Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

koşubandında yürüyorum canım.ay sorma nefret ediyorum o kadındançenesi pek bi düşük.

Spor Hocası var bizim çok sevdiğimiz kitapları falan var alacaktık almayın dedi bize çamaşırlık oluyor o aletler evde dedi şimdi nasıl pişmanım olmadı düşünüyorum almayı bu soğukta dışarı çıkıp yürümeye çok üşeniyor insan.

canım menün çok güzel ama öğlen tavuğun yanına yoğurt yada salata ekleyebilirdin yada acıkmıyosan 2 öğün de yapabilirsin

Uyarılarınızı dikkate alacağım. Teşekkürler arkadaşlar... :)

aslında bende ilk zamanlar üşendim yürümeye ama zayıfladıkça acayip gaza geldim ve bende eşim de yürüyoruz artık.zaten oturduğumuz ilçede de yürüyüş yolu falan da yok.sıcacık evimde yürüyorum,ben çok memnunum.salona da getirdim tv nin karşısında yürüyorum

Oh mis alacağım bende nintendo Wii spor paketi istedim çok aslında ama onu alana kadar üstüne az daha koyar koşu bandı alırım. Bu arada eşim paranormal activite koydu arkada izliyor tırıs tırıs durumlarıı...

kaldırıp bi köşeye koymayacaksan al tabi canım,çok çok çok faydası var yürümenin

canım hangi hızda yürüdün ben 4.3 de 35 dakikada 200 kalori yaktım ve mesafe 2.62 idi sanki bi terslik var gibi çözemedim şu olayı

merhabalar. ben de yeni katıldım aranıza. Karatay diyeti yapıyorum 2. haftam. kitapları okudum. kaçamağım falan olmadı sadece bir kez küçüçük tatlı yedim. ama kilo veremiyorum spora rağmen. nedendir acaba bilemiyorum.

Menü
Bildirim
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet 9 zeytin ceviz 3 kuru kayısı ıhlamur

2. Öğün:1 avuç badem 1 muz

3. Öğün:1 tabak tavuk çorbası 3 kaşık bol tavuklu bol nohutlu az kepekli pirinçli pilav( sadece 3 kaşıkk:))) kereviz salatası

Sıvı:2 litre su

Spor:40 dak. 3 km tempolu yürüyüş.

Bugün meyvayı çok azalttım...Ayyy heyecanla ptesi tartılmayı bekliyorum

Hoşgeldinn gider o kilolar dert etme bir iki hafta izin ver :) Karatay en güzel beslenme şekli. Bol paylaşımlar...

Küçük müçük yok işte pirinç vücutta direk şekere dönüşüyor ve gerçekten zararlı geri kalan herşey güzel canım afiyet olsun. Pazartesini bende iple çekiyorum listeyide ben yapacağım ondan da var heyecan :)

Kızlar iyi geceler haydi yatağa leptin ziyarete gelecek az kaldı bizi bulamadan gitmesin :) sevgiler kocaman leptinle bol muhabbetli geceler olsun...

Canım bu arada her gün yediklerimizi bildirim şeklinde yazıyoruz. İki hafta düzenli bildirim yaparsan da pazartesileri listemiz var ona katılabilirsin.

aynen. karatay diyeti çok mantıklı ve diet değil de yaşam biçimi gibi. hiç açlık hissetmiyorum.
evet siteyi takip ediyorum ne zamandır daha yeni üye oldum yarından itibaren bende yazacağım yediklerimi. :):)

aynen. karatay diyeti çok mantıklı ve diet değil de yaşam biçimi gibi. hiç açlık hissetmiyorum.
evet siteyi takip ediyorum ne zamandır daha yeni üye oldum yarından itibaren bende yazacağım yediklerimi. :):)

Tekrar memnun oldum canım bildirimlerini bekliyorum sevgiler iyi geceler ben kaçıyorum yine geçe kaldım bile ( uykum hiç yok yaa of of bu leptinle buluşamayacağız biz ((

selamlar kızlarr....
bugün 2 günlük detoks diyetimi bitirdim. regle bağlı spor yapma isteğim taban yaptı yerlerde sürünüyor. yarın tartıda güzel sonuçlar görmek dileğiyle.
mutlu ve huzurlu bir gece diliyorum.
iyi geceler...

Cok Mutluyum, Kardesim geliyor kizlar, vermisler vizeyi...Pazar ögleden sonra yanimda Insallah....
Cok isim var simdi...hazirlanmam gerekiyor...
gözünaydın burçincimm,çok sevindim

çok ilgilnç yaa,hepinizde aynı etkiyi yapmış:26:

safişcim ben de yapacaktım detoks ama kızlar ertesi hafta kilolar geri geliyor,ayrıca iştahı çok açıyor dıyorlar,korktum,vazgeçtim

menü guzel,eğer akşam açlık krizin yoksa kuru meyveyı tavsiye etmem,o da yavaşlatıyor kilo vermeyı

çoook tesekkur ederım,izliyorum verdıgın linki şimdi.ben a gurubuyum,kırmızı et yaramaz hıc yemeyın dıyor,vejeteryan beslenmem gerekiyormuş.ben de eti severim aksi gibi
canım sen emziriyormusun,ondan mı tatlı istiyor canın acaba?

Gunaydiiiinnnn sekerler
güüüüünayyyydınnnnnnnnnnnnnnn tatloşşş

Eki Görüntüle 337961

eee bi daha güüüüünaaaaaaydıııınnnn
az daha kalkmasak gelip davul çalcan yanımızda heralde

sana da gunaydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…