Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada bugün yine aynı saatte tartildim. Gecen Pazartesi 66.200 olan kilom bu sabah 64.900. Çok mutluyum.
Bu arada menülere bakıyorum da herkes kacamaklarin dibine vurmuş, börekler tatlı tuzlu yiyenler.oooo000OOO..... Ne oluyor size yarın tartı gunu. Jarnaa ve petunya nerde arkadaslara cezalar....??? hava yi güzel buldunuz yoksunuz tabi burda. Bizim yerimizede yürüyün bakalım bol bol

dayanamadın tartıldın dımı hemen hadı bakalım 1300ıyı bı rakam

bugun kımsecıkler cıkmıyo meydana kıslarr aloooo nerdesınızzzz pazar tatılımı yapıyosunuzzz

Kızlar nasılsınızz ?
Bugün pek bir sportifim.
1 saat pilates yaptım.
20 dakika egzersiz.
Bir yarım saatte çıkıp dışarda yürürüm belki ..
Var mı spor gibisi?

bugun kımsecıkler cıkmıyo meydana kıslarr aloooo nerdesınızzzz pazar tatılımı yapıyosunuzzz
Bendaha Pazartesi tartı bildirimlerine adımı yazdirmadigim icin rahat rahat tartiliyorum. Karataya adam gibi başladığımdan beri bu ilk haftam zaten. Şizede bol eksili tartı bildirimleri inşallah

slm kızlar.dün tüm gun dısarıda idik.
2. öğünümde
1 kase tarhana corba
3 çiğköfte
1 pors kaburga dolması yanında bulgur pılavı ıle
yeşil salata yedim.
akşam 17:00 gibi de mado da 1 fıncan salep içtimama nefisti

bugun sabah 12:00 gibi tam tesekküllü bir karatay kahvaltısı yaptım:
2 soğanlı yumurta
köy peyniri
10 zeytın
8-10 ceviz

şuan tokum hala,2 . öğün yapmayacagım sanırım.hem belki yarın tartıya faydası olur. dun 300 gr cık eksideydım,bu sabah yıne 71 çıktımdışardaki yemekler agır oluyor tabii,etkiliyor hemen

gül ve papadiya sormuş birkaç gun denemiştim süt ürünleri yememeyi,gecen hafta kilo verdım gercekten ama hem regl haftamdı hem de yanı anda başka seyler de denedim,kuru meyveyı kestım,greyfurt yedım,bol limonlu su içtim vs. yanı tam olarak ona da bağlamıyorum kılo vermemi.bu hafta peynırım olmadıgı için yememıstım ama 2. gunden sonra yogurt yemeye devam ettim.bel agrılarım olunca famir de dedi ya,kalsiyum almadıgından olabılir diye,korktum tekrar başladım:26:durum budur arkideşler

kalkınca 1 bardak su
1, öğün (10-11 arası)
tuzsuz lor( 1 kk kadar)
kavurmalı yumurta ( çok fazla yiyemedim bir yumurta idi belki)
4-5 ceviz
4 gün kurusu kayısı
havuç ve lahana ile yapılmış salata
2, öğün (saat 15 gibi)
bir bardak sıcak süt
1 gün kurusu kayısı
1 küçük yerli muz
1 elma
2 ama sadece iki tane kuruüzüm
akşama da pırasa, salata yemeyi planlıyorum
bu arada yarım saat açık havada yürüyüş
iki lt kadar su içtim devam edeceğim içmeye
8 gibi bir saat daha yürüyüşüm var ( her gün çıkıyorum bu saatte yürümeye)

kızlar ilk sayfadaki listede hala adımı göremiyorum ben. bişeyleri eksik mi yaptım ne oluyor anlamadım ki ? saphiraya özel mesaj da attım . daha ne yapıyım allah aşkına?

selam arkadaslar

kahvaltım

1 peynırlı yumurta
bıraz peynır
1 ısırık kıymalı borek
1 ısırık sımıt
omega3 cay

ıkıncı ogun

2 kucuk parca tavuk
yarım kase kuru fasulye
1 kase yogurt
2 gunkurusu
yesıllık yarım dılım baklava

bugun sahılde 5km yurudum umarım yarın tartı benı uzmez

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bır bardak sut,ıkı ıncır,2 gun kurusu kaysı,kakao.........2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bır tabak patlıcan yemegı,bır tabak salata,bıraz barbunya,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a499.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $a498.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39

