ben bu sekilde yesem ya cok guzel zayiflarim yada acliktan olurum
sanirim ben kilosu istedigi rakamlara ulasmis birinin yemesi gerektigi kadar yiyorum ondan gitmiyo kilolar
merhaba kizlarben diyete baslamadan bitdi.kizim hastalandi hastanede 8 gun kaldik.sonra benim vogaz agrisi falan.diyet yalan oldu.nerden beslayim bilemedim.yardim eder misiniz.spor falan lazimmi.birde kizim 1 yasinda.cocugu 1 yasinda olupda 7 8 kilo veren varmi.cunki bebeyin 7 ayina kadar kilo vermek kolay.birde bu diyet etkilimi.lutfen yazin bekliyorum
Yeniyim ama başlangıç kilo bildirimimi de yapayım;
Rumuz: ebruprl
Başlangıç tarihi: 01.02.2012
Başlangıç kg: 75,2
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:yok
Boy: 157
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı:
Senın de tatlım.kızlar herkesin kandili mübarek olsun
çok yoğundum giremedim pzt görüşmek üzere öpüyorum herkesiii iyi tatiller şimdiden
Uyanırlar takmakaratay kızları bugün uyuyolar heralde hiç ses yok
Senın de kutlu olsunherkesin kandilini kutluyorummm
2638.sayfada bulabilirsin canım...
Nur topu gıbı bır beben olur ınsallahKarataydaşlarım cümleten hayırlı kandiller,dualarınızda beni ve tüm bebek hasreti çeken kardeşlerinizi unutmayın
Öğlen yemeğim:
1 kase ezogelin
1 tabak tazefasulye
1 küçük tabak salata
3-4 çatal irmik helvası(ikramdı hayır diyemedim)
Bugünlerde tatlılara özlem var ya off
sana da iyi kandiller canım...
inş. dua edelim akşam birbirizr...
benim de canım cok ıstıyor ırmık helvası,yaparsam 2-3 çatalla duramam asla
ben de mi denesem kız,belkim olur
2638.sayfaya bak anlarsın :):)
Senın de kutlu olsun tatlımmerhaba arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum ceylincim dualarımız sizinle:)))bu akşama misafirlerim var o nedenle giremedim pek.öpüyorum sizleriii
Senın de mubarek olsun canımkandiliniz mübarek olsun canlarıımmm..
biraz yoğunum bu ara pek uğrayamadım.ama kaçamaksız devam ediyorum.hafta sonu ayran detoksu yapıcam.hadi bakalım hayırlısı
Senın de mubarek olsun masalcımKandiliniz Mübarek olsun Kızlarrr ..
Rıca ederım ne demekçok teşekkürler Gül63...
Reglı donemınde yapmıstın tatlım hatırlatırımben memnun kaldımm..
ara ara yapicim
Bravo masallah yuru anacım ya valla yuruyene helal derımbugün yediklerim
sabah:
2 yumurta
2 dilim salam:26:
3 zeytin
1 dilim peynir
omega 3
öğlen:bisküvi
akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak kuru patlıcan-biber dolması(bulgurlu-sumak ekşili)
keten tohumlu yarım kase yoğurt
spor:birazdan 1 saat yürüycem
Iyı kandıller canım.Cok sukur anacım boyle degıldım ya .Aynalarla barıstım valla.iyi kandiler sanada
gülcüm cok güzel olmussun masallah nazar degmesin
arkadaşlar bişey soracam hani şu kurutulmuş domatesler satılıyo onların zararı olur mu ,birde yarın yarım simit yesem olmazmı çok canım istiyor ve malum pazar kahvaltısı..:)
Bravo masallah yaişte resimler sıcak sıcak valla basım agrıyordu yemek yapmaya kalkmadım bi hız bılgısayardan kaktım eşim bravo sana dıyohemen gıydım tısortu bılem duzeltmeden
Eki Görüntüle 339449 Eki Görüntüle 339450
a evet ya ne guzel
Aa ben de fen ve teknoloji okuyorum
yapma bacım etme onlara da zararlı.kandil için irmik helvası yapcaktım,kendım de yerım dıye yapmıyorum,evdekiler de mahrum kalcak ama napalım
Yurursun bosver. Zararlılardan yeme de.bugunku menüm:
sabah: 2 kayısı yumurta
yarım kase yogurt
1 greyfurt
10 zeytın
10 cevız
azcık yeşillik
akşam:
1 tbk kıymalı karnıbahar
1 tbk kapuska
1 kase yogurt
spor: yok
sıvı: az
bu hafta sadece 1 gun yurudum
evet once saglıkcok gusel ya ugras bakalım bebelerle canım
sagol canımm ya destegınızle kızlar verelım su yaglarııı
oynarız valla eklerız famır dedıydıya oynarkenkı fotomu ekleırm deyuubende 55 olım bıkınılı bılem eklerım dermısımm. ay zayıflık gıbı varmı ya allah herkesı zayıf ve saglıklı yapsın
bneım bı akrabam hastalandı 78 yasında falan bı suru hastalıgı var doktor dıyet gıbı bır beslenme tarzı vermıs ekmek cok az sonra dusundum yanı bar bar bagırıyorlar tv de beslenme duzenınızı degıstırın dıye ne kadar dogru . tatlıdan hamurısınden uzak dursak bısı yok ya .
