canım sut ve urunlerı olmadan beslenmek hangı sorunlarına ıyı geldı paylasırmısın(ay pek bı resmı oldu hıc tarzım deelgünaydın cicişler,
kahvaltımı yazayım
1 greyfurt
2 rafadan yumurta
15 zeytın
1 cay brd cevız
burcın degılmıydı tartı gunu ptesı olsun dıyen kendı neden yok ortalıkta sorabılırmıyım acabahayattanazicik...06.02.12
Liste sırası
Pazartesi bildirimleri unutmayalım..
Bu arada Burçin de yazmıyo di mi ?
ben bı ara marketten yeşil zeytin aldım misafir icin. 2 gun sonra memleketten ev yapımı zeytin geldi. Onu yedikten sonra marketten aldığımı atmak zorunda kaldım. Resmen kostik kokuyodu. Bilmiyorsunuzdur belki zeytinler biran önce olgunlaşsın diye kostik atıp acısını çıkartırlar zeytinin. Kostik bilmeyenler icin soyliyeyim hanı gül arkadasımız onunla evini temizlemişti. Çamaşır suyu gibi bisey yani. Sakın almayın hazır zeytinlericanım sut ve urunlerı olmadan beslenmek hangı sorunlarına ıyı geldı paylasırmısın(ay pek bı resmı oldu hıc tarzım deelkgh
burcın degılmıydı tartı gunu ptesı olsun dıyen kendı neden yok ortalıkta sorabılırmıyım acaba
selam arkadaslar menulerımı toptan bıldıreyım
kahvaltım 1 pazılı yumurta
3 cevız b.peynır
yesıllık omega3 tabaga 3 zeytın koydum hıcbırını yıyemedım
marmarabırlık sılındır kutudakı az tuzlu zeytın
aslında severek yıyodum artık yıyemıyorum
baska bır zeytın onerısı olan varmı yesıl zeytınde olur
ıkıncı ogun henuz yemedım 17 gıbı yıycem
1 tavuk pırzola 1 tavuk baget az kurufasulye yesıllık salatası omega3
su an yesıl cayımı ıcıp fırındakı tavukların pısmesını beklıyorum.bugun burası pek bır tenha herkes ptesıyemı hazırlanıyo acep.
bıraz once 1,5 saat dısarda yuruyup geldım bugun ıstanbulda hava super
sıcacık ısıl ısıl.guneste yurumek cok daha zevklı.
hayırdır inş. tabi akşamdan onları düşünüp yattın rüyana girdiler seni seni...:):)
slm hanımlar bir halsizlik var üstüm de cokta uykum var
bugün İZMİR'de cok güzel bi hava vardı ve ben oglusumla dısarda yürüyüs yaptık 2 km ye yakın yürüdük ve oglusum arabasında uyuya kaldı ben hızımı alamadım oglumu yataga yatırmaz 4.82 m daha yürüdüm
spor:4.82 artı 2 km dısarda toplam oluvermiş 6.82 oleeeyyy
vovvvv süper ben de daha yemek yapıcam totomu kaldırmaya üşeniyorum
kızlar banada akşama yemeğe misafir var ama hiç kalkasım yok yerimden
of yaaaa ptesi yine iş başı 1 hafta ne çabuk geçti
sabah 1 avuç kadar ceviz badem fındık,
beyaz peynir,10 zeytin
1 yumurta 1000lik omega 3
öğlen yarım armut yarım elma 1,5 yerli muz 1 dilim portakal yanında ceviz badem fındık
akşama tarhana çorbası ve kabak yemeği yoğurt keten tohumlu
45 dak yürüyüş 2 saat tempolu ev temizliği
hosgeldın sekerıımm nasılsın?omega3 ün mutluluk salgıladını bende tespıt ettım tatlım yorgunluk bıle olmuyo ınsanda
arkadaşlar hepinize iyi hafta sonları pazartesi kilo vermiş bi şekilde görüşmek üzere....:)
bugün İZMİR'de cok güzel bi hava vardı ve ben oglusumla dısarda yürüyüs yaptık 2 km ye yakın yürüdük ve oglusum arabasında uyuya kaldı ben hızımı alamadım oglumu yataga yatırmaz 4.82 m daha yürüdüm
spor:4.82 artı 2 km dısarda toplam oluvermiş 6.82 oleeeyyy
canım bence çok az yemişsin canan hoca az yiyen kilo veremez diyor benden söylemesi.acıkmıyormusun peki?sabah:beyaz peynir-kaşar peyniri-4 ceviz-5 zeytin-omega 3
öğle:1 elma
akşam:mercimek köftesi-omega 3
merhaba geçmiş olsun öncelikle.merhaba kizlarben diyete baslamadan bitdi.kizim hastalandi hastanede 8 gun kaldik.sonra benim vogaz agrisi falan.diyet yalan oldu.nerden beslayim bilemedim.yardim eder misiniz.spor falan lazimmi.birde kizim 1 yasinda.cocugu 1 yasinda olupda 7 8 kilo veren varmi.cunki bebeyin 7 ayina kadar kilo vermek kolay.birde bu diyet etkilimi.lutfen yazin bekliyorum
yapabilir ben de eşimle birlikte yapıyorum süper oluyor ayrı yemek derdi yok kaçamak yok:)))eşim 2 ayda 6.7 kilo verdi ben 3,8 erkekler daha azimli onda kaçamak falan yok ben arada emzirdiğimden dolayı incir hurma kaçırıyorum.kimse yokmuuuuuuuuuuuu.birde bu diyeti erkeklerde yapa bilir dimi.kocamla beraber baslamak istiyorum.cevabinizi bekliyorum
burçinin kardeşi gelecektii.hayattanazicik...06.02.12
Liste sırası
Pazartesi bildirimleri unutmayalım..
