Aynen katılıyorum canım ne guzel anlatmıssınCanım bu diyette kalori değil GI onemli zeytinin bel bölgesindeki yağları yakma özelliği var ayrıca işlem görmemiş herşeyi yiyebiliyoruz. Yumurta mucize gün içinde istediğimiz kadar yumurta yiyebiliriz. Ben zeytini peyniri yumurtayı zeytinyağını ve tereyağı hiç kesmedim fazla fazla yiyorum ama 8 kilo verdim hemde 1,5 ayda. Doğal beslendikten sonra ve düzenli beslendikten sonra kalori hesabı yapmaya hiç gerek yok.
Bır hucre yenılenmesı 3 ayda oluyor ,dogru beslenerek deformasyonlrdan kurtuluyoruz bu dıyetle,agırlıga cok takmayın,mezurayla ıncelmelerı konrol edın,cok farkedecek,Ben bu dıyetten once cok fazla toksık beslenıyordum,artık yok,saglıgım onemlı benım,bılmedıgım seylerı yememem lazım buna paketlı dıyet bıskuvı de dahıl,cevız vb dogal kabında tıpkı yumurta gıbı.Gelen toksın 2 katı kadar da su tutuyor vucutta.,yanı 75 kg fazlalıgı olan bırı ıdım ama bunun sadece 25 kg ı yag ve toksın ıdı gerı kalanı su,bu baglamda vucudu ıyı anlamak lazım, vucudu kıtlık moduna ya da asırı spor moduna sokunca tepkı verıyor vucut,dayak yemıs gıbı sısıyor ınsan, keyıf almayı da bılmek lazım,bol paylasım yapmak lazım. Tartıyı bosverın akıl tartınıza bakın. Devam derım benbenimde metabolizmam hızlı idi aslında. ben bu diyete başlamadan önce ara öğün de yiyordum akşam yine çok fazla geç saatte bişe yemiyordum. ve diyet değil normal besleniyodum. afedersiniz Büyük tuvalete günde en az 3 kez çıkıyordum ki genelde daha fazla çıkıyordum. diyete başladığımdan beri bir kez anca çıkıyorum. bazen bana iyi gelmedi sanırım diyorum ama sonuçta buda diyet değil yaşam tarzı. Hocamıza çok güveniyorum ve kilo vermesemde sağlıklı beslendiğim bilincindeyim. ama benim kilo da vermem lazım:S ben neden veremedim acaba?
Afıyet olsun,zeytın 10-15 tane olabılır.Bıdırım
Kalkınca:2 bardak su
1.öğün:2 haşlanmış yumurta, 1kk dan az büyük peynir, ince belli bardakla badem, 8 zeytin, kaysı çayı
2. Öğün:tereyağlı domates biberli yumurta, 1 bardak çay, 1 dilim kaşar, 2 kaşık yoğurt
3. Öğün:2 kase mercimek çorbası ve yoğurt, tarçınlı cevizli incir dolması(şeker veya şerbet yok)
Sıvı:1.5lt de fazla su
Spor: yok(oğlumla uğraşmak)
yorum istiyorum kızlar. bugün karatayda ilk günümdü.
Esya cok o yuzden ,kaldır ındır ısım cok oluyor,japonlar a hayranım mobılyasız evlerde yasıyorlarefiyet olsun gül.. yaa senin ev kaç kişilik, bekar değilmisn? 4 saat ev işi çok sanki sana göre... hmm tatilde ailenin yanında da olabilirsin tabii..
hoşgeldin,özlemiştik senislm kızlar 15 gunden sonra merhaba herkese
arda telden gırıp okudum ama cevap yazamadım sıze:26:
şiştimde geldim 15 tatılde :26: ne yazıkki
yarın başlıyorum eski düsenıme sporuma herseyıme yuppiiii
artık burdayım anne evınde dıyetsız gunler gecırdımgelsin tatlılar gitsin börekler napım ya olmuyo baska yerde dıyet yarın sabah tartılcam
görcem bakem bu börekler pastalar bana kac kılo olarak döncek
ooowww öyle damardan gırmıssın ki,gel de yorum yapma şimdi1. öğün ; karatay kahvaltı
1. öğün ; bir bardak sıcak süt ve bir incir kurusu ve biraz kuru üzüm
3. Öğün ; haşlanmış brokoli, 1 kase tarhana çorbası, menemen ve salata
2 litre su , 2 maden suyu
1 saat yürüyüş açık havada
bu işin piri kabul edilen arkadaşlar biz yenilerin listelerine bir göz atabilirlerse, varsa hataları belirtebilirlerse kilo vermeleri için dua edeceğimize dair söz veriyorum kendi adıma ki tüm yeni katılan arkadaşlar da sanırım bu sözü verirler..
regl zamanı için gayet iyi,keki görmedimsabah saat 11 de karatay kahvaltı
öğle saat 15 de az kısır az beyaz peynir bir ıssırık kek2 kuru incir
akşam 19da az mercimek çorba salata keten tohumlu yoğurt
kızlar menü saatlerinm 4 saat aralıklı ama benim çok içime sinmedi nedersiniz.
totoyu kaldırsam da yürüyebilsem ama çok zor geliyor yahu zaten regl olmuşum
canım sen omega 3 alıyormusun?inanılmaz bir dinçlik veriyor,tavsiye ederım,2 gr alacaksın en azKızlar önce sabahtan beri olan menumu yazayım
*ı
1.öğün:2 yumurta ve peynirli omlet,9 zeytin,3 kuru kayısı bir çay bard ceviz bolca roka kuzu kulağı marul
ama şekerim düşmüş gibi bir halsizlik vardı üzerimde 2 küçük mandalina yedim
2.öğün:1 muz ve biraz fındık 1 incir (hala şekerim düşük gibi...sersemlik var başımda)
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?
