hayırdır inş. tabi akşamdan onları düşünüp yattın rüyana girdiler seni seni...:):)
bendeeeekızlar aranıza dönmeye sapırsızlanıyorum ama bazı nedenlerdn dolayı dönemiyorum evet kilo aldım ama pazatesi aranızda olacam innaşalaah sizi çok sseviyorum
terzi değil kızzz..
Terzinin kabahati yohtirr.
Orda çalışan satış elemanı koymuş yanlışlıkla askılara,aynı elbiseyi 2 kere satmışş köftehorlar
Bir bakıma iyi oldu..
Handan 38 beden alsaydın keşke diyince aklıma bir kurt düştüydü..
Zatıflarsam elbise bol gelirse daralttığımda problem olursa vs diye..
Her şerde vardır bir hayırrr bakalımm..
Hele bir elime geçsin elbise de
selamlar güzeller
Geçen haftadan bu yana 500 gr. Vermişim ama müthiş ödem tutmuş durumdayım,regl dönemimdeyim.inşallah haftaya daha sağlıklı ve tatmin edici bir sonuç almış olurum
benim bu gün ilk günüm bakalım nolicikben memnun kaldımm..
Ara ara yapicim
öğlenki menümü yazayım arkadaşlar
1 tabak domates çorbası
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca...
esas kitabı okuduysan sende böyle düşünürdün.şimdi ikinci kitabı okuyorum. heralde onu okuyup yatınca böyle oldu. yoksa hiç düşünmüyorum o zehirleri şimdilik..
afiyet olsun ama az deılmı tatlım?
[ı]selam çıtırlar,
kaç gündür görüşemedik umarım herkes iyidir. Birtek dün yazılanlara göz atabildim malum çok hızlı ilerliyoruz. Kilo verme hızımızda bu kadar hızlı olsa keşke.
Geçen pazardan bu yana adet ve depresyon dönemindeydim. Neyseki ikiside bitti.gibi en azından.on gündür omega 3 alamıyordum. Mutluluk hormonu salgılattığı tarafımdan test edilip onaylanmış oldu.bir hafta boyunca yememem gereken ne varsa hiç düşünmeden umursamadan yedim.1,5 kg almışım sadece mucize gibi.neler yediğimi bilseniz sadece 1,5 kg ile yırtmama sizde mucize derdiniz emin olun.neyse sıkıntı yok önümüzdeki maçlara bakalım
Ayran detoksu nu adet bitince demiştik topluca bu gün başladım bakalım pazartesi sabah tartı kardeş ne diyecek.şu 1,5 tan kurtulsam gecen haftaya dönsem yeter . Zaman kaybettim 1 hafta. Yapacak bişey yok.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoş gelmiş ne iyi etmişler.
Herkese kocaman sevgiler. Benim için sabır dileyin lütfen.[/ı]
ne biliyim yetti ama bana.işteyim şimdi.işte olunca malesef dışardan yiyoruz mecbur bende böyle idare ediyom arada...
send eben gıbısın ne cıkarsa bahtına dımı calışınca oyle oluyo ya ama sen tok hıssedıyosan sorun yok balım
kizlar lutfen soyleyin kitablar yukarida yazdiklarimmi.siparis vericemde.simdiden tesekkurle
evet o kitaplar önce ilk kitabı oku daha sonra 2.yi al.
MALESEF öyle oluyo istediğini yiyemiyosun kartaydan önce öğlenleri sürekli ekmek arası bişeyler,poğaçalr,dürümler ve üstüne bide tatlı ama bunları kesince çok rahatım ve evet 1 tabak çorbayla doyuyorum.hafta içi genelde salatamı evden yapıp getiriyorum o daha iyi oluyo...
arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş bi şekilde görüşmek üzere....:)
Kahvaltım 1.5 yumurta 2 gun kurusu ,1 çay brd ceviz ,10 zeytin 2bardak sekersiz çay 2 dilim peynir 1 lt su ve omega 3Günaydın herkese daha yeni kalktım kahvaltımı dahi yapmadım. Dün yediğim 2 dilim çikolata sözlü kek Mısır unlu hamsi ve 1 brdk kola( light degil hoca light kullanmayın diyoya)sonucunda bugün tartıda gözlerime inanamadım. Düne göre -400. Dün 65.500 kg bugün 65.00kg. 30 Ocak ta başlamıştım gerçi ozaman reglinin 3.günüydü 66.200kg dim. Çok ilginç yiyerekmi zayıflıyorum nedir anlamadım.sporda yok 3-4gundur malum bel fitigimdan durum bu bakalım Pazartesi Ye ne olacak gerçi ben kilo bildirilmişse katılmadım nede olsa veremem diye 1 hafta daha geçsin bakalım bide su detoksuda yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?