omega ya sımdıde baslayabılırsın 2 tane alabılırsın yarını beklemene gerek yokkı.ınan omega3 alınca psıkolojın duzelecek canım
Bundan sonra yapmazsın sen de bosver.sekerler dun 4-12 vardıyesındeydım gece kalkamam dıye yıyıp yettım ve ne yedım bılıyomusunuz bugun oruc tutucam dıye leptın kusmuştur bana ugramamıştır bıle yanıma.bir tabak salcalı makarna veee yalancı künefe 1 dılım aahhh ahhh boyle ıste pazartesı bellı olur o bakalım akşam yemegınde otelde nbe cıkıcak o na gore yemıycem corebayla gecıstırcem bakalım
Ay ne dua ettım sana ya.Bıkmıstım tuzlu zeytınerden.Canim daha önce bı arkadasa da söylemiştim zeytini cizip suya koyarsan hem acısı(eğer aciysa)hemde tuzu çıkar demiştim sen de öyle
yapabilirsin
Detokstan kızlar memnun kalmadı fazla.Günaydın herkese daha yeni kalktım kahvaltımı dahi yapmadım. Dün yediğim 2 dilim çikolata sözlü kek Mısır unlu hamsi ve 1 brdk kola( light degil hoca light kullanmayın diyoya)sonucunda bugün tartıda gözlerime inanamadım. Düne göre -400. Dün 65.500 kg bugün 65.00kg. 30 Ocak ta başlamıştım gerçi ozaman reglinin 3.günüydü 66.200kg dim. Çok ilginç yiyerekmi zayıflıyorum nedir anlamadım.sporda yok 3-4gundur malum bel fitigimdan durum bu bakalım Pazartesi Ye ne olacak gerçi ben kilo bildirilmişse katılmadım nede olsa veremem diye 1 hafta daha geçsin bakalım bide su detoksuda yapayım
Aksam sındırımı zor bırsey mı yedın canım?ayyyy... kızlar sabah öyle kötü uyandım ki.. kabustu resmen. vallahi çok korktum. biyere gitimişim. önümde bi sürü tabaklar. içlerinde zehirli olan herşey;tatlı börek kek pasta poğçalar. farkında olmadan yemişim bide... beni öldürcekler sandım.. hayırr dyorum ama...neyse uyandımdı şükrettim Allah tan rüyamış...:18: :18::18: :18:
Corbada un yoksa problem yok.öğlenki menümü yazayım arkadaşlar
1 tabak domates çorbası
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca...
Ruya ya sonunda aldırmaesas kitabı okuduysan sende böyle düşünürdün.şimdi ikinci kitabı okuyorum. heralde onu okuyup yatınca böyle oldu. yoksa hiç düşünmüyorum o zehirleri şimdilik..
Gelebılır kızlar sız bır devam edın konya ovası gıbı oluyor gobek fılan.Benımkı daha var ama.bendeeee
ay çok güldüm yaaaa..38 beden de büyük gelir inşaallah
benim bu gün ilk günüm bakalım nolicik
Bol sabır .Mezura ıle olcmeyı dene.Tartıya takma o kadar.[ı]selam çıtırlar,
kaç gündür görüşemedik umarım herkes iyidir. Birtek dün yazılanlara göz atabildim malum çok hızlı ilerliyoruz. Kilo verme hızımızda bu kadar hızlı olsa keşke.
Geçen pazardan bu yana adet ve depresyon dönemindeydim. Neyseki ikiside bitti.gibi en azından.on gündür omega 3 alamıyordum. Mutluluk hormonu salgılattığı tarafımdan test edilip onaylanmış oldu.bir hafta boyunca yememem gereken ne varsa hiç düşünmeden umursamadan yedim.1,5 kg almışım sadece mucize gibi.neler yediğimi bilseniz sadece 1,5 kg ile yırtmama sizde mucize derdiniz emin olun.neyse sıkıntı yok önümüzdeki maçlara bakalım
Ayran detoksu nu adet bitince demiştik topluca bu gün başladım bakalım pazartesi sabah tartı kardeş ne diyecek.şu 1,5 tan kurtulsam gecen haftaya dönsem yeter . Zaman kaybettim 1 hafta. Yapacak bişey yok.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoş gelmiş ne iyi etmişler.
Herkese kocaman sevgiler. Benim için sabır dileyin lütfen.[/ı]
Cevız muz bır ogun olabılıyor.ne biliyim yetti ama bana.işteyim şimdi.işte olunca malesef dışardan yiyoruz mecbur bende böyle idare ediyom arada...