Yumurta 2 olsun.Zeytın 10 _ 15 tane olsun. Cok daha ıyı sonuc alınıyor.Sporun guzelmıskızlar öncelikle kandilinizi kutluyorum.
günlük bildirimimi yapayım hemen.
kahvaltım
maydanozlu peynirli baharatlı omlet 1 yumurtadan
5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
azcık bi beyaz peynir
1 çay bardağı fıstık
yeşil çay
yarım elma. ( elmanın kendiside küçüktü)
2 kuru kayısı
2. öğünüm (5-5.30 arası yedim)
5-6 yemek kaşığı zytinyağlı pırasa
bir çay bardağı fındık-fıstık-ceviz karışımı
2-3 tane kuru üzüm
1tane tavuk pirzola
sıvı: şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama günlük 3 litre oluyor rahat
spor: klasik fitness
Aldırma vız dıye gecer aylar. Sen devam et yeter :13:
vuuv supersın cnm ancak cok azıcık basen gozukuyor oda sporla gıdıcek bışıy keske benım vucudumda bu sekılde toparlanse resım cekıp gondersem sok olursunuz
Zeytını arttırın bence. Kahvaltı zengın olsun .Tum gun tok hıssedersınız.Kalkınca:1 sb su
1.öğün:2 yumurta ,salatalık,peynir, 2-3zeytin 1 avuç fındık
2. Öğün:
3. Öğün: 1 kase mercimek çorbası, tavuk ızgara, salata, ayran su
Sıvı: 1,5 lt su
Spor: 1 saat plates
Başlangıç tarihi:25.12.2012
Başlangıç kg:83
Geçen hafta:77
Bu hafta:75
Fark: 2
Toplam fark:7
Beden:42
Sporlates ve yürüyüş
Boy: 165
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
tatlım sen boyle gıdersen 34ü bılem gorursun masaallah
Afıyet olsunkahvaltımı 11.30 da yedim
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 yumurtalı,çok az patatesli ve kıymalı,sahanda yumurta
akşamdan kalma 1 parça tavuk
1 lokma krem peynir
1 dilim ekmek
2 ad. minik acı biber turşusu
2 kuru incir+1 ceviz
2. öğün: 16.30-17.00
2 kase kıymalı domatesli şehriye çorbası
1 kase yoğurt
2 kuru incir+2 ceviz
Guzel gozukuyor .Zeytınden kormayın 10 olsun enaz.kızlaaar hepinizin kandili mübarek olsun...
bu da karataydaki 2. gnümün menüsü..
