Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar

sana yazacaktım ama işim çıktı yazamamıştım aklımda kalmıştı burada da kalmış :)) kuzum takıntı yapma rahat ol vereceğiz yavaş yavaş bu kiloları atlı kovalamıyor arkamızdan yaza kadar en az 3 ay bana(bodrumda nisanda denize girilir) 5 ay sana var vereceğiz fıstık gibi olacağızzz..

ilk olarak geçmiş olsun canım ilk olarak hocanın kitabını edinmeni tavsiye ederim. Biz eşimle beraber başladık ikimizde güzel kilo verdik. Doğal beslenmek demek aslında bizim beslenme şeklimiz diyet bile denmez :) ilk sayfayı oku canım kitabı al beğeneceksin.

günaydınlar kızlar. kocişi gönderdim kahvaltımı yaptım geldim. spora başlamayı planlıyordum ama bizim banyo 1-2 gün yasaklı bölge ilan edildi. tuvalete su taşımayıda gözüm yemedi doğrusu.
boş durmayım kahvaltımıda çizittiriyim.
tereyağında domatesli yumurta 2 tane
biraz peynir, 4 tane zeytin
1 ince belli bardak ceviz
sırf gözüm doysun diye serçe parmağımdan daha ince kürdan gibi kaşar.
doydummu? pek değil. peynirim ve zeytinim tuzlu geldi oysaki sıcak suya koymuştum. peyniri kaç gündür yiyorum birde anlamadım gitti.
tuz çok rahatsız edince zeytinde peynirde az yedim. sadece yumurtamı yedim
spor yerine sıkı bir ev temizliği yapayım barim :)

merhaba hoşgeldin seninle kilolarımız ve hedefimiz heme hemen aynı inş. en kısa sürede sağlıklı bi şekilde ulaşırız hedefe ..ama ben bu karatay diyetiyle o kadar rahatım ki artık midem şişmiyo kuş gibi hafif hissediyorum ve kilo verdiğini gördükçe dahada azimli oluyosun .hepimize kolay gelsin ...

akşamki menüm:
1kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kuru fasülye
2 parça haşlanmış tavuk
biraz yoğurt
ve yemekten sonra 1 tane kandil simidi yedim (ama saat 20'den önceydi) ve sonra 30 dak. kadar yürüdük eşimle
1,5 lt su gün boyu
bu sabahki menüm
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
7 zeytin
1 çay bardağı ceviz+badem
3 gün kurusu

kızlar herkesin kandili mübarek olsun

çok yoğundum giremedim pzt görüşmek üzere öpüyorum herkesiii iyi tatiller şimdiden
Senın de tatlım.

karatay kızları bugün uyuyolar heralde hiç ses yok
Uyanırlar takma

herkesin kandilini kutluyorummm
Senın de kutlu olsun

2638.sayfada bulabilirsin canım...

Nur topu gıbı bır beben olur ınsallah

sana da iyi kandiller canım...

inş. dua edelim akşam birbirizr...

benim de canım cok ıstıyor ırmık helvası,yaparsam 2-3 çatalla duramam asla

ben de mi denesem kız,belkim olur

2638.sayfaya bak anlarsın :):)

merhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ceylincim dualarımız sizinle:)))bu akşama misafirlerim var o nedenle giremedim pek.öpüyorum sizleriii
Senın de kutlu olsun tatlım

kandiliniz mübarek olsun canlarıımmm..
biraz yoğunum bu ara pek uğrayamadım.ama kaçamaksız devam ediyorum.hafta sonu ayran detoksu yapıcam.hadi bakalım hayırlısı
Senın de mubarek olsun canım

Kandiliniz Mübarek olsun Kızlarrr ..
Senın de mubarek olsun masalcım

çok teşekkürler Gül63...
Rıca ederım ne demek

ben memnun kaldımm..
ara ara yapicim
Reglı donemınde yapmıstın tatlım hatırlatırım sayılmaz kanımca.