Cok ıyı al arkadasım ıkısını.Karatay Diyeti
Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si
.yoksa biride bumu.yeni gordum cevab yazarsaniz sevinirim
Evet uyku halı kalkıyor.Hergun balık vb tuketemıyoruz zaten.hosgeldın sekerıımm nasılsın?omega3 ün mutluluk salgıladını bende tespıt ettım tatlım yorgunluk bıle olmuyo ınsanda
Evet ya tasımak lazım yemeklerı gerekırse.MALESEF öyle oluyo istediğini yiyemiyosun kartaydan önce öğlenleri sürekli ekmek arası bişeyler,poğaçalr,dürümler ve üstüne bide tatlı ama bunları kesince çok rahatım ve evet 1 tabak çorbayla doyuyorum.hafta içi genelde salatamı evden yapıp getiriyorum o daha iyi oluyo...
Al anacım al. Ikı tane daha al dagıt kılolulara. Bır ınsanı kurtaran tum dunyayı kurtarmıs gıbıdır.kizlar lutfen soyleyin kitablar yukarida yazdiklarimmi.siparis vericemde.simdiden tesekkurle
Gorusmek uzere :71.arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş bi şekilde görüşmek üzere....:)
tebrıkler ıyı yurumussun.canım sut ve urunlerı olmadan beslenmek hangı sorunlarına ıyı geldı paylasırmısın(ay pek bı resmı oldu hıc tarzım deelkgh
burcın degılmıydı tartı gunu ptesı olsun dıyen kendı neden yok ortalıkta sorabılırmıyım acaba
selam arkadaslar menulerımı toptan bıldıreyım
kahvaltım
1 pazılı yumurta
3 cevız b.peynır
yesıllık omega3
tabaga 3 zeytın koydum hıcbırını yıyemedım
marmarabırlık sılındır kutudakı az tuzlu zeytın
aslında severek yıyodum artık yıyemıyorum
baska bır zeytın onerısı olan varmı yesıl zeytınde olur
ıkıncı ogun henuz yemedım 17 gıbı yıycem
1 tavuk pırzola
1 tavuk baget
az kurufasulye
yesıllık salatası
omega3
su an yesıl cayımı ıcıp fırındakı tavukların pısmesını beklıyorum.
bugun burası pek bır tenha herkes ptesıyemı hazırlanıyo acep.
bıraz once 1,5 saat dısarda yuruyup geldım bugun ıstanbulda hava super
sıcacık ısıl ısıl.guneste yurumek cok daha zevklı.
omega3 un eksıktır anacım al bence takvıyelerden.slm hanımlar bir halsizlik var üstüm de cokta uykum var
Deme kızben bı ara marketten yeşil zeytin aldım misafir icin. 2 gun sonra memleketten ev yapımı zeytin geldi. Onu yedikten sonra marketten aldığımı atmak zorunda kaldım. Resmen kostik kokuyodu. Bilmiyorsunuzdur belki zeytinler biran önce olgunlaşsın diye kostik atıp acısını çıkartırlar zeytinin. Kostik bilmeyenler icin soyliyeyim hanı gül arkadasımız onunla evini temizlemişti. Çamaşır suyu gibi bisey yani. Sakın almayın hazır zeytinleri
Iste bunlara karsı omega3 takvıye bırebır sıgorta gıbı. Ben de cok dogal beslenemıyorum ama ambalajlı zehırlerı almamaya bakıyorum.Petus bugun peynır tarıfı verdı bın dua ettım yaparım elbet.cok güzel bir bilgi ama almak zorun da kalıyoruz
hadi bi şekil de bir kere temim ettik diyelim ama sürekli olmuyor
her türlü yiyecekte oynanma var organik diye satılan ürünlerde bile
oynama vardır ... elimiz mahkum biraz da ...
Sallayın anacım ruya ıste.ya bende gördüm geçen gün bakıyorum kimse yok amaaan rüya zaten ye diyip ağzıma hüüüp koca bir dilim etimek atıyorum.