kahvaltı:
2 yumurta
8 zeytin
1 avuç içi büyüklüğünde beyaz peynir
1 çay bardağı fındık
öğle:
1 parça tavuk
yarım kase barbunya
salata
2 kaşık yoğurt
akşam:
brokoli-karnıbahar salatası (z.yağlı, limonlu, pul biberli)
1 parça tavuk
2 kaşık yoğurt
egzersiz var bi de..(1 saat callanetics) (reglimin 1. gnü olduğu için sancım var başka bişey yapamadım)
1.5 lt su içtiim bide..:)
Kurallara uyunca benım bu mamullere olan ıstahım kesıldı.Zaten verdıgı zararları bılıyorum. Mısafırlıkte tabagı alıyorum. Sohbet fılan derken ev sahıbı farketmıyor. Sonra tabakları toplarken acıklıyorum. Hemen hayır demıyorum dıger arkadaslar uzulmesın dıyeevet canım spor yapmak sart
en son 70 lerı hatırlıyorum sende masallh ne guzel alıstı vucucdun bu karataya gul ablacm misafırlıklerde davetlerde napıosun sen . butun arkadaslar yakınıyoruz 5 aydır burdayım senden bır yakınma görmedım ya nasıl bır ırade bu nasıl bır kararlılık bu gıdısle sen soluycaksın herkesi vallatebrıkler 40 bin kere
Makarnayı bosver. Mercımek corbası yap bol baharatla huplet canım.bütün gün çok iyi gitmişken, eve geldim ev arkadaşım tavuk ve makarna yapmış, makarna da çok güzel görünüyor, çok da severim zaten:18: ben de brokoli haşladım; tavuk, brokoli ve yoğurt yemeyi düşünüyorum, bir iki kaşık da makarna yesem misakın dediğinizi duyar gibiyim
Birazdan menümü yazacağım,umarım makarna olmaz listede :)
3gr a kadar alınabılıyor omega3.Benımkı de 500mg ben 4 tane alıyorum gunde.Prospektusunu de bır okuyun. Bır de ıcınde omega 6 ılavesı olmamalıymıs.500 mg . pulse diye bir omega 3 . şimdi ben kaç tane alayım ?
Sut ıcıyorum ben gecelerı. Yuruyusun de guzelmıs masallah devambugün toplamda yediklerim
sabah kalkınca 2 bardak su
1. öğün 4 ceviz
1 kuru incir
2 haşlanmış yumurta
tuzsuz lor
8 zeytin
bir saat sonra şekersiz kahve
2. öğün bir kupa sıcak süt
2 kuru kayısı
4 fıstık
3. öğün 1 kase çorba
3 kaşık kuru patlıcan yemeği
salata
tavuk (1-2) parça kadar
2 lt su içtim
4 kilometreye yakın açık havada yürüdüm.
gece geç yatıyorum bir bardak daha süt içebilir miyim?
liste nasıl sevgili arkadaşlar ? hata var mı?
bir de 2. ve 3. öğün arası ancak 3 saat olabildi 7 de bitireyim yemek işini istedim de ondan. bir mahzuru olur mu ki?
TebrıklerBugünkü menüm
Kalkınca: 2 bardak limonlu su
1. öğün: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, birkaç zeytin, bir küçük domates, bir bardak ceviz-badem, 2 kuru kayısı
2. öğün: 2-3 kaşık nohut, 10-15 tane zeytin, 1 kk kaşar peyniri, biraz ceviz, 1 kuru kayısı
3. öğün: 3 parça fırında tavuk, yoğurt, brokoli
Sıvı: 2,5 litre su, şekersiz çay gün içerisinde
Spor: yok (işyerinde hareketliyim ama)
Makarnaya (hatta sarma da vardı ona bile) hayır diyebildim
Hosgeldınız bol bol bıldırım beklerızYeniyim ama başlangıç kilo bildirimimi de yapayım;
Rumuz: ebruprl
Başlangıç tarihi: 01.02.2012
Başlangıç kg: 75,2
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40-42
Spor:yok
Boy: 157
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı:
Kuru yemısten korkma canım.Kavrulmus olmasınlar sadece.ya ben birşeyi farkettim kızlar. iki öğün yiyorum iki öğünde de kuruyemiş yiyorum:S ben iki öğünde de var sanıyordum ama örnek listeye baktım sadece kahvaltıda imiş.yanlış mı yaptım kızlar??
