Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm karataycı güzeller
oglusum dogumgününe kadar inşallah ahan bu
kadın gibi bi çıtır olcam insallah

1.öğün:
1 yumurta(2 idi esim yumurtamı yürütmüş)
8 yesil zeytin
avucici kadar peynir
1 cay baragı fındık
havuc ve turp rendesi

2. Öğün:
öglen misafirm vardı onun icin onlarla aksamüstü yedim

3. Öğün:
bulgur mantısı
kuru börülce salatası
cay

Sıvı:2 litre ancak oluyor

Spor:45 dk yürüyüs

3. öğünümü de şimdi yazıyorum. :))

3. Öğün : 1 parça söğüş tavuk, 1 tabak mantar sote, Turp, kurusoğan , domates, biber söğüş, 1 avuç kabak çekirdeği

Sıvı : 2 litre :)

Spor : Yok :/ :)

iyi aksamlar arkadasım insallah hedefine ulasırsın benimde bir oglum var agustos dogumlu ben onun dogum gününe 50 kilo olmak istiyorum

benim oglumda haziran dogumlu ya ne garip dimi senin begenmeyip
daha da asagısına inmek istedigin kg benim hedefim
inşallah hepimiz hedeflerimize ulasır

Arkadaşlar birde yeniler bu hafta kilo bildiriminde bulunacak mı? Ben pazartesi günü katıldım.. Ona göre cevabınızı bekliyorum.

Bıdırım
Kalkınca:2 bardak su

1.öğün:2 haşlanmış yumurta, 1kk dan az büyük peynir, ince belli bardakla badem, 8 zeytin, kaysı çayı

2. Öğün:tereyağlı domates biberli yumurta, 1 bardak çay, 1 dilim kaşar, 2 kaşık yoğurt

3. Öğün:2 kase mercimek çorbası ve yoğurt, tarçınlı cevizli incir dolması(şeker veya şerbet yok)

Sıvı:1.5lt de fazla su

Spor: yok(oğlumla uğraşmak)

yorum istiyorum kızlar. bugün karatayda ilk günümdü.

slm kızlar 15 gunden sonra merhaba herkese

arda telden gırıp okudum ama cevap yazamadım sıze:26:

şiştimde geldim 15 tatılde :26: ne yazıkki

yarın başlıyorum eski düsenıme sporuma herseyıme yuppiiii

artık burdayım anne evınde dıyetsız gunler gecırdım gelsin tatlılar gitsin börekler napım ya olmuyo baska yerde dıyet yarın sabah tartılcam

görcem bakem bu börekler pastalar bana kac kılo olarak döncek

1. öğün ; karatay kahvaltı
1. öğün ; bir bardak sıcak süt ve bir incir kurusu ve biraz kuru üzüm
3. Öğün ; haşlanmış brokoli, 1 kase tarhana çorbası, menemen ve salata
2 litre su , 2 maden suyu
1 saat yürüyüş açık havada

bu işin piri kabul edilen arkadaşlar biz yenilerin listelerine bir göz atabilirlerse, varsa hataları belirtebilirlerse kilo vermeleri için dua edeceğimize dair söz veriyorum kendi adıma ki tüm yeni katılan arkadaşlar da sanırım bu sözü verirler..

sabah saat 11 de karatay kahvaltı
öğle saat 15 de az kısır az beyaz peynir bir ıssırık kek2 kuru incir
akşam 19da az mercimek çorba salata keten tohumlu yoğurt

kızlar menü saatlerinm 4 saat aralıklı ama benim çok içime sinmedi nedersiniz.
totoyu kaldırsam da yürüyebilsem ama çok zor geliyor yahu zaten regl olmuşum

Bayıldım bu mesaja....Gerçekten arada biz yenilerin soruları ve menüleri kaynıyor:)))))))))))

Kızlar önce sabahtan beri olan menumu yazayım

1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet,9 zeytin,3 kuru kayısı bir çay bard ceviz bolca roka kuzu kulağı marul
ama şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde 2 küçük mandalina yedim
2.öğün:1 muz ve biraz fındık 1 incir (hala şekerim düşük gibi...sersemlik var başımda)
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?
3.oğun:Salata mercimek çorbası tavuklu nohut az fıstık...halsizliğim devam...

