başladım canım basladım artıkCanım 2 hafta ust uste bildirim yapanlar giriyorlar listeye ama sen yinede saphiraya mesaj at o ayarlıyor ilk sayfada görünüyor :)
Canım erken kalkıyorsan 3 oğun ye hatta hoca aralarda cevız fındık kuru kayısı bıle koymuş örnek menüye bizler genelde geç kalkıyoruz ondan 2 öğün yetiyor :) menün güzel ama hem mandaline hem muz fazla muz GI si yüksek onu yersek başka şeylerden kısıyoruz. Öğlen zeytinyağlı bir yemek tercih et bence karnını iyice doyurmuş olursun halsizliğin kalmaz.
Hoşgeldin aramıza :) bizi izliyorsan biliyorsundur ama söyleyeyim yinede her gün yediklerimizi yazıyoruz. Her haftada bildirimimiz var gidişat ile ilgili :)
Annenin evine gidilipte o güzel elleriyle yapılan keke böreğe hayır denirmi hayır ama gerçek dünyaya hoşgeldin yarından sonra düzene başlarsın.
Menün sporun güzel eksik fazla birşey göremedim afiyet olsun :) Muhabbete dalıyoruz bazen kalıyor menüler eleştirilmeden her yeni geleni sevgiyle kucaklarız yoksa :)
canım aynı hatayı yapıyoruz akşamı sadece çorbayla geçiştirmemek lazım... yoksa menün güzel keki görmedim sayıyorum
ne guzel kız avatarın deliiikızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:
aman sende artı olsa ne olcek ikizcim ya bana su detoksu bır yollasan özelden canım olmamı okuduydum yapcam demıstın ben o gun ayrıldım burdan yazmamıstımda telden gırdım ve işe yaradıgını duydum hemen yapmalıyım canlarımmmselam kzlar.....
bende tatildeyim,mola verdim karataya..
ama çokta abartmıyorum...tatil dönüşü devam edeceğim ..eminim + larım olur...
dün ve bugün 1.5 saat yürüdüm..
bende özledim loxicim aslında arada okudum ama telden yorum yaamadım olmadıya :26: ayy bı bıtseydı şu sürec*QUOTE=yst38;22952804]
hoşgeldin,özlemiştik seni
çok güzel bir menü.suyunu arttır
hoşgeldin canımm
halledersin sen ben sana güveniyorum
sen çok sıkma zaten kendini canım,o dengeyi kurarsın sen.
Merhaba :)
bu topiğe kabul diye bir şey yokkim olursan ol gel diyoruz,listemize gir diyoruz,önemli olan beraberce motive olup kilo vermek 2 hafta menü ve kilo bildirimi yapınca listeye girebilirsin
hosgeldın canım ama ptesıyı bekleme hemen sımdı basla ptesıye kadar ıyıce alısmıs olursunarkadaşlar meraba, bende pazartesiden itibaren aranıza katılmak istiyorum. bu iş tek başına yapılacak iş değil...
sagol zeynep bacı senınde kandılın mubarek olsun bu arada zeynep ısmını cok sverım.Kandiliniz Hayırlı Mübarek Olsun Bacılar...
sagolasın ıkızım senınde kandılın mubarek olsun
senınde yavru ceylanımkandiliniz mübarek olsun kızlar
hıc sorma ya bır ısırıktan bısey olmaz dıyoruz anında kg olarak gerı donusuyoslm kızlar kar nedeniyle 4 gün annemlerde kaldım diyet falan yalan oldu
4 gün de 3 tane kurabiye 2 catal kaymaklı ekmek tatlısı yimiştim hemen naısl 1 kilo olarak döndü
hosgeldın canım ama ptesıyı bekleme hemen sımdı basla ptesıye kadar ıyıce alısmıs olursun
sagol zeynep bacı senınde kandılın mubarek olsun bu arada zeynep ısmını cok sverım.
