uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar sizi. karatayın ikinci kitabını buldum ve okudum . diyetin mantığını kavradığımı düşünüyorum. yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. kilo verdim mi bilmiyorum çünkü ilk defa dün sabah tartıldım. 67.7 . yaklaşık 9 - 10 kilo vermeyi hedefliyorum.
yaklaşık 2600 sayfa olmuş ve bunun hepsini okumak biraz zor. sizden bişey rica edeceğim ; karatay ile kilo veren arkadaşlar birkez daha yazabilir mi acaba kaç kilo verdiklerini ve kısaca yaşadıklarını çünkü diyete başladığında motive olmak için hemen kilo kaybı yaşamak istiyor insan. ilk haftalarda veremeyince devam etmekte zorlanıyor. eee malum bünyeler zaten iştahı açık yemeye meyilli bünyeler. hemen pes etmek geliyor içimizden. ama sizin de aynı ve benzer zorlukları yaşadığınızı ve direnerek sonuç aldığınızı bilirsek daha kolay direnebiliriz devam etme sürecinde diye düşünüyorum.
hepinizi cidden kutluyorum. oluşturduğunuz sanal bağ harika. ben de aranıza katılmak isterim. boyum 1,66 cm , kilom 67,7kg.
sevgilerle...
uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar sizi. karatayın ikinci kitabını buldum ve okudum . diyetin mantığını kavradığımı düşünüyorum. yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. kilo verdim mi bilmiyorum çünkü ilk defa dün sabah tartıldım. 67.7 . yaklaşık 9 - 10 kilo vermeyi hedefliyorum.
yaklaşık 2600 sayfa olmuş ve bunun hepsini okumak biraz zor. sizden bişey rica edeceğim ; karatay ile kilo veren arkadaşlar birkez daha yazabilir mi acaba kaç kilo verdiklerini ve kısaca yaşadıklarını çünkü diyete başladığında motive olmak için hemen kilo kaybı yaşamak istiyor insan. ilk haftalarda veremeyince devam etmekte zorlanıyor. eee malum bünyeler zaten iştahı açık yemeye meyilli bünyeler. hemen pes etmek geliyor içimizden. ama sizin de aynı ve benzer zorlukları yaşadığınızı ve direnerek sonuç aldığınızı bilirsek daha kolay direnebiliriz devam etme sürecinde diye düşünüyorum.
hepinizi cidden kutluyorum. oluşturduğunuz sanal bağ harika. ben de aranıza katılmak isterim. boyum 1,66 cm , kilom 67,7kg.
sevgilerle...
hoşgeldin aramıza ben bu diyete başlayalı 1.5 ay oldu 7 kilo verdim ama 1o gündür aynı kilodayım kişiye göre değişiyor heralde ama kolay bi beslenme şekli hiç acıkma hissi yok istikrar olursa olur diye düşünüyorum başarılar dliyorum. Birde burda olmak çok motive ediyor pazar günleri bazen amaan diyesim geliyor ama ptesi burda devam ediyorum
gözünaydın burçincimm,çok sevindim
çok ilgilnç yaa,hepinizde aynı etkiyi yapmış:26:
safişcim ben de yapacaktım detoks ama kızlar ertesi hafta kilolar geri geliyor,ayrıca iştahı çok açıyor dıyorlar,korktum,vazgeçtim
menü guzel,eğer akşam açlık krizin yoksa kuru meyveyı tavsiye etmem,o da yavaşlatıyor kilo vermeyı
çoook tesekkur ederım,izliyorum verdıgın linki şimdi.ben a gurubuyum,kırmızı et yaramaz hıc yemeyın dıyor,vejeteryan beslenmem gerekiyormuş.ben de eti severim aksi gibi
canım sen emziriyormusun,ondan mı tatlı istiyor canın acaba?
