ben uyandımmkaratay kızları bugün uyuyolar heralde hiç ses yok
kzılar şu örgü erkek donu hangi sayfadaydı
tesekurler cnmmmsağol tatlım ay çok şımardım şimdi
pepeto avatarına bayıldım, çok gizemli duruyor
o ne kızzkzılar şu örgü erkek donu hangi sayfadaydı
öyle aoluyor canım yaa,ödem midir nedir bilmiyorum ama bu dıyette hıc hata yanı kaçamak yapmamak lazım,insanın birkaç günü gidiyor fazlalıkları vericem diye,daha moral bozucu oluyor...
hemen yuruyus ve suyu arttır,biran önce gitsin o 1 kilo,kış kışşşş
kız 66 kg yum dıyosun ve 36 bden gıyıyorsun,ne guzel valla
sana da iyi kandiller canım...Karataydaşlarım cümleten hayırlı kandiller,dualarınızda beni ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerinizi unutmayın
Öğlen yemeğim:
1 kase ezogelin
1 tabak tazefasulye
1 küçük tabak salata
3-4 çatal irmik helvası(ikramdı hayır diyemedim)
Bugünlerde tatlılara özlem var ya off
ben de mi denesem kız,belkim olurtesekurler cnmmm
o ne kızz
valla öle 36 beden emme accuk sıkıyosıkıyım kız ben valla lcw nın kalıpları da cokk genıst ır hanı ben hep 36 alırım ordan oldum olası sekerım
tesekurler cnmmm
o ne kızz
valla öle 36 beden emme accuk sıkıyosıkıyım kız ben valla lcw nın kalıpları da cokk genıst ır hanı ben hep 36 alırım ordan oldum olası sekerım
Ne genısı ya? Ben 42 beden e sıgdım 78 kg ıken. Pepetıcım dıyet yaramıs canım sıkılasmıssındır benım gıbı. 36 Bedene daha benım var ya.tesekurler cnmmm
o ne kızz
Ayran ya da sut ıcılıyor .Ama lahana dahı yemek yok.arkadaşlar akşam 8 den sonra hiçbirşey yenmeyecek deniyor ama ayran, süt vs içenleri görüyorum. içebiliyormuyuz?
Ayran ya da sut ıcılıyor .Ama lahana dahı yemek yok.
Detokstan memnun kalmadı kızlar.Yıne de sen bılırsın.kandiliniz mübarek olsun canlarıımmm..
biraz yoğunum bu ara pek uğrayamadım.ama kaçamaksız devam ediyorum.hafta sonu ayran detoksu yapıcam.hadi bakalım hayırlısı
merhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ceylincim dualarımız sizinle:)))bu akşama misafirlerim var o nedenle giremedim pek.öpüyorum sizleriii
sana da iyi kandiller canım...
inş. dua edelim akşam birbirizr...
benim de canım cok ıstıyor ırmık helvası,yaparsam 2-3 çatalla duramam asla
ben de mi denesem kız,belkim olur
ben şimdiden edeyimm..Karataydaşlarım cümleten hayırlı kandiller,dualarınızda beni ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerinizi unutmayın
Öğlen yemeğim:
1 kase ezogelin
1 tabak tazefasulye
1 küçük tabak salata
3-4 çatal irmik helvası(ikramdı hayır diyemedim)
Bugünlerde tatlılara özlem var ya off
şu elbise elime bi geçsin ben de iyikide karışmış diyeceğim ama elime ulamadığı için hala terdütteyim.burdan bile nazar değiyorbizim yıldızımız mı düşük nedir
hoşgeldin.2 kilocuk hemen gider,önlemini çabucak alırsan tabii
harikasın gözleme,kim tutar seniiii,
ay şansa bakkk....
neyse bence de iyi olmuş,40 beden çok büyüktü kız,sen kesin zyıflarsın agustosa kadar...
senin de kandilin mübarek olsun,insan bi tlf eder kız
diyetten niye izinli oluyormussun ki oruc olunca,yine genel prensiplere uyacaksın,azcık pide ile sütlü tatli yemeye izin var sadece,hadi gene iyisin
ben de mi denesem kız,belkim olur
Eki Görüntüle 339436 Ne genısı ya? Ben 42 beden e sıgdım 78 kg ıken. Pepetıcım dıyet yaramıs canım sıkılasmıssındır benım gıbı. 36 Bedene daha benım var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?