Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sporun guzelmıS . ..... .....

obez mi

fazla kilou bıle değilsin,normalin alt sınırlarındasın canım,fazla zorlama sen kendıni

kilonu korumak için karatay yapsan ,son aldıgın kilolar da gider belki

Haklısın loxicim de sinirlendikçe sinirleniyorum şu gelen kilolara kör boğazımaa ..
Küstüm çizelgemi de kaldırdım işte :18::18:

Gül63 Cevabın için çok çok teşekkürler. :) Yalnız şu soruların cevabını göremedim. :/

1- Kaçamak yaptınız mı? Veya of günü
2- Omega 3 tabletlerinin size katkı sağladığını ve kilo vermeyi hızlandırdığını düşünüyor musunuz?
3- Arada başka diyetlere geçiş yaptınız mı?

Sana da zahmet olacak ama tekrardan teşekkürler.

Bunun içinde ayrıca teşekkürler. :) Denemiştim fakat tekrar deneyeceğim. :) Sanırım bir yerde yanlışlık yaptım.

1.öğün:tereyağında 2 yumurta,bi avuç peynir,10 zeytin,maydanoz,1 kayısı kurusu ve 1incir kurusu,1tk. keten tohumu,1 çb. Allah ne verdiyse çerezi,1 tane 1000 mg.omega3.

2. Öğün:bi tabak peynirli fırında karnabahar,salata 1çk. keten tohumu yağıyla,bi tabak haşlanmış kemik eti,1 tane 1000 mg. omega3.

Sıvı:2 lt.su

Spor:15-20 dak power fm açtım kudurdum. hızımı alamadım yürücem

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı,kakao........2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,barbunya,salata,omlet,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Spor: 4saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a599.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $a598.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. bende yazayım yediklerimi.
1. öğün
maydanozlu peynirli omlet
5 yeşil 2 tane siyah zeytin. (suda beklettim biraz tuzu gitsin diye)
2 küçük parça peynir (çok yemedim omlette de var diye)
1 çay bardağı fındık-ceviz karışımı
limonlu maydanoz
yeşilçay

2. öğün
1 tabak ıspanak
büyükçe bi yeşil salata- ton balıklı
1 çay bardağı fıstık

spor- klasik fitness

2. haftam bu kilo kaybım yok ama sıkılaşmam ve beden ölçülerimde incelme var. ama neden kilo veremiyorum bir de omega 3 tabletlerinin faydasını ne şekilde görüyorsunuz arkadaşlar kulananlar??

Kacamak yapmıyorum,tarcınlı sut,kakaoyla kahverengı kuru kaysı cevız bunlar tatlılarım. Omega3 e gec basladım ,daha once baslasaydım keske,evet kılo verdırıyor desem yerıdır.Yok baska dıyete gecıs yapmadım, gerek yok ınanın harıka bır dıyet. ..........."Kızlar omega3 konusu kafama takılmıştı, Karatay' a sordum:

Dr Hanım merhaba,
Kitabınızda serbest olan yağların gün içinde miktarı toplamda ne kadar olmalı? Omega 3 zayıflama aşamasında kilo aldırır deniyor, bu doğru mu? Ben keten tohumu, semizotu ve ablık tükettiğim bir günde de omega 3 desteği almalımıyım?

Cevap :
Canınızı istediği kadar sağlıklı yağ yiyebilirsiniz. Zaten 1 kilo yiyecekhalimiz yok değil mi? Miktar yok....Bilinenin aksine omega-3 kilo almayı önler, tansiyonu düşürür, şeker hastalığını önler ve düzeltir,kalp hastalıklarını ve felci önler...Depresyonu tedavi eder. Fikri olmadan- zikri olanlara selamlarımı iletin. Korkmayın. Biraz da yeni literatürü okusunlar derim...

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay " bu paylasım omega3 konusunu aydınlatır.

efiyet olsun gül.. yaa senin ev kaç kişilik, bekar değilmisn? 4 saat ev işi çok sanki sana göre... hmm tatilde ailenin yanında da olabilirsin tabii..

Çok teşekkür ederim gül. :)) Bu konuda aydınlandım diyebiliirm. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…