Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet haklısın gerçekten çok destek oluyorlar...Ben de başlayalı 4 gün oldu...Şimdi şubat tatili diye başladım.Sisteme de alıştım ve hatta 4 günde 800 gr verdim ama biraz fazla kıstım galiba çünkü bugün çok halsizdim.

İyi fikir biz bize bakalım:))))Biz 13 Şubatta kilo bilgimizi verip listeye girebileceğiz

Yeni gelen arkadaşlar listeye girmek için Saphiraya mesaj atın o sizi listeye ekleyecektir ve yanına ne zaman listede % nizin görüneceğini yazacaktır ilk sayfadan takip edebilirsiniz bu şekilde... Birincilikle girmeniz dileği ile diyeyim şimdiden...

sanki kasar yasaklar icersindeydi ve sporlada süper olacak bence

tatil bitti demek aramıza döndüğüne sevindik inş. cok kilo almadan dönmüssündür

bence güzel menün önemli olan doyunca bırakman hocamızın dedigi gibi

sabahları meyve yiyebiliyoruz önemli olan aksam 8 den sonra yememek
olabilir birde alısma dönemindesin suan metobolizman degisiyor ondan olsa gerek bende ilk 1 hafta zorlanmıstım.

aramıza hosgeldin arkadasım bize takıl hayatını yasa.

bende yeniyim bu yolda aslında pek fazla kilom yok ama 7 24 evdeyim ve hareketsizim mecburen o yuzden kilomu korumak için karataın sağlıklı yaşam yolunda ilerliyorum:))

hosgeldin aramıza canım zaten hareketsizlikte kilo alımı yapıyor bize katılmakla iyi yapmıssın biz kilolardan kurtulurken sende formda kalırsın ben hedefe ulasınca sana katılırım

Son düzenleme:
Bende dedim kilolara da bizede veda etti bu ikiz :) bekliyoruz en kısa sürede canım... koruma için tabii...

yok canım ben karataysız yaşayamıyorum....haftaya devam etmeyi düşünüyorum..birazda daha vereceğim inşaallah..
evde değilim onda çok sık giremiyorum..ve pek uyamıyorum..

Teşekkür ederim yoruma...Gerçekten 2 ögun az geldi.Bakalım yarın 3 ogun olunca nasıl hissedeceğim???Tekrar yazarım...Tekrar teşekkürler

1.62 boy ama 85 kg iken .... off sorma neymişim ya eski fotolara bakıyorum da
10 kg bile müthiş farkediyor ..

ben fotograflara baktıgımda sasırıyorum kendime o kadar cok fark var ki ama bende 1.50 boyla 81 kiloya cıkmıstım ne kötü demi bi daha asla almak istemiyorum

canım bu işin piri değilim zira yaptığım kaçamaklarla olsam olsam bu işin irisi yani kocamanı olurumda yinede söyleyim duyduğum kadarıyla hoca maden suyunu kilo verme sürecinde tavsiye etmiyormuş

kızlar ben iki değil bir yumurta yiyorum sabahları? ve birde kalori açısından baktığımızda zeytin ve peynir miktarı diyette yüksek onlardan da çok kalori alıyoruz aslında. tamam hepsi sağlıklı ve glisemik endeksi düşük ama benim kafam karıştı birazcık. zaten kilo veremiyorum.

canım bu işin piri değilim zira yaptığım kaçamaklarla olsam olsam bu işin irisi yani kocamanı olurumda yinede söyleyim duyduğum kadarıyla hoca maden suyunu kilo verme sürecinde tavsiye etmiyormuş
ahanda geçmişi okumayınca sana verilen cevapları görmemişim tembel üyeyim ben ya

canım benimde öyle düşünmediğim zamanlar olmuyor değil ama emzirdiğim için en iyisi böyle diye bu diyete başlamaya karar verdim.Ayrıca gül63 de aynı şeyleri yiyor ama ayda 4 kg veriyor demekki bu iş kalori değil bünye işi...

benimde metabolizmam hızlı idi aslında. ben bu diyete başlamadan önce ara öğün de yiyordum akşam yine çok fazla geç saatte bişe yemiyordum. ve diyet değil normal besleniyodum. afedersiniz Büyük tuvalete günde en az 3 kez çıkıyordum ki genelde daha fazla çıkıyordum. diyete başladığımdan beri bir kez anca çıkıyorum. bazen bana iyi gelmedi sanırım diyorum ama sonuçta buda diyet değil yaşam tarzı. Hocamıza çok güveniyorum ve kilo vermesemde sağlıklı beslendiğim bilincindeyim. ama benim kilo da vermem lazım:S ben neden veremedim acaba?

Canım bu diyette kalori değil GI onemli zeytinin bel bölgesindeki yağları yakma özelliği var ayrıca işlem görmemiş herşeyi yiyebiliyoruz. Yumurta mucize gün içinde istediğimiz kadar yumurta yiyebiliriz. Ben zeytini peyniri yumurtayı zeytinyağını ve tereyağı hiç kesmedim fazla fazla yiyorum ama 8 kilo verdim hemde 1,5 ayda. Doğal beslendikten sonra ve düzenli beslendikten sonra kalori hesabı yapmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…