Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karatay kızları bugün uyuyolar heralde hiç ses yok
ben uyandımmkandil görüşmesi yapıyordur arkideşler ondan giremiyorlar heralde:)
ahmet aydın bizim canan hocanın ögrencisi,aynı şeylerden bahsediyorlar,kitabı da çok güzel,tam bir başucu kitabı,yavsiye ederim

yalnız ben sonuna yetiştim programın,bizle ilgili ne dedi?

Karataydaşlarım cümleten hayırlı kandiller,dualarınızda beni ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerinizi unutmayın

Öğlen yemeğim:
1 kase ezogelin
1 tabak tazefasulye
1 küçük tabak salata
3-4 çatal irmik helvası (ikramdı hayır diyemedim)
Bugünlerde tatlılara özlem var ya off

sağol tatlım ay çok şımardım şimdi

pepeto avatarına bayıldım, çok gizemli duruyor
tesekurler cnmmm

kzılar şu örgü erkek donu hangi sayfadaydı
o ne kızz

valla öle 36 beden emme accuk sıkıyo sıkıyım kız ben valla lcw nın kalıpları da cokk genıstır hanı ben hep 36 alırım ordan oldum olası sekerım

sana da iyi kandiller canım...

inş. dua edelim akşam birbirizr...

benim de canım cok ıstıyor ırmık helvası,yaparsam 2-3 çatalla duramam asla

tesekurler cnmmm

o ne kızz

valla öle 36 beden emme accuk sıkıyo sıkıyım kız ben valla lcw nın kalıpları da cokk genıstır hanı ben hep 36 alırım ordan oldum olası sekerım
ben de mi denesem kız,belkim olur

tesekurler cnmmm

o ne kızz

Ne genısı ya? Ben 42 beden e sıgdım 78 kg ıken. Pepetıcım dıyet yaramıs canım sıkılasmıssındır benım gıbı. 36 Bedene daha benım var ya.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ceylincim dualarımız sizinle:)))bu akşama misafirlerim var o nedenle giremedim pek.öpüyorum sizleriii

kandiliniz mübarek olsun canlarıımmm..
biraz yoğunum bu ara pek uğrayamadım.ama kaçamaksız devam ediyorum.hafta sonu ayran detoksu yapıcam.hadi bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ceylincim dualarımız sizinle:)))bu akşama misafirlerim var o nedenle giremedim pek.öpüyorum sizleriii

sana da iyi kandiller canım...

inş. dua edelim akşam birbirizr...

benim de canım cok ıstıyor ırmık helvası,yaparsam 2-3 çatalla duramam asla

ben de mi denesem kız,belkim olur

sağol tatlım handancım
loxim edelim evet....

akşama yine nohut ve bulgur pilavı var menüde,ben nohut ve çoban salata yemeyi planlıyorum.

ben şimdiden edeyimm..
Allah tez zamanda sana ve evlat hasreti çekenlere sağlılıklı topaç bir bebiş versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şu elbise elime bi geçsin ben de iyikide karışmış diyeceğim ama elime ulamadığı için hala terdütteyim.
babam tüketici haklarına başvuruuk didi
yada 100 lirayı geri iste,100 lira değerinde elbise alabilemm için bu parayı vermeniz lazım de dedi

evet yawwwww hemen nazar deydi di mi....
kimin deydi acabaaa
oo süper pide ve tatlı haaaa
aney yine poğaça yapmış gece geceeee..
nası dayanayım ha oruçlu halimle di bakim bana...
akşam 1 dene hüplettim(avuç içimin yarısı kadar)

sahurda da 2 dene hüplettim:18:

Eki Görüntüle 339436 Ne genısı ya? Ben 42 beden e sıgdım 78 kg ıken. Pepetıcım dıyet yaramıs canım sıkılasmıssındır benım gıbı. 36 Bedene daha benım var ya.

masalh cok guzelsın gulcumm

evet canım ya piyasadaki markalar ıcınde en genısı lcw dır yane kesınlıkle . ücretli calışacagını okudum basarılar dılıyorum sana umarım hersey ıyı olur kımya deslerıne mı gırceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…