Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün omega 3 aldım. yarın bir mani olmazsa başlıycam inşallah. umarım son 1 haftadır üstümdeki depresif hali söker atar. yoksa eşimle büyük bir kavgaya gidicez. bu halimden hiç hoşlanmıyor.

omega ya sımdıde baslayabılırsın 2 tane alabılırsın yarını beklemene gerek yokkı.ınan omega3 alınca psıkolojın duzelecek canım

omega ya sımdıde baslayabılırsın 2 tane alabılırsın yarını beklemene gerek yokkı.ınan omega3 alınca psıkolojın duzelecek canım

aç tok fark etmiyormu canım?
öyle yapıyım. vakit gemedende biraz cacık gibi salata gibi bişiler yiyim yoksa bu gece sabah olmaz.
her öğündemi alcam 2 taneyi?

Bundan sonra yapmazsın sen de bosver.

Canim daha önce bı arkadasa da söylemiştim zeytini cizip suya koyarsan hem acısı(eğer aciysa)hemde tuzu çıkar demiştim sen de öyle
yapabilirsin
Ay ne dua ettım sana ya.Bıkmıstım tuzlu zeytınerden.

Detokstan kızlar memnun kalmadı fazla.

Aksam sındırımı zor bırsey mı yedın canım?

öğlenki menümü yazayım arkadaşlar
1 tabak domates çorbası
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca...
Corbada un yoksa problem yok.

esas kitabı okuduysan sende böyle düşünürdün.şimdi ikinci kitabı okuyorum. heralde onu okuyup yatınca böyle oldu. yoksa hiç düşünmüyorum o zehirleri şimdilik..
Ruya ya sonunda aldırma

bendeeee

ay çok güldüm yaaaa..38 beden de büyük gelir inşaallah

benim bu gün ilk günüm bakalım nolicik
Gelebılır kızlar sız bır devam edın konya ovası gıbı oluyor gobek fılan.Benımkı daha var ama. 42 beden oldum sukur.

Bol sabır .Mezura ıle olcmeyı dene.Tartıya takma o kadar.

ne biliyim yetti ama bana.işteyim şimdi.işte olunca malesef dışardan yiyoruz mecbur bende böyle idare ediyom arada...
Cevız muz bır ogun olabılıyor.

Karatay Diyeti
Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si
.yoksa biride bumu.yeni gordum cevab yazarsaniz sevinirim
Cok ıyı al arkadasım ıkısını.

hosgeldın sekerıımm nasılsın?omega3 ün mutluluk salgıladını bende tespıt ettım tatlım yorgunluk bıle olmuyo ınsanda
Evet uyku halı kalkıyor.Hergun balık vb tuketemıyoruz zaten.

Evet ya tasımak lazım yemeklerı gerekırse.

kizlar lutfen soyleyin kitablar yukarida yazdiklarimmi.siparis vericemde.simdiden tesekkurle
Al anacım al. Ikı tane daha al dagıt kılolulara. Bır ınsanı kurtaran tum dunyayı kurtarmıs gıbıdır.

arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş bi şekilde görüşmek üzere....:)
Gorusmek uzere :71.

tebrıkler ıyı yurumussun. ...

slm hanımlar bir halsizlik var üstüm de cokta uykum var
omega3 un eksıktır anacım al bence takvıyelerden.

Deme kız Suya bastırıp tuketırım besmeleyle. Ah egeden kaynanam olsaydı yapardı bana zeytın.

Iste bunlara karsı omega3 takvıye bırebır sıgorta gıbı. Ben de cok dogal beslenemıyorum ama ambalajlı zehırlerı almamaya bakıyorum.Petus bugun peynır tarıfı verdı bın dua ettım yaparım elbet.

ya bende gördüm geçen gün bakıyorum kimse yok amaaan rüya zaten ye diyip ağzıma hüüüp koca bir dilim etimek atıyorum.
Sallayın anacım ruya ıste.

evet şekerim bendede aynısından var sürekli uyumak istiyom belkide yoruldum ondandır
Kahvaltıda cay ıcmeyın kızlar sonra ıcın klasık cayı. Bırbucuk saat gecsın sonra ıcın.Demır kybına neden oluyor mıllet halsız gezıyor.

