Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi geceler SAPHIRA :)

Üyeliğim kabul edildi mi bilmiyorum. Daha doğrusu 2 hafta sonra başlayacağını biliyorum. Fakat bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu? Cevaplarsan sevinirim..

Aynen katılıyorum canım ne guzel anlatmıssın

Bır hucre yenılenmesı 3 ayda oluyor ,dogru beslenerek deformasyonlrdan kurtuluyoruz bu dıyetle,agırlıga cok takmayın,mezurayla ıncelmelerı konrol edın,cok farkedecek,Ben bu dıyetten once cok fazla toksık beslenıyordum,artık yok,saglıgım onemlı benım,bılmedıgım seylerı yememem lazım buna paketlı dıyet bıskuvı de dahıl,cevız vb dogal kabında tıpkı yumurta gıbı.Gelen toksın 2 katı kadar da su tutuyor vucutta.,yanı 75 kg fazlalıgı olan bırı ıdım ama bunun sadece 25 kg ı yag ve toksın ıdı gerı kalanı su,bu baglamda vucudu ıyı anlamak lazım, vucudu kıtlık moduna ya da asırı spor moduna sokunca tepkı verıyor vucut,dayak yemıs gıbı sısıyor ınsan, keyıf almayı da bılmek lazım,bol paylasım yapmak lazım. Tartıyı bosverın akıl tartınıza bakın. Devam derım ben

Afıyet olsun,zeytın 10-15 tane olabılır.

efiyet olsun gül.. yaa senin ev kaç kişilik, bekar değilmisn? 4 saat ev işi çok sanki sana göre... hmm tatilde ailenin yanında da olabilirsin tabii..
Esya cok o yuzden ,kaldır ındır ısım cok oluyor,japonlar a hayranım mobılyasız evlerde yasıyorlar

*QUOTE=yst38;22952804]Bıdırım*
Kalkınca:2 bardak su

1.öğün:2 haşlanmış yumurta, 1kk dan az büyük peynir, ince belli bardakla badem, 8 zeytin, kaysı çayı

2. Öğün:tereyağlı domates biberli yumurta, 1 bardak çay, 1 dilim kaşar, 2 kaşık yoğurt

3. Öğün:2 kase mercimek çorbası ve yoğurt, tarçınlı cevizli incir dolması(şeker veya şerbet yok)

Sıvı:1.5lt de fazla su

Spor: yok(oğlumla uğraşmak)

yorum istiyorum kızlar. bugün karatayda ilk günümdü.[/QUOTE]hmm incir dolması sağlıklı evet ama incir çok şekerli,kaç tane yedın acaba?bu tür tatlı şeyleri sabah yesen daha iyi olur,gün boyu yakabilirsin.diğer öğünler güzel olmuş

detoks nasıl geçti?

hoşgeldin,özlemiştik seni

ooowww öyle damardan gırmıssın ki,gel de yorum yapma şimdimenü çok güzel.2. öğün ihtiyacı hissettıgınde bıraz cevız,fındık bv. ekleyebılırsın menune,daha tok tutar senimaden suyunu söylemiş arkadaslar zaten,sindirimi hızlandırdıgı için tavsiye etmıyor hoca.
yuruyusun de harıka hem 1 saat hem de açık havada,daha ne olsun.
umarım hep böyle devam eder,kısa sürede kurtulursun kılolarındanbak ben senden önce yaptım duamı

regl zamanı için gayet iyi,keki görmedim

canım sen omega 3 alıyormusun?inanılmaz bir dinçlik veriyor,tavsiye ederım,2 gr alacaksın en az
hoşgeldin.bol paylasımlar o zaman
selam iyi akşamlar akşam menümü yazıyorum
ü
ğü

fırında sarı kanat
bol salata soğan
1 kk tahin helvası(20:15 te yemek zorunda kaldım kuzu yüzünden cezalımıyım yine(
yok canım o kadar da abartmayın,15 dk gec yatarsın sen de,nolcak
kızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:
gir tabii ki,yarışalım,gaza gelelim karşılıklı
toksinler çöpe 4.84 m 387 kalori 6120 adımcık attım geldim
maşallah,nerde yurudun böyle akşam akşam

Günaydın herkese
Kahvaltımı yazayım geçmişi okumaya çalışacağım!

