Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar sizi. karatayın ikinci kitabını buldum ve okudum . diyetin mantığını kavradığımı düşünüyorum. yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. kilo verdim mi bilmiyorum çünkü ilk defa dün sabah tartıldım. 67.7 . yaklaşık 9 - 10 kilo vermeyi hedefliyorum.
yaklaşık 2600 sayfa olmuş ve bunun hepsini okumak biraz zor. sizden bişey rica edeceğim ; karatay ile kilo veren arkadaşlar birkez daha yazabilir mi acaba kaç kilo verdiklerini ve kısaca yaşadıklarını çünkü diyete başladığında motive olmak için hemen kilo kaybı yaşamak istiyor insan. ilk haftalarda veremeyince devam etmekte zorlanıyor. eee malum bünyeler zaten iştahı açık yemeye meyilli bünyeler. hemen pes etmek geliyor içimizden. ama sizin de aynı ve benzer zorlukları yaşadığınızı ve direnerek sonuç aldığınızı bilirsek daha kolay direnebiliriz devam etme sürecinde diye düşünüyorum.
hepinizi cidden kutluyorum. oluşturduğunuz sanal bağ harika. ben de aranıza katılmak isterim. boyum 1,66 cm , kilom 67,7kg.
sevgilerle...

hoş geldin...bende yaklaşık 3 haftada 2 kilo verdim bu benim için çok büyük bi başarı umuyorum dahada düzenli kilolar vereceğiz.gül adlı arkadaşımız ayda 4 kilo veriyo ve epey zayıflamış bu konuda idolümüz gül.ama hepimiz elinden geldiğince destek oluyoruz biribirimize...

günaydın kızlar. bugün detoksum bitti ve karataya başlıyorum.
sabah: 1 ince belli bardak badem, 2 yumurta, 8 adet zeytin, peynir, 5 parca gün kurusu, 1 bardak kaysı çayı.
öğlen için ve akşam için kabak çorbam var. ama et diyor her öğünde. ben her öğün eti bulamamki. tek başına çorba yetmezmi?
nee yapıyım. azcık sucuk var azar azar ondanmı tüketeyim?
off balık ve kırmızı et bu sıklıkla tüketilirmi?

dün akşam yemeği menüm

kendi yağında ve suyunda pişmiş iki parça tavuk
beyaz lahana+havuç+kırmızı lahana+ yoğurttan salata
iki kk kadar tahin helvası
2 adet kapsül balık yağı (sabah alsam dahamı iyidir sizce)

sabah kahvaltım
2 kayısı kıvamında yumurta
8 zeytin
bir avuç içi kadar peynir
yarım çb ceviz
yarım kırmızı biber
3 chery domates
biraz maydanoz ve yeşil çay
bir yeşil elma

akşam 30 dk yürüyüş

bu arada güzel bir haberim var diyete başlayalı dördüncü günüm sabah tartıldım 1,5 kiloya yakın vermişim. çook mutluyum.

hoşgeldin aramıza ben bu diyete başlayalı 1.5 ay oldu 7 kilo verdim ama 1o gündür aynı kilodayım kişiye göre değişiyor heralde ama kolay bi beslenme şekli hiç acıkma hissi yok istikrar olursa olur diye düşünüyorum başarılar dliyorum. Birde burda olmak çok motive ediyor pazar günleri bazen amaan diyesim geliyor ama ptesi burda devam ediyorum

akşamki menüm
biraz nohut
3 tane lahana dolması sonunda bitti iki gündür bunu yiyorum
bir fincan sek salep bu kaçamak oluyo heralde ama çok üşüdüm çok soğuk ankara sıcak sıcak iyi oldu valla
kızlar nerdesiniz yorumlar nerdeee bekliyoruz herkezsi haadiii

benimde 1.5 ayı biraz geçti 6.3 kg verebildim neredeyse bir haftadır aynı kilodayım duraklamaya geçtim herhalde

kalkınca yarım litre su
kahvaltım
11 zeytin
2 yumurtadan domatesli omlet
1 kk beyaz peynir
8 ceviz
1 portakal
2 bardak şekersiz çay

