Lcw bol pamuklu calısıyor ondandırmasalh cok guzelsın gulcumm
evet canım ya piyasadaki markalar ıcınde en genısı lcw dır yane kesınlıkle . ücretli calışacagını okudum basarılar dılıyorum sanaumarım hersey ıyı olur kımya deslerıne mı gırceksın
Lcw bol pamuklu calısıyor ondandır
Fen ve teknolojı ye gırıyorum. Sana ozenmıstım dogal ortam da basladım ben de
kandil için irmik helvası yapcaktım,kendım de yerım dıye yapmıyorum,evdekiler de mahrum kalcak ama napalım
dogru söylüyonnnn
Meşhur komşuların getirir loxicim onlardan yerler ..
Iyı vermıssın gercekten bravo,ben de hayırlısıyla atmısları bır gorsem ama daha sabırlı olmam lazım. 42 beden e gırınce vallahı kabınde oynadım ,ajdacıgımın bır parcasıylaEki Görüntüle 339460
kızlar burda 79 falandım
eskımasalcım evet canım sonucta boyuma gore 1 60 ım 6-7 kılo fazklam var
ha size demeyı unuttum ben tatılde doktora gıttım ınsulın dırencım yokmus . kolesterolumde ıyı dusmus doktor bana dedıkı sız kılolu degılsınz neden takıntı yaptınız dedı sız kıloluysanız bende kılolu olurum dedeıbende dedımkı ben ıdeal kılya ınmek ıstıyorum dedım kılo veremıyorum ben dedım ınsulın dırencıme ole baktı yoksa baktırmıycaktı.
ama sabah bı arkads vdn222 seker bagımlılık yapıyor yazı paylasmıstıya ben seker ve tatlı börek bagımlısıyım bunu anladım ya yememsem yemesem arada bı avuc ıcı kadarhupletıyorum . famırde bagımlı he hee benım gıbı bu kısla ugrasmayı sevıyorum
cok gusel ya ugras bakalım bebelerle canımLcw bol pamuklu calısıyor ondandır
Fen ve teknolojı ye gırıyorum. Sana ozenmıstım dogal ortam da basladım ben de
sagol canımm ya destegınızle kızlar verelım su yaglarıııpepeti kız hıc göbek yok sende maşallahetine dolgunsun sadece,az kilo versen daha zarıf gorunursun,ha gayret bacımm
79 kılo halın yenı dogum yapmıs heralde
oynarız valla eklerız famır dedıydıya oynarkenkı fotomu ekleırm deyuuIyı vermıssın gercekten bravo,ben de hayırlısıyla atmısları bır gorsem ama daha sabırlı olmam lazım. 42 beden e gırınce vallahı kabınde oynadım ,ajdacıgımın bır parcasıyla
işte resimler sıcak sıcak valla basım agrıyordu yemek yapmaya kalkmadım bi hız bılgısayardan kaktım eşim bravo sana dıyohemen gıydım tısortu bılem duzeltmeden
Eki Görüntüle 339449 Eki Görüntüle 339450
Dunyalar benım oldu bunu tekrar gıyınce42 bedenı yanı, olur da 36 yı gıyersem ucarım
evet canım spor yapmak sart
vuuv supersın cnm ancak cok azıcık basen gozukuyor oda sporla gıdıcek bışıy keske benım vucudumda bu sekılde toparlanse resım cekıp gondersem sok olursunuz
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bıraz guvec ,2 kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.......... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?