sağol canım ben hasta olcak gibi değilim de şeker eksikliği çekiyor sanki vücudumslm canım,tüm öğleden sonra yattım,bugunlerde bir üşüme geliyor bana kendımı ıyı hıssetmıyorum
geçmiş olsun canım,aynen bende acayip üşüyorum.sanırım grip olucam
obez mi
Kendimi obez grubuna koyup ayda 2 kerede yapsam olur diye düşünmüştüm amaa
Off ben pek hilebaz oldumm ..
Ayy kapuskadan bir şey olmaz ama canım istedi ..
fazla kilou bıle değilsin,normalin alt sınırlarındasın canım,fazla zorlama sen kendıni
kilonu korumak için karatay yapsan ,son aldıgın kilolar da gider belki
çok şık bir menü ve sporbayanlar merhaba..aranıza yeni katıldım..
bugün karatay diyetimin daha 1. günü..Menümü sizlerle paylaşmk istiyorum.eksik fazla bişeyler var mı...yardımcı olabilir misinz..şimdiden teşekkürler..
kahvaltı:
2 yumurta
maydanoz
4 tuzu alınmış zeytin
avuç içi kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
öğle:
1 kase barbunya
küçük bi parça tavuk
2kaşık yoğurt
salata
akşam:
yarım kase barbunya
2 köfte
salata
ayran
bunların yanında spor olarak zumba yaptım.brazdan egzersiz yapacağım(callanetics)..ayrıca şimdiye kadar 1.5 lt su içtim bi bu kadar daha içerim..yorumlarınızı bekliorum..:)6
Sporun guzelmıS .bugün yediklerim
1.öğün:
1,5 yumurta
1 dilim pastırma
birkaç dilim sucuk
avuç içi kadar peynir
omega 3
2.öğün:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli nohut
birkaç tane köfte
yoğurt
acı biber turşusu
spor:1 saat yürüdüm
çok teşekkür ederim:)bir an önce gitmesi lazım bu kiloların...:)
obez mi
fazla kilou bıle değilsin,normalin alt sınırlarındasın canım,fazla zorlama sen kendıni
sağol canım ben hasta olcak gibi değilim de şeker eksikliği çekiyor sanki vücudum
obez mi
çok şık bir menü ve spor6
çok saolun..hemen egzersizlerime geçeyim o zaman:)
boyun kaç acaba?çok saolun..hemen egzersizlerime geçeyim o zaman:)
boyun kaç acaba?
boyum 1.74 cnm.
sağol canım ben hasta olcak gibi değilim de şeker eksikliği çekiyor sanki vücudum
vücudun bahane arıyomuş gibi geldi bana:86::86:
Sporun guzelmıS ...... .....
. Canım aksam saat sekızden sonra hıcbırsey yememeye bak,ayran ya da sut ıcebılırsın,bu enonemlı kısmı dıyetın.Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.Tum bunlara ılaveten taze meyve yemıyorum cok fazla.Mesela 2 greyfurtta butun gun ıhtıyacımız kadar karBonhıdrat var,ıllakı meyve dersenız favorım zeytın hem de. Glısemık ındeksı zeytının sıfır,yanı zeytın acıktırmaz dıger meyveler gıBı,.....Spora gelınce canımkolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,ılk sayfada menu var butceme gore uyarladım..........ve zamanla bu modda ruh halımTokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. ..........Kendı doktorunuz olun derım,ozel mesaj atabılırsın bana mutlaka yanıtlarım.Hosgeldınız aramıza ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ?Hepımıze
Bu sekılde yapıyorum ben :Google dan,Tıcker factory com a gır, weıght loss u tıkla,dıyet cetvelını sec,asagıda next e tıkla,acılan sayfadan slıder ı sec,tekrar next ı tıkla,choose a password pın yazan yazının yanındakı kutucuga 1 sıfre yaz,track yazan kısmın karsısında uc secenek var ,Weight Change,Weight,Waist,olArak sız weıght yazan yerı ısaretleyın,asagıda weıght unıts (kılo verme bırımı) yazan yerden kılograms ı ısaretle(pounds u kılograms olarak degıstır),your target weıght(hedef kılonuz) : 47 yazın mesela,your startıng weıght(baslangıc kılonuz):120 mesela,your current weıght(bu ankı kılonuz):82 mesela,weıght date(tartım tarıhı)ay/gun/yıl olarak 12/17/2011 ....Waist Units: Metrıc /S.I secın
?