Galiba 2 ogun az geliyor...Sabah erken kalkıp 3 ogune çıkarmaya karar verdim...

Ben de dün itibariyle Karatay diyetine başladım Sürekli kilo veremiyorum deyip hep alanlardanım. 50li kilolardan 75 kiloya kadar geldim (sürekli zayıflayıp daha fazlasını geri alarak) ama artık zayıflamaya ve kilomu korumaya kararlıyım. Bu diyet bana uygun geldi, kitabı da aldım okumaya başlayacağım. Bu konuda yazılanların da bir çoğunu okudum ve bana inanılmaz destek oldu, karar vermemi tetikledi, bağımlısı oldum sayfanızın :) Bu nedenle de hepinize çok teşekkürler...

selam iyi akşamlar akşam menümü yazıyorum

fırında sarı kanat
bol salata soğan
1 kk tahin helvası(20:15 te yemek zorunda kaldım kuzu yüzünden cezalımıyım yine(

Arkadaşlar birde yeniler bu hafta kilo bildiriminde bulunacak mı? Ben pazartesi günü katıldım.. Ona göre cevabınızı bekliyorum.

Canım 2 hafta ust uste bildirim yapanlar giriyorlar listeye ama sen yinede saphiraya mesaj at o ayarlıyor ilk sayfada görünüyor :)

Canım erken kalkıyorsan 3 oğun ye hatta hoca aralarda cevız fındık kuru kayısı bıle koymuş örnek menüye bizler genelde geç kalkıyoruz ondan 2 öğün yetiyor :) menün güzel ama hem mandaline hem muz fazla muz GI si yüksek onu yersek başka şeylerden kısıyoruz. Öğlen zeytinyağlı bir yemek tercih et bence karnını iyice doyurmuş olursun halsizliğin kalmaz.

Hoşgeldin aramıza :) bizi izliyorsan biliyorsundur ama söyleyeyim yinede her gün yediklerimizi yazıyoruz. Her haftada bildirimimiz var gidişat ile ilgili :)

Annenin evine gidilipte o güzel elleriyle yapılan keke böreğe hayır denirmi hayır ama gerçek dünyaya hoşgeldin yarından sonra düzene başlarsın.

Menün sporun güzel eksik fazla birşey göremedim afiyet olsun :) Muhabbete dalıyoruz bazen kalıyor menüler eleştirilmeden her yeni geleni sevgiyle kucaklarız yoksa :)

canım aynı hatayı yapıyoruz akşamı sadece çorbayla geçiştirmemek lazım... yoksa menün güzel keki görmedim sayıyorum

Bayıldım bu mesaja....Gerçekten arada biz yenilerin soruları ve menüleri kaynıyor:)))))))))))

allah için haklarını yiyemem valla inanılmaz bir hızla herkese yetişmeye çalışıyorlar.bizim talihsizliğimiz bir anda birçok kişinin başlaması oldu galiba. çizelge yapmak için iki haftanın geçmesi gerekiyor mu monodura? sen ne zaman başladın? bir süre biz bakalım bari birbirimize

arkadaslar genelde kuru kayısıyı tercih ediyorlar cümkü
incirin ve kuru üzümün kalorisi daha fazla ..cevizin badem benzeri kahvaltıda yedin sanırım ..
maden suyu içilir mi hatırlayamıyorum ama ben içmiyorum
ama güzel menü basarılar insallah hedefe ulasırsın bu ara da yorum yaptım dualarını eksik etmezsin dimi

canım gercekten cok kalabalıgınız ve bazen gözükmüyor yazılar olsun siz yine de
sorun yazın mutlaka cevap verilir

canım 3 ögün yapmıssın .. ama gecici bişey olabilir .. neden kaynaklı oldu bilemiyorum

kızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…