allah için haklarını yiyemem valla inanılmaz bir hızla herkese yetişmeye çalışıyorlar.bizim talihsizliğimiz bir anda birçok kişinin başlaması oldu galiba. çizelge yapmak için iki haftanın geçmesi gerekiyor mu monodura? sen ne zaman başladın? bir süre biz bakalım bari birbirimize
benim boyum 1.50 canım ben boydan kaybediyorum eminim senin boy uzundur benden inş.ikimizde hedefimize ulasırız ve bütün karataycılarda
Bıdırım
Kalkınca:2 bardak su
1.öğün:2 haşlanmış yumurta, 1kk dan az büyük peynir, ince belli bardakla badem, 8 zeytin, kaysı çayı
2. Öğün:tereyağlı domates biberli yumurta, 1 bardak çay, 1 dilim kaşar, 2 kaşık yoğurt
3. Öğün:2 kase mercimek çorbası ve yoğurt, tarçınlı cevizli incir dolması(şeker veya şerbet yok)
Sıvı:1.5lt de fazla su
Spor: yok(oğlumla uğraşmak)
yorum istiyorum kızlar. bugün karatayda ilk günümdü.
slm kızlar 15 gunden sonra merhaba herkese
arda telden gırıp okudum ama cevap yazamadım sıze:26:
şiştimde geldim 15 tatılde :26: ne yazıkki
yarın başlıyorum eski düsenıme sporuma herseyıme yuppiiii
artık burdayım anne evınde dıyetsız gunler gecırdımgelsin tatlılar gitsin börekler napım ya olmuyo baska yerde dıyet yarın sabah tartılcam
görcem bakem bu börekler pastalar bana kac kılo olarak döncek
1. öğün ; karatay kahvaltı
1. öğün ; bir bardak sıcak süt ve bir incir kurusu ve biraz kuru üzüm
3. Öğün ; haşlanmış brokoli, 1 kase tarhana çorbası, menemen ve salata
2 litre su , 2 maden suyu
1 saat yürüyüş açık havada
bu işin piri kabul edilen arkadaşlar biz yenilerin listelerine bir göz atabilirlerse, varsa hataları belirtebilirlerse kilo vermeleri için dua edeceğimize dair söz veriyorum kendi adıma ki tüm yeni katılan arkadaşlar da sanırım bu sözü verirler..
Kızlar önce sabahtan beri olan menumu yazayım
1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet,9 zeytin,3 kuru kayısı bir çay bard ceviz bolca roka kuzu kulağı marul
ama şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde 2 küçük mandalina yedim
2.öğün:1 muz ve biraz fındık 1 incir (hala şekerim düşük gibi...sersemlik var başımda)
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?
3.oğun:Salata mercimek çorbası tavuklu nohut az fıstık...halsizliğim devam...
Galiba 2 ogun az geliyor...Sabah erken kalkıp 3 ogune çıkarmaya karar verdim...
Ben de dün itibariyle Karatay diyetine başladımSürekli kilo veremiyorum deyip hep alanlardanım. 50li kilolardan 75 kiloya kadar geldim (sürekli zayıflayıp daha fazlasını geri alarak) ama artık zayıflamaya ve kilomu korumaya kararlıyım. Bu diyet bana uygun geldi, kitabı da aldım okumaya başlayacağım. Bu konuda yazılanların da bir çoğunu okudum ve bana inanılmaz destek oldu, karar vermemi tetikledi, bağımlısı oldum sayfanızın :) Bu nedenle de hepinize çok teşekkürler...
bende yeniyim bu yolda aslında pek fazla kilom yok ama 7 24 evdeyim ve hareketsizim mecburen o yuzden kilomu korumak için karataın sağlıklı yaşam yolunda ilerliyorum:))
Bende dedim kilolara da bizede veda etti bu ikiz :) bekliyoruz en kısa sürede canım... koruma için tabii...
merhaba hoşgeldin aramıza.maden suyunu zayıflama döneminde önermiyor hoca ben içmiyorum.
merhaba eğer kahvaltıyı geç yapma şansın varsa 2 öğün yiyebilirsin biri diğeri 17 gibi.ben hafta sonu öyle yapıyorum.
başlarda 2 öğün az gelebilir bence 3 öğüne çıkar ilerleyen aylarda 2 öğüne inebilirsin.diyetin ilk 2 günü benimde başım ağrımıştı sonra geçti insülin direnci lile ilgili olabilir bence.meyveyi saba tüketiyoruz genelde.kolay gelsin
1.62 boy ama 85 kg iken .... off sorma neymişim ya eski fotolara bakıyorum da
10 kg bile müthiş farkediyor ..
canım bu işin piri değilim zira yaptığım kaçamaklarla olsam olsam bu işin irisi yani kocamanı olurumda yinede söyleyim duyduğum kadarıyla hoca maden suyunu kilo verme sürecinde tavsiye etmiyormuş1. öğün ; karatay kahvaltı
1. öğün ; bir bardak sıcak süt ve bir incir kurusu ve biraz kuru üzüm
3. Öğün ; haşlanmış brokoli, 1 kase tarhana çorbası, menemen ve salata
2 litre su , 2 maden suyu
1 saat yürüyüş açık havada
bu işin piri kabul edilen arkadaşlar biz yenilerin listelerine bir göz atabilirlerse, varsa hataları belirtebilirlerse kilo vermeleri için dua edeceğimize dair söz veriyorum kendi adıma ki tüm yeni katılan arkadaşlar da sanırım bu sözü verirler..
ahanda geçmişi okumayınca sana verilen cevapları görmemişim tembel üyeyim ben yacanım bu işin piri değilim zira yaptığım kaçamaklarla olsam olsam bu işin irisi yani kocamanı olurumda yinede söyleyim duyduğum kadarıyla hoca maden suyunu kilo verme sürecinde tavsiye etmiyormuş
kızlar ben iki değil bir yumurta yiyorum sabahları? ve birde kalori açısından baktığımızda zeytin ve peynir miktarı diyette yüksek onlardan da çok kalori alıyoruz aslında. tamam hepsi sağlıklı ve glisemik endeksi düşük ama benim kafam karıştı birazcık. zaten kilo veremiyorum.
canım benimde öyle düşünmediğim zamanlar olmuyor değil ama emzirdiğim için en iyisi böyle diye bu diyete başlamaya karar verdim.Ayrıca gül63 de aynı şeyleri yiyor ama ayda 4 kg veriyor demekki bu iş kalori değil bünye işi...
iyi geceler arkadaslar bol leptinli geceler
bı denk gelemedık leylakcım bı ben yokum bı sen neyse kghbol leptınlı geceler hepımıze
kızlar ben iki değil bir yumurta yiyorum sabahları? ve birde kalori açısından baktığımızda zeytin ve peynir miktarı diyette yüksek onlardan da çok kalori alıyoruz aslında. tamam hepsi sağlıklı ve glisemik endeksi düşük ama benim kafam karıştı birazcık. zaten kilo veremiyorum.
papişş bu kgh ne yahu :44::44:
kolay gelsin hepimize nin kısaltılmıs halı asyam:))
kolay gelsin hepimize nin kısaltılmıs halı asyam:))
:
iyiymiş ben düşünüp duruyorum bu ne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?