Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hosgeldin canim 2 kilo dert degil biraz sporla gidiverir :)

ben daha yeni kalktim (((

famir ne yapmışlar onlar öyle yaa ay şimdi ben sinir oldum, dövelim hepsini...
neyse arkadaşım en azından 38 beden alman iyi olmuş yaza kadar sana ölçü olur elbise, o sayede daha kolay verirsin kiloları

yürümek hayattır!
güzel slogan olmuş

hoşgeldin arkadaşım.
aldıkların kilo değildir, ödemdir ama yer etmeden atman lazım diyetin yanında bol yürüyüş yaparsn bol su içersin geçer gider...

ben de pazar günü kaldığım yerden devam edeceğim çok ara verdim kar, kış benim karatay erişimimi kötü etkiledi
hızlı bir dönüş şart...
ben haftasonu da olamayacağım malesef hala net yok evde
pazartesi kilo bildiriminde görüşürüz arkidişler, ama listenin son sıralarında malesef

:

iyiymiş ben düşünüp duruyorum bu ne diye

Bende düşünüyordum ne ki acaba diye :44:

o zaman blg kızlarrrr (bol leptinli geceler)
superrrr

elbısen nazara geldı olsun famırım sana bısey olmasın

10 numara bır menu

gunaydın arkadaslar herkesın mevlud kandılı mubarek olsun

kahvaltım

2 kayısı kıvam yumurta
3 zeytın(ılerleme var:)))
b.peynır
kecı peynır
yesıllık
omega3
3 cevız
cay

tartıya 2 gun kaldı ve ben hala artılardayım nazara geldım yaaaa
loxı benı okusana bacımbende senı okurum

:1elbısen nazara geldı olsun famırım sana bısey olmasın

:
loxinin tuzda tavuğuna döndü desene

famir ne yapmışlar onlar öyle yaa ay şimdi ben sinir oldum, dövelim hepsini...
neyse arkadaşım en azından 38 beden alman iyi olmuş yaza kadar sana ölçü olur elbise, o sayede daha kolay verirsin kiloları

sorma yawww..
okadar uyduruk mağazalaradn alışveriş yapmışlığım var,böyle şeyi hiç bi yerde görmedim

kızlaaarr herkeslere hayırlı cumalar hayırlı kandiller.
ikiz canım karnen hazırmış takımda paylaştım
famir boşver daha iyi olmuş. özürlü elbiseydi eskisi. şimdi gıcır gıcır gelcek :)

çok güzel bir menü.suyunu arttır
hoşgeldin canımm
halledersin sen ben sana güveniyorum
selam kzlar.....
bende tatildeyim,mola verdim karataya..
ama çokta abartmıyorum...tatil dönüşü devam edeceğim..eminim + larım olur...
dün ve bugün 1.5 saat yürüdüm..
sen çok sıkma zaten kendini canım,o dengeyi kurarsın sen.
İyi geceler SAPHIRA :)

Üyeliğim kabul edildi mi bilmiyorum. Daha doğrusu 2 hafta sonra başlayacağını biliyorum. Fakat bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu? Cevaplarsan sevinirim..

Merhaba :)
bu topiğe kabul diye bir şey yok kim olursan ol gel diyoruz,listemize gir diyoruz,önemli olan beraberce motive olup kilo vermek 2 hafta menü ve kilo bildirimi yapınca listeye girebilirsin

selamlar güzeller
geçen haftadan bu yana 500 gr. vermişim ama müthiş ödem tutmuş durumdayım,regl dönemimdeyim.inşallah haftaya daha sağlıklı ve tatmin edici bir sonuç almış olurum

kızlar ben gaza geldim eşim sabah arabayı almış bende eltime yürüyerek gidicem nerden baksanız 1 saat sürer ooohh yaşadım zorunlu spor.kızımla beraber yürüyüş vakti eltimin 3 aylık poğça gibi bir oğlu var şimdi gidip biraz onu sıkıştırıyım. hepinizi öpüyorum kızlar.kandiliniz mübarek olsun .Allah herşeyi gönlünüzdekinin hayırlısı ile versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…