http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/481478-son-hallerim-kilo-54-a.html buna bakın kızlar ya darısı bıze
Canan Hocanında önerdiği Taş Devri kitabı yazarı Ahmet Aydının sitesi var Beslenme Bültenine hoş geldiniz. buradan hocaya haşimoto tirodi ile ilgili soru sorabilirsiniz Hocanın söylediği TDD/KD tipi diyetler otoimmün hastalıklara iyi geliyor
Ahmet hoca otoimmün hastalıklar için günlük 0,5 litre kefir kullanmayı öneriyor un ve şekeri kesincede bağırsak florası düzliyormuş.
Maşakkah iradenden dolayı tebrik ederimm .
tesekkürler arkadasım insallah hepimiz ulasacaz hedefimize.
gülll senin ev kesin bal dök yaladır :)))
hadi bakalım inşallah sen bi hedefine ulasta ben sana yardıma gelirim :)))
ama kesin sen 47 ben hala 70 ler de olurum ve daha cabuk yorulurum sen bana yardım edersi n
Allah kabul etsın menu guzel gozukuyor. Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bu dıyet ogrenılmelı. Bır hucre yenılenmesı 3 ayda oluyor ,dogru beslenerek deformasyonlrdan kurtuluyoruz bu dıyetle,agırlıga cok takmayın,mezurayla ıncelmelerı konrol edın,cok farkedecek,Ben bu dıyetten once cok fazla toksık beslenıyordum,artık yok,saglıgım onemlı benım,bılmedıgım seylerı yememem lazım buna paketlı dıyet bıskuvı de dahıl,cevız vb dogal kabında tıpkı yumurta gıbı.Gelen toksın 2 katı kadar da su tutuyor vucutta.,yanı 75 kg fazlalıgı olan bırı ıdım ama bunun sadece 25 kg ı yag ve toksın ıdı gerı kalanı su,bu baglamda vucudu ıyı anlamak lazım, vucudu kıtlık moduna ya da asırı spor moduna sokunca tepkı verıyor vucut,dayak yemıs gıbı sısıyor ınsan, keyıf almayı da bılmek lazım,bol paylasım yapmak lazım. Tartıyı bosverın akıl tartınıza bakın. Devam derım ben. "807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genelgül arakadasımız cevap verebılırmısın acaba senı okuyarak dıyete tekrar devam etmek ıstıyoru aynı donemde baslamıstık ama ben hala aynı yerde sayıyorum sımdı bu saatte 2 yumurtadan peynırlı omlet 5 zeytın 1 bardak sut ve 1 kase kurt koftesı yedım bulgurlu dıye sımdı nıye bu kadar yedım ınsallah yarın oruc tutmayı ıstıyorum sence cok mu abartmısım azmıne hayran kaldım bırcok kısıye kılo vermesı yolunda oncu oluyosun ben seker bagımlısı olduguma karar verdım ınsallah kesıcem yaazın 1 ay kadar yapabılmıstım karatay dıyetını ve cok mutluydum gerne donmek ıstıyorum ama kıs mevsımı bıraz zorluyor
Bildirim:30/01/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 75.5kg Bu hafta:74.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:45.5kg
Beden:42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
günaydın bacılar nasılsınız bakalım bugun ben bıras agırlasmısım yaw
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi:25/10/2011
Başlangıç kg:85.50
Geçen hafta: 77.80
Bu hafta:78.00
Fark: +200:26::18:
Toplam fark:
Beden: 42-44
Spor: yok
Boy: 1/65
Hedef: 65
1.öğün
1yumurtadan omlet
beyaz peynır
kaşar peynır
bır avuc cevız
2 omega 3 kapsul
sekersız cay koca 2 bardak
Bildirim:06,02.2012
Rumuz: minyatür
Başlangıç tarihi:04.12.2011
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 65,80
Bu hafta:65,00
Fark: -800 gr
Toplam fark:4,00 kg
Beden:38-40
Spor: yürüyüş
Boy:1.62
Hedef:54 kg
sevgilerimle
tbrkler arkadaslarRumuz: ASLI72
Başlangıç tarihi:21-11-2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:68
Bu hafta:68
Fark: 0
Toplam fark: 3 KG
Beden:40-42
Spor: 3 GÜN FITNESS
Boy: 169
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı( % 0
GÜNAYDIN KIZLAR
2 Ayda 3 kg
A ma müstahak bana.O kadar disiplinsiz davranıyorum ki,
boşu boşuna gün geçiriyorum.
Neyse bu hafta yerinde saydım allahtan.
haftaya allah kerim..
kendinize iyi bakın.
iyi haftalar :)
.
Bildirim:30/01/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 75.5kg Bu hafta:74.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:45.5kg
Beden:42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?