Yumurtayı 2 yapmaya bak.Yumurta endorfını yanı mutluluk hormonunu tetıklıyor .sabah kahvaltım 1 yumurta
peynir
dereotu
2 omega 3 500 mg
akşam kıymalı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 avuç fındık
yemek yemekten keyif almıyorum hiç zorla yiyorum resmen yaa(
Guzel bence . Spor zaten hergun zor. Bırgun var bırgun yok daha kolay. Benım tercıhım yuruyus ve ev ısı zaten yetıyor bana.Devam anacımBıldırım
1.öğün:2 yumurtalı menemen,bi avuç peynir,10 zeytin,1 tk. keten tohumu,havuç salatası, 1 tane 1000 mg. omega3.
2. Öğün:2 kase mercimek çorbası,bi tabak kıymalı pırasa,bi kase yoğurt,1 tane 1000 mg.omega3,1 tk.keten tohumu.
Sıvı:1,5 lt su.
Spor:4 saat ev işi,15 dak yürüyüş.
Yumurta yada muz olmalı sabah. Zeytın 10-15 tane lutfen.sabah:beyaz peynir-kaşar peyniri-4 ceviz-5 zeytin-omega 3
öğle:1 elma
akşam:mercimek köftesi-omega 3
Carsafının altına varsa yun yorgan ya da yun battanıye yada koyun postu ser. Yun yorgan yada yun battanıye kullanmaya bak ustune ortmek ıcın cok farkedıyor ınsan .Uyurken usutuyoruz kızlar aman dıkkat havalar bu yıl cok soguk zaten. Kahvaltına ozen goster asla acıkmazsın.Aksam saat sekızden sonra yemeyın .Ayran ya da sut ıcebılırsınız. Kola 10 kasık seker ıcerıyor her bardagında asla derım gazlı ıcecek ya da soda yok. Ilk sayfaya dıkkat edın derım. Kendınıze ıyı bakıniyi aksamlar herkese hayirli kandiller .. arkadaslar gunah cikarmaya geldim .zira bugun bende bir sinir bir stres bomba gibiyim.hic birsey beni sakinlestiremedi .neye kizdim derseniz o da belli degil, geldiler resmen.sabah ki menude bi sorun yok
ama aksam misir unlu hamsi tava 1 bardak kola 2 dilim cikolatali ev yapimi kek simdide basima agrilar girdi.2 bucuk aydir diyet yapmaktan yediklerimi hesaplamaktan sanirim yoruldum .. su anda notur bi durumdayim.yediklerimden pismanmiyim degilmiyim hic bir belirti yok daha neyesem diyede dusunmuyorum acikcasi . ilginc bisey oldum iste boyle
spor da yok 3 gundur cunku bel agrim var fitiktan dolayi .dizlerimdede problem olunca toptan kalakaldim
merhaba hoşgeldin seninle kilolarımız ve hedefimiz heme hemen aynı inş. en kısa sürede sağlıklı bi şekilde ulaşırız hedefe ..ama ben bu karatay diyetiyle o kadar rahatım ki artık midem şişmiyo kuş gibi hafif hissediyorum ve kilo verdiğini gördükçe dahada azimli oluyosun .hepimize kolay gelsin ...
Zeytını 10 yap.Afıyet olsun. Yasaklı seylerden yeme de. Spor olmazsa olmasın. Zaten tum gun uyusan bıle 1444 kalorı enaz gıdıyor. Zamanla hareketlenırsın.sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurtayla yumurta salatası, 8 zeytin az peynir domates salatalık
öğlen: mercimek çorba, yoğurt, karnıbahar graten
akşam öğlenin aynısı
1 kupa yeşil çay, 1 kupa 7 otlu çay
suyu az içtim ne yazıkki
spor yine yok
loxandra açlık olmadı canım bence psikolojik 2 gün aynı şeyleri yiyorsun
Ye canım ye douncaya kadar ızınlı seylerden yıyebılırsın. Bır sure sonra tokluk baslar porsıyonlar kuculur. Ama mesela bulgur asla 2 kasıktan fazla olmayacak.arkadaslar herkesin gun icindeki ogunlerine baktim da simdi. bugun kacamakli bir gun oldu .bugunu saymassak ben sanki cok yiyorum gibi geldi bana..evet canan hoca izinli besinlerden doyana kadar yiyin diyor ama.benim porsiyonlar buyuk sanki.sizlere bakiyorum 3 kasik sundan 6 kasik bundan 2kasik yogurt diye yaziyosunuz benimkiler koca bir tabak demekki ben ondan kilo veremiyorum.daha hic incir falan yemedim ekmek kacamagim da hic olmadi bun dan sonra daha ciddi dikkat edicem yediklerime,su karatay beni gercekten inceltecekmi merak ediyorum,ayin 30 u pazartesi gun tartildim .regl imin 3. gunuydu.66.200 gelmistim .bugun sabah tartildim.65.500.fakat regl bittigi icin sanirim .dun den beri sabah ac karna yarim greyfurt yemeye de basladim.hafta sonu detoks yapmayi dusunuyorum ne olursa olsun geri alsam bile hepsini almam en azindan
birde kizlar oku oku forumu bi yere kadar yazdik ca insan daha iyi motive oluyor simdi kendimi daha iyi hissediyorum yazdik ca gevsedim resmen
Bulgur pılavı 2 kasık olmalı.Afıyet olsun. Salatayı bol yapabılırsın. Kolay gelsın hepımızeKızlar bugün sizleri pek takip edemedim ama mönümü yazmaya geldimmmm..
