Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğünlerin çok güzel canım turp rendesini bende denicem ama kereviz rendesini daha çok seviyorum

selam iyi akşamlar akşam menümü yazıyorum

fırında sarı kanat
bol salata soğan
1 kk tahin helvası(20:15 te yemek zorunda kaldım kuzu yüzünden cezalımıyım yine(

yok yok hareket edersin birşey olmaz :)

kızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:

Gir tabii yokmusun listede sen saphiraya at mesaj :)

merhaba hoşgeldin aramıza.maden suyunu zayıflama döneminde önermiyor hoca ben içmiyorum.

merhaba eğer kahvaltıyı geç yapma şansın varsa 2 öğün yiyebilirsin biri diğeri 17 gibi.ben hafta sonu öyle yapıyorum.

başlarda 2 öğün az gelebilir bence 3 öğüne çıkar ilerleyen aylarda 2 öğüne inebilirsin.diyetin ilk 2 günü benimde başım ağrımıştı sonra geçti insülin direnci lile ilgili olabilir bence.meyveyi saba tüketiyoruz genelde.kolay gelsin

benim oglumda haziran dogumlu ya ne garip dimi senin begenmeyip
daha da asagısına inmek istedigin kg benim hedefim
inşallah hepimiz hedeflerimize ulasır

benim boyum 1.50 canım ben boydan kaybediyorum eminim senin boy uzundur benden inş.ikimizde hedefimize ulasırız ve bütün karataycılarda

Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84 cadılarr duyun sesımı

selam kzlar.....
bende tatildeyim,mola verdim karataya..
ama çokta abartmıyorum...tatil dönüşü devam edeceğim..eminim + larım olur...
dün ve bugün 1.5 saat yürüdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…