Bravo masallah yuru anacım ya valla yuruyene helal derım

iyi kandiler sanada

gülcüm cok güzel olmussun masallah nazar degmesin
Iyı kandıller canım.Cok sukur anacım boyle degıldım ya .Aynalarla barıstım valla.

arkadaşlar bişey soracam hani şu kurutulmuş domatesler satılıyo onların zararı olur mu ,birde yarın yarım simit yesem olmazmı çok canım istiyor ve malum pazar kahvaltısı..:)

arkadaşlar bişey soracam hani şu kurutulmuş domatesler satılıyo onların zararı olur mu ,birde yarın yarım simit yesem olmazmı çok canım istiyor ve malum pazar kahvaltısı..:)

bu simit konusunda lütfen izin çıksın bende çok istiyorum. dün annemler tlfnda söyledi. fırından sıcak sıcak almışlar hani banaaa

Bravo masallah ya

Aa ben de fen ve teknoloji okuyorum
a evet ya ne guzel

kandil için irmik helvası yapcaktım,kendım de yerım dıye yapmıyorum,evdekiler de mahrum kalcak ama napalım
yapma bacım etme onlara da zararlı.

Yurursun bosver. Zararlılardan yeme de.

evet once saglık

Yumurta 2 olsun.Zeytın 10 _ 15 tane olsun. Cok daha ıyı sonuc alınıyor.Sporun guzelmıs

vuuv supersın cnm ancak cok azıcık basen gozukuyor oda sporla gıdıcek bışıy keske benım vucudumda bu sekılde toparlanse resım cekıp gondersem sok olursunuz
Aldırma vız dıye gecer aylar. Sen devam et yeter :13:

Zeytını arttırın bence. Kahvaltı zengın olsun .Tum gun tok hıssedersınız.

tatlım sen boyle gıdersen 34ü bılem gorursun masaallah
Hasretım ya valla ınce olunca hersey bol ve ucuz.

Afıyet olsun

Guzel gozukuyor .Zeytınden kormayın 10 olsun enaz.

Kurallara uyunca benım bu mamullere olan ıstahım kesıldı.Zaten verdıgı zararları bılıyorum. Mısafırlıkte tabagı alıyorum. Sohbet fılan derken ev sahıbı farketmıyor. Sonra tabakları toplarken acıklıyorum. Hemen hayır demıyorum dıger arkadaslar uzulmesın dıye

Makarnayı bosver. Mercımek corbası yap bol baharatla huplet canım.

500 mg . pulse diye bir omega 3 . şimdi ben kaç tane alayım ?
3gr a kadar alınabılıyor omega3.Benımkı de 500mg ben 4 tane alıyorum gunde.Prospektusunu de bır okuyun. Bır de ıcınde omega 6 ılavesı olmamalıymıs.

Sut ıcıyorum ben gecelerı. Yuruyusun de guzelmıs masallah devam

Tebrıkler

Hosgeldınız bol bol bıldırım beklerız

Kuru yemısten korkma canım.Kavrulmus olmasınlar sadece.

sabah kahvaltım 1 yumurta
peynir
dereotu
2 omega 3 500 mg

akşam kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

yemek yemekten keyif almıyorum hiç zorla yiyorum resmen yaa (
Yumurtayı 2 yapmaya bak.Yumurta endorfını yanı mutluluk hormonunu tetıklıyor .

Guzel bence . Spor zaten hergun zor. Bırgun var bırgun yok daha kolay. Benım tercıhım yuruyus ve ev ısı zaten yetıyor bana.Devam anacım

sabah:beyaz peynir-kaşar peyniri-4 ceviz-5 zeytin-omega 3

öğle:1 elma

akşam:mercimek köftesi-omega 3
Yumurta yada muz olmalı sabah. Zeytın 10-15 tane lutfen.

Carsafının altına varsa yun yorgan ya da yun battanıye yada koyun postu ser. Yun yorgan yada yun battanıye kullanmaya bak ustune ortmek ıcın cok farkedıyor ınsan .Uyurken usutuyoruz kızlar aman dıkkat havalar bu yıl cok soguk zaten. Kahvaltına ozen goster asla acıkmazsın.Aksam saat sekızden sonra yemeyın .Ayran ya da sut ıcebılırsınız. Kola 10 kasık seker ıcerıyor her bardagında asla derım gazlı ıcecek ya da soda yok. Ilk sayfaya dıkkat edın derım. Kendınıze ıyı bakın

Merhaba kızlar iyi haftasonları
Şekerin bağımlılık yaptığı bende çok acık ortada...
akşam yemek hazırlarkene ağzıma 4-5 minik top bitter çiko attım,yemeğimi normal abartmadan yedim ama yemek sonrası kandil için kvalidemde yine irmik helvası,kandil simidi ve annemde de şekerli türk kahvesi içtim...
Milletin iltifatları bana nazar ediyo,iştahım da açılıyor. (
Ama en suçlusu benim,eve o çikoları almayacaktım hata ettim:18:

Gülcüm amin cnm,Allah sana ve tüm bekarlara da hayırlı kısmet nasip etsin.

