evet konyadaayım cnm ilçesinde[/QUOTE] ben de konyada okudum sonra 1 yil ilcede 5 yil konya merkezde calismistim esim de konyali ondan sordumpepeti konya dami yasiyo sun yada ilcesin de misin
ben de konyada okudum sonra 1 yil ilcede 5 yil konya merkezde calismistim esim de konyali ondan sordum[/QUOTE]evet konyadaayım cnm ilçesinde
ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar
hm konya guzeldır ne iş yapıosun ne okudun cnm[/QUOTE]ogretmenim ben dil okudumben de konyada okudum sonra 1 yil ilcede 5 yil konya merkezde calismistim esim de konyali ondan sordum
ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar
Senin 2kg gitmiş görünüyor çizelgede. O karataylami başka bı diyetmi yaptın aramızda çok fark yok aslında. Takip edelim birbirimizi. Ben tam olarak 30 Ocak'ta 66.200 le başladım 62 olmak istiyorum ya sen?ben de yeni başladım ama iki hafta kilo kaybı beklememeye karar verdim. ondan sonra bakarız birlikte :)))
KIZLAR BEN DE ÖĞÜNLERİMİ YAZMAYA KARAR VERDİM.
UMARIM DÜZENLİ YAZMAYI BECERİRİM.
SABAH:
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin (daha fazla yiyemiyorum)
yarım tatlı kaşığı bal.
1 yumurta (genelde 2 yerim)
2 ceviz
1000mg lık omega 3
1 küçük dilim kepek ekmek (peyniri ekmeksiz yiyemiyorum.Cevizle denedim. Zamanla tamamen cevize geçeceğim)
kahvaltıdan sonra 1 fincan çay
2 gün kurusu kaysı
ÖĞLEN:
5 top köfte
yarım tabak az haşlanmış tuzssuz brokoli
1 bardak ayran
eşimin elmalı turtasının elmasından bir lokma(
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 tabak dolusu karışık (marul,karalahana ve havuç)
Eki Görüntüle 339460
kızlar burda 79 falandım
eskımasalcım evet canım sonucta boyuma gore 1 60 ım 6-7 kılo fazklam var
ha size demeyı unuttum ben tatılde doktora gıttım ınsulın dırencım yokmus . kolesterolumde ıyı dusmus doktor bana dedıkı sız kılolu degılsınz neden takıntı yaptınız dedı sız kıloluysanız bende kılolu olurum dedeıbende dedımkı ben ıdeal kılya ınmek ıstıyorum dedım kılo veremıyorum ben dedım ınsulın dırencıme ole baktı yoksa baktırmıycaktı.
ama sabah bı arkads vdn222 seker bagımlılık yapıyor yazı paylasmıstıya ben seker ve tatlı börek bagımlısıyım bunu anladım ya yememsem yemesem arada bı avuc ıcı kadarhupletıyorum . famırde bagımlı he hee benım gıbı bu kısla ugrasmayı sevıyorum
Merhaba :)
bu topiğe kabul diye bir şey yokkim olursan ol gel diyoruz,listemize gir diyoruz,önemli olan beraberce motive olup kilo vermek 2 hafta menü ve kilo bildirimi yapınca listeye girebilirsin
iyi aksamlar herkese hayirli kandiller .. arkadaslar gunah cikarmaya geldim .zira bugun bende bir sinir bir stres bomba gibiyim.hic birsey beni sakinlestiremedi .neye kizdim derseniz o da belli degil, geldiler resmen.sabah ki menude bi sorun yok
ama aksam misir unlu hamsi tava 1 bardak kola 2 dilim cikolatali ev yapimi kek simdide basima agrilar girdi.2 bucuk aydir diyet yapmaktan yediklerimi hesaplamaktan sanirim yoruldum .. su anda notur bi durumdayim.yediklerimden pismanmiyim degilmiyim hic bir belirti yok daha neyesem diyede dusunmuyorum acikcasi . ilginc bisey oldum iste boyle
spor da yok 3 gundur cunku bel agrim var fitiktan dolayi .dizlerimdede problem olunca toptan kalakaldim
kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum
öyle aoluyor canım yaa,ödem midir nedir bilmiyorum ama bu dıyette hıc hata yanı kaçamak yapmamak lazım,insanın birkaç günü gidiyor fazlalıkları vericem diye,daha moral bozucu oluyor...
