Lesli ile mi yürüyorsun canım yaa çok bunaltıyor o kadın beni dır dır dır sessiz oluncada sıkılıyorum.
koşubandında yürüyorum canım.ay sorma nefret ediyorum o kadındançenesi pek bi düşük.
menülerin güzel afiyet olsun yalnızzz sabah kahvaltıyla çay içmişsin çayı yemeklerden 2 saat sonra içiyoruuz.akşamki kuru erik olmasa daha iyi olur sabah tüketmeye çalış(bunu kendimde uygulayamıyorum((ama uyarayım dedim.kolay gelsin
canım menün çok güzel ama öğlen tavuğun yanına yoğurt yada salata ekleyebilirdin yada acıkmıyosan 2 öğün de yapabilirsin
Spor Hocası var bizim çok sevdiğimiz kitapları falan var alacaktık almayın dedi bize çamaşırlık oluyor o aletler evde dedi şimdi nasıl pişmanım olmadı düşünüyorum almayı bu soğukta dışarı çıkıp yürümeye çok üşeniyor insan.
aslında bende ilk zamanlar üşendim yürümeye ama zayıfladıkça acayip gaza geldim ve bende eşim de yürüyoruz artık.zaten oturduğumuz ilçede de yürüyüş yolu falan da yok.sıcacık evimde yürüyorum,ben çok memnunum.salona da getirdim tv nin karşısında yürüyorum
Oh mis alacağım bende nintendo Wii spor paketi istedim çok aslında ama onu alana kadar üstüne az daha koyar koşu bandı alırım. Bu arada eşim paranormal activite koydu arkada izliyor tırıs tırıs durumlarıı...
canım hangi hızda yürüdün ben 4.3 de 35 dakikada 200 kalori yaktım ve mesafe 2.62 idi sanki bi terslik var gibi çözemedim şu olayıleylaaakkkkk gıtme bacımmmm yettım garibu sabahkı tartı şokundan sonra kendımı dıyetıme ve sporuma verdım 1 saat kosu bandında yurudum buda 5km ye ve 150 kalorıye tekabul edıyo bıraz ıcım rahatladı yatana kadarda su vebıtkı cayına devam sabah ılk ıs tartıya cıkıcam eger dususe gecmıssem tekrar motıvasyonum tavan yapar ınsaallah
merhabalar. ben de yeni katıldım aranıza. Karatay diyeti yapıyorum 2. haftam. kitapları okudum. kaçamağım falan olmadı sadece bir kez küçüçük tatlı yedim. ama kilo veremiyorum spora rağmen. nedendir acaba bilemiyorum.
Menü
Bildirim
Kalkınca:
1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet 9 zeytin ceviz 3 kuru kayısı ıhlamur
2. Öğün:1 avuç badem 1 muz
3. Öğün:1 tabak tavuk çorbası 3 kaşık bol tavuklu bol nohutlu az kepekli pirinçli pilav( sadece 3 kaşıkk:))) kereviz salatası
Sıvı:2 litre su
Spor:40 dak. 3 km tempolu yürüyüş.
Bugün meyvayı çok azalttım...Ayyy heyecanla ptesi tartılmayı bekliyorum
merhabalar. ben de yeni katıldım aranıza. Karatay diyeti yapıyorum 2. haftam. kitapları okudum. kaçamağım falan olmadı sadece bir kez küçüçük tatlı yedim. ama kilo veremiyorum spora rağmen. nedendir acaba bilemiyorum.
aynen. karatay diyeti çok mantıklı ve diet değil de yaşam biçimi gibi. hiç açlık hissetmiyorum.
evet siteyi takip ediyorum ne zamandır daha yeni üye oldum yarından itibaren bende yazacağım yediklerimi. :):)
Gunaydiiiinnnn sekerler
gözünaydın burçincimm,çok sevindimCok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
çok ilgilnç yaa,hepinizde aynı etkiyi yapmış:26::26:Aynı ben...Dün arkadaşım davet etmişti, kısır yiyorum bir de baktım tiramisu ve elmalı keki de hüptemişim. Ama dün akşamdan beri midem pek fena:-( koku bile duymak istemiyorum yemeğe dair....
