Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hosgeldın, detoks yapan kızlar gerı almıs kıloları,detoks yapmayın derım. Ozletme sen de.

Hosgeldın, detoks yapan kızlar gerı almıs kıloları,detoks yapmayın derım. Ozletme sen de.

Hoşbulduk gülcüm,sayfaları çok hızlı ilerleyince tutamadım bir ucundan okurken de yazamadım..
çoğunu da okuyamadım ya,kimseler kusuruma bakmasın benimle ilgili birşey varsa..

Ben detoks yapmadım gülcüm yapmıcam da tekçeşit beslenme,bilmediğim bir tat... 2 saate bir hem de güvenemedim denemeye de

Sabah kahvaltım :

1 kayısı kıvamlı yumurta
Kaşar peyniri
Zeytin
Az domates ve salatalık
Az badem

Ve kahvaltı biitiminde gelen 1 sıcak simit

Öğlen menüm :

4 ad.büyük köfte ızgarada...
1 küçük kase yeşil salata
3-4 günkurusu kayısı

Kızlar ben burda okumuştum kayısılı form çayı,aldım denedim tadı da hoşuma gitti.
Felaket bağırsak çalıştırıcı oldu bana,önerilir

Son düzenleme:
Canlarim ben daha yeni kalktim bu sebeple kahvalti edemedim ilacimi aldim yarim saatin gecmesini bekliyorum. Hastaligim bitti ve sabah tartiya ciktim birde ne goreyimmmm o kadar kacamak yapmaya ragmen 59.0 a inmisim ay deli gibi mutlu oldum. Sporda yapmadim heryere yuruyerek gittim o kadar bu gunden sonra canim karatayima tam bir baglilikla geri geliyorum. Kac gundur ceviz vs yemedim hatta azcik azcik yedim canim birsey istemedi ama sonucu agzimda yara cikti ki cok besinsiz kalmazsam olmaz bende yara falan ben direncimin dustugunu oradan anliyorum. Her seyi dozunda yemek sart arkadaslar ilk basladigim zamanlar tam uydum ve sagligim superdi. Biraz ust uste yazdim ama oldu bi kere...

Bu gun temizlik var ve burasi muthis soguk disarisi 2 derece isim bitince gelirim artik... Beni ozleyin anacigim.....

Son düzenleme:

Ceylincim hoşgeldin ..
Bu form çayını gördükçe uyarıyorum ama tekrar söyleyeyim aman dikkat et sakın ama sakın düzenli kullanma bağırsak tembelliğine neden olursa çok çekersin sonra ..

Ceylincim hoşgeldin ..
Bu form çayını gördükçe uyarıyorum ama tekrar söyleyeyim aman dikkat et sakın ama sakın düzenli kullanma bağırsak tembelliğine neden olursa çok çekersin sonra ..

Hoşbuldum cnm nasılsın toparladın mı beslenmeni ?
Evet okudum ben de araştırırkene,zaten bana müshil etkisi gibi birşey yaptı sık sık düşman döktürdü denize
çok sıkışmadıkça içmeyeceğim...

Topladım topladım da kilo vermiyorum kaçamaksız geçirdim bu haftayı üstelik her gün spor yaptım, sonuç +0.1 kg ..
Yani moralim bozuk öyle.
Aynen öyle oluyor etkisi ben de arada içiyorum o şekildee ..

canım hoşgeldin
bizde özledik looo asayiş berkemall

Jarnim nerede napıyo sağlam mı totosu
kar tatilimidir nedir işe gitmiyo bir kaç gündür yakında damlar bende gözlüyom yolunuu pis alıştık :)

Topladım topladım da kilo vermiyorum kaçamaksız geçirdim bu haftayı üstelik her gün spor yaptım, sonuç +0.1 kg ..
Yani moralim bozuk öyle.
Aynen öyle oluyor etkisi ben de arada içiyorum o şekildee ..
Bozma moralini canım ya düşündükçe veremiyorsun...

canım hoşgeldin
bizde özledik looo asayiş berkemall

kar tatilimidir nedir işe gitmiyo bir kaç gündür yakında damlar bende gözlüyom yolunuu pis alıştık :)

hoşgördüm petuşum nasılsın?
Sen Antalya'daydın demi?
Kısmetse eşimle Haziran 1'de Konyaaltı'nde olacağız
Dün biz de yatacaktık tatil diye de 12 gibi taksiyle geldik,3 te paydos ettik.
Boşu boşuna eziyet etti patroncuğum bize

Sabah kahvaltım :

1 kayısı kıvamlı yumurta
Kaşar peyniri
Zeytin
Az domates ve salatalık
Az badem

Ve kahvaltı biitiminde gelen 1 sıcak simit

YA alem kızsın ceylin :)
güldürdün beni.
Bir güzel yazmışsın baştan ,herşey kuralına uygun,sonra patlatmışsın bombayı :)

afiyet olsun.

Sen istanbulda mıydın?Öyleyse burada en çok özlediğim şey ist.simidi
İst a gidenlere sadece simit ısmarlıyorum :)
tekrar afiyetolsun diyorum simit olduğu için,
bilahare sopa gelecek :)

.

arkadaşlar bugünkü menüm:
sabah
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
biraz ceviz
3tane gün kurusu

öğlen
1 tane lahmacun
bol salata
2 bardak ayran

ve şimdiye kadar 1lt su oldu birazdanda biberiye çayı içerim .nasıl sizce iyimi menüm

Yaa sorma dün sabah abim getirdi yemek istemedim,geri gönderdim.
Bu sabah sıcak sıcak kokusuyla gelince dayanamadım
Zopalara hazırım:18:
Evet İstanbul'dayım,bir gün İzmir'e gelirsem ben de getirebilirim

canım hamile falan olmayasın bu kadar mide bulantısı normal değil??????

Amanın ne diyorsun daha birisini emzirmeyi bitirmedim loooo:)
Arada bir olur bende soğanlı şeyler yediğimde, sanırım epeydir yemediklerimi yiyince o da ağır geldi:-(
Karatay'ın dışına çıkmak yaramıyor bana anladım sonunda

karatatayın en temel prensibini yerine getiriyorum aslında.hiçbirşeyin light olanını tüketmiyorum.doğal ürünler tüketmeya gayret gösteriyorum.yatmadan 3 saat önce tüm yeme işimi bitiriyorum.
e spor da yapıyorum..şimdilik böyle gideyim,tıkandığım yerde dönerim belki geri:)

merhabalarrrrr nasılsınız?hemen menülerimi yazayım biraz önce komşudaydım müthiş bir kadayıf tatlısını reddettimmm

1.öğün

2 küçük muz
yarım portakal
10 zeytin
3 kk peynir
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 omega 3
2 kayısı

2.öğün
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 incir 2 hurma:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…