maşallah maşallah pek bi erkencisin . öğleni boşverde akşam yemeğini kaçta yicen çok merak ettim :):)
Akşam menüm :
Etli nohut
Bulgur pilavı
Turşu
diye olacak arkidişler kısmetse,bu arada yemeği en erken 20:30 gibi bitiriyorum eşimin geç gelmesi yüzünden..
yatmam da 12 yi buluyor,en azından 3 saat evvel filan oluyor diye avunuyorum.
Spor hiç yok tabi
Akşam 7:30 da başalrım 8 de biter bir çorba içerim artık erken yatma yöntemleri geliştirmem şart.
Akşam 7:30 da başalrım 8 de biter bir çorba içerim artık erken yatma yöntemleri geliştirmem şart.
anladım.bende gece 12-1'den aşağı yatmıyorum umarım sorun olmaz..
haftalardır canım un helvası çekiyordu.Bugün internette resmini görünce dayanamadım kalkıp yağptım dolu dolu 4 kaşık yemişimdir.Sonra vicdan azabı beni rahat bırakmadı koşu bandına çıktım 2.25 km yani 150 kalori yaptım.şimdi kan ter içinde kaldım.
canım mısafırım vardı yenı gıttı gecmısı okuyup geldım arkadas ıncecık ama ekmek hamurısı asla yemıyo hala kılo verme derdınde kahvenın yanına koydugum mınık cıkolatayı bıle zar zor yedı ama benı bırkac aydır gormuyodu sok oldu ne kadar ıncelmıssın dıyohoşgeldin ceylin
papadiya loxi...nerelerdesiniz,görünmediniz bugün hiç:44:
petus sen karadenızlısın daaa:)))bugün benim işyeri yoğun geçiyorr
topikte bir o kadar durgun sanırım okuyamadım çok ama sayfalar ilerlememiş
menümü yazıp çıkayrumm bıldırcınlar yarın görüşürükkk öpeyrummm daaaaa
öğle:
ıspanak yimeği
yoğurt
salata
haftalardır canım un helvası çekiyordu.Bugün internette resmini görünce dayanamadım kalkıp yağptım dolu dolu 4 kaşık yemişimdir.Sonra vicdan azabı beni rahat bırakmadı koşu bandına çıktım 2.25 km yani 150 kalori yaptım.şimdi kan ter içinde kaldım.
zaten ne zamandır kuru kayısı ve incirle geçiştiriyodum kiii...dayanamıyorum yaaallah akıl fikir versin ne denir
kuru kayısı yeseydin yaaa
zaten ne zamandır kuru kayısı ve incirle geçiştiriyodum kiii...dayanamıyorum yaa
Gözlemem ne olacak bizim bu halimizzz ..
Sigara bırakma çabalarına girince çok kötü oluyorum ben yine deneyecektim ama baktım yiyecek arıyor gözüm sürekli vazgeçtim.
Leptin için birde yatmış ve uykuya geçmiş olmak lazım ben leptinsiz nasıl veriyorum bu kiloları anlamadım zaten gece hiç uykum yok 1 aydır ama yinede gitti kilolar...
Bir bilsem canım:-(
Tam hedefe geliyorum diyorum bir de bakıyorum hooop yine geri gitmişim:-(
Sanırım etrafın ne kadar zayıfladınvs gibi sözlerine aldanıp rehavete kapılmamam gerekiyor. Bir kereden birşey olmaz dememek lazım, bende oluyor çünkü. Ben küçük bir lokma ile bitiremiyorum ağzıma birkez yasaklı birşey değince. kontrollü beslenmeyi artık hayat düzenim haline getirmeyi kabul etmeliyim ki habire kilo kaybetmeye uğraşmayayım... Amaaaan öyle işte:-((
Sen de zaten idealine ulaştın çoktan. Son aldıklarını atarsan geriye sigara kalıyor onu da atarsan hayatından tamamdır. Sen gençsin, spora verirsin kendini ve dengeli de beslenirsen sorun olmaz bundan sonra
. Canım aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememeye bak,ayran ya da sut ıcebılırsın,bu enonemlı kısmı dıyetın.Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.Tum bunlara ılaveten taze meyve yemıyorum cok fazla.Mesela 2 greyfurtta butun gun ıhtıyacımız kadar karBonhıdrat var,ıllakı meyve dersenız favorım zeytın hem de. Glısemık ındeksı zeytının sıfır,yanı zeytın acıktırmaz dıger meyveler gıBı,.....Spora gelınce canımkolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,ılk sayfada menu var butceme gore uyarladım..........ve zamanla bu modda ruh halımSevgili gül63
Baştan beri karatay diyetini ve özellikle sizi gıpta ile takip ediyorum. Verdiğiniz kilolara inanamıyorum. Size birkaç sorum var cevap verirseniz çok sevirim.Kilolarınızı çok düzenli verdiniz.. Herkese örnek oldunuz. Darısı bana. :)
Öğrenmek istediklerim şunlar;
1- Kaçamak yaptınız mı? Veya of günü
2- Omega 3 tabletlerinin size katkı sağladığını ve kilo vermeyi hızlandırdığını düşünüyor musunuz?
3- Arada başka diyetlere geçiş yaptınız mı? (detoks gibi.) Ben kaçırmış olabilirim.
4- Hergün spor yapıyor musunuz?
Sorularımı cevaplarsınız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... :)
Ayrıca arkadaşlar Kilo çizelgesinde gramlarımı gösteremiyorum. Nasıl yaptınız siz? :/ :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?