Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar kar nedeniyle 4 gün annemlerde kaldım diyet falan yalan oldu
4 gün de 3 tane kurabiye 2 catal kaymaklı ekmek tatlısı yimiştim hemen naısl 1 kilo olarak döndü

başladım canım basladım artık

kızlar ya,ben listeden cuma günleri evde olmuyorum diye çıkmıştım.artık pazartesi yapılacaksa yeniden listeye girsem mi acaba.belki daha çok gaza gelir de hedefime bir an önce ulaşırım belki:44:
ne guzel kız avatarın deliii

selam kzlar.....
bende tatildeyim,mola verdim karataya..
ama çokta abartmıyorum...tatil dönüşü devam edeceğim..eminim + larım olur...
dün ve bugün 1.5 saat yürüdüm..
aman sende artı olsa ne olcek ikizcim ya bana su detoksu bır yollasan özelden canım olmamı okuduydum yapcam demıstın ben o gun ayrıldım burdan yazmamıstımda telden gırdım ve işe yaradıgını duydum hemen yapmalıyım canlarımmm

*QUOTE=yst38;22952804]

hoşgeldin,özlemiştik seni
bende özledim loxicim aslında arada okudum ama telden yorum yaamadım olmadıya :26: ayy bı bıtseydı şu sürec

insallh sapiracım ya insallh

bu arada kandılınız mubarek ola arkadslar

sabah baskul 66.2 ile 65.9 arasında gıttı geldı ve 66.2 de sabıtledı napim ya aptal kafa işte bakalım yarına ödemlerım gıder bırazda olsa ınerım sanırım cok sıstım

10 gundur konyanın altını ustune getırdım kızıma ve kendıme alısverıs yaptım bır kaban 36 beden -bır pantolon lcw dan 36 beden- bır duz tabanlı - bir topuklu bır cızme flooodan famır senın gösterdıgın cızme vardıya onada baktım da o ayar bısı aldım eklıyım sıze bır tane elbıse 38 beden aldım ıvır zıvır bısuru badı vs ohh sefam olsun 3 aydır tıkılıp kalmıstım burayaa şehre gıdınce ıpini koparmısa dondum valla aslında hedefım 57 lerde olup almaktı ama napım olmadı. bahar alısverısınde ınsallah 56-57 olalaım. bugun spor yapcam yazcam sızede

yarın temıslık yapcam aslında camlarımı falan sıldırıp genel temızlık dusunuyorudum eşim manyakmısın dısarısı karlı sen cammı sıldırcen dedı hava ıyılesınce ye kadar erteledım

yarın sil süpür yaocam sadece pazartesıde okul acılcak

bu arada yenı arkadasşar gelmış hoşgelmişlerrrrr

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba, bende pazartesiden itibaren aranıza katılmak istiyorum. bu iş tek başına yapılacak iş değil...
hosgeldın canım ama ptesıyı bekleme hemen sımdı basla ptesıye kadar ıyıce alısmıs olursun
Kandiliniz Hayırlı Mübarek Olsun Bacılar...
sagol zeynep bacı senınde kandılın mubarek olsun bu arada zeynep ısmını cok sverım.
sagolasın ıkızım senınde kandılın mubarek olsun

kandiliniz mübarek olsun kızlar
senınde yavru ceylanım

4 gün de 3 tane kurabiye 2 catal kaymaklı ekmek tatlısı yimiştim hemen naısl 1 kilo olarak döndü
hıc sorma ya bır ısırıktan bısey olmaz dıyoruz anında kg olarak gerı donusuyo

sağol tatlım ay çok şımardım şimdi

pepeto avatarına bayıldım, çok gizemli duruyor

Kızlar bayadır yoktum.
Hepinizin kandilini kutluyorum.
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşaallah.
AMİN

Bu arada kilo konusunda sıkıntılıyım biraz.
Bakalım bi güçle tekrar diyete başlayacağım inşallah.
Hayırlı Kandiller Hepimize...

öyle aoluyor canım yaa,ödem midir nedir bilmiyorum ama bu dıyette hıc hata yanı kaçamak yapmamak lazım,insanın birkaç günü gidiyor fazlalıkları vericem diye,daha moral bozucu oluyor...

hemen yuruyus ve suyu arttır,biran önce gitsin o 1 kilo,kış kışşşş

kız 66 kg yum dıyosun ve 36 bden gıyıyorsun,ne guzel valla

olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz
tamama kız dualaşalım akşamkandil ya

loxinin tuzda tavuğuna döndü desene

sorma yawww..
okadar uyduruk mağazalaradn alışveriş yapmışlığım var,böyle şeyi hiç bi yerde görmedim
burdan bile nazar değiyorbizim yıldızımız mı düşük nedir
hoşgeldin.2 kilocuk hemen gider,önlemini çabucak alırsan tabii

harikasın gözleme,kim tutar seniiii,

dmeek asıl kilo aldıran şey akşam yemeleri....
harika birşey buu,her sabah paylaşalımmm bence,...
tembel milletiz vesselam,ihtiyacımız var sık sık duymaya

aynen ben de kuru meyveyı kesince kilo vermeye başladım...
çok yıyormusum demekki

ühüüüüüanıra anıra ağlamak istiyorum çünkü N**** (Siyahi) yedim.zaten + lardaydım.vurun bana vurun

kızlar herkesin kandili mübarek olsun

çok yoğundum giremedim pzt görüşmek üzere öpüyorum herkesiii iyi tatiller şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…