sagolasın ıkızım senınde kandılın mubarek olsun
senınde yavru ceylanım
hıc sorma ya bır ısırıktan bısey olmaz dıyoruz anında kg olarak gerı donusuyo
başladım canım basladım artık
ne guzel kız avatarın deliii
aman sende artı olsa ne olcek ikizcim ya bana su detoksu bır yollasan özelden canım olmamı okuduydum yapcam demıstın ben o gun ayrıldım burdan yazmamıstımda telden gırdım ve işe yaradıgını duydum hemen yapmalıyım canlarımmm
bende özledim loxicim aslında arada okudum ama telden yorum yaamadım olmadıya :26: ayy bı bıtseydı şu sürec
insallh sapiracım ya insallh
bu arada kandılınız mubarek ola arkadslar
sabah baskul 66.2 ile 65.9 arasında gıttı geldı ve 66.2 de sabıtledınapim ya aptal kafa işte bakalım yarına ödemlerım gıder bırazda olsa ınerım sanırım cok sıstım
10 gundur konyanın altını ustune getırdım kızıma ve kendıme alısverıs yaptım bır kaban 36 beden -bır pantolon lcw dan 36 beden- bır duz tabanlı - bir topuklu bır cızme flooodan famır senın gösterdıgın cızme vardıya onada baktım da o ayar bısı aldım eklıyım sıze bır tane elbıse 38 beden aldım ıvır zıvır bısuru badı vs ohh sefam olsun 3 aydır tıkılıp kalmıstım burayaa şehre gıdınce ıpini koparmısa dondum valla aslında hedefım 57 lerde olup almaktı ama napım olmadı. bahar alısverısınde ınsallah 56-57 olalaım. bugun spor yapcam yazcam sızede
yarın temıslık yapcam aslında camlarımı falan sıldırıp genel temızlık dusunuyorudum eşim manyakmısın dısarısı karlı sen cammı sıldırcen dedı hava ıyılesınce ye kadar erteledım
yarın sil süpür yaocam sadece pazartesıde okul acılcak
bu arada yenı arkadasşar gelmış hoşgelmişlerrrrr
öyle aoluyor canım yaa,ödem midir nedir bilmiyorum ama bu dıyette hıc hata yanı kaçamak yapmamak lazım,insanın birkaç günü gidiyor fazlalıkları vericem diye,daha moral bozucu oluyor...slm kızlar kar nedeniyle 4 gün annemlerde kaldım diyet falan yalan oldu
4 gün de 3 tane kurabiye 2 catal kaymaklı ekmek tatlısı yimiştim hemen naısl 1 kilo olarak döndü
kız 66 kg yum dıyosun ve 36 bden gıyıyorsun,ne guzel vallabaşladım canım basladım artık
aman sende artı olsa ne olcek ikizcim ya bana su detoksu bır yollasan özelden canım olmamı okuduydum yapcam demıstın ben o gun ayrıldım burdan yazmamıstımda telden gırdım ve işe yaradıgını duydum hemen yapmalıyım canlarımmm
bende özledim loxicim aslında arada okudum ama telden yorum yaamadım olmadıya :26: ayy bı bıtseydı şu sürec
insallh sapiracım ya insallh
bu arada kandılınız mubarek ola arkadslar
sabah baskul 66.2 ile 65.9 arasında gıttı geldı ve 66.2 de sabıtledınapim ya aptal kafa işte bakalım yarına ödemlerım gıder bırazda olsa ınerım sanırım cok sıstım
10 gundur konyanın altını ustune getırdım kızıma ve kendıme alısverıs yaptım bır kaban 36 beden -bır pantolon lcw dan 36 beden- bır duz tabanlı - bir topuklu bır cızme flooodan famır senın gösterdıgın cızme vardıya onada baktım da o ayar bısı aldım eklıyım sıze bır tane elbıse 38 beden aldım ıvır zıvır bısuru badı vs ohh sefam olsun 3 aydır tıkılıp kalmıstım burayaa şehre gıdınce ıpini koparmısa dondum valla aslında hedefım 57 lerde olup almaktı ama napım olmadı. bahar alısverısınde ınsallah 56-57 olalaım. bugun spor yapcam yazcam sızede
yarın temıslık yapcam aslında camlarımı falan sıldırıp genel temızlık dusunuyorudum eşim manyakmısın dısarısı karlı sen cammı sıldırcen dedı hava ıyılesınce ye kadar erteledım
yarın sil süpür yaocam sadece pazartesıde okul acılcak
bu arada yenı arkadasşar gelmış hoşgelmişlerrrrr
olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....famir ne yapmışlar onlar öyle yaa ay şimdi ben sinir oldum, dövelim hepsini...