Izmır ı pek severım. Cok guzel yurumussun tebrıkler.

Hareket cok guzel masallah.

Ah su mısafırler .Mısafırlere anlatmakta cok zor dıyetı.

devam anacım devam.

Devam edın ınesınız zamanla. Belkıde vucuttan atamadıgınız toksınler vardır yasaklı seylerı yemeden dolayı.

Evet canım 256. sayfadakı oyku benım oykum.Sporun pek guzelmıs masallah.Aslında ınsan kendıne anlatıyor yazarken. Cunku bılınc altımda yersem aferın alacagıma daır komutlar var hala. 7 yasına gelınceye kadar ortalama 145 bın kere ye yapma sus otur aferın kelımelerı soylenıyor cocuklara.Cogumuzun formatı bu. Kutlamalar da yemekle yapılıyor. Kolaysa sıl ıkı dakıkada.

Masallah ne hareket.

bugün omega 3 aldım. yarın bir mani olmazsa başlıycam inşallah. umarım son 1 haftadır üstümdeki depresif hali söker atar. yoksa eşimle büyük bir kavgaya gidicez. bu halimden hiç hoşlanmıyor.
Atar anacım ya al durdugun kabahat.

Cok etkılıyor.

aç tok fark etmiyormu canım?
öyle yapıyım. vakit gemedende biraz cacık gibi salata gibi bişiler yiyim yoksa bu gece sabah olmaz.
her öğündemi alcam 2 taneyi?
Ac hıssedıyorsan once bırsey ye sonra al.

oglumla ugrasmaktan burayı kapamayı unutmusum
neyse kızlar sonra görüşürüz
Gorusuruz.

Son düzenleme:
Canim benimde boy 165-66 falan aynı boysanız benim basen problemim var onlarda nasıl gider bilmem
Aksam 7:00
Fırında kuzu gerdan, ayran, taze fasulye, sumakli kurusogan
Su yatana kadar 2 lt yi bulur spor yok belim biraz daha iyi yarına baslarım belki yuruyuse
Kızlar inşallah gelecek Eylül'e Aydın da olucaz. Asıl diyet iste o zaman baslar benim. Hatta diyorum ki yeni bir is sahası acayım kendime. hazır kurulmuş zeytin. Lezzetli ceviz fıstık incir ot kök tereyağı en önemlisi soguk sıkım zeytinyağı ne varsa karataycilara paket yapıp kargoyla göndereyim diyorum. Yeni işimi nasıl buldunuz tutarmı sizce

Bol köpüklü Türk Kahvesi

günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.

Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar. Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.

Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5 - 7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var. Çünkü aşırı kahve tüketimi sürekli bir uykusuzluğa ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor. Ayrıca aşırı tüketim yüksek tansiyona da sebep olabilir.

Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.

Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref'in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır

gül teşekkür ederim ve takdir ediyorum seni maaşaallah. insanlara olan saygın aslında kendine olan saygını gösteriyor. ve kendisini sayan insanı çevresi de sayıyor. sen nadir insanlardansın bence. herkese değer verip cevap vermek senin ne kadar değerli olduğunu ve kıymetini bilmemiz gerektiğini gösterir. herşey için teşekkürler.
dünkü fotoda gayet ideal kiloda gözüküyosun çevremde 60-65 olupda öyle görünenler var.çok güzel zayıflıyosun maaşaallah...

slm karataydaşlarııım

ayran detoksumun 1. gününü kazasız belasız kaçamaksız tamamladım..
darısı yarına inşallah..
p.tesi tartıyı şimdiden çooook merak ediyorum

hadı bakalım hayırlısı.

kahveyı ben de cok severım. Demek bu yuzdenmıs.

slm karataydaşlarııım

ayran detoksumun 1. gününü kazasız belasız kaçamaksız tamamladım..
darısı yarına inşallah..
p.tesi tartıyı şimdiden çooook merak ediyorum
Umarım hayırlı olur.