Mönüm şöyle ve yorumlarınızı bekliyorum. :)
Kalkınca : 1 Bardak limonlu su
1. Öğün : 2 yağda yumurta, 6 adet yeşil zeytin,5 adet gün kurusu, 5 adet ceviz, 1 avuç içi peynir, bitki çayı.
ARA: 5 hurma, şekersiz çay.
Akşam: 1tabak bulgur pilavı, 1 parça tavuk,yoğurtlu cevizli kereviz salatası, yeşil soğan, ekşimen, maydonoz, turşu. :)
Sıvı : 2 Lt
Spor :
sorma ya benım de dıkkatımı cektıydı . Sonra dıyetı gozleme olarak ımgeledımgözleme senin bu isim beni yoldan çıkarıyo yaa aklıma kötü şeyler geliyor :)
Zeytın 10 tane olsa cok ıyı gelır.Bal a cevaz yok ballar sahte dıyor hoca. Kılo verdıkten sonra devam etsenız daha ıyı.Kolay gelsın hepımızeKIZLAR BEN DE ÖĞÜNLERİMİ YAZMAYA KARAR VERDİM.
UMARIM DÜZENLİ YAZMAYI BECERİRİM.
SABAH:
1 dilim beyaz peynir
2 tane zeytin (daha fazla yiyemiyorum)
yarım tatlı kaşığı bal.
1 yumurta (genelde 2 yerim)
2 ceviz
1000mg lık omega 3
1 küçük dilim kepek ekmek (peyniri ekmeksiz yiyemiyorum.Cevizle denedim. Zamanla tamamen cevize geçeceğim)
kahvaltıdan sonra 1 fincan çay
2 gün kurusu kaysı
ÖĞLEN:
5 top köfte
yarım tabak az haşlanmış tuzssuz brokoli
1 bardak ayran
eşimin elmalı turtasının elmasından bir lokma(
AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 tabak dolusu karışık (marul,karalahana ve havuç)
Basla canım hemen dıyete cok farkedıyor.Gecmıs olsun bu arada.merhaba kizlarben diyete baslamadan bitdi.kizim hastalandi hastanede 8 gun kaldik.sonra benim vogaz agrisi falan.diyet yalan oldu.nerden beslayim bilemedim.yardim eder misiniz.spor falan lazimmi.birde kizim 1 yasinda.cocugu 1 yasinda olupda 7 8 kilo veren varmi.cunki bebeyin 7 ayina kadar kilo vermek kolay.birde bu diyet etkilimi.lutfen yazin bekliyorum
kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum
biz beraber başladık şekerim o benim kadar uymuyor ama günde 3 ekmek bitirirdi artık 3 dilime indirdik ve sadece sabahları yiyor.bence erkekler içinde uygun hocanın bahsettiği metabolizma olayı zaten
bu zamana kadar eşime hiç birşey ekmeği bıraktıramamıştı sinerji oldu vallahi
bu arada kızım zaten yemezdi hiç lafını bile ettirmiyor
tüm evde ve gidilen gelinen herkese karatay anlatılıyor tarafımızca
anlattıkça yazdıkça kolaylaşıyor benimseniyor
öyle aoluyor canım yaa,ödem midir nedir bilmiyorum ama bu dıyette hıc hata yanı kaçamak yapmamak lazım,insanın birkaç günü gidiyor fazlalıkları vericem diye,daha moral bozucu oluyor...
