Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar

ane bir ma bu cidden çok az olmuş bence. iyi kilo veren arkadaşların listelerine baktım ben mesela gül'ün listelerine baktım geçmiş sayfalardan ve diğer arkadaşlarınkine böyle değil. bir incele istersen. kaldı ki metabolizma alışana dek yeni beslenme düzenine kilo verememe durumu olabilir bu süre için diyor hoca.

ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar

ben de yeni başladım ama iki hafta kilo kaybı beklememeye karar verdim. ondan sonra bakarız birlikte :)))

ben de yeni başladım ama iki hafta kilo kaybı beklememeye karar verdim. ondan sonra bakarız birlikte :)))
Senin 2kg gitmiş görünüyor çizelgede. O karataylami başka bı diyetmi yaptın aramızda çok fark yok aslında. Takip edelim birbirimizi. Ben tam olarak 30 Ocak'ta 66.200 le başladım 62 olmak istiyorum ya sen?

Kızlar bugün sizleri pek takip edemedim ama mönümü yazmaya geldimmmm..

Mönüm şöyle ve yorumlarınızı bekliyorum. :)

Kalkınca : 1 Bardak limonlu su

1. Öğün : 2 yağda yumurta, 6 adet yeşil zeytin,5 adet gün kurusu, 5 adet ceviz, 1 avuç içi peynir, bitki çayı.

ARA: 5 hurma, şekersiz çay.

Akşam: 1tabak bulgur pilavı, 1 parça tavuk,yoğurtlu cevizli kereviz salatası, yeşil soğan, ekşimen, maydonoz, turşu. :)

Sıvı : 2 Lt

Spor :

gözleme senin bu isim beni yoldan çıkarıyo yaa aklıma kötü şeyler geliyor :)

KIZLAR BEN DE ÖĞÜNLERİMİ YAZMAYA KARAR VERDİM.
UMARIM DÜZENLİ YAZMAYI BECERİRİM.

SABAH:
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin (daha fazla yiyemiyorum)
yarım tatlı kaşığı bal.
1 yumurta (genelde 2 yerim)
2 ceviz
1000mg lık omega 3
1 küçük dilim kepek ekmek (peyniri ekmeksiz yiyemiyorum.Cevizle denedim. Zamanla tamamen cevize geçeceğim)
kahvaltıdan sonra 1 fincan çay
2 gün kurusu kaysı

ÖĞLEN:
5 top köfte
yarım tabak az haşlanmış tuzssuz brokoli
1 bardak ayran
eşimin elmalı turtasının elmasından bir lokma (

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 tabak dolusu karışık (marul,karalahana ve havuç)

merhaba kizlarben diyete baslamadan bitdi.kizim hastalandi hastanede 8 gun kaldik.sonra benim vogaz agrisi falan.diyet yalan oldu.nerden beslayim bilemedim.yardim eder misiniz.spor falan lazimmi.birde kizim 1 yasinda.cocugu 1 yasinda olupda 7 8 kilo veren varmi.cunki bebeyin 7 ayina kadar kilo vermek kolay.birde bu diyet etkilimi.lutfen yazin bekliyorum

2.5 litre su ( genelde 3 litrenin üstüne çıkarım)
Genelde haftada 3-4 kez eliptik bsikletle 30 dk. yürüyüş yaparım) 1 haftadır misafirhanede kalıyorum ve yapamıyorum.

aradaki farka bakarmısın ya fıstık olmuşsun canımcım

Merhaba :)
bu topiğe kabul diye bir şey yok kim olursan ol gel diyoruz,listemize gir diyoruz,önemli olan beraberce motive olup kilo vermek 2 hafta menü ve kilo bildirimi yapınca listeye girebilirsin

Peki teşekkürler. Menü bildirimini zaten yapıyorum kilomu da pazartesi bildiririm. . İyi gecelerrrrrrrr

aboooovv naptın gülom sen afiyet olsun

kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum

kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum

biz beraber başladık şekerim o benim kadar uymuyor ama günde 3 ekmek bitirirdi artık 3 dilime indirdik ve sadece sabahları yiyor.bence erkekler içinde uygun hocanın bahsettiği metabolizma olayı zaten
bu zamana kadar eşime hiç birşey ekmeği bıraktıramamıştı sinerji oldu vallahi
bu arada kızım zaten yemezdi hiç lafını bile ettirmiyor
tüm evde ve gidilen gelinen herkese karatay anlatılıyor tarafımızca
anlattıkça yazdıkça kolaylaşıyor benimseniyor

1 tabak beyaz fasulye havuç salatası
kayınvalidemin bana herse diye gagakladığı patlıcan kızartma ama hemen farkedip bıraktım.
1 kaşık pırasa 3 tane biber dolmasının kabukları içinide kızım yedi.iyi dimi
ama öğlen azıcık patates salatası yedim
bu olmadı dimi

İyi gecelr kızlar....
Sabah: 1 muz(yumurtadan sıkıldım) 5 zeytin biraz peynir 2 kuru kayısı ve 1 çay bard ceviz
Öğle:1 tabak barbunya çok az salata 1 avuç fıstık
kşam:Yeşil mercimek,bol yeşil salata 3 kuru erik biraz fındık 2 adet 500 mg Omega 3
Su:1.5 lt su Spor:40 dak 3 km tempolu yürüyüş
Bu arada 3 öğüne çıkınca dünkü halsizliğim azaldı...Yorum yapan herkese teşekkürler

canım bende yeni başladım 10 gün oldu başlangıç kilomuzda hedefimizde aynı kolaygelsin hepimize
menü güzel olmuş bence ama bende çok kıdemli değilim iyi geceler şekerim
hadi yatalım leptin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…