muhahaha hakkaten ya.
özledim ama ya

günaydınn

günaydın petuşuum canum

sabah sabah bende kimseyi bulamayınca yattım uyudum tekrar .amanin bir uyandım saat 10 ve annem gelecekti kahvaltıya .
hemen kalktım hazırlık falan 11de kahvaltı yaptım öğlen yine kaçtı .iyimi kötümü bilmem ama kaçtı işte.
şimdi ben kaçenzi annem kızmasın
hepinizi öptüm hatunlar

burası İzmirrrrrr
istanbul değilllllllllll
:124::124::124::124:
ay evet öyleymiş facede tüm İzmirdeki arkadaşlarım koymuşlar resimleri şaştım kaldımm ablamda konuştum haketten lapa lapa yağmışş ayy ne güzell

iğrenç canım iştahım kapandı sağoll:)
hehe bişey değil :)

senin elektrikli sandalyeyi hazırlayalım mı yoksa kırbaç mı o da olmaz dersen buluruz sana göre bi işkence :):)
ay sorma yaa şu an resmen açım hala
sabah az yedim ve simitçiden zor döndüm neyseki öğlen geldi ıspanak varmış yoğurdumda var bide salata alırım doyarım inşallahh detoks bana iyi gelmedii yada ne bileyim yaa bu açlık neden oldu bilmiyorum

canım hoşgeldin pzt günleri bildirim yapılıyor ordan listede herkesin kilosunu vs.. görürsün düzgün uyarsan gidiyor kilolar en önemliside sağlıklı besleniyorsun gül ü takip et yeterrr

bugün sakin topik soğuktanmıdır kardan kıştanmı bilinmezzz
salepe gelince hiç soğuğu bahane etme kazii sıcak bitki çayı ısıtmıyor mu mideni sülee bakemmm mesela kaynamış mis kokulu tarçın çayı olabilirdi

evet canım ya bende izmir e yakın turgutlu da oturuyorum,burda da acayip yağıyo.çok güzel yaen son izmir de üniversitedeyken yani 2004 te çok yağmıştı izmire.bayılıyorum kar a

yürüyüşümü de yaptım,oh mis.birazdan inip azcık da karların tepesinde koşturayım

menü süper vallahi

bende karatay diyeti yapıyorum 1 ayda 5kg vedim ve kilo vermem durdu
sabah 8:30'da ki kahvaltı
2 yumurta
2 küçük dilim peynir
salatalık, 1 biber
3-4 tane ceviz
1 büyük bardak su

merhabalar

öğlen menüm;
bir kase işkembe çorbası
bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
küçük bir tabak mevsim salatası
ve bir tatlı kş keten tohumu

diyete uygunmu arkadaşlar?
ayrıca bitki çayı olarak hep yeşil çay içiyorum başka içmem gereken bitki çayı varmı?
günde 2 kapsül balıkyağı alıyorum zaten keten tohumunu da yemelimiyim?

bende karatay diyeti yapıyorum 1 ayda 5kg vedim ve kilo vermem durdu
sabah 8:30'da ki kahvaltı
2 yumurta
2 küçük dilim peynir
salatalık, 1 biber
3-4 tane ceviz
1 büyük bardak su
Zeytın de tuketmelısınız 10 -15 tane kadar cok farkedıyor hersey. Kahvaltı zengın olsun. .........................Yenı Gelen Arkadaslar Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın Hepımıze

Merhaba kızlar kaçak geldi !
Yoğun kar ve regl olmamla birlikte iştahım açıldı , tam elektrikli sandalyeliğim son bir kaç gündür,tartıya etki etmedi ama direncimi zorluyor kahrolasıca yasaklar

Özledim sizleri,asayiş bergemal mı ?

öğle menüm

2 yumurtadan çılbır
kahve

ne alaka dimi kahve ama doymadım,başka uygun yemekte yoktu
bende kahve ile ödülendireyim kendimi dedim :))

.

Keten tohumu sart degıl,mevsım salatanıza zeytınyagı gezdırırsenız o da kabızlıga ıyı gelır,menunuz guzel gozukuyor,ıskembe corbasında un yoksa problem degıl. Afıyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…