Bu günki menüm:

sabah:
1 dilim peynir.
2 yumurta
salata (az)
2-3 ceviz
3 günkurusu kaysı
1 dilim kepekli ekmek

Öğlen:

duble tabak dolusu tuzsuz salata (marul,havuç,karalahana)
3 kaşık kısır.
1.000 mg omega 3
Vitamin D

arada türk kahvesi

akşam:
saat 5.30 da
bol yeşillik 1 adet lahmacun
1 bardak ayran.

2-3 kaysı
toplam şu ana kadar 2.5 litre su

Bu gün de spor yok. Çok az yürüme

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:1 yumurtalı mantar,1/2 muz,bi avuç peynir,10 zeytin,1 çb.ceviz,bi tutam maydanoz,1 tk.keten tohumu,1 tane 1000mg omega3

2. Öğün:1 kase mercimek, bi tabak kıymalı pırasa, bi avuç çekirdek,bi parça peynir,10 zeytin,1/2 muz,1 tane 1000 mg omega 3

3. Öğün:bi porsiyon ciğer sote, küçük bi kase yoğurt,bol salata 1 çk.keten tohumu yağıyla+zeytinyağı,1 tane 1000 mg omega 3

Sıvı:2 lt.su

Spor:30 dak yürüyüş.

kocama sinir olup pek yemediğim halde öğle yemeği yedim, onuda abarttım heralde... bütün gece ateşini ölçtüm bekledim. sabah terlemişmiş de benim haberim olmamış.. nankörlük değil mi şimdi bu... :44:

Ben çok yavaş kilo veriyorum.Ayda sadece 1 kg.
Sanırım haşimoto hastalığım yüzünden. Tabii bir de
yaş 47 olunca sanırım normal.
Ne dersiniz ? Deneyimli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Hepinize sevgilerr

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,bır ıncır,3 gun kurusu kaysı........2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bır lahmacun,bır ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Son düzenleme:
konu hakkında bi yorum sayılmaz ama yinede çok güzel bi durumdasınız sonuçta istediğiniz kilonun yarısını vermişsiniz. siz devam edin hiç olmazsa sağlıklı bi hayat yaşanıyor bu beslenmeyle..

sabah
2 yumurta ve biraz peynir

aksam
bir tabak mercimek corbasi
bir tabak bulgurlu kiymali lahana sarma(saphira bayildim cok guzel oldu gercekten fikrine saglik canim.)

pazara gittim ates pahasi hersey sinir oldum geldim. Yumurta alayim dedim tanesini 1 tl yapmislar sut alayim dedim oda kalmamis marketten aldim yumrtayida sutude artik. Dogal beslenelim beslenmesine de benim gibi sinirli insana cok zor bu is enayi yerine koyuyorlar insani diye almadan geldim koy yumurtasini

konu hakkında bi yorum sayılmaz ama yinede çok güzel bi durumdasınız sonuçta istediğiniz kilonun yarısını vermişsiniz. siz devam edin hiç olmazsa sağlıklı bi hayat yaşanıyor bu beslenmeyle..

Evet ben de bu diyete özellikle sağlık için devam ediyorum.
Bir yıl içinde 8-9 kilo almıştım. Hayatımda ilk kez 60 kilonun üstüne çıkmıştım.
oysa ben her iki doğumuma bile 65 kilo ile gitmiş biriyken. Aldığım kiloya inanamadım.

Kilodan çok karın bölgeme yağ toplamış olmaktan rahatsız oldum. Karın içi yağlanmasından korktum.
Yavaş gidiyorum. Ama umarım kilo vermem durmaz. Bazen yoga bazen plates bazen de eliptik bisikletle yürüyorum.
Hepimize kolay gelsin, sağlıklı ve mutlu hatunlar olalım inşallah....

bulgur pilavı neden 2 kaşık yenilmeli daha fazla yenemez mi ben 6 -7 kaşık yiyorum ve ben kahvaltıda zeytin yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…