gözümüz kör olmasın işte ne olyorsa bi anlık gaflet midir nedir indiriyoruz mideye
sonra da böyle dövünüyoruz
hemen yuruyus ve suyu arttır,biran önce gitsin o 1 kilo,kış kışşşş
kız 66 kg yum dıyosun ve 36 bden gıyıyorsun,ne guzel valla
olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz
tamama kız dualaşalım akşamkandil ya
burdan bile nazar değiyorbizim yıldızımız mı düşük nedir
hoşgeldin.2 kilocuk hemen gider,önlemini çabucak alırsan tabii
harikasın gözleme,kim tutar seniiii,
dmeek asıl kilo aldıran şey akşam yemeleri....
harika birşey buu,her sabah paylaşalımmm bence,...
tembel milletiz vesselam,ihtiyacımız var sık sık duymaya
aynen ben de kuru meyveyı kesince kilo vermeye başladım...
çok yıyormusum demekki
valla bizi elektirikli saldalye de paklamaz artık((
aynı durumdayım
saol tatlım buldum arkadaslara gösterdim gülmekten yıkıldılar vallahi
Afıyet olsun. Patatesı yeme bosver onu gıtsın.1 tabak beyaz fasulye havuç salatası
kayınvalidemin bana herse diye gagakladığı patlıcan kızartma ama hemen farkedip bıraktım.
1 kaşık pırasa 3 tane biber dolmasının kabukları içinide kızım yedi.iyi dimi
ama öğlen azıcık patates salatası yedim
bu olmadı dimi
Zeytını arttır korkma zeytınden. 10 tane olsun enaz.İyi gecelr kızlar....
Sabah: 1 muz(yumurtadan sıkıldım) 5 zeytin biraz peynir 2 kuru kayısı ve 1 çay bard ceviz
Öğle:1 tabak barbunya çok az salata 1 avuç fıstık
kşam:Yeşil mercimek,bol yeşil salata 3 kuru erik biraz fındık 2 adet 500 mg Omega 3
Su:1.5 lt su Spor:40 dak 3 km tempolu yürüyüş
Bu arada 3 öğüne çıkınca dünkü halsizliğim azaldı...Yorum yapan herkese teşekkürler
Bol leptıncanım bende yeni başladım 10 gün oldu başlangıç kilomuzda hedefimizde aynı kolaygelsin hepimize
menü güzel olmuş bence ama bende çok kıdemli değilim iyi geceler şekerim
hadi yatalım leptin gelsin
Fıstık gıbı olalım yasana yazacaktım ama işim çıktı yazamamıştım aklımda kalmıştı burada da kalmış :)) kuzum takıntı yapma rahat ol vereceğiz yavaş yavaş bu kiloları atlı kovalamıyor arkamızdan yaza kadar en az 3 ay bana(bodrumda nisanda denize girilir) 5 ay sana var vereceğiz fıstık gibi olacağızzz..
ilk olarak geçmiş olsun canım ilk olarak hocanın kitabını edinmeni tavsiye ederim. Biz eşimle beraber başladık ikimizde güzel kilo verdik. Doğal beslenmek demek aslında bizim beslenme şeklimiz diyet bile denmez :) ilk sayfayı oku canım kitabı al beğeneceksin.
zeytını cızıp suya koymalıymıs ben de kızlardan ogrendım.günaydınlar kızlar. kocişi gönderdim kahvaltımı yaptım geldim. spora başlamayı planlıyordum ama bizim banyo 1-2 gün yasaklı bölge ilan edildi. tuvalete su taşımayıda gözüm yemedi doğrusu.
boş durmayım kahvaltımıda çizittiriyim.
tereyağında domatesli yumurta 2 tane
biraz peynir, 4 tane zeytin
1 ince belli bardak ceviz
sırf gözüm doysun diye serçe parmağımdan daha ince kürdan gibi kaşar.
doydummu? pek değil. peynirim ve zeytinim tuzlu geldi oysaki sıcak suya koymuştum. peyniri kaç gündür yiyorum birde anlamadım gitti.
