Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gecen bır arkadas paylasmıştı kargo bedava 10 tl ye adım ölçer nerdeydı kızlar ya

bugün toplamda yediklerim
sabah kalkınca 2 bardak su
1. öğün 4 ceviz
1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta
tuzsuz lor
8 zeytin
bir saat sonra şekersiz kahve
2. öğün bir kupa sıcak süt
2 kuru kayısı
4 fıstık
3. öğün 1 kase çorba
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
salata
tavuk (1-2) parça kadar
2 lt su içtim
4 kilometreye yakın açık havada yürüdüm.

gece geç yatıyorum bir bardak daha süt içebilir miyim?
liste nasıl sevgili arkadaşlar ? hata var mı?
bir de 2. ve 3. öğün arası ancak 3 saat olabildi 7 de bitireyim yemek işini istedim de ondan. bir mahzuru olur mu ki?

merhaba saphira,
ben de aranıza katılmak istiyorum özel mesaj atmıştım. listeye girebilmek için başka bişey yapmama gerek var mı bildirimlerin dışında?

Bugünkü menüm
Kalkınca: 2 bardak limonlu su
1. öğün: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, birkaç zeytin, bir küçük domates, bir bardak ceviz-badem, 2 kuru kayısı
2. öğün: 2-3 kaşık nohut, 10-15 tane zeytin, 1 kk kaşar peyniri, biraz ceviz, 1 kuru kayısı
3. öğün: 3 parça fırında tavuk, yoğurt, brokoli
Sıvı: 2,5 litre su, şekersiz çay gün içerisinde
Spor: yok (işyerinde hareketliyim ama)

Makarnaya (hatta sarma da vardı ona bile) hayır diyebildim

Yeniyim ama başlangıç kilo bildirimimi de yapayım;

Rumuz: ebruprl
Başlangıç tarihi: 01.02.2012
Başlangıç kg: 75,2
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:yok
Boy: 157
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı:

ya ben birşeyi farkettim kızlar. iki öğün yiyorum iki öğünde de kuruyemiş yiyorum:S ben iki öğünde de var sanıyordum ama örnek listeye baktım sadece kahvaltıda imiş. yanlış mı yaptım kızlar??

sabah kahvaltım 1 yumurta
peynir
dereotu
2 omega 3 500 mg

akşam kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

yemek yemekten keyif almıyorum hiç zorla yiyorum resmen yaa (

Bıldırım

1.öğün:2 yumurtalı menemen,bi avuç peynir,10 zeytin,1 tk. keten tohumu,havuç salatası, 1 tane 1000 mg. omega3.

2. Öğün:2 kase mercimek çorbası,bi tabak kıymalı pırasa,bi kase yoğurt,1 tane 1000 mg.omega3,1 tk.keten tohumu.

Sıvı:1,5 lt su.

Spor:4 saat ev işi,15 dak yürüyüş.

iyi aksamlar herkese hayirli kandiller .. arkadaslar gunah cikarmaya geldim .zira bugun bende bir sinir bir stres bomba gibiyim.hic birsey beni sakinlestiremedi .neye kizdim derseniz o da belli degil, geldiler resmen.sabah ki menude bi sorun yok
ama aksam misir unlu hamsi tava 1 bardak kola 2 dilim cikolatali ev yapimi kek simdide basima agrilar girdi.2 bucuk aydir diyet yapmaktan yediklerimi hesaplamaktan sanirim yoruldum .. su anda notur bi durumdayim.yediklerimden pismanmiyim degilmiyim hic bir belirti yok daha neyesem diyede dusunmuyorum acikcasi . ilginc bisey oldum iste boyle
spor da yok 3 gundur cunku bel agrim var fitiktan dolayi .dizlerimdede problem olunca toptan kalakaldim

bu arada kandılınız mubarek ola arkadslar

sabah baskul 66.2 ile 65.9 arasında gıttı geldı ve 66.2 de sabıtledı napim ya aptal kafa işte bakalım yarına ödemlerım gıder bırazda olsa ınerım sanırım cok sıstım