güüüüünayyyydınnnnnnnnnnnnnnn tatloşşş
az daha kalkmasak gelip davul çalcan yanımızda heralde
sana da gunaydınnnnnn
AMİNN CANIM AMİNN HEPİMİZİİ İNŞALLAHH
yassah annem yassahhh
ne dedi kız anlat heleekime gittin kaç tl ? ayy ne zevklidir ayy bir kahve falı bakan olsa bari o bilem yok
bendee çok severim dinlemeyii
hehe bu aynı bana benziyor :)) günaydın bıldırcınımm
günaydınn gözlemee ya gözleme deyince dahada bi acıktım resmen hamur işi çekiyo canım sabah simit almamak için kendimle savaştım almadım tabii üf püff tüfff
günaydın cicim kalktık kalktıkk :)
dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyorrrr şarkısını sana gönderiyorum o zaman benim içinde kar topu at çiroz kızlaraa :)
ay günaydın bu arada aslıcım günaydınn
ay evet öyleymiş facede tüm İzmirdeki arkadaşlarım koymuşlar resimleri şaştım kaldımmburası İzmirrrrrr
istanbul değilllllllllll
:124::124::124::124:
hehe bişey değil :)iğrenç canım iştahım kapandı sağoll:)
ay sorma yaa şu an resmen açım halasenin elektrikli sandalyeyi hazırlayalım mı yoksa kırbaç mı o da olmaz dersen buluruz sana göre bi işkence :):)
canım hoşgeldin pzt günleri bildirim yapılıyor ordan listede herkesin kilosunu vs.. görürsün düzgün uyarsan gidiyor kilolar en önemliside sağlıklı besleniyorsun gül ü takip et yeterrruzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar sizi. karatayın ikinci kitabını buldum ve okudum . diyetin mantığını kavradığımı düşünüyorum. yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. kilo verdim mi bilmiyorum çünkü ilk defa dün sabah tartıldım. 67.7 . yaklaşık 9 - 10 kilo vermeyi hedefliyorum.
sevgilerle...
bugün sakin topik soğuktanmıdır kardan kıştanmı bilinmezzzakşamki menüm
biraz nohut
3 tane lahana dolması sonunda bitti iki gündür bunu yiyorum
bir fincan sek salep bu kaçamak oluyo heralde ama çok üşüdüm çok soğuk ankara sıcak sıcak iyi oldu valla
kızlar nerdesiniz yorumlar nerdeee bekliyoruz herkezsi haadiii
Günaydın kızlar
Sabah bir kalktık her yer karrrr!!!
İzmir burası kızlar,tarihinde 3-5 kar görmüş bir yer :)
Lapa lapa kar yağıyor hala..
Aslen bir istanbullu olarak nasıl özlemişim bu manzarayı inanamazsınız...
Çok güzel bir başlangıç oldu güne bugün:)))
.
benimde 1.5 ayı biraz geçti 6.3 kg verebildim neredeyse bir haftadır aynı kilodayım duraklamaya geçtim herhalde
kalkınca yarım litre su
kahvaltım
11 zeytin
2 yumurtadan domatesli omlet
1 kk beyaz peynir
8 ceviz
1 portakal
2 bardak şekersiz çay
Zeytın de tuketmelısınız 10 -15 tane kadar cok farkedıyor hersey. Kahvaltı zengın olsun. .........................Yenı Gelen Arkadaslar Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menübende karatay diyeti yapıyorum 1 ayda 5kg vedim ve kilo vermem durdu
sabah 8:30'da ki kahvaltı
2 yumurta
2 küçük dilim peynir
salatalık, 1 biber
3-4 tane ceviz
1 büyük bardak su
bende karatay diyeti yapıyorum 1 ayda 5kg vedim ve kilo vermem durdu
sabah 8:30'da ki kahvaltı
2 yumurta
2 küçük dilim peynir
salatalık, 1 biber
3-4 tane ceviz
1 büyük bardak su
Keten tohumu sart degıl,mevsım salatanıza zeytınyagı gezdırırsenız o da kabızlıga ıyı gelır,menunuz guzel gozukuyor,ıskembe corbasında un yoksa problem degıl. Afıyet olsun.merhabalar
öğlen menüm;
bir kase işkembe çorbası
bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
küçük bir tabak mevsim salatası
ve bir tatlı kş keten tohumu
diyete uygunmu arkadaşlar?
ayrıca bitki çayı olarak hep yeşil çay içiyorum başka içmem gereken bitki çayı varmı?
günde 2 kapsül balıkyağı alıyorum zaten keten tohumunu da yemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?