Günaydın kızlar
Sabah bir kalktık her yer karrrr!!!
İzmir burası kızlar,tarihinde 3-5 kar görmüş bir yer :)
Lapa lapa kar yağıyor hala..
Aslen bir istanbullu olarak nasıl özlemişim bu manzarayı inanamazsınız...
Çok güzel bir başlangıç oldu güne bugün:)))
.
gözünüz aydın diyelim o zaman:)
malatya da kar yok güneş açmış durumda ama dondurucu bir soğuk var dışarıda
AMİNN CANIM AMİNN HEPİMİZİİ İNŞALLAHHiyi aksamlar arkadasımbizi bugün cok güldürdün allah da seni güldürsün öpüldün
yassah annem yassahhharkadaşlar bişey soracam size hani light çubuk kraker ,bisküvi falan oluyo ya onlardan yesek acaba bi zararı olur mu ?daha önceden almıştım duruyo şimdi napcam diye düşünüyorum :)yiyim mi yemeyim mi:):)
ne dedi kız anlat heleeKızlar astroloğa gittimmmmm müthişti çok mutlu döndüm evime şimdi yemek hazırlayacağım :)))
:)
hehe bu aynı bana benziyor :)) günaydın bıldırcınımmgünaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 337960 Eki Görüntüle 337960
günaydınn gözlemee ya gözleme deyince dahada bi acıktım resmen hamur işi çekiyo canım sabah simit almamak için kendimle savaştım almadım tabii üf püff tüfffGunaydiiiinnnn sekerler
günaydın cicim kalktık kalktıkk :)
günaydınnherkese günaydın arkadaşlar...
dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrr şarkısını sana gönderiyorum o zaman benim içinde kar topu at çiroz kızlaraa :)Günaydın kızlar
Sabah bir kalktık her yer karrrr!!!
İzmir burası kızlar,tarihinde 3-5 kar görmüş bir yer :)
Lapa lapa kar yağıyor hala..
Aslen bir istanbullu olarak nasıl özlemişim bu manzarayı inanamazsınız...
Çok güzel bir başlangıç oldu güne bugün:)))
.
AMİNN CANIM AMİNN HEPİMİZİİ İNŞALLAHH
yassah annem yassahhh
ne dedi kız anlat heleekime gittin kaç tl ? ayy ne zevklidir ayy bir kahve falı bakan olsa bari o bilem yok
bendee çok severim dinlemeyii
hehe bu aynı bana benziyor :)) günaydın bıldırcınımm
günaydınn gözlemee ya gözleme deyince dahada bi acıktım resmen hamur işi çekiyo canım sabah simit almamak için kendimle savaştım almadım tabii üf püff tüfff
günaydın cicim kalktık kalktıkk :)
günaydınn
dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrr şarkısını sana gönderiyorum o zaman benim içinde kar topu at çiroz kızlaraa :)
ay günaydın bu arada aslıcım günaydınn
afiyet olsun enerji olsun malatya kayısım günaydınnkahvaltımı yazayım
yarım yumurta
10 zeytın
1 kase yogurt
1 tbk yesıl salata
7-8 ceviz
1 avuc badem
hemen menülerimi tamamlayayım bu arada..
dün 3.öğün:
1 kase yoğurt
1 bardak süt
4-5 kayısı
1 avuç badem
ayıptır söylemesi 2 saat fitness :))
30dk yürüme,20 dk moonwalk,20dk bisiklet
60 mekik,60 ters mekik,200 twıst,ve bilumum dumble la hareket :))))
2 haftadır yaptığım kaçamakları ve aldığım 1 kiloyu bu hafta telafi edicem kızlarrrrr :)
sabah
2 yumurtalı omlet
maydanoz
peynir
çay
hepinizi öptümmmm
.
allah kabul etsin canımcımmnsılsınız bakalımmmm..
bende iiyim şükür.
dün akşam yemekten sonra eşimle 1 saate yakın yürüdük
söylene söylene yürüdü ama olsun 2 günde bir çıkarırım ben onu artık
bugün orucum..
sahurda(saat 04.00 de)
1 avuç ev yapımı tavuk döner
7-8 adet fıstık
domates-biber yedimm..
akşama Allah kerimmmm
aslıı o ne kızz ortaya akarılık okurken başım döndü vallahiihemen menülerimi tamamlayayım bu arada..
dün 3.öğün:
1 kase yoğurt
1 bardak süt
4-5 kayısı
1 avuç badem
ayıptır söylemesi 2 saat fitness :))
30dk yürüme,20 dk moonwalk,20dk bisiklet
60 mekik,60 ters mekik,200 twıst,ve bilumum dumble la hareket :))))
2 haftadır yaptığım kaçamakları ve aldığım 1 kiloyu bu hafta telafi edicem kızlarrrrr :)
sabah
2 yumurtalı omlet
maydanoz
peynir
çay
hepinizi öptümmmm
.
Günaydınn hehehe :))) DİŞLERİM NASILLL KIZLARR :))
dün akşamki menüm:
ızgara balık (1 avuç kadar)
salata
3 kadeh rakı(aylardır göremediğim arkadaşlarla dışarıdaydık herkes çok neşeliydi bende dayanamadım )
1 bardak şalgam
1 tatlı kaşığı dondurma ile yarım sufle (minnacıktı ama yanlıştı farkındayım farkındayımm)
bu sabah kahvaltım:
canım deli gibi hamur işi simit vs... istedi ama almadım tabi işyerindeki dolabımda olanlardan yidim
peynir
zeytin
bir avuç ceviz
omega 3
az yedim ama olan sağlıklı seçenekler bu kadardı dün akşamı telafi etmez belki emme akşamın üstüne simit,börek,poğaça yemekten eyidir kötünün eyisi yani ne edem yaaa bu arada sabah tartıldım 60,3 çıktım detoks sonrası 59,4 idim tabi dünkü yediklerimde ödem yapmış olabilir bilmiyorum ama resmen 60,3 olmuşumm
o ne bacikoooo,1,5 saat mi yurudum,amma azimliymissin kız sen,bugun de yapcan ama bak,bir durup bir bırakma hee,bir işe yaramaz diyo hocaaaaaaaa.......
aay ne kadan ucuzmuşşş
onu da bana alsaydın kııı,nasıl olsa 36 beden olurum agustosa kadar:)
delüüüü,ben sana laf yetiştiremem valla,böe çenebaz görmedimm,allah yardım etsin kocana,kulaklarını aldımıştır belki de adam rahat etmek için:))))))))))))
deme kıııııı
aman ben zati başedemiyom iştahımla,bir de bunun üstüne açılırsa mahvolurum,hiç yapmayam ben iyisimi
vallaha zararlı birşey yok menünde.miktarlara kendin karar vereceksin,ve doyana kadar yıyeceksin patlayana kadar değilşimdi biz ne desek yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?