1 ithal muz
1 mandalina
Bir miktar beyaz peynir
9-10 zeytin
1 küçük turp
1 küçük havuç
Kavrulmamış fındık-badem karışımı
Omega3*2

Şimdi de çayımı alıcam keyifle içeceğim

Amerikalı uzmanlar, şekerin alkol ve tütün kadar zararlı ve bağımlılık yapıcı olduğunu öne sürerek, şeker konusunda yasal düzenleme yapılması gerektiğini savundu.

Amerikalı uzmanlar, şekerin alkol ve tütün kadar zararlı ve bağımlılık yapıcı olduğunu öne sürerek, şeker konusunda yasal düzenleme yapılması gerektiği uyarısında bulundu.

BBC'nin sağlık editörü Helen Briggs'in haberine göre, California Üniversitesi uzmanları, tüketimi büyük bir hızla artan şeker ve tatlandırıcı maddelerin kontrol altına alınması için vergilendirme gibi uygulamalara ihtiyaç olduğunu belirtti.

Gıdalara eklenen şeker ve tatlandırıcıların modern insanın beslenmesindeki artan payına dikkat çeken araştırmacılar, dünyada şeker tüketiminin son 50 yılda üç kat arttığı belirtiyor.

Çocuklarda obezite konusunda önde gelen bir uzman olan Profesör Robert Lustig, hükümetlerin vergilendirme, şekerli gıda ve içeceklerin okul saatlerinde satışının kısıtlanması ya da belli bir yaşın altındakilere satış yapılmaması gibi uygulamalar önerdi.

Nature dergisinde görüşleri yayınlanan Lustig, kamu sağlığının korunması için bu konuda köklü değişimler olması gerektiğini belirtti.

"Şeker bağımlılık yapıyor"

California Üniversitesi'nden pediatri uzmanları, şekerin alkol ve tütüne uygulanan kısıtlamaların uygulanmasını gerektirecek özellikte olduğunu öne sürerek, "güçlü şeker lobisine karşı zorlu bir politik mücadele ile karşı karşıya olduklarını" kaydetti.

Uzmanlar, "kamuya açık mekanlarda sigara kullanımının yasaklanması, umumi tuvaletlere kondom makinelerinin konulması" gibi başlangıçta tartışma yaratan ancak basit önlemlerle kamu sağlığı konusunda önemli kazanımlar elde edildiğini hatırlatarak, "Şimdi dikkatimizi şekere yöneltmeliyiz" diye konuştu.

"Sağlığın anahtarı dengeli beslenme"

İngiltere Gıda ve İçecek Federasyonu ise bir gıdayı "günah keçisi yapmanın" olumlu bir çaba olmayacağını kaydederek, sağlıklı yaşamın anahtarının "dengeli beslenme" olduğunu savunuyor.

Federasyonun Yöneticisi Barbara Gallani, bulaşıcı olmayan hastalıkların dünya genelinde yarattığı sağlık sorunlarının farkında olduklarını belirterek, duruma karşı harekete geçilmesi gerektiğini doğruladı.

"Ancak hastalıkların nedenleri çok boyutludur ve belirli gıda içeriklerini günah keçisi ilan etmek, tüketicilerin gerçekçi bir beslenme düzeni oluşturmasına yardımcı olmaz" diye konuşan Gallani, sağlıklı yaşamın anahtarının dengeli ve çeşitli bir diyet olduğunu, aynı zamanda fiziksel aktivitenin de gerektiğini vurguladı.

Nature dergisine görüş veren İngiliz Kalp Vakfı araştırma ekibi üyelerinden Doktor Peter Scarborough ise vergilendirme fikrinin değerlendirilmesi gerektiğine ancak öngörülmeyen sonuçları olabileceğine dikkat çekti.

Scarborough, insanların "pahalı olan bu gıdaları alabilmek için meyve ve sebze gibi yararlı gıdaların alımından kesintiye gidebileceğini" kaydetti. Peter Scarborough, "yağ, tuz ve şekeri vergilendirip, meyve ve sebze üretimine destek verirseniz sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz" dedi.

Sağlıksız gıdalara vergi uygulaması yapan ülkeler arasında bulunan Danimarka ve Macaristan'da donmuş yağlar, Fransa'da ise gazlı içecekler bu kapsamda yer alıyor.

AA

Şeker, alkol ve tütün kadar zararlı Sağlık Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

Günaydın kızlar hepinize

VE cuma sonunda geldi,yarına extra bir mesai çıkmazsa tatil istiyorummm
Dün akşam giremedim.menümü yazıyorum.

HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUM..

dün akşam

1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak süt

sabah
2 yumurtalı,peynirli omlet
8-10 adet zeytin
çay
kahve

.

herkeslere günaydıııın.
sanki kasar yasaklar icersindeydi ve sporlada süper olacak bence
tamam dikkat edicem kaşara.
Afıyet olsun,zeytın 10-15 tane olabılır.
evet ama emin olamadım. zaten canım istemedi daha fazlasını
hmm incir dolması sağlıklı evet ama incir çok şekerli,kaç tane yedın acaba?bu tür tatlı şeyleri sabah yesen daha iyi olur,gün boyu yakabilirsin.diğer öğünler güzel olmuş

detoks nasıl geçti?

Onu da yaparım şekerim ne yapacağımı şaşırdım zaten hoş en büyük hatam da bu yaa .
Sabırsızım sabırsız, sıkıldım ama artık ne yapayımm ..[/B]

Yarın bekiyoruzz sonucunuu .

Gunaydin,

Bu sabah tartildim sadece 600 gr gitmis. Oda bu hafta aldigim 600 gr. Yani pek faydasi olmadi. 2 hafta onceki kiloma donmus oldum sadece. Neden boyle oldu anlamadim. Herkeste 1,5-2 kg gitmisti sanirim

kızlar aranıza dönmeye sapırsızlanıyorum ama bazı nedenlerdn dolayı dönemiyorum evet kilo aldım ama pazatesi aranızda olacam innaşalaah sizi çok sseviyorum

nasılsınız kızlarrr....
bende iiyim şükür..
dün akşamki iftarım ve bugünkü sahurum azcık kaçmaklı geçti..
ama yinede fazla abartmadımm..
izinli sayılırım diyetten ama

bu arada herkesin kandili mübarek olsunn..
birbirimize dua edelim bol bol inş

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün başıma ne geldi bir bilsenizzz.
kotondan aldığım elbise vardı ya terziye vermiştim tadilat için,asatrında yırtık vardı.
dün almaya gittim..
kız aradı aradı elbiseyi bulamadıı..
sonra yanıma gelip biz elbiseyi terziden gelince vitrine koymuşuz elbise satılmış demesin mi
ben şoklarda tabi..
elbise tek kalmıştı o nedenle indiirmdeydi..
aynı elbiseyi bulup getiriseniz problem yok didim..
neyse çok şükür bulmuşlar başka mağazdan sanırım şehir dışından gelicek çünklü kargoyla gelmesi çarşambayı bulur dedi
sonra handanın dediği aklıma geldi belki kilo verirsin 38 al demişti.
bende elbiseyi 38 beden sipariş ettim..
inşallah yaza kadar içine girebilirimmmm

günaydın arkadaşlar

dün akşamki menüm:
1 tabak tarhana çorbası
3-4 kaşık etli nohut
1 parça haşlanmış tavuk
roka,kuzu kulağı

bu sabah:
1.öğünüm
2tane muz
3gün kurusu
biraz ceviz+badem
şimdide kayısı çayı içiyorum

nasıl sizce iyimi menülerim?birde bu kayısı çayından günde 1kere mi içiyorsunuz...akşamda biberiye çayı içerim yeter artık gün içindede 2 lt.su içersem ohhh ne güzel öğleyi sadece 1 tabak çorbayla geçirmeyi düşünüyorum.çünkü akşam kayınvalideme gitcez yemeğe,ama tabiki abartmıcam azıcık yicem :)

afiyet olsunn..
yumurta yenmediği zaman muz 1 tane olacak diyordu kızlar.
yerli muzsa 1 tane yoksa yarımdı.
muzla birlikte kayısı fazla gelmiş de olabilir..

ben meyveden ne olurki diyenlerdenim gerçi ama.
karatay için fazla gelmiş olabilir

günaydınlarrrr
dün Akşam yemeğim;
küçük bir parça tavuk
tereyağında pastırmalı 2 yumurtada
biraz peynir
biraz ceviz+fıstık
yarım kırmızı biber
iki lokma tahin helvası
2 balık yağı kapsül
spor yapamadım
tüm gün 2 litre civarında limonlu su+ yeşil çay + 3 fincan şekersiz türk kahvesi +1 bardak süt

bu sabah kahvaltım;
2 kayısı kıvamında yumurta
bir kk peynir
10 tuzsuz zeytin
yarım çay bardağı ceviz-fıstık
yarım muz
yarım kırmızı biber
maydonoz dereotu nane
yeşil çay

bugün bu menü bana fazla geldi tıka basa doydum :)) artık diyete alışıyorum. Aralarda atıştırmamak çok zor gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…