3.oğun:Salata mercimek çorbası tavuklu nohut az fıstık...halsizliğim devam...
Galiba 2 ogun az geliyor...Sabah erken kalkıp 3 ogune çıkarmaya karar verdim...
hoşgeldin.bol paylasımlar o zamanBen de dün itibariyle Karatay diyetine başladımSürekli kilo veremiyorum deyip hep alanlardanım. 50li kilolardan 75 kiloya kadar geldim (sürekli zayıflayıp daha fazlasını geri alarak) ama artık zayıflamaya ve kilomu korumaya kararlıyım. Bu diyet bana uygun geldi, kitabı da aldım okumaya başlayacağım. Bu konuda yazılanların da bir çoğunu okudum ve bana inanılmaz destek oldu, karar vermemi tetikledi, bağımlısı oldum sayfanızın :) Bu nedenle de hepinize çok teşekkürler...
yok canım o kadar da abartmayın,15 dk gec yatarsın sen de,nolcakselam iyi akşamlar akşam menümü yazıyorum
ü
ğü
fırında sarı kanat
bol salata soğan
1 kk tahin helvası(20:15 te yemek zorunda kaldım kuzu yüzünden cezalımıyım yine(
gir tabii ki,yarışalım,gaza gelelim karşılıklıkızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:
maşallah,nerde yurudun böyle akşam akşamtoksinler çöpe 4.84 m 387 kalori 6120 adımcık attım geldim
bakıyorum sen de çok pratik olmussunkgh
kgh
kapuskaaaaaa bayılırım
kolay gelsin leylakcım
tatilde bile çatlatmaya devam diyorsun yaniiiselam kzlar.....
bende tatildeyim,mola verdim karataya..
ama çokta abartmıyorum...tatil dönüşü devam edeceğim ..eminim + larım olur...
dün ve bugün 1.5 saat yürüdüm..
kız bugun sana inat yürümezsemmmmmm........
tamam dikkat edicem kaşara.sanki kasar yasaklar icersindeydi ve sporlada süper olacak bence
evet ama emin olamadım. zaten canım istemedi daha fazlasınıAfıyet olsun,zeytın 10-15 tane olabılır.
hmm incir dolması sağlıklı evet ama incir çok şekerli,kaç tane yedın acaba?bu tür tatlı şeyleri sabah yesen daha iyi olur,gün boyu yakabilirsin.diğer öğünler güzel olmuş*QUOTE=yst38;22952804]Bıdırım*
Kalkınca:2 bardak su
1.öğün:2 haşlanmış yumurta, 1kk dan az büyük peynir, ince belli bardakla badem, 8 zeytin, kaysı çayı
2. Öğün:tereyağlı domates biberli yumurta, 1 bardak çay, 1 dilim kaşar, 2 kaşık yoğurt
3. Öğün:2 kase mercimek çorbası ve yoğurt, tarçınlı cevizli incir dolması(şeker veya şerbet yok)
Sıvı:1.5lt de fazla su
Spor: yok(oğlumla uğraşmak)
yorum istiyorum kızlar. bugün karatayda ilk günümdü.
canım sadece 1 tane yedim çok değil. bütün gün gözümün önündeydi. zayıf bir anımda yaptım çok pişmanım
detoks güzel geçti. 3 kiloya yakın gitti. bugün diğer guruplarda bildirim günü. 87.3 oldum. epeydir bu rakamı görememiştim. eşim 80 e düşünce sana bişey alalım dedi. ben istemeden. bende yok dedim. çünkü mart sonunda göreve başlıycam. mecbur 3-5 parça bişiler alcam.
Onu da yaparım şekerim ne yapacağımı şaşırdım zaten hoş en büyük hatam da bu yaa .
Sabırsızım sabırsız, sıkıldım ama artık ne yapayımm ..[/B]
Yarın bekiyoruzz sonucunuu .
kızlar aranıza dönmeye sapırsızlanıyorum ama bazı nedenlerdn dolayı dönemiyorum evet kilo aldım ama pazatesi aranızda olacam innaşalaah sizi çok sseviyorum
günaydın arkadaşlar
dün akşamki menüm:
1 tabak tarhana çorbası
3-4 kaşık etli nohut
1 parça haşlanmış tavuk
roka,kuzu kulağı
bu sabah:
1.öğünüm
2tane muz
3gün kurusu
biraz ceviz+badem
şimdide kayısı çayı içiyorum
nasıl sizce iyimi menülerim?birde bu kayısı çayından günde 1kere mi içiyorsunuz...akşamda biberiye çayı içerim yeter artık gün içindede 2 lt.su içersem ohhh ne güzel öğleyi sadece 1 tabak çorbayla geçirmeyi düşünüyorum.çünkü akşam kayınvalideme gitcez yemeğe,ama tabiki abartmıcam azıcık yicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?