neyse arkadaşım en azından 38 beden alman iyi olmuş yaza kadar sana ölçü olur elbise, o sayede daha kolay verirsin kiloları
yürümek hayattır!
güzel slogan olmuş
hoşgeldin arkadaşım.
aldıkların kilo değildir, ödemdir ama yer etmeden atman lazım diyetin yanında bol yürüyüş yaparsn bol su içersin geçer gider...
ben de pazar günü kaldığım yerden devam edeceğim çok ara verdim kar, kış benim karatay erişimimi kötü etkiledi
hızlı bir dönüş şart...
ben haftasonu da olamayacağım malesef hala net yok evde
pazartesi kilo bildiriminde görüşürüz arkidişler, ama listenin son sıralarında malesef
tamama kız dualaşalım akşam
superrrr
elbısen nazara geldı olsun famırım sana bısey olmasın
10 numara bır menu
gunaydın arkadaslar herkesın mevlud kandılı mubarek olsun
kahvaltım
2 kayısı kıvam yumurta
3 zeytın(ılerleme var:)))
b.peynır
kecı peynır
yesıllık
omega3
3 cevız
cay
tartıya 2 gun kaldı ve ben hala artılardayım nazara geldım yaaaa
loxı benı okusana bacımbende senı okurum
burdan bile nazar değiyorloxinin tuzda tavuğuna döndü desene
sorma yawww..
okadar uyduruk mağazalaradn alışveriş yapmışlığım var,böyle şeyi hiç bi yerde görmedim
hoşgeldin.2 kilocuk hemen gider,önlemini çabucak alırsan tabiiselam kızlar..
herkesin kandili mübarek olsun.
annemin yanından döndüm, fazla 2 kiloyla
tatil çok iyi geldi, saldım kendimi yemek kilo vs düşünmedim.
aldığım kilolar yağ değil şişkinliktir umarım.
geçmişe şöyle bi bakmaya çalıştım ama mümkün olmadı 1 haftada binlerce msj yazılmış.
herkes iyidir umarım
harikasın gözleme,kim tutar seniiii,Selam şekerler...
Bugün sabah kendimi zorla yataktan çektim ve 45dk yürüdüm, çoook ama çooooook iyi geldi:124: Karlydı heryer bata çıka kaya kaya yürüdüm ama yürüdüm işte
kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2kk kadar peynir
yeşillik
1 lokma ekmek(minişten artmıştı atılsın istemedim)
Şimdi çayımı yudumluyorum, herkese güzel güzel kaçamaksız günleeerrrrr
dmeek asıl kilo aldıran şey akşam yemeleri....bende yaklaşık 4 ay kadar önce karatay diyeti yaparak yaklaşık 3 haftada 4 kilo vermiştim.karatay diyeti yaptıktan sonra 3 ay kadar hic kilo almadım. ama son bir aydır verdiğim kiloları tekrar aldım yeniden başlamak istiyorum.karatay diyetini bıraktığımda dahi yemek aralarını 4 saatten önce yemiyordum benim icin büyük bir kazançtı taki şu son bir aydır akşamları çikolata kuruyemiş yemekten eski kiloma döndüm malesef......
harika birşey buuOsman Müftüoğlu'ndan alıntıladım, bizim iççin yazmış arkidişlerim
Sağlıklı yaşam için en güçlü vitamini öğrenmek istiyor musunuz? Yanıt sadece tek kelime: YÜRÜMEK!
Kanserden korunmak (özellikle meme, kalın bağırsak ve prostat) mı istiyorsunuz? En etkili önlem: YÜRÜMEK!
Depresyona “hayır!”, hipertansiyona “istemem, kalsın!” mı diyorsunuz: Çare yine aynı: YÜRÜYÜN!
