. Canım aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememeye bak,ayran ya da sut ıcebılırsın,bu enonemlı kısmı dıyetın.Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.Tum bunlara ılaveten taze meyve yemıyorum cok fazla.Mesela 2 greyfurtta butun gun ıhtıyacımız kadar karBonhıdrat var,ıllakı meyve dersenız favorım zeytın hem de. Glısemık ındeksı zeytının sıfır,yanı zeytın acıktırmaz dıger meyveler gıBı,.....Spora gelınce canımkolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,ılk sayfada menu var butceme gore uyarladım..........ve zamanla bu modda ruh halımTokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. ..........Kendı doktorunuz olun derım,ozel mesaj atabılırsın bana mutlaka yanıtlarım.Hosgeldınız aramıza ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ?Hepımıze
Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84Un helvası gördüm başka görmediğim kaçamaklar varsa siz bulun kızlar bakın ne getirdim onlar içinnn ..
Eki Görüntüle 338705
Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84cadılarr duyun sesımı
Bu sekılde yapıyorum ben :Google dan,Tıcker factory com a gır, weıght loss u tıkla,dıyet cetvelını sec,asagıda next e tıkla,acılan sayfadan slıder ı sec,tekrar next ı tıkla,choose a password pın yazan yazının yanındakı kutucuga 1 sıfre yaz,track yazan kısmın karsısında uc secenek var ,Weight Change,Weight,Waist,olArak sız weıght yazan yerı ısaretleyın,asagıda weıght unıts (kılo verme bırımı) yazan yerden kılograms ı ısaretle(pounds u kılograms olarak degıstır),your target weıght(hedef kılonuz) : 47 yazın mesela,your startıng weıght(baslangıc kılonuz):120 mesela,your current weıght(bu ankı kılonuz):82 mesela,weıght date(tartım tarıhı)ay/gun/yıl olarak 12/17/2011 ....Waist Units: Metrıc /S.I secınSevgili gül63
Baştan beri karatay diyetini ve özellikle sizi gıpta ile takip ediyorum. Verdiğiniz kilolara inanamıyorum. Size birkaç sorum var cevap verirseniz çok sevirim.Kilolarınızı çok düzenli verdiniz.. Herkese örnek oldunuz. Darısı bana. :)
Öğrenmek istediklerim şunlar;
1- Kaçamak yaptınız mı? Veya of günü
2- Omega 3 tabletlerinin size katkı sağladığını ve kilo vermeyi hızlandırdığını düşünüyor musunuz?
3- Arada başka diyetlere geçiş yaptınız mı? (detoks gibi.) Ben kaçırmış olabilirim.
4- Hergün spor yapıyor musunuz?
Sorularımı cevaplarsınız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... :)
Ayrıca arkadaşlar Kilo çizelgesinde gramlarımı gösteremiyorum. Nasıl yaptınız siz? :/ :126:
Şey ımm kem küm kem kümm ..
Detoksu ortaya atan bendim o yüzden konuşma hakkım yok Gülcüm
Üstüne üstlük bir kere daha denemeyi düşünüyorum deyip zeytin yağı gibi üste çıkayım ..
canım mısafırım vardı yenı gıttı gecmısı okuyup geldım arkadas ıncecık ama ekmek hamurısı asla yemıyo hala kılo verme derdınde kahvenın yanına koydugum mınık cıkolatayı bıle zar zor yedı ama benı bırkac aydır gormuyodu sok oldu ne kadar ıncelmıssın dıyo
canım arkadaşın da bizden desenebaşkalarından, ne kadar zayıfladığını duymak kadar güzel bişey yok canım
bu arada hkg
masal bu senin detokstan memnun kaldigin verdigin kiloyu almadigin ve istahinin acilmadigi anlamina mi geliyor? Zira 2 gundur bende yapiyorum yarin tartilip sonucu gorecegim ancak yorumlarda beni urkutmedi degil
Kemık suyuna corba yap barı cok faydalı.
Üstüne üstlük bir kere daha denemeyi düşünüyorum deyip zeytin yağı gibi üste çıkayım ..
Kilo konusunda bir fikrim yok henüz bakmadım ama iştah konusunda acıkma gibi bir şeyim yok sadece 2 gündür sigara içmiyorum o yüzden ne yesem diye bakınıp duruyorum fakat sonuç olarak yemiyorum onun detoks ile alakası yok.
Bir de daha önce deneyenlerden alan yok denilebilecek durumda ben bir kere daha şans vermeyi düşünüyorum tam emin olmak için.
haftaya deneyeceğim bakalım ..
Kemık suyuna corba yap barı cok faydalı.
tesekkurler
bakalim bende nasil bir etki olacak sonuclari bildiririm
sevgiler...
slm canım,tüm öğleden sonra yattım,bugunlerde bir üşüme geliyor bana kendımı ıyı hıssetmıyorumhoşgeldin ceylin
papadiya loxi...nerelerdesiniz,görünmediniz bugün hiç:44:
sensiz kız cadıDetox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84cadılarr duyun sesımı
şirine daha 1 ay geçmedi üstünden,yapacaksan da kurallara uy bence,
slm canım,tüm öğleden sonra yattım,bugunlerde bir üşüme geliyor bana kendımı ıyı hıssetmıyorum
geçmiş olsun canım,aynen bende acayip üşüyorum.sanırım grip olucam
slm canım,tüm öğleden sonra yattım,bugunlerde bir üşüme geliyor bana kendımı ıyı hıssetmıyorum
sensiz kız cadı
ben yapmadım ki detoks zati
şirine daha 1 ay geçmedi üstünden,yapacaksan da kurallara uy bence,
benim benüm de böyle:
1 . öğün
yarım yumurta
10 zeytın
1 kase yogurt
1 tbk yesıl salata
7-8 ceviz
1 avuc badem
2. öğün
2 tbk kıymalı mercımeklı kapuska(hem çok açtım hem de çok sevdiğim için 2 tbk yedım)
1 kase yogurt
1 tbk yeşil salata
spor: yok
sıvı: 2lt civarı şimdilik
bayanlar merhaba..aranıza yeni katıldım..
bugün karatay diyetimin daha 1. günü..Menümü sizlerle paylaşmk istiyorum.eksik fazla bişeyler var mı...yardımcı olabilir misinz..şimdiden teşekkürler..
kahvaltı:
2 yumurta
maydanoz
4 tuzu alınmış zeytin
avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 kase barbunya
küçük bi parça tavuk
2kaşık yoğurt
salata
akşam:
yarım kase barbunya
2 köfte
salata
ayran
bunların yanında spor olarak zumba yaptım.brazdan egzersiz yapacağım(callanetics)..ayrıca şimdiye kadar 1.5 lt su içtim bi bu kadar daha içerim..yorumlarınızı bekliorum..:)
bayanlar merhaba..aranıza yeni katıldım..
bugün karatay diyetimin daha 1. günü..Menümü sizlerle paylaşmk istiyorum.eksik fazla bişeyler var mı...yardımcı olabilir misinz..şimdiden teşekkürler..
kahvaltı:
2 yumurta
maydanoz
4 tuzu alınmış zeytin
avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 kase barbunya
küçük bi parça tavuk
2kaşık yoğurt
salata
akşam:
yarım kase barbunya
2 köfte
salata
ayran
bunların yanında spor olarak zumba yaptım.brazdan egzersiz yapacağım(callanetics)..ayrıca şimdiye kadar 1.5 lt su içtim bi bu kadar daha içerim..yorumlarınızı bekliorum..:)
menünde eksik fazla hiç bir şey yok gayet güzel ama sporların daha da güzell ..
bence menün de sporun da süper canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?