Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin canım, sandalye için sıra bekle senden önce ben varım daha

Yaa sorma dün sabah abim getirdi yemek istemedim,geri gönderdim.
Bu sabah sıcak sıcak kokusuyla gelince dayanamadım
Zopalara hazırım:18:
Evet İstanbul'dayım,bir gün İzmir'e gelirsem ben de getirebilirim

valla seve seve ceylincim..

Birlikte kaçamak yaparız.
Bir sen bana vurursun,bir ben sana :)))

.

Sanırım insülün dengesini bozduk da ondan oldu. Tatlı tatlı salınıyorduk güvenli sularda azıcık uzaklaşınca alabora oldu tekne işte
Ne oldu bu ayran detoksundan sonra kg.lar geri mi alındı ????
Afiyet şeker olsun handancım
bravo sana emzirmene rağmen reddedebilmişsin!

Hoşgeldin canım, sandalye için sıra bekle senden önce ben varım daha

hoşbuldum,hımm demek ki yalnız değilim

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bismillah diyerek şu saate kadar yediklerimi yazayım.
sabah ; 2 yumurta , 4 ceviz, 6-7 kuru üzüm , peynir 3-4 zeytin.
2. öğün : 1 kuru incir ve bir bardak sıcak süt
ben en çok tatlı olayında zorlanıyorum. kuru üzüm yesem bir çay bardağı kadar zararı olur mu
her gün yürümeye çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum . öğretmenim ben artı iki çocuk var. biraz zor oluyor vakit bulmak. ama bu sefer çok azimliyim . karatay diyeti beni ilk defa bu işin olacağına inandırdı. sizlerin arasında karatayı uygulamakta kilo vermekte kolay olacak gibi.

Selamlar

Ben de Karatay'cıyım malum. Bir haftadır bu diyetle gidiyorum.

Bu sabah az peynir, domates, salatalık ve maydanoz yedim. Canım başka şey istemedi ama doydum. Yanında da yeşilçay içtim. Öğlen oldu işte bi kase ayran çorbası içtim. Aralarda bolcana su içiyorum tabi. Bu diyetin en güzel yanı hayatımızda unlu mamüller ve şekerli gıdalar namına hiçbir şeyin kalmış olmaması. Bu müthiş hafiflik ve rahatlık sağlıyor

Menülerimi yazayım:

Dün klasiğe yakın karatay kahvaltısı ile başladım güne; akşama salata, az yoğurt ve 4 kaşık et sote yedim, 1 kaşık da yoğurtlu kereviz salatasından aldım.

Bugün:
1/2 yumurta(minişten artan)
7-8 zeytin
2kk kadar peynir
2 ceviz

akşama da barbunya yemeği ve salata var yoğurtla birlikte...

Şu sıralar spor yapamıyorum çocukların tatilde olması tüm düzenimi bozdu malesef:-(

Kızlar önce sabahtan beri olan menumu yazayım

1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet,9 zeytin,3 kuru kayısı bir çay bard ceviz bolca roka kuzu kulağı marul
ama şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde 2 küçük mandalina yedim
2.öğün:1 muz ve biraz fındık 1 incir (hala şekerim düşük gibi...sersemlik var başımda)
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?

canım ne yaptın yaaa sen şimdi köteklerin hepsini hakettin daha yılbaşında içtiklerinin ödemini yeni atmıştınnnn neyse bolsebze ve bol su iç bence.

canım hoşgeldinnn.sorma bende de tatlı konusu sorun hurmaya incire dayandım((

GÖZLEME MERHABA sen bu 12 kiloyu kaç ayda verdin ve birebir uydun mu kaçamakların varmı ?

leylakcım handancım tşk.ler,son zamanlarda her ne kadar sizlere layık bir karataydaş olamasam da dikkat etmeye gayret ediyorum.
kaziratu bazen bana da oluyor öyle,bilmiyorumki vücud sanırım şekeri de istiyor bazen

Ne oldu bu ayran detoksundan sonra kg.lar geri mi alındı ????

Afiyet şeker olsun handancım
bravo sana emzirmene rağmen reddedebilmişsin!

hoşbuldum,hımm demek ki yalnız değilim

Kilo alıp almadığımı bilmiyorum ama iştahımı kontrol edemedim birkaç gün:-( En son salı günü elmalı kek ve tiramisu yedim..Kısır da vardı ondan da yedim bolca...Ama midem hala düzelmedi:-((

GÖZLEME MERHABA sen bu 12 kiloyu kaç ayda verdin ve birebir uydun mu kaçamakların varmı ?

Yok canım birebir uyamadım sona çok yaklaşıyorum ama kendimi tutamadığım zamanlar yüzünden ulaşmıyorum bitişe bir türlü

Aşağı yukarı 9 aydır dikkat ediyorum ama al ver al ver takılıyorum işte:-((

merhaba bende senin gibi daha önceden asla kilo verebileceğime inanmıyodum.sanki ben yemek yemek için yaratılmışım sürekli yemek zorunda hissediyordum kendimi sonra bu karatay diyetini duydum ve buraya üye olup arkadaşları takip ettim ve ediyorum.çok faydasını görüyorum alışkanlıklarımı değiştiriyorum suyu daha çok içiyorum bide spor yapabilsem daha iyi sonuç alıcam inş. umarım hepimiz biran önce kilolarımızı sağlıklı bi şekilde verecez...sanada kolay gelsin....

Gözlemem ne olacak bizim bu halimizzz ..
Sigara bırakma çabalarına girince çok kötü oluyorum ben yine deneyecektim ama baktım yiyecek arıyor gözüm sürekli vazgeçtim.

bugün benim işyeri yoğun geçiyorr
topikte bir o kadar durgun sanırım okuyamadım çok ama sayfalar ilerlememiş
menümü yazıp çıkayrumm bıldırcınlar yarın görüşürükkk öpeyrummm daaaaa

öğle:
ıspanak yimeği
yoğurt
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…