Depresyonu ilaçsız tedavi etmeyi mi arzu ediyorsunuz? Yanıt yine aynı: Her gün ortalama 30-45 dakika yürüyün! (Ek olarak da mümkünse 1000-1500 mg DHA ağırlıklı omega-3 desteği alın.)
Kısacası iyi bir hayat için sakın uzun süre oturmayın, durmayın, sık sık yürüyün.
Vaktiniz mi yok? İşiniz mi çok? Hiç olmazsa (evinizde, ofisinizde) saat başı 5 dakika yürüyüşler yapın.
Unutmayın! Yürümek sağlıklı hayatın anahtarıdır, yürümek ilaçtır, hayattır!
aynen ben de kuru meyveyı kesince kilo vermeye başladım...afiyet olsunn..
yumurta yenmediği zaman muz 1 tane olacak diyordu kızlar.
yerli muzsa 1 tane yoksa yarımdı.
muzla birlikte kayısı fazla gelmiş de olabilir..
ben meyveden ne olurki diyenlerdenim gerçi ama.
karatay için fazla gelmiş olabilir
herkeslere günaydıııın.
tamam dikkat edicem kaşara.
evet ama emin olamadım. zaten canım istemedi daha fazlasını
hmm incir dolması sağlıklı evet ama incir çok şekerli,kaç tane yedın acaba?bu tür tatlı şeyleri sabah yesen daha iyi olur,gün boyu yakabilirsin.diğer öğünler güzel olmuş
detoks nasıl geçti?çok iyi yaa 3 kg,maaşallahcanım sadece 1 tane yedim çok değil. bütün gün gözümün önündeydi. zayıf bir anımda yaptım çok pişmanım
detoks güzel geçti. 3 kiloya yakın gitti. bugün diğer guruplarda bildirim günü. 87.3 oldum. epeydir bu rakamı görememiştim. eşim 80 e düşünce sana bişey alalım dedi. ben istemeden. bende yok dedim. çünkü mart sonunda göreve başlıycam. mecbur 3-5 parça bişiler alcam.
sonrasında iştahını açti mi peki?bizim kızların öyle şikayetleri oldu da,ben de vazgeçtim bu sebeple
mart sonuna 2 ay var ,o zamana kadar hıc bozmazsan 8 kg verebilirsin,süper olur,işyerinde kerkes şaşırır seni görünce
ay şansa bakkk....nasılsınız kızlarrr....
bende iiyim şükür..
dün akşamki iftarım ve bugünkü sahurum azcık kaçmaklı geçti..
ama yinede fazla abartmadımm..
izinli sayılırım diyetten ama
bu arada herkesin kandili mübarek olsunn..
birbirimize dua edelim bol bol inş
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr dün başıma ne geldi bir bilsenizzz.
kotondan aldığım elbise vardı ya terziye vermiştim tadilat için,asatrında yırtık vardı.
dün almaya gittim..
kız aradı aradı elbiseyi bulamadıı..
sonra yanıma gelip biz elbiseyi terziden gelince vitrine koymuşuz elbise satılmış demesin mi
ben şoklarda tabi..
elbise tek kalmıştı o nedenle indiirmdeydi..
aynı elbiseyi bulup getiriseniz problem yok didim..
neyse çok şükür bulmuşlar başka mağazdan sanırım şehir dışından gelicek çünklü kargoyla gelmesi çarşambayı bulur dedi
sonra handanın dediği aklıma geldi belki kilo verirsin 38 al demişti.
bende elbiseyi 38 beden sipariş ettim..
inşallah yaza kadar içine girebilirimmmm
neyse bence de iyi olmuş,40 beden çok büyüktü kız,sen kesin zyıflarsın agustosa kadar...
senin de kandilin mübarek olsun,insan bi tlf eder kız
diyetten niye izinli oluyormussun ki oruc olunca,yine genel prensiplere uyacaksın,azcık pide ile sütlü tatli yemeye izin var sadece,hadi gene iyisin
başladım canım basladım artık
ivit,herkes öyle söylüyo
habertürkü izleyin bizden bahsediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?