gözümüz kör olmasın işte ne olyorsa bi anlık gaflet midir nedir indiriyoruz mideye
sonra da böyle dövünüyoruz
hemen yuruyus ve suyu arttır,biran önce gitsin o 1 kilo,kış kışşşş
kız 66 kg yum dıyosun ve 36 bden gıyıyorsun,ne guzel valla
olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz
tamama kız dualaşalım akşamkandil ya
burdan bile nazar değiyorbizim yıldızımız mı düşük nedir
hoşgeldin.2 kilocuk hemen gider,önlemini çabucak alırsan tabii
harikasın gözleme,kim tutar seniiii,
dmeek asıl kilo aldıran şey akşam yemeleri....
harika birşey buu,her sabah paylaşalımmm bence,...
tembel milletiz vesselam,ihtiyacımız var sık sık duymaya
aynen ben de kuru meyveyı kesince kilo vermeye başladım...
çok yıyormusum demekki
herkeslere günaydıııın.
tamam dikkat edicem kaşara.
evet ama emin olamadım. zaten canım istemedi daha fazlasını
hmm incir dolması sağlıklı evet ama incir çok şekerli,kaç tane yedın acaba?bu tür tatlı şeyleri sabah yesen daha iyi olur,gün boyu yakabilirsin.diğer öğünler güzel olmuş
detoks nasıl geçti?çok iyi yaa 3 kg,maaşallah
sonrasında iştahını açti mi peki?bizim kızların öyle şikayetleri oldu da,ben de vazgeçtim bu sebeple
mart sonuna 2 ay var ,o zamana kadar hıc bozmazsan 8 kg verebilirsin,süper olur,işyerinde kerkes şaşırır seni görünce
ay şansa bakkk....
neyse bence de iyi olmuş,40 beden çok büyüktü kız,sen kesin zyıflarsın agustosa kadar...
senin de kandilin mübarek olsun,insan bi tlf eder kız
diyetten niye izinli oluyormussun ki oruc olunca,yine genel prensiplere uyacaksın,azcık pide ile sütlü tatli yemeye izin var sadece,hadi gene iyisin
ühüüüüüanıra anıra ağlamak istiyorum çünkü N**** (Siyahi) yedim.zaten + lardaydım.vurun bana vurun
valla bizi elektirikli saldalye de paklamaz artık((
aynı durumdayım
saol tatlım buldum arkadaslara gösterdim gülmekten yıkıldılar vallahi2638.sayfada bulabilirsin canım...
tesekurler cnmmm
o ne kızz
örgüden erkek donu sıcak sıcak giysinler diye cok komik biey ya :)))2638.ci seyfada
valla öle 36 beden emme accuk sıkıyosıkıyım kız ben valla lcw nın kalıpları da cokk genıst ır hanı ben hep 36 alırım ordan oldum olası sekerım
İyi gecelr kızlar....
Sabah: 1 muz(yumurtadan sıkıldım) 5 zeytin biraz peynir 2 kuru kayısı ve 1 çay bard ceviz
Öğle:1 tabak barbunya çok az salata 1 avuç fıstık
kşam:Yeşil mercimek,bol yeşil salata 3 kuru erik biraz fındık 2 adet 500 mg Omega 3
Su:1.5 lt su Spor:40 dak 3 km tempolu yürüyüş
Bu arada 3 öğüne çıkınca dünkü halsizliğim azaldı...Yorum yapan herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?