Kahvaltıda cay ıcmeyın kızlar sonra ıcın klasık cayı. Bırbucuk saat gecsın sonra ıcın.Demır kybına neden oluyor mıllet halsız gezıyor.evet şekerim bendede aynısından var sürekli uyumak istiyom belkide yoruldum ondandır
Izmır ı pek severım. Cok guzel yurumussun tebrıkler.bugün İZMİR'de cok güzel bi hava vardı ve ben oglusumla dısarda yürüyüs yaptık 2 km ye yakın yürüdük ve oglusum arabasında uyuya kaldı ben hızımı alamadım oglumu yataga yatırmaz 4.82 m daha yürüdüm
spor:4.82 artı 2 km dısarda toplam oluvermiş 6.82 oleeeyyy
Hareket cok guzel masallah.kızlar banada akşama yemeğe misafir var ama hiç kalkasım yok yerimden
of yaaaa ptesi yine iş başı 1 hafta ne çabuk geçti
sabah 1 avuç kadar ceviz badem fındık,
beyaz peynir,10 zeytin
1 yumurta 1000lik omega 3
öğlen yarım armut yarım elma 1,5 yerli muz 1 dilim portakal yanında ceviz badem fındık
akşama tarhana çorbası ve kabak yemeği yoğurt keten tohumlu
45 dak yürüyüş 2 saat tempolu ev temizliği
sabah (10:00)
2 yumurta rafadan
10 zeytin
avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
1 bardak kayısılı form cayı (sekersiz)
öglen (14:00)
1 tabak pırasa yemegi
kücük tabak kısır
aksam (19:00) yenecek
1 kase tarhana corbası
1 kücük porsiyon pırasa yemegi
bol salata
sıvı:2 litre
spor:45 dk evde yürüyüs
30 dk dısarda yürüyüs
ayrıca aksam arkadaslara gitcez ikramlara koskocaman HAYIIIIRRRR tabi icecekler evet zararlı olmayanlara
Ah su mısafırler .Mısafırlere anlatmakta cok zor dıyetı.merhaba canlarım dün ilk defa karatay dışına çıktım misafirlerim vardı çok abartı olmasa da kaçamaklarım oldu.yani asıl kaçamak misafirlere bişeyler hazırlarken 4 saati doldurmadan tadına bakmak oldu bu bile tartıyı etkilemiş benden söylemesi +200 gördüm neyseki yarın p tesi değil:)))menümü yarın yazarım hepinizi öpüyorummmm
evt yaa pazartesi alıcam kesinlikle.atom karınca gibiydim onu içerken
görüşürükk zayıflamış olarak tabiii
ayy evett çok güzeldi bugün hava ve ben ofiste en yoğun günümü yaşadım. ama yarından umutluyum
Devam edın ınesınız zamanla. Belkıde vucuttan atamadıgınız toksınler vardır yasaklı seylerı yemeden dolayı.karatayla gitti. valla her yolu deneyen ben ancak böyle verebildim. iki kilo son dönemde alınmış iki kilo idi ondan hızlı gitmiş olabilir. karatayı yaklaşık 2 haftadır yapıyorum ama tam anlamıyla değildi. ekmek bal vardı mesela menümde. bi de akşamları yiyordum . şimdi kaçamak yok son üç gündür. cezalardan korktum:)) ben 56 hedefliyorum. 60 a acil inmem lazım biliyorum. boy kaç senin evperisi? benim 1.66. kesinlikle takip edelim birbirimizi.
Evet canım 256. sayfadakı oyku benım oykum.Sporun pek guzelmıs masallah.Aslında ınsan kendıne anlatıyor yazarken. Cunku bılınc altımda yersem aferın alacagıma daır komutlar var hala. 7 yasına gelınceye kadar ortalama 145 bın kere ye yapma sus otur aferın kelımelerı soylenıyor cocuklara.Cogumuzun formatı bu. Kutlamalar da yemekle yapılıyor. Kolaysa sıl ıkı dakıkada.gül 63 maşallah diyorum ya herkese yetişebiliyorsun . bu arada merak ettim ikinci kitaptaki diyeti uygulayanlar bölümünden birisi sana ait galiba. bu kadar içtenlikle yüreklendirdiğin için biz yeni başlayanları can-ı gönülden bi kez daha teşekkür ederim.
kalkınca 2 bardak su
1. öğün ( saat 10)
2 gün kurusu kayısı
4-5 ceviz
tuzsuz lor
3 yumurta
10 zeytin
şekersiz kahve
2. öğün (3 . 30 gibi)
1.5 kase mercimek çorbası
şekersiz kahve
3. öğün ( 6 gibi acıktım)
2 gün kurusu
şekersiz çay
6 fıstık
3. öğüne bir parça tavuk ve salata ile 7.30 DA devam edeceğim. ( bunun sakıncası var mı? erken olur diye bu saatte yemek işini bitirmek istemedim . beni gece yememe işinden daha fazla zorlayan şey yok bu diyette)
1 saat kadar yürüyüş açık havada
1.5 litre su
8 den sonra 1 saat daha yürüyeceğim .