Bu arada Burçin de yazmıyo di mi ?
iyi tatiller canım ğ tesi bomba gibi bekliyoruz ödemleri atta gellllbıldırcınlarım hepinize iyi tatiller diliyorumm pzt bomba gibi görüşmek ümidiyle mutlu kalın enerjik kalın anacımm
faydalı bir paylaşımda bulunayım evde kendi peyniri yapmak isteyenler izleyebilir sevgiler...
Evde peynir yapımı videolu - Teknotrik.com on Vimeo
canım şu zeytin önerin için sağol sayende kurtardım tuzdan zeytini.Canim daha önce bı arkadasa da söylemiştim zeytini cizip suya koyarsan hem acısı(eğer aciysa)hemde tuzu çıkar demiştim sen de öyle
yapabilirsin
bence çok az yemişsin yoğurt ve salatayla destekle en azındanöğlenki menümü yazayım arkadaşlar
1 tabak domates çorbası
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca...
banaa daaaaaaaa:)))))))))))))))oglum öglen uykusuna gec yattı
bu gece uyku yine yok bana
evet canım izinler güzel günler hep hızlı geçer benim 15 aylık ücretsiz iznim bile biittiiikızlar banada akşama yemeğe misafir var ama hiç kalkasım yok yerimden
of yaaaa ptesi yine iş başı 1 hafta ne çabuk geçti
sabah 1 avuç kadar ceviz badem fındık,
beyaz peynir,10 zeytin
1 yumurta 1000lik omega 3
öğlen yarım armut yarım elma 1,5 yerli muz 1 dilim portakal yanında ceviz badem fındık
akşama tarhana çorbası ve kabak yemeği yoğurt keten tohumlu
45 dak yürüyüş 2 saat tempolu ev temizliği
Senin 2kg gitmiş görünüyor çizelgede. O karataylami başka bı diyetmi yaptın aramızda çok fark yok aslında. Takip edelim birbirimizi. Ben tam olarak 30 Ocak'ta 66.200 le başladım 62 olmak istiyorum ya sen?
Zeytını 10 yap.Afıyet olsun. Yasaklı seylerden yeme de. Spor olmazsa olmasın. Zaten tum gun uyusan bıle 1444 kalorı enaz gıdıyor. Zamanla hareketlenırsın.
Ye canım ye douncaya kadar ızınlı seylerden yıyebılırsın. Bır sure sonra tokluk baslar porsıyonlar kuculur. Ama mesela bulgur asla 2 kasıktan fazla olmayacak.
Bulgur pılavı 2 kasık olmalı.Afıyet olsun. Salatayı bol yapabılırsın. Kolay gelsın hepımıze
sorma ya benım de dıkkatımı cektıydı . Sonra dıyetı gozleme olarak ımgeledım
Zeytın 10 tane olsa cok ıyı gelır.Bal a cevaz yok ballar sahte dıyor hoca. Kılo verdıkten sonra devam etsenız daha ıyı.Kolay gelsın hepımıze
Basla canım hemen dıyete cok farkedıyor.Gecmıs olsun bu arada.
Yapabılırler.
Afıyet olsun. Patatesı yeme bosver onu gıtsın.
Zeytını arttır korkma zeytınden. 10 tane olsun enaz.
Bol leptın
Fıstık gıbı olalım ya
zeytını cızıp suya koymalıymıs ben de kızlardan ogrendım.
:13: Aynen katılyorum
Gunaydın tatlım
Canim daha önce bı arkadasa da söylemiştim zeytini cizip suya koyarsan hem acısı(eğer aciysa)hemde tuzu çıkar demiştim sen de öyle
yapabilirsin
ikinizede teşekkür ederim . yarın için dediğinizi yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?