tuz çok rahatsız edince zeytinde peynirde az yedim. sadece yumurtamı yedim
spor yerine sıkı bir ev temizliği yapayım barim :)
:13: Aynen katılyorummerhaba hoşgeldin seninle kilolarımız ve hedefimiz heme hemen aynı inş. en kısa sürede sağlıklı bi şekilde ulaşırız hedefe ..ama ben bu karatay diyetiyle o kadar rahatım ki artık midem şişmiyo kuş gibi hafif hissediyorum ve kilo verdiğini gördükçe dahada azimli oluyosun .hepimize kolay gelsin ...
Gunaydın tatlımgünaydın kısceler naıslsınız
gunaydın guzel bır gunherkese günaydınn...
Zeytını 10 tane yapabılırsın . Gun boyu tokluk saglıyor yumurta gıbı. Afıyet osunakşamki menüm:
1kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kuru fasülye
2 parça haşlanmış tavuk
biraz yoğurt
ve yemekten sonra 1 tane kandil simidi yedim (ama saat 20'den önceydi) ve sonra 30 dak. kadar yürüdük eşimle
1,5 lt su gün boyu
bu sabahki menüm
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
7 zeytin
1 çay bardağı ceviz+badem
3 gün kurusu
Merhaba kızlar iyi haftasonları
Şekerin bağımlılık yaptığı bende çok acık ortada...
akşam yemek hazırlarkene ağzıma 4-5 minik top bitter çiko attım,yemeğimi normal abartmadan yedim ama yemek sonrası kandil için kvalidemde yine irmik helvası,kandil simidi ve annemde de şekerli türk kahvesi içtim...
Milletin iltifatları bana nazar ediyo,iştahım da açılıyor.(
Ama en suçlusu benim,eve o çikoları almayacaktım hata ettim:18:
Gülcüm amin cnm,Allah sana ve tüm bekarlara da hayırlı kısmet nasip etsin.
Ya benim Jarnim nerede ne oldu bu kıza?
Bu hafta da cabuk gectı ya.hayattanazicik...06.02.12
Liste sırası
Pazartesi bildirimleri unutmayalım..
Bu arada Burçin de yazmıyo di mi ?
Evet canım bozma moralını. Zaten tatıl donemlerınde fılan bıraz performansı dusuyor herkesın haftaya herkes toparlanır.Merhaba, hoşbulduk :) umarım hep beraber kiloları veririz, arada kaçamak olsa da ben umutluyum (az önce bir parça börek yedim dayanamadım :18:), forumun ve sizlerin desteği beni çok umutlandırıyor, teşekkürlerrrr
sut urunlerını neden kestın loxıcım?günaydın cicişler,
kahvaltımı yazayım
1 greyfurt
2 rafadan yumurta
15 zeytın
1 cay brd cevız
Kuruları ben de sevıyorum bu mevsımde tazelerı zararlı ancak kapalı kaptaysa hazır gıda sanırım ona dıkkat.arkadaşlar bişey soracam hani şu kurutulmuş domatesler satılıyo onların zararı olur mu ,birde yarın yarım simit yesem olmazmı çok canım istiyor ve malum pazar kahvaltısı..:)
Mayalı hamur canım sımıt olmaz kanımca. Lahmacun yada peymacun o da 1 tane ogun olarak yenıleılyor haftada bır kez. 5km hersey yuruyun hersey yıyebılırsınız.bu simit konusunda lütfen izin çıksın bende çok istiyorum. dün annemler tlfnda söyledi. fırından sıcak sıcak almışlar hani banaaa
Iyı tatıller bıdenem .bıldırcınlarım hepinize iyi tatiller diliyorumm pzt bomba gibi görüşmek ümidiyle mutlu kalın enerjik kalın anacımm
iyi tatiller canımmbıldırcınlarım hepinize iyi tatiller diliyorumm pzt bomba gibi görüşmek ümidiyle mutlu kalın enerjik kalın anacımm
faydalı bir paylaşımda bulunayım evde kendi peyniri yapmak isteyenler izleyebilir sevgiler...
Evde peynir yapımı videolu - Teknotrik.com on Vimeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?