umarım istediğin gibi olur canım.ben leslieden sıkıldım canım bikaçkez yaptım olmadı.açık havada yürüyüş benim tarzım bir de pilates(onu evde yapamam).yürüyüşü de işe başlayınca artık.
bugün karnım agrıdı bende iyice ishal filan olmym diye içmedim. doğru yapmışmıyım sence..:26:
selam fit hatunlarım
akşam menümü yazayım geçmişi okumadan 1 parça ızgara kül bastı ve yarım kase yoğurt çorbası
ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,gülün de dediği gibi yediklerine diikkat etmek daha önemli heralde.. yaparız yaa biz karataycılarız..:118:
ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,? Gıder gıder gıder dedıgın ne kı gıder.? Aman bır dılım ekmek az yersen ,emınol yılda bes kılo gıder ? Cok meraklıysan otur otur hesapla kac kılo gıderrrrrr ? ? ? ? ? ? ?......(Bu kısımı uzun hava olarak soyleyelım) ? .............uzun havanın ustune e bıraz hareket ? Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
Kızlar astroloğa gittimmmmm müthişti çok mutlu döndüm evime şimdi yemek hazırlayacağım :)))
Sabah
2 yumurta
peynir
dereotu
:)
canımm allah iyiliğini versin senin.düğün tv ha koptum yaaa.ama güzel yöntem leslieden iyidir bence:)))bu arada hekese iyi gecelr ben biraz kitap okuyup uyurum mucukkkssssssss
Kızlar ıyı geceler ben de kacayım.Bol leptınlı geceler.Kendınıze ıyı bakın
ayyy çok merak ettim bak şimdi
Kızlar ıyı geceler ben de kacayım.Bol leptınlı geceler.Kendınıze ıyı bakın
ayyy zor bitirdim valla oku oku bitmedi.
valla kendimi süper hissediyorum bu diyet tamamiyle değiştirdi beni.
çok azimli oldum ama spor olayını daha tam oturtamadım.
of bide ptesi işe başlıcam kızımla bugün sinemaya gittik çok eğlendik.
neyse buraya yazmak iyi geliyor
ayyy zor bitirdim valla oku oku bitmedi.
valla kendimi süper hissediyorum bu diyet tamamiyle değiştirdi beni.
çok azimli oldum ama spor olayını daha tam oturtamadım.
of bide ptesi işe başlıcam kızımla bugün sinemaya gittik çok eğlendik.
neyse buraya yazmak iyi geliyor
Ohh ne güzel :)
bende oturtamadım spor olayını ama 7 kilo hiç sporsuz gitti neredeyse bende hareketliyim zaten e sende çocuk var nasılsa sende hareketlisindir.
evet iyi geliyor.seni anlayabilen sorunların ve çözümlerin ortak olduğu biyerde rahatlıyo insan. yaz-oku. güzel paylaşım yaa. sen anlat ..
leylaaakkkkk gıtme bacımmmm yettım garibu sabahkı tartı şokundan sonra kendımı dıyetıme ve sporuma verdım 1 saat kosu bandında yurudum buda 5km ye ve 150 kalorıye tekabul edıyo bıraz ıcım rahatladı yatana kadarda su vebıtkı cayına devam sabah ılk ıs tartıya cıkıcam eger dususe gecmıssem tekrar motıvasyonum tavan yapar ınsaallah
leylaakkk gel ya ıkı laflayak KGH
boyum 168 canım.orta okul yıllarından berı 70 ve yukarısı kılolardayım o yuzden 70 bıle benım ıcın gayet yeterlı sen ne dersın bu konuda
bundan sonra ben de yürüyüşlerimi 1 saatte çıkarıcam,40 dk yürümek yetmiyo artık sanırım.1 ileri 2 geri gitmekten sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?