10 gundur konyanın altını ustune getırdım kızıma ve kendıme alısverıs yaptım bır kaban 36 beden -bır pantolon lcw dan 36 beden- bır duz tabanlı - bir topuklu bır cızme flooodan famır senın gösterdıgın cızme vardıya onada baktım da o ayar bısı aldım eklıyım sıze bır tane elbıse 38 beden aldım ıvır zıvır bısuru badı vs ohh sefam olsun 3 aydır tıkılıp kalmıstım burayaa şehre gıdınce ıpini koparmısa dondum valla aslında hedefım 57 lerde olup almaktı ama napım olmadı. bahar alısverısınde ınsallah 56-57 olalaım. bugun spor yapcam yazcam sızede

yarın temıslık yapcam aslında camlarımı falan sıldırıp genel temızlık dusunuyorudum eşim manyakmısın dısarısı karlı sen cammı sıldırcen dedı hava ıyılesınce ye kadar erteledım

yarın sil süpür yaocam sadece pazartesıde okul acılcak

bu arada yenı arkadasşar gelmış hoşgelmişlerrrrr[/QUOTE]pepeti konya dami yasiyo sun yada ilcesin de misin

merhaba canım dün yazmıştın cevap yazamadım evet emziriyorum hala ondan mıdır tatlı isteğiii?hayırlı kandiller bu arada canımı irmik helvası çektirdin
ben emzirirken hep canım tatlı isterdi,ondan olabilir?500 kal harcıyorsun gunde emzirerek

sana da hayırlı kandıller canım.valla ceylin yemıs gunduz ırmık helvası,ondan aklıma geldı benım deama yapmadım,

Çok gitmiş canım ama arada oluyor öyle bende çok garibim yemek yemekten sıkıldım istediğim şeyleri yiyememekten bıktım. Bir garip haller bendede söz konusu allahtan kaçamak yapacak birşey yok evde almıyorum yoksa bende bozmuştum kesin.

sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurtayla yumurta salatası, 8 zeytin az peynir domates salatalık
öğlen: mercimek çorba, yoğurt, karnıbahar graten
akşam öğlenin aynısı
1 kupa yeşil çay, 1 kupa 7 otlu çay
suyu az içtim ne yazıkki
spor yine yok

loxandra açlık olmadı canım bence psikolojik 2 gün aynı şeyleri yiyorsun

arkadaslar herkesin gun icindeki ogunlerine baktim da simdi. bugun kacamakli bir gun oldu .bugunu saymassak ben sanki cok yiyorum gibi geldi bana..evet canan hoca izinli besinlerden doyana kadar yiyin diyor ama.benim porsiyonlar buyuk sanki.sizlere bakiyorum 3 kasik sundan 6 kasik bundan 2kasik yogurt diye yaziyosunuz benimkiler koca bir tabak demekki ben ondan kilo veremiyorum.daha hic incir falan yemedim ekmek kacamagim da hic olmadi bun dan sonra daha ciddi dikkat edicem yediklerime,su karatay beni gercekten inceltecekmi merak ediyorum,ayin 30 u pazartesi gun tartildim .regl imin 3. gunuydu.66.200 gelmistim .bugun sabah tartildim.65.500.fakat regl bittigi icin sanirim .dun den beri sabah ac karna yarim greyfurt yemeye de basladim.hafta sonu detoks yapmayi dusunuyorum ne olursa olsun geri alsam bile hepsini almam en azindan
birde kizlar oku oku forumu bi yere kadar yazdik ca insan daha iyi motive oluyor simdi kendimi daha iyi hissediyorum yazdik ca gevsedim resmen

pepeti konya dami yasiyo sun yada ilcesin de misin[/QUOTE] evet konyadaayım cnm ilçesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…