Your target waist(hedef):47
Your starting waist(baslangıc):120
Your current waist(bu ankı ):82 mesela,....asagıda heıght unıts(yukseklık bırımı): metrıc /S.I ı secın ,Your heıgt (sızın boyunuz): 165 ıse bırıncı kutucuga 1,ıkıncı kutucuga 65 yazın,asagıda next ı tıklayın,acılan sayfada tıckerınızı gorursunuz(dıyet cetvelınızı),.....bbCode:yazısının altındakı buyuk kutucugun ıcınden ....ımg ıle baslayan kısmı secıp kopyalayın :http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png...gıbı bır ıbaredır bu....sız bu ıbareyı ımg kutucuklarını kopyalamadan yazmadan kullanacaksınız ..yanı.. http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgFlnWU/weight.png...olarak gıbı bunu kopyalayıp, kadınlar kulubundekı kontrol panelınıze gelın,profıl duzenleyı tıklayın,cızelge yazan yere bu kopyayı yapıstırın ,asagıda degısıklıklerı kaydedıp tıklayın...Pın kodunuzu bır kenara yazın,tıcker factory com u masa ustune kopyalayın(son sayfanızı yanı) .kalsın her hafta kılo degısımınızı yazarak yenıden aynı ıslemlerle tıckerınızı ,yanı cetvelınızı duzenler getırıp cızelgenıze yapıstırırsınız.Kolay gelsın hepımıze
Kacamak yapmıyorum,tarcınlı sut,kakaoyla kahverengı kuru kaysı cevız bunlar tatlılarım. Omega3 e gec basladım ,daha once baslasaydım keske,evet kılo verdırıyor desem yerıdır.Yok baska dıyete gecıs yapmadım, gerek yok ınanın harıka bır dıyet. ..........."Kızlar omega3 konusu kafama takılmıştı, Karatay' a sordum:Gül63 Cevabın için çok çok teşekkürler. :)Yalnız şu soruların cevabını göremedim. :/
1- Kaçamak yaptınız mı? Veya of günü
2- Omega 3 tabletlerinin size katkı sağladığını ve kilo vermeyi hızlandırdığını düşünüyor musunuz?
3- Arada başka diyetlere geçiş yaptınız mı?
Sana da zahmet olacak ama tekrardan teşekkürler.
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı,kakao.... ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,barbunya,salata,omlet,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Spor: 4saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Kacamak yapmıyorum,tarcınlı sut,kakaoyla kahverengı kuru kaysı cevız bunlar tatlılarım. Omega3 e gec basladım ,daha once baslasaydım keske,evet kılo verdırıyor desem yerıdır.Yok baska dıyete gecıs yapmadım, gerek yok ınanın harıka bır dıyet. ..........."Kızlar omega3 konusu kafama takılmıştı, Karatay' a sordum:
Dr Hanım merhaba,
Kitabınızda serbest olan yağların gün içinde miktarı toplamda ne kadar olmalı? Omega 3 zayıflama aşamasında kilo aldırır deniyor, bu doğru mu? Ben keten tohumu, semizotu ve ablık tükettiğim bir günde de omega 3 desteği almalımıyım?
Cevap :
Canınızı istediği kadar sağlıklı yağ yiyebilirsiniz. Zaten 1 kilo yiyecekhalimiz yok değil mi? Miktar yok....Bilinenin aksine omega-3 kilo almayı önler, tansiyonu düşürür, şeker hastalığını önler ve düzeltir,kalp hastalıklarını ve felci önler...Depresyonu tedavi eder. Fikri olmadan- zikri olanlara selamlarımı iletin. Korkmayın. Biraz da yeni literatürü okusunlar derim...
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay " bu paylasım omega3 konusunu aydınlatır.
Zumbayı nasıl yaptın canım bu arada menün çok güzel... Aramıza hoşgeldin.
selvi boyluymussun ,maaşallahNazarboyum 1.74 cnm.
bana da öyle geliyor,o yüzden vermiyorum istediğinisağol canım ben hasta olcak gibi değilim de şeker eksikliği çekiyor sanki vücudum
vücudun bahane arıyomuş gibi geldi bana:86::86:
iyi akşamlar canım,hoşgeldinnasılsınız arkadaslar ben geldimmm sanırım yeni katılan arkadaslar var aramıza hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?