Çocuklar yemek bekler
safişcim ben de yapacaktım detoks ama kızlar ertesi hafta kilolar geri geliyor,ayrıca iştahı çok açıyor dıyorlar,korktum,vazgeçtimSelamlar karataycılar :))
bugün ayran detoksuma başlayamadım maalesef.Hem misafirim geldi,onun yanında 2 saatte bir ayran çorbası içmem tuhaf olacaktı,hem de evde dünden kalan sarma zayıf noktam olduğundan,yarına kaldı benim detoks.malzemeler hazır,hepsini pişirdim tamamdır.yarın sabah kahvaltıdan sonra başlayacağım
menü guzel,eğer akşam açlık krizin yoksa kuru meyveyı tavsiye etmem,o da yavaşlatıyor kilo vermeyıKızlar bugünki menümde şu şekilde.. :) yorumlarınızı bekliyorum. :)) Daha akşam yemeğini yemedim fakat belirledim o yüzden onu da yazıyorumHatta akşam yemeğe misafirim var. :)
Menü
Bıdırım
Kalkınca: 1 bardak su
1.öğün: 2 tereyağında yumurta, Avuç içi kadar peynir, 5 tane yeşil zeytin, 5 tane kuru kayısı, 5 tane ceviz, 3 bardak şekersiz çay
2. Öğün: Açlık hissetmedim yarım avuç içi kadar tavuk yedim.
3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, mevsim salata, tavuk, 4 kuru erik
Sıvı: 2 lt. su
Spor: Akşama kadar hiç oturmadım. Misafir geleceği için koşuşturdum. Ayrıca 15 dk egzersiz yaptım.
Yorumlarınızı bekliyorum
çoook tesekkur ederım,izliyorum verdıgın linki şimdi.ben a gurubuyum,kırmızı et yaramaz hıc yemeyın dıyor,vejeteryan beslenmem gerekiyormuş.ben de eti severim aksi gibikızlar bugün ikbal in programını izleyen oldumu. can boğazdan çıkar diye bir kitabın tanıtımını yapıyolardı. yazar kan gruplarına göre beslenmeyi anlattı. videosunu bulsamda paylaşsam.
adam diyorki ilk kan grubu 0 mış. sonra çiftçiliği öğrenmişler A grubu oluşmuş. sonra avlanmayı öğrenmişler B grubu oluşmuş.
A grubu mercimeği bol bol tüketmeliymiş. hayvansal gıdaları özellikle sütü sindirimde yetersiz oluyormuş vücutları. onlar tavuk ve balık tüketmeliymiş
B grubuda daha çok hayvansal gıda tüketebilirmiş ama onlar için bile zormuş sütü hazmetmek. onlarda danadan çok keçi koyun eti tüketmeliymiş.
diyorki yemeğe oturduğunuzda beyin kokuyla ve görsellikle yemekleri algılar ve mideye emir verir. yiyecekler geliyor hazırlan diye. eğer siz sofraya oturur oturmaz su içerseniz midede ki asit ve enzimler bağırsaklara gider ve ordaki siliaları parçalar diyor.
akşam 9 da mide şarteri indirirmiş. gece 3 e kadar. o yüzden en geç 1 saat öncesinden birşey yemeyin diyor.
yaa keşke bulsamda izleseniz. sadece beslenme anlamında değil vücudumuzu tanıma adınada faydalı olduğunu düşünüyorum. güzel yani.
kullandığınız sıvı yağlar diyor 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda eriyor. hani aspiratördeki yağlar varya işte o yağları damarlarınıza yapışmış düşünün diyor. zeytin yağını öneriyor. belki tereyağı ağır gelebilir bünyeye ama zeytin yağı en ideali diyor. ay çok hoşuma gitti.
her sabah yemekten 20-25dk önceinden limonlu ılık su için diyor. tüm kanseratif başlangıçları temizler diyor. portakal yerine limon tüketin, greyfut tüketin diyor.
canım sen emziriyormusun,ondan mı tatlı istiyor canın acaba?iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz?
menülerimi yazıp okuyayım bariii
2.öğün
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase yoğurt,
biraz turşu
3.öğün
1 tabak kıymalı pırasa
bol salata
biraz çekirdek
veee sonunda cozuutum yinee, 2 gün kurusu,2 hurma,1 incir,1 kk tahin helvası yokmu kötekleyecek????
ya bütüngün iyi geçti de şu akşam dayanamadım nedenseeee??????
güüüüünayyyydınnnnnnnnnnnnnnn tatloşşşGunaydiiiinnnn sekerler
az daha kalkmasak gelip davul çalcan yanımızda heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?