Bu arada bugün yine aynı saatte tartildim. Gecen Pazartesi 66.200 olan kilom bu sabah 64.900. Çok mutluyum.
Bu arada menülere bakıyorum da herkes kacamaklarin dibine vurmuş, börekler tatlı tuzlu yiyenler.oooo000OOO..... Ne oluyor size yarın tartı gunu. Jarnaa ve petunya nerde arkadaslara cezalar....??? hava yi güzel buldunuz yoksunuz tabi burda. Bizim yerimizede yürüyün bakalım bol bol
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/481478-son-hallerim-kilo-54-a.html buna bakın kızlar ya darısı bıze
Bendaha Pazartesi tartı bildirimlerine adımı yazdirmadigim icin rahat rahat tartiliyorum. Karataya adam gibi başladığımdan beri bu ilk haftam zaten. Şizede bol eksili tartı bildirimleri inşallahbugun kımsecıkler cıkmıyo meydana kıslarr aloooo nerdesınızzzz pazar tatılımı yapıyosunuzzz
harikasın şirinemKızlar nasılsınızz ?
Bugün pek bir sportifim.
1 saat pilates yaptım.
20 dakika egzersiz.
Bir yarım saatte çıkıp dışarda yürürüm belki ..
Var mı spor gibisi?
harikasın şirinemsahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar işte
Canım ben de bır 47 kg olayım hayırlısıyla,elımle yerlerı sılecem gunde ıkı kere
Kendime geldim yahu, sporsuz olunca resmen mutsuz oluyordumm ..
Pilatesten de uzaklaşmıştım hafif canım yanıyor bittikten sonra ama ne güzel oluyor valla ..
slm kızlar.dün tüm gun dısarıda idik.
2. öğünümde
1 kase tarhana corba
3 çiğköfte
1 pors kaburga dolması yanında bulgur pılavı ıle
yeşil salata yedim.
akşam 17:00 gibi de mado da 1 fıncan salep içtimama nefisti
bugun sabah 12:00 gibi tam tesekküllü bir karatay kahvaltısı yaptım:
2 soğanlı yumurta
köy peyniri
10 zeytın
8-10 ceviz
şuan tokum hala,2 . öğün yapmayacagım sanırım.hem belki yarın tartıya faydası olur. dun 300 gr cık eksideydım,bu sabah yıne 71 çıktım dışardaki yemekler agır oluyor tabii,etkiliyor hemen
gül ve papadiya sormuş birkaç gun denemiştim süt ürünleri yememeyi,gecen hafta kilo verdım gercekten ama hem regl haftamdı hem de yanı anda başka seyler de denedim,kuru meyveyı kestım,greyfurt yedım,bol limonlu su içtim vs. yanı tam olarak ona da bağlamıyorum kılo vermemi.bu hafta peynırım olmadıgı için yememıstım ama 2. gunden sonra yogurt yemeye devam ettim.bel agrılarım olunca famir de dedi ya,kalsiyum almadıgından olabılir diye,korktum tekrar başladım:26:durum budur arkideşler
evet dün aksam yine reddedilen tabaklar ve benim HAYIRLARIM
ve cok mutlu olan ben o saatte bana bi seyler yedirmeye calısan arkadaslar ve cok inat oldugumu bir kez daha kendime kanıtladım
veee o menü benim reddigim herkesin yedigi
1kase kısır ve yanında tursu
2 dilim arap kızı kek
2 adet bohca icinde vardı bisey ama bilmiyorum
1 adet milföy
ben sınırsız sekersiz caylarım
ve saat 22:30 da ikram edilen sobada pismiş kestaneler ve yine hayııırrr
ve saat 23:00 da ikram edilen kola
ben ise ayran ictim kendimi cok seviyorumm ve ben bunları yemedigim halde bi gaz olustu sanki hepsini ben yedimmm
bu aksamdabi arkadasa gitcez bakalım orada neler yasayacam anlatırım sizlere
Canım ben de bır 47 kg olayım hayırlısıyla,elımle yerlerı sılecem gunde ıkı kereSonra da kızlara yazacam elımle yer sıldım dıye buradan Erımem lazım bacım ıse guce. Yaramam lazım.kız loxı sana da cam sılmeye gelırım belkı mukadderat artık
Canım ben de bır 47 kg olayım hayırlısıyla,elımle yerlerı sılecem gunde ıkı kereSonra da kızlara yazacam elımle yer sıldım dıye buradan Erımem lazım bacım ıse guce. Yaramam lazım.kız loxı sana da cam sılmeye gelırım belkı mukadderat artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?