1.öğün:
1 yumurta(2 idi esim yumurtamı yürütmüş)
8 yesil zeytin
avucici kadar peynir
1 cay baragı fındık
havuc ve turp rendesi
2. Öğün:
öglen misafirm vardı onun icin onlarla aksamüstü yedim
3. Öğün:
bulgur mantısı
kuru börülce salatası
cay
Sıvı:2 litre ancak oluyor
Spor:45 dk yürüyüs
nasılsınız arkadaslar ben geldimmm sanırım yeni katılan arkadaslar var aramıza hosgeldiniz
selam iyi akşamlar akşam menümü yazıyorum
fırında sarı kanat
bol salata soğan
1 kk tahin helvası(20:15 te yemek zorunda kaldım kuzu yüzünden cezalımıyım yine(
kızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:
Gir tabii yokmusun listede sen saphiraya at mesaj :)
arkadaslar genelde kuru kayısıyı tercih ediyorlar cümkü
incirin ve kuru üzümün kalorisi daha fazla ..cevizin badem benzeri kahvaltıda yedin sanırım ..
maden suyu içilir mi hatırlayamıyorum ama ben içmiyorum
ama güzel menü basarılar insallah hedefe ulasırsın bu ara da yorum yaptım dualarını eksik etmezsin dimi
kesinlikle listeme aldımhepiniz harikasınız çok teşekkür ederim herkese.
merhaba hoşgeldin aramıza.maden suyunu zayıflama döneminde önermiyor hoca ben içmiyorum.1. öğün ; karatay kahvaltı
1. öğün ; bir bardak sıcak süt ve bir incir kurusu ve biraz kuru üzüm
3. Öğün ; haşlanmış brokoli, 1 kase tarhana çorbası, menemen ve salata
2 litre su , 2 maden suyu
1 saat yürüyüş açık havada
bu işin piri kabul edilen arkadaşlar biz yenilerin listelerine bir göz atabilirlerse, varsa hataları belirtebilirlerse kilo vermeleri için dua edeceğimize dair söz veriyorum kendi adıma ki tüm yeni katılan arkadaşlar da sanırım bu sözü verirler..
merhaba eğer kahvaltıyı geç yapma şansın varsa 2 öğün yiyebilirsin biri diğeri 17 gibi.ben hafta sonu öyle yapıyorum.sabah saat 11 de karatay kahvaltı
öğle saat 15 de az kısır az beyaz peynir bir ıssırık kek2 kuru incir
akşam 19da az mercimek çorba salata keten tohumlu yoğurt
kızlar menü saatlerinm 4 saat aralıklı ama benim çok içime sinmedi nedersiniz.
totoyu kaldırsam da yürüyebilsem ama çok zor geliyor yahu zaten regl olmuşum
başlarda 2 öğün az gelebilir bence 3 öğüne çıkar ilerleyen aylarda 2 öğüne inebilirsin.diyetin ilk 2 günü benimde başım ağrımıştı sonra geçti insülin direnci lile ilgili olabilir bence.meyveyi saba tüketiyoruz genelde.kolay gelsinKızlar önce sabahtan beri olan menumu yazayım
1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet,9 zeytin,3 kuru kayısı bir çay bard ceviz bolca roka kuzu kulağı marul
ama şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde 2 küçük mandalina yedim
2.öğün:1 muz ve biraz fındık 1 incir (hala şekerim düşük gibi...sersemlik var başımda)
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?
3.oğun:Salata mercimek çorbası tavuklu nohut az fıstık...halsizliğim devam...
Galiba 2 ogun az geliyor...Sabah erken kalkıp 3 ogune çıkarmaya karar verdim...
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız sevgili guleryuz2011:) 5o kilo eminim sana çoook yakışacaktır:)iyi aksamlar arkadasım insallah hedefine ulasırsın benimde bir oglum var agustos dogumlu ben onun dogum gününe 50 kilo olmak istiyorum
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız sevgili guleryuz2011:) 5o kilo eminim sana çoook yakışacaktır:)
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsinnnnn
benim oglumda haziran dogumlu ya ne garip dimi senin begenmeyip
daha da asagısına inmek istedigin kg benim hedefim
inşallah hepimiz hedeflerimize ulasır
Detox da yapmasınlar masalcım uyaralım kızları, loxıı ,papadıya, leylak84cadılarr duyun sesımı
kghcanım mısafırım vardı yenı gıttı gecmısı okuyup geldım arkadas ıncecık ama ekmek hamurısı asla yemıyo hala kılo verme derdınde kahvenın yanına koydugum mınık cıkolatayı bıle zar zor yedı ama benı bırkac aydır gormuyodu sok oldu ne kadar ıncelmıssın dıyo
canım arkadaşın da bizden desenebaşkalarından, ne kadar zayıfladığını duymak kadar güzel bişey yok canım
bu arada hkg
kghbugün yediklerim
1.öğün:
1,5 yumurta
1 dilim pastırma
birkaç dilim sucuk
avuç içi kadar peynir
omega 3
2.öğün:
2 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli nohut
birkaç tane köfte
yoğurt
acı biber turşusu
spor:1 saat yürüdüm
kapuskaaaaaa bayılırımbenim benüm de böyle:
1 . öğün
yarım yumurta
10 zeytın
1 kase yogurt
1 tbk yesıl salata
7-8 ceviz
1 avuc badem
2. öğün
2 tbk kıymalı mercımeklı kapuska(hem çok açtım hem de çok sevdiğim için 2 tbk yedım)
1 kase yogurt
1 tbk yeşil salata
spor: yok
sıvı: 2lt civarı şimdilik
kolay gelsin leylakcımartık öyle olmak zorunda gülcüm.çünkü sıkıldım artık oynak kilomdan
merhaba hoşgeldin aramıza.maden suyunu zayıflama döneminde önermiyor hoca ben içmiyorum.
sağolun , varolun kelimenin tam manasıyla hoş bulduk , hoşluklar gördük. maden suyunu düzenli içiyorum ben de aksi gibi. ama gazı kaçmış halde. akupunktur dan kalma bir alışkanlık . o zaman şiddetle iki satte bir tavsiye etmişti doktor. neyse içmem artık.
evet ikizcim,herkes öyle söylüyosende hoşgeldin bu arada,sakın fazla kaçamak yapma,ilk mezunumuzun artıları görmesini istemeyiz sonra
yok canım abartmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?