Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ama bu sordugu sorularin cevabi olmamis ki. Sizde madde madde kisa kisa cevaplasaniz daha iyi olmaz mi? Hepimiz icin daha anlasilir olur boyle uzun uzadiya defalarca yazdiginiz seylerin icinden cevaplari ayiklamaya calismak inanin zor oluyor

Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84 cadılarr duyun sesımı

Şey ımm kem küm kem kümm ..
Detoksu ortaya atan bendim o yüzden konuşma hakkım yok Gülcüm
Üstüne üstlük bir kere daha denemeyi düşünüyorum deyip zeytin yağı gibi üste çıkayım ..

Bu sekılde yapıyorum ben :Google dan,Tıcker factory com a gır, weıght loss u tıkla,dıyet cetvelını sec,asagıda next e tıkla,acılan sayfadan slıder ı sec,tekrar next ı tıkla,choose a password pın yazan yazının yanındakı kutucuga 1 sıfre yaz,track yazan kısmın karsısında uc secenek var ,Weight Change,Weight,Waist,olArak sız weıght yazan yerı ısaretleyın,asagıda weıght unıts (kılo verme bırımı) yazan yerden kılograms ı ısaretle(pounds u kılograms olarak degıstır),your target weıght(hedef kılonuz) : 47 yazın mesela,your startıng weıght(baslangıc kılonuz):120 mesela,your current weıght(bu ankı kılonuz):82 mesela,weıght date(tartım tarıhı)ay/gun/yıl olarak 12/17/2011 ....Waist Units: Metrıc /S.I secın
?

Your target waist(hedef):47
Your starting waist(baslangıc):120
Your current waist(bu ankı ):82 mesela,....asagıda heıght unıts(yukseklık bırımı): metrıc /S.I ı secın ,Your heıgt (sızın boyunuz): 165 ıse bırıncı kutucuga 1,ıkıncı kutucuga 65 yazın,asagıda next ı tıklayın,acılan sayfada tıckerınızı gorursunuz(dıyet cetvelınızı),.....bbCode:yazısının altındakı buyuk kutucugun ıcınden ....ımg ıle baslayan kısmı secıp kopyalayın :http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png...gıbı bır ıbaredır bu....sız bu ıbareyı ımg kutucuklarını kopyalamadan yazmadan kullanacaksınız ..yanı.. http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png...olarak gıbı bunu kopyalayıp, kadınlar kulubundekı kontrol panelınıze gelın,profıl duzenleyı tıklayın,cızelge yazan yere bu kopyayı yapıstırın ,asagıda degısıklıklerı kaydedıp tıklayın...Pın kodunuzu bır kenara yazın,tıcker factory com u masa ustune kopyalayın(son sayfanızı yanı) .kalsın her hafta kılo degısımınızı yazarak yenıden aynı ıslemlerle tıckerınızı ,yanı cetvelınızı duzenler getırıp cızelgenıze yapıstırırsınız.Kolay gelsın hepımıze

masal bu senin detokstan memnun kaldigin verdigin kiloyu almadigin ve istahinin acilmadigi anlamina mi geliyor? Zira 2 gundur bende yapiyorum yarin tartilip sonucu gorecegim ancak yorumlarda beni urkutmedi degil

masal bu senin detokstan memnun kaldigin verdigin kiloyu almadigin ve istahinin acilmadigi anlamina mi geliyor? Zira 2 gundur bende yapiyorum yarin tartilip sonucu gorecegim ancak yorumlarda beni urkutmedi degil

Kilo konusunda bir fikrim yok henüz bakmadım ama iştah konusunda acıkma gibi bir şeyim yok sadece 2 gündür sigara içmiyorum o yüzden ne yesem diye bakınıp duruyorum fakat sonuç olarak yemiyorum onun detoks ile alakası yok.
Bir de daha önce deneyenlerden alan yok denilebilecek durumda ben bir kere daha şans vermeyi düşünüyorum tam emin olmak için.
haftaya deneyeceğim bakalım ..

tesekkurler
bakalim bende nasil bir etki olacak sonuclari bildiririm
sevgiler...

Kemık suyuna corba yap barı cok faydalı.

Onu da yaparım şekerim ne yapacağımı şaşırdım zaten hoş en büyük hatam da bu yaa .
Sabırsızım sabırsız, sıkıldım ama artık ne yapayımm ..

tesekkurler
bakalim bende nasil bir etki olacak sonuclari bildiririm
sevgiler...

Yarın bekiyoruzz sonucunuu .

bugün yediklerim

1.öğün:
1,5 yumurta
1 dilim pastırma
birkaç dilim sucuk
avuç içi kadar peynir
omega 3

2.öğün:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli nohut
birkaç tane köfte
yoğurt
acı biber turşusu

spor:1 saat yürüdüm

hoşgeldin ceylin
papadiya loxi...nerelerdesiniz,görünmediniz bugün hiç:44:
slm canım,tüm öğleden sonra yattım,bugunlerde bir üşüme geliyor bana kendımı ıyı hıssetmıyorum

Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84 cadılarr duyun sesımı
sensiz kız cadı

ben yapmadım ki detoks zati

şirine daha 1 ay geçmedi üstünden,yapacaksan da kurallara uy bence,

benim benüm de böyle:

1 . öğün
yarım yumurta
10 zeytın
1 kase yogurt
1 tbk yesıl salata
7-8 ceviz
1 avuc badem

2. öğün
2 tbk kıymalı mercımeklı kapuska(hem çok açtım hem de çok sevdiğim için 2 tbk yedım)
1 kase yogurt
1 tbk yeşil salata

spor: yok
sıvı: 2lt civarı şimdilik

Kendimi obez grubuna koyup ayda 2 kerede yapsam olur diye düşünmüştüm amaa
Off ben pek hilebaz oldumm ..

Ayy kapuskadan bir şey olmaz ama canım istedi ..

bayanlar merhaba..aranıza yeni katıldım..
bugün karatay diyetimin daha 1. günü..Menümü sizlerle paylaşmk istiyorum.eksik fazla bişeyler var mı...yardımcı olabilir misinz..şimdiden teşekkürler..

kahvaltı:
2 yumurta
maydanoz
4 tuzu alınmış zeytin
avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz

öğle:
1 kase barbunya
küçük bi parça tavuk
2kaşık yoğurt
salata

akşam:
yarım kase barbunya
2 köfte
salata
ayran

bunların yanında spor olarak zumba yaptım.brazdan egzersiz yapacağım(callanetics)..ayrıca şimdiye kadar 1.5 lt su içtim bi bu kadar daha içerim..yorumlarınızı bekliorum..:)

menünde eksik fazla hiç bir şey yok gayet güzel ama sporların daha da güzell ..

bence menün de sporun da süper canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…