Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayırdır inş. tabi akşamdan onları düşünüp yattın rüyana girdiler seni seni...:):)

esas kitabı okuduysan sende böyle düşünürdün.şimdi ikinci kitabı okuyorum. heralde onu okuyup yatınca böyle oldu. yoksa hiç düşünmüyorum o zehirleri şimdilik..

kızlar aranıza dönmeye sapırsızlanıyorum ama bazı nedenlerdn dolayı dönemiyorum evet kilo aldım ama pazatesi aranızda olacam innaşalaah sizi çok sseviyorum
bendeeee

ay çok güldüm yaaaa..38 beden de büyük gelir inşaallah

selamlar güzeller
Geçen haftadan bu yana 500 gr. Vermişim ama müthiş ödem tutmuş durumdayım,regl dönemimdeyim.inşallah haftaya daha sağlıklı ve tatmin edici bir sonuç almış olurum

ben memnun kaldımm..
Ara ara yapicim
benim bu gün ilk günüm bakalım nolicik

[ı]selam çıtırlar,

kaç gündür görüşemedik umarım herkes iyidir. Birtek dün yazılanlara göz atabildim malum çok hızlı ilerliyoruz. Kilo verme hızımızda bu kadar hızlı olsa keşke.
Geçen pazardan bu yana adet ve depresyon dönemindeydim. Neyseki ikiside bitti.gibi en azından.on gündür omega 3 alamıyordum. Mutluluk hormonu salgılattığı tarafımdan test edilip onaylanmış oldu.bir hafta boyunca yememem gereken ne varsa hiç düşünmeden umursamadan yedim.1,5 kg almışım sadece mucize gibi.neler yediğimi bilseniz sadece 1,5 kg ile yırtmama sizde mucize derdiniz emin olun.neyse sıkıntı yok önümüzdeki maçlara bakalım

Ayran detoksu nu adet bitince demiştik topluca bu gün başladım bakalım pazartesi sabah tartı kardeş ne diyecek.şu 1,5 tan kurtulsam gecen haftaya dönsem yeter . Zaman kaybettim 1 hafta. Yapacak bişey yok.

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoş gelmiş ne iyi etmişler.
Herkese kocaman sevgiler. Benim için sabır dileyin lütfen.
[/ı]

esas kitabı okuduysan sende böyle düşünürdün.şimdi ikinci kitabı okuyorum. heralde onu okuyup yatınca böyle oldu. yoksa hiç düşünmüyorum o zehirleri şimdilik..

1.kitabı okudum evet onlar zehir ama hiç aklına gelmesin boşver yeşillikleri sebzeleri düşünelim....kolay gelsin en kısa zamanda verecez o kiloları merak etme yeterki iste ve azimli ol..

Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık.ismi boylemi.kitapyurdun.eu da bir tane bu var:18:

Karatay Diyeti
Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si
.yoksa biride bumu.yeni gordum cevab yazarsaniz sevinirim

hosgeldın sekerıımm nasılsın?omega3 ün mutluluk salgıladını bende tespıt ettım tatlım yorgunluk bıle olmuyo ınsanda

ne biliyim yetti ama bana.işteyim şimdi.işte olunca malesef dışardan yiyoruz mecbur bende böyle idare ediyom arada...

send eben gıbısın ne cıkarsa bahtına dımı calışınca oyle oluyo ya ama sen tok hıssedıyosan sorun yok balım

send eben gıbısın ne cıkarsa bahtına dımı calışınca oyle oluyo ya ama sen tok hıssedıyosan sorun yok balım

MALESEF öyle oluyo istediğini yiyemiyosun kartaydan önce öğlenleri sürekli ekmek arası bişeyler,poğaçalr,dürümler ve üstüne bide tatlı ama bunları kesince çok rahatım ve evet 1 tabak çorbayla doyuyorum.hafta içi genelde salatamı evden yapıp getiriyorum o daha iyi oluyo...

kizlar lutfen soyleyin kitablar yukarida yazdiklarimmi.siparis vericemde.simdiden tesekkurle

anladım cnm daha ıyı evden getırmek acıkcası
arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş bi şekilde görüşmek üzere....:)
ay hadı ınsallah ya vermış oluruz dun gecekı makarnadan sonra bıras kuskuluyum emme:)

Kahvaltım 1.5 yumurta 2 gun kurusu ,1 çay brd ceviz ,10 zeytin 2bardak sekersiz çay 2 dilim peynir 1 lt su ve omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…