Merhaba kızlar kaçak geldi !
Yoğun kar ve regl olmamla birlikte iştahım açıldı , tam elektrikli sandalyeliğim son bir kaç gündür,tartıya etki etmedi ama direncimi zorluyor kahrolasıca yasaklar
Özledim sizleri,asayiş bergemal mı ?
Yaa sorma dün sabah abim getirdi yemek istemedim,geri gönderdim.
Bu sabah sıcak sıcak kokusuyla gelince dayanamadım
Zopalara hazırım:18:
Evet İstanbul'dayım,bir gün İzmir'e gelirsem ben de getirebilirim
Ne oldu bu ayran detoksundan sonra kg.lar geri mi alındı ????Sanırım insülün dengesini bozduk da ondan oldu. Tatlı tatlı salınıyorduk güvenli sularda azıcık uzaklaşınca alabora oldu tekne işte
Afiyet şeker olsun handancımmerhabalarrrrr nasılsınız?hemen menülerimi yazayım biraz önce komşudaydım müthiş bir kadayıf tatlısını reddettimmm
1.öğün
2 küçük muz
yarım portakal
10 zeytin
3 kk peynir
1 çay bardağı ceviz
maydonoz tere
2 omega 3
2 kayısı
2.öğün
1 tabak brokoli salatası
1 kase yoğurt
1 incir 2 hurma:18:
Hoşgeldin canım, sandalye için sıra bekle senden önce ben varım daha
canım ne yaptın yaaa sen şimdi köteklerin hepsini hakettin daha yılbaşında içtiklerinin ödemini yeni atmıştınnnn neyse bolsebze ve bol su iç bence.dün akşamki menüm:
ızgara balık (1 avuç kadar)
salata
3 kadeh rakı(aylardır göremediğim arkadaşlarla dışarıdaydık herkes çok neşeliydi bende dayanamadım )
1 bardak şalgam
1 tatlı kaşığı dondurma ile yarım sufle (minnacıktı ama yanlıştı farkındayım farkındayımm)
bu sabah kahvaltım:
canım deli gibi hamur işi simit vs... istedi ama almadım tabi işyerindeki dolabımda olanlardan yidim
peynir
zeytin
bir avuç ceviz
omega 3
az yedim ama olan sağlıklı seçenekler bu kadardı dün akşamı telafi etmez belki emme akşamın üstüne simit,börek,poğaça yemekten eyidir kötünün eyisi yani ne edem yaaa bu arada sabah tartıldım 60,3 çıktım detoks sonrası 59,4 idim tabi dünkü yediklerimde ödem yapmış olabilir bilmiyorum ama resmen 60,3 olmuşumm
canım hoşgeldinnn.sorma bende de tatlı konusu sorun hurmaya incire dayandımMerhaba kızlar kaçak geldi !
Yoğun kar ve regl olmamla birlikte iştahım açıldı , tam elektrikli sandalyeliğim son bir kaç gündür,tartıya etki etmedi ama direncimi zorluyor kahrolasıca yasaklar
Özledim sizleri,asayiş bergemal mı ?
Menülerimi yazayım:
Dün klasiğe yakın karatay kahvaltısı ile başladım güne; akşama salata, az yoğurt ve 4 kaşık et sote yedim, 1 kaşık da yoğurtlu kereviz salatasından aldım.
Bugün:
1/2 yumurta(minişten artan)
7-8 zeytin
2kk kadar peynir
2 ceviz
akşama da barbunya yemeği ve salata var yoğurtla birlikte...
Şu sıralar spor yapamıyorum çocukların tatilde olması tüm düzenimi bozdu malesef:-(
Ne oldu bu ayran detoksundan sonra kg.lar geri mi alındı ????
Afiyet şeker olsun handancım
bravo sana emzirmene rağmen reddedebilmişsin!
hoşbuldum,hımm demek ki yalnız değilim
GÖZLEME MERHABA sen bu 12 kiloyu kaç ayda verdin ve birebir uydun mu kaçamakların varmı ?
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bismillah diyerek şu saate kadar yediklerimi yazayım.
sabah ; 2 yumurta , 4 ceviz, 6-7 kuru üzüm , peynir 3-4 zeytin.
2. öğün : 1 kuru incir ve bir bardak sıcak süt
ben en çok tatlı olayında zorlanıyorum. kuru üzüm yesem bir çay bardağı kadar zararı olur mu
her gün yürümeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum . öğretmenim ben artı iki çocuk var. biraz zor oluyor vakit bulmak. ama bu sefer çok azimliyim . karatay diyeti beni ilk defa bu işin olacağına inandırdı. sizlerin arasında karatayı uygulamakta kilo vermekte kolay olacak gibi.
Hadi bakalım kolay geleeeeeKızlar buarada dayanamadım tartıldım...4. gün bugün 800 gr. vermişim:)))))))çok mutluyum
Yok canım birebir uyamadım sona çok yaklaşıyorum ama kendimi tutamadığım zamanlar yüzünden ulaşmıyorum bitişe bir türlü
Aşağı yukarı 9 aydır dikkat ediyorum ama al ver al ver takılıyorum işte:-((
Kahvaltıyı yeni ettim arkadaşlar((((((
2 yumurta
2 dilim dil peyniri
bir avuç ceviz
4 gün kurusu
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?