Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Lcw bol pamuklu calısıyor ondandır
Fen ve teknolojı ye gırıyorum. Sana ozenmıstım dogal ortam da basladım ben de

pepeti kız hıc göbek yok sende maşallahetine dolgunsun sadece,az kilo versen daha zarıf gorunursun,ha gayret bacımm

79 kılo halın yenı dogum yapmıs heralde

kandil için irmik helvası yapcaktım,kendım de yerım dıye yapmıyorum,evdekiler de mahrum kalcak ama napalım

Iyı vermıssın gercekten bravo,ben de hayırlısıyla atmısları bır gorsem ama daha sabırlı olmam lazım. 42 beden e gırınce vallahı kabınde oynadım ,ajdacıgımın bır parcasıyla

bugunku menüm:
sabah: 2 kayısı yumurta
yarım kase yogurt
1 greyfurt
10 zeytın
10 cevız
azcık yeşillik

akşam:
1 tbk kıymalı karnıbahar
1 tbk kapuska
1 kase yogurt

spor: yok
sıvı: az

bu hafta sadece 1 gun yurudum

Lcw bol pamuklu calısıyor ondandır
Fen ve teknolojı ye gırıyorum. Sana ozenmıstım dogal ortam da basladım ben de
cok gusel ya ugras bakalım bebelerle canım

pepeti kız hıc göbek yok sende maşallahetine dolgunsun sadece,az kilo versen daha zarıf gorunursun,ha gayret bacımm

79 kılo halın yenı dogum yapmıs heralde
sagol canımm ya destegınızle kızlar verelım su yaglarııı

Iyı vermıssın gercekten bravo,ben de hayırlısıyla atmısları bır gorsem ama daha sabırlı olmam lazım. 42 beden e gırınce vallahı kabınde oynadım ,ajdacıgımın bır parcasıyla
oynarız valla eklerız famır dedıydıya oynarkenkı fotomu ekleırm deyuu bende 55 olım bıkınılı bılem eklerım dermısımm. ay zayıflık gıbı varmı ya allah herkesı zayıf ve saglıklı yapsın

bneım bı akrabam hastalandı 78 yasında falan bı suru hastalıgı var doktor dıyet gıbı bır beslenme tarzı vermıs ekmek cok az sonra dusundum yanı bar bar bagırıyorlar tv de beslenme duzenınızı degıstırın dıye ne kadar dogru . tatlıdan hamurısınden uzak dursak bısı yok ya .

merhaba canım dün yazmıştın cevap yazamadım evet emziriyorum hala ondan mıdır tatlı isteğiii?hayırlı kandiller bu arada canımı irmik helvası çektirdin

Dunyalar benım oldu bunu tekrar gıyınce 42 bedenı yanı, olur da 36 yı gıyersem ucarım

Eklentiler

• $abeden.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $a900.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
kızlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.
günlük bildirimimi yapayım hemen.
kahvaltım
maydanozlu peynirli baharatlı omlet 1 yumurtadan
5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
azcık bi beyaz peynir
1 çay bardağı fıstık
yeşil çay
yarım elma. ( elmanın kendiside küçüktü)
2 kuru kayısı

2. öğünüm (5-5.30 arası yedim)
5-6 yemek kaşığı zytinyağlı pırasa
bir çay bardağı fındık-fıstık-ceviz karışımı
2-3 tane kuru üzüm
1tane tavuk pirzola

sıvı: şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama günlük 3 litre oluyor rahat

spor: klasik fitness

vuuv supersın cnm ancak cok azıcık basen gozukuyor oda sporla gıdıcek bışıy keske benım vucudumda bu sekılde toparlanse resım cekıp gondersem sok olursunuz

Kalkınca:1 sb su

1.öğün:2 yumurta ,salatalık,peynir, 2-3zeytin 1 avuç fındık

2. Öğün:

3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, tavuk ızgara, salata, ayran su

Sıvı: 1,5 lt su

Spor: 1 saat plates

Başlangıç tarihi:25.12.2012
Başlangıç kg:83
Geçen hafta:77
Bu hafta:75
Fark: 2
Toplam fark:7
Beden:42
Sporlates ve yürüyüş
Boy: 165
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :

kahvaltımı 11.30 da yedim

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 yumurtalı,çok az patatesli ve kıymalı,sahanda yumurta
akşamdan kalma 1 parça tavuk
1 lokma krem peynir
1 dilim ekmek
2 ad. minik acı biber turşusu
2 kuru incir+1 ceviz

2. öğün: 16.30-17.00
2 kase kıymalı domatesli şehriye çorbası
1 kase yoğurt
2 kuru incir+2 ceviz

kızlaaar hepinizin kandili mübarek olsun...
bu da karataydaki 2. gnümün menüsü..

kahvaltı:

2 yumurta
8 zeytin
1 avuç içi büyüklüğünde beyaz peynir
1 çay bardağı fındık

öğle:
1 parça tavuk
yarım kase barbunya
salata
2 kaşık yoğurt

akşam:

brokoli-karnıbahar salatası (z.yağlı, limonlu, pul biberli)
1 parça tavuk
2 kaşık yoğurt

egzersiz var bi de..(1 saat callanetics) (reglimin 1. gnü olduğu için sancım var başka bişey yapamadım)
1.5 lt su içtiim bide..:)

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bıraz guvec ,2 kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.......... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a799.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $a797.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44

vuuv supersın cnm ancak cok azıcık basen gozukuyor oda sporla gıdıcek bışıy keske benım vucudumda bu sekılde toparlanse resım cekıp gondersem sok olursunuz
evet canım spor yapmak sart

en son 70 lerı hatırlıyorum sende masallh ne guzel alıstı vucucdun bu karataya gul ablacm misafırlıklerde davetlerde napıosun sen . butun arkadaslar yakınıyoruz 5 aydır burdayım senden bır yakınma görmedım ya nasıl bır ırade bu nasıl bır kararlılık bu gıdısle sen soluycaksın herkesi valla tebrıkler 40 bin kere

bütün gün çok iyi gitmişken, eve geldim ev arkadaşım tavuk ve makarna yapmış, makarna da çok güzel görünüyor, çok da severim zaten:18: ben de brokoli haşladım; tavuk, brokoli ve yoğurt yemeyi düşünüyorum, bir iki kaşık da makarna yesem mi sakın dediğinizi duyar gibiyim

Birazdan menümü yazacağım,umarım makarna olmaz listede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…