Kendime geldim yahu, sporsuz olunca resmen mutsuz oluyordumm ..
Pilatesten de uzaklaşmıştım hafif canım yanıyor bittikten sonra ama ne güzel oluyor valla ..
Canım ben de bır 47 kg olayım hayırlısıyla,elımle yerlerı sılecem gunde ıkı kere Sonra da kızlara yazacam elımle yer sıldım dıye buradan Erımem lazım bacım ıse guce. Yaramam lazım.kız loxı sana da cam sılmeye gelırım belkı mukadderat artık

sabah ki menüm(11:00)

2 yumurtalı soganlı az peynirli domatesli (yazdan)melemen
9 zeytin
avucici kadar peynir
beyaz lahana ve kırmızı lahana salatası
1 cay bardagı fındık

ve su saat oldu daha acıkma hissim yok ama birazdan yiyecegim inşallah

aksam ki menüm

yesil mercimek salatası(keten tohumlu)
yazdan kurutulmus yesil fasulye yemegi
2 yemek kasıgı mantarlı bulgur pilavı ama yemeyebilirimde

spor:45 dk tempolu yürüyüs

Son düzenleme:
bugünkü menüm

1.öğün:
2 yumurta
avuç içi kadar peynir
5 zeytin
omege 3

2.öğün:
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak kuru biber-patlıcan dolması

spor:1 saat yürüdüm

evet dün aksam yine reddedilen tabaklar ve benim HAYIRLARIM
ve cok mutlu olan ben o saatte bana bi seyler yedirmeye calısan arkadaslar ve cok inat oldugumu bir kez daha kendime kanıtladım

veee o menü benim reddigim herkesin yedigi

1kase kısır ve yanında tursu
2 dilim arap kızı kek
2 adet bohca icinde vardı bisey ama bilmiyorum
1 adet milföy

ben sınırsız sekersiz caylarım

ve saat 22:30 da ikram edilen sobada pismiş kestaneler ve yine hayııırrr
ve saat 23:00 da ikram edilen kola

ben ise ayran ictim kendimi cok seviyorumm ve ben bunları yemedigim halde bi gaz olustu sanki hepsini ben yedimmm

bu aksamdabi arkadasa gitcez bakalım orada neler yasayacam anlatırım sizlere

Maşakkah iradenden dolayı tebrik ederimm .

Ahh Gülcüm ahh birisi der istediğim kiloya düşeyim file vücut çorabı giyeceğim diğeri der yerleri elimle sileceğim
Ne tatlısın sen öyle ya güldüm valla

sabah:
1 çb. ceviz,10 zeytin, bi avuç peynir, 2 haşlanmış yumurta,maydanoz limonlu+keten tohumu yağıyla,1 kuru kayısı, 1 kuru erik, 1 tk.keten tohumu,1 tane 1000mg. omega 3.

akşam:
1 kase tarhana çorbası,1tk. keten tohumu,3 ceviz,3 tane etsiz çiğ köfte,1,5 porsiyon et ızgara,turşu salata,yoğurt,1 tane 1000 mg omega3.

sıvı:2 lt. su, 1 fincan yeşilçay.

spor:45 dak yürüyüş.

gülll senin ev kesin bal dök yaladır :)))
hadi bakalım inşallah sen bi hedefine ulasta ben sana yardıma gelirim :)))
ama kesin sen 47 ben hala 70 ler de olurum ve daha cabuk yorulurum sen bana yardım edersi n

kızlar şu elektrikli sandalyede banada yer varmı?
sabah güzel bir karata kahvaltısı yaptım 10 tanede zeytin yedim
öğlen ayran, turşu ve kendi yaptığım bulgurlu kafkas pilavından yedim
ilkindi biraz çikolata yedim
akşam yine bulgur pilavı ve salep
spor yok
2lt su yatana kadar dahada içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…