Masallah ne hareket.kalkınca: 2 bardak su, 1 bardak D3
sabah(07.00):tereyağında domatesli yumurta 2 tane
biraz peynir, 4 tane zeytin(tuzlu olduğu için az yedim demiştim.)
1 ince belli bardak ceviz
sırf gözüm doysun diye serçe parmağımdan daha ince kürdan gibi kaşar.
öğlen(12.00): salata, 1 yk karnıbahar graten, tereyağlı yumurta, 1-2 kaşık yoğurt
ara(16.00): 2 avuç kuruyemiş(fındık, badem, antep fıstığı)
akşam(18.00): 2 kap probiyotik yoğurt(açım ama evde yemeğim yok. bugünü ayran çay su vs ile geçircem gibi)(cacıkmı yapsam acaba?)
su: 1lt(ama akşama kadar tamamlamayı planlıyordum yoğun bir gündü)
spor: 2-3 saat kadar cam yer ve halı sildim.
1-1.5 saat kadar yürüyüş.
Atar anacım ya al durdugun kabahat.bugün omega 3 aldım. yarın bir mani olmazsa başlıycam inşallah. umarım son 1 haftadır üstümdeki depresif hali söker atar. yoksa eşimle büyük bir kavgaya gidicez. bu halimden hiç hoşlanmıyor.
Cok etkılıyor.omega ya sımdıde baslayabılırsın 2 tane alabılırsın yarını beklemene gerek yokkı.ınan omega3 alınca psıkolojın duzelecek canım
Ac hıssedıyorsan once bırsey ye sonra al.aç tok fark etmiyormu canım?
öyle yapıyım. vakit gemedende biraz cacık gibi salata gibi bişiler yiyim yoksa bu gece sabah olmaz.
her öğündemi alcam 2 taneyi?
Gorusuruz.oglumla ugrasmaktan burayı kapamayı unutmusum
neyse kızlar sonra görüşürüz
Canim benimde boy 165-66 falan aynı boysanız benim basen problemim var onlarda nasıl gider bilmem
Aksam 7:00
Fırında kuzu gerdan, ayran, taze fasulye, sumakli kurusogan
Su yatana kadar 2 lt yi bulur spor yok belim biraz daha iyi yarına baslarım belki yuruyuse
Kızlar inşallah gelecek Eylül'e Aydın da olucaz. Asıl diyet iste o zaman baslar benim. Hatta diyorum ki yeni bir is sahası acayım kendime. hazır kurulmuş zeytin. Lezzetli ceviz fıstık incir ot kök tereyağı en önemlisi soguk sıkım zeytinyağı ne varsa karataycilara paket yapıp kargoyla göndereyim diyorum. Yeni işimi nasıl buldunuz tutarmı sizce
Bol köpüklü Türk Kahvesi
günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar. Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.
Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5 - 7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var. Çünkü aşırı kahve tüketimi sürekli bir uykusuzluğa ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor. Ayrıca aşırı tüketim yüksek tansiyona da sebep olabilir.
Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.
Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref'in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır
kahveyı ben de cok severım. Demek bu yuzdenmıs.gül teşekkür ederim ve takdir ediyorum seni maaşaallah. insanlara olan saygın aslında kendine olan saygını gösteriyor. ve kendisini sayan insanı çevresi de sayıyor. sen nadir insanlardansın bence. herkese değer verip cevap vermek senin ne kadar değerli olduğunu ve kıymetini bilmemiz gerektiğini gösterir. herşey için teşekkürler.
dünkü fotoda gayet ideal kiloda gözüküyosun çevremde 60-65 olupda öyle görünenler var.çok güzel zayıflıyosun maaşaallah...
Umarım hayırlı olur.slm karataydaşlarııım
ayran detoksumun 1. gününü kazasız belasız kaçamaksız tamamladım..
darısı yarına inşallah..
p.tesi tartıyı şimdiden çooook merak ediyorum
konu hakkında bi yorum sayılmaz ama yinede çok güzel bi durumdasınız sonuçta istediğiniz kilonun yarısını vermişsiniz.Siz devam edin hiç olmazsa sağlıklı bi hayat yaşanıyor bu beslenmeyle..
konu hakkında bi yorum sayılmaz ama yinede çok güzel bi durumdasınız sonuçta istediğiniz kilonun yarısını vermişsiniz.siz devam edin hiç olmazsa sağlıklı bi hayat yaşanıyor bu beslenmeyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?