duslerıme ve sukrettıgım seylere odaklanıyorum,her ay 4 kg gıdıyor.

merhaba spor insanı inanılmaz rahatlatıyor tebrikler.darısı başımaaaaa

evet seninle aynı kilodaymışız ne güzel. ben haziran başına kadar hedefime ulaşırım inşaallah diyorum. ama sporsuz olmycagnda kitabı okudukça anladım.leslıe de acaip terletiyo sende yaparsın bence..

yaa bende kendimi hep suçlu hissediyodum. aslında ev işi falanda hareket ama dediğin gibi ye ye ondan sonra spor napsın,önce yemeğe dikkat etcez dimi. ama ben maaşaallah diyim çok güzel uyuyom diyete hiç meyve yemedim kaçamagımda yok. senin gibi yağlardan gider inşaallah.. nazar değmesin sana ...

evet seninle aynı kilodaymışız ne güzel. ben haziran başına kadar hedefime ulaşırım inşaallah diyorum. ama sporsuz olmycagnda kitabı okudukça anladım.leslıe de acaip terletiyo sende yaparsın bence..

umarım istediğin gibi olur canım.ben leslieden sıkıldım canım bikaçkez yaptım olmadı.açık havada yürüyüş benim tarzım bir de pilates(onu evde yapamam).yürüyüşü de işe başlayınca artık.

selam fit hatunlarım
akşam menümü yazayım geçmişi okumadan 1 parça ızgara kül bastı ve yarım kase yoğurt çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…