Ya benim Jarnim nerede ne oldu bu kıza?

hayattanazicik...06.02.12

Liste sırası

Pazartesi bildirimleri unutmayalım..

Bu arada Burçin de yazmıyo di mi ?

Merhaba, hoşbulduk :) umarım hep beraber kiloları veririz, arada kaçamak olsa da ben umutluyum (az önce bir parça börek yedim dayanamadım :18:), forumun ve sizlerin desteği beni çok umutlandırıyor, teşekkürlerrrr

Zeytını 10 yap.Afıyet olsun. Yasaklı seylerden yeme de. Spor olmazsa olmasın. Zaten tum gun uyusan bıle 1444 kalorı enaz gıdıyor. Zamanla hareketlenırsın.

Ye canım ye douncaya kadar ızınlı seylerden yıyebılırsın. Bır sure sonra tokluk baslar porsıyonlar kuculur. Ama mesela bulgur asla 2 kasıktan fazla olmayacak.

Bulgur pılavı 2 kasık olmalı.Afıyet olsun. Salatayı bol yapabılırsın. Kolay gelsın hepımıze

gözleme senin bu isim beni yoldan çıkarıyo yaa aklıma kötü şeyler geliyor :)
sorma ya benım de dıkkatımı cektıydı . Sonra dıyetı gozleme olarak ımgeledım

Zeytın 10 tane olsa cok ıyı gelır.Bal a cevaz yok ballar sahte dıyor hoca. Kılo verdıkten sonra devam etsenız daha ıyı.Kolay gelsın hepımıze

Basla canım hemen dıyete cok farkedıyor.Gecmıs olsun bu arada.

kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum
Yapabılırler.

herkese günaydınn...
gunaydın guzel bır gun

Zeytını 10 tane yapabılırsın . Gun boyu tokluk saglıyor yumurta gıbı. Afıyet osun

Tesekkurler. Kahverengı kuru kaysının ıcıne kakao koy aynen bıtter cıkolata. Kakaoyu kuru ıncıre koy aynen madlen cıkolata oluyor. Sut ıcıne tarcın doyamazsın tadına . Bıtter de ne var kım bılır. Trans yaglar damar tıkıyor tatlım bosvr onları.

hayattanazicik...06.02.12

Liste sırası

Pazartesi bildirimleri unutmayalım..

Bu arada Burçin de yazmıyo di mi ?
Bu hafta da cabuk gectı ya.

Evet canım bozma moralını. Zaten tatıl donemlerınde fılan bıraz performansı dusuyor herkesın haftaya herkes toparlanır.

bıldırcınlarım hepinize iyi tatiller diliyorumm pzt bomba gibi görüşmek ümidiyle mutlu kalın enerjik kalın anacımm
faydalı bir paylaşımda bulunayım evde kendi peyniri yapmak isteyenler izleyebilir sevgiler...
http://vimeo.com/20147008

Son düzenleme:
günaydın cicişler,
kahvaltımı yazayım
1 greyfurt
2 rafadan yumurta
15 zeytın
1 cay brd cevız
sut urunlerını neden kestın loxıcım?

Kuruları ben de sevıyorum bu mevsımde tazelerı zararlı ancak kapalı kaptaysa hazır gıda sanırım ona dıkkat.

bu simit konusunda lütfen izin çıksın bende çok istiyorum. dün annemler tlfnda söyledi. fırından sıcak sıcak almışlar hani banaaa
Mayalı hamur canım sımıt olmaz kanımca. Lahmacun yada peymacun o da 1 tane ogun olarak yenıleılyor haftada bır kez. 5km hersey yuruyun hersey yıyebılırsınız.

bıldırcınlarım hepinize iyi tatiller diliyorumm pzt bomba gibi görüşmek ümidiyle mutlu kalın enerjik kalın anacımm
Iyı tatıller bıdenem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…