Kaclik aldin omega3 u ben gunde 2 sefer yemeklerden sonra 2 tablet olarak aliyorum.
çok güzel bir menü.suyunu arttır
hoşgeldin canımm
halledersin sen ben sana güveniyorum
sen çok sıkma zaten kendini canım,o dengeyi kurarsın sen.
Merhaba :)
bu topiğe kabul diye bir şey yokkim olursan ol gel diyoruz,listemize gir diyoruz,önemli olan beraberce motive olup kilo vermek 2 hafta menü ve kilo bildirimi yapınca listeye girebilirsin
500 mg . pulse diye bir omega 3 . şimdi ben kaç tane alayım ?
bütün gün çok iyi gitmişken, eve geldim ev arkadaşım tavuk ve makarna yapmış, makarna da çok güzel görünüyor, çok da severim zaten:18: ben de brokoli haşladım; tavuk, brokoli ve yoğurt yemeyi düşünüyorum, bir iki kaşık da makarna yesem misakın dediğinizi duyar gibiyim
Birazdan menümü yazacağım,umarım makarna olmaz listede :)
ya ben birşeyi farkettim kızlar. iki öğün yiyorum iki öğünde de kuruyemiş yiyorum:S ben iki öğünde de var sanıyordum ama örnek listeye baktım sadece kahvaltıda imiş.yanlış mı yaptım kızlar??
ben emzirirken hep canım tatlı isterdi,ondan olabilir?500 kal harcıyorsun gunde emzirerekmerhaba canım dün yazmıştın cevap yazamadım evet emziriyorum hala ondan mıdır tatlı isteğiii?hayırlı kandiller bu arada canımı irmik helvası çektirdin
iyi aksamlar herkese hayirli kandiller .. arkadaslar gunah cikarmaya geldim .zira bugun bende bir sinir bir stres bomba gibiyim.hic birsey beni sakinlestiremedi .neye kizdim derseniz o da belli degil, geldiler resmen.sabah ki menude bi sorun yok
ama aksam misir unlu hamsi tava 1 bardak kola 2 dilim cikolatali ev yapimi kek simdide basima agrilar girdi.2 bucuk aydir diyet yapmaktan yediklerimi hesaplamaktan sanirim yoruldum .. su anda notur bi durumdayim.yediklerimden pismanmiyim degilmiyim hic bir belirti yok daha neyesem diyede dusunmuyorum acikcasi . ilginc bisey oldum iste boyle
spor da yok 3 gundur cunku bel agrim var fitiktan dolayi .dizlerimdede problem olunca toptan kalakaldim
pepeti konya dami yasiyo sun yada ilcesin de misin[/QUOTE] evet konyadaayım cnm ilçesindebu arada kandılınız mubarek ola arkadslar
sabah baskul 66.2 ile 65.9 arasında gıttı geldı ve 66.2 de sabıtledınapim ya aptal kafa işte bakalım yarına ödemlerım gıder bırazda olsa ınerım sanırım cok sıstım
10 gundur konyanın altını ustune getırdım kızıma ve kendıme alısverıs yaptım bır kaban 36 beden -bır pantolon lcw dan 36 beden- bır duz tabanlı - bir topuklu bır cızme flooodan famır senın gösterdıgın cızme vardıya onada baktım da o ayar bısı aldım eklıyım sıze bır tane elbıse 38 beden aldım ıvır zıvır bısuru badı vs ohh sefam olsun 3 aydır tıkılıp kalmıstım burayaa şehre gıdınce ıpini koparmısa dondum valla aslında hedefım 57 lerde olup almaktı ama napım olmadı. bahar alısverısınde ınsallah 56-57 olalaım. bugun spor yapcam yazcam sızede
yarın temıslık yapcam aslında camlarımı falan sıldırıp genel temızlık dusunuyorudum eşim manyakmısın dısarısı karlı sen cammı sıldırcen dedı hava ıyılesınce ye kadar erteledım
yarın sil süpür yaocam sadece pazartesıde okul acılcak
bu arada yenı arkadasşar gelmış hoşgelmişlerrrrr
ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurumsabah:beyaz peynir-kaşar peyniri-4 ceviz-5 zeytin-omega 3
öğle:1 elma
akşam:mercimek köftesi-omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?