Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bak bu adam gibi bağlarız seniii ..
2 kere pilav yemek bir de üstüne çikolataaa ..
Salep eğer doğal salepse sakıncası yok ayrıca bağırsakları çalıştırıyor ..

Canan Hocanında önerdiği Taş Devri kitabı yazarı Ahmet Aydının sitesi var Beslenme Bültenine hoş geldiniz. buradan hocaya haşimoto tirodi ile ilgili soru sorabilirsiniz Hocanın söylediği TDD/KD tipi diyetler otoimmün hastalıklara iyi geliyor
Ahmet hoca otoimmün hastalıklar için günlük 0,5 litre kefir kullanmayı öneriyor un ve şekeri kesincede bağırsak florası düzliyormuş.

benim 2. günüm bugün.Henüz kendimde gözlemlediğim tek bi değişim var.Acaba kabız mı olucam :) Normalde günde 2 kere büyük abdeste çıkardım.İdrar normal ama büyük abdestte bi sorun var galiba :) Kendime sinamekili bi bitki çayı mı yapsam acaba...

şükür kavuşturana merhaba kızlar
son 10 günü hatırlamak bile istemiyorum
misafirlerim gitti yarından itibaren kaldığım yerden tam gaz devam
aslında tamamen ipin ucunu bırakmadım ama diyete hiç mi hiç uymayan şeyler yedim içtim
bugünde tam 2 hafta oluyor karataylı olalı
burdan ayrı kalmak iyi gelmedi bana yarın tatilde bitiyor eski düzenime dönerim bende

Olsun leylakcım bir rahatlama kendine gelme dönemi olarak düşünüp daha güzel bir şekilde devam edebilirsin ..

Olsun leylakcım bir rahatlama kendine gelme dönemi olarak düşünüp daha güzel bir şekilde devam edebilirsin ..

masalcım aslında hiçde içim rahat değildi şimdi daha huzurluyum
yeniden karatayıma döndüm ya sizin desteğinizle yine kilo vermeye başlarım inşallah canım
yarın tartı günü bakalım hayırlısı

yarın tartı gunu ve ben ıkı gundur wc ye cıkmadım ve kendımı acaıp şiş hıssedıyorum 3 tane form cayı ıctım keten tohumlu yogurt yıyorum gunkurusu yedım 5 tane bıldıgım herseyı denedım ınsallah sabaha bu sorunum cozulmus olur:44:

bende aynı durumdayım canım ya.akşam 1 fincana 2 tane kayısılı form çayı koyup içtim.inşallah sabaha işe yarar.

En azından artık nasıl olsa yeni yedim gerek yok diye kendini durdurursun anlamında yazdım leylakcım

Papadiyacım şimdi geç olmuş olabilir ama doğal salep çok iyi geliyor aklında bulunsun, 15 dakika da wc'ye çıkıyorum ..

bende aynı durumdayım canım ya.akşam 1 fincana 2 tane kayısılı form çayı koyup içtim.inşallah sabaha işe yarar.
hersey ıyı hos bu dıyettede neden hep wc ıle sorun yasıyoruz yaaa((

tamam masalım denıycem(

hersey ıyı hos bu dıyettede neden hep wc ıle sorun yasıyoruz yaaa((

tamam masalım denıycem(

Papadiyacım neler çektim biliyorsun ama sorunu çözdüm bir sürü yöntemle, bugün 3 kere gittim
Macunu deneyebilirsin sürekli oluyorsa, ben sürekli kullanmıyorum gitmediğim gün olursa hemen yiyiveriyorum.
Sabahları mutlaka uyanır uyanmaz ayakta(!) yarım litreye yakın suyumu içiyorum.
Dediğim gibi salep çok işe yarıyor.
Sonra aç karnına sarımsak yutup bol su içebilirsin.
Adaçayı ve anason işe yarıyor.
Tabi biberiye yeşil çay karışımı da iyi oluyor.
Deneme yayılma yöntemi yani.
Bu arada proteinin çok etkisi var ama ben artık saf protein yaptığımda bile problem olmuyor.

Sabah:Beyaz peynir,10 tane zeytin,pastırmalı yumurta( 2 yumurtadan) 2 kuru kayısı 1 çay bard ceviz 1000 mg Omega 3
Ara:türk kahvesi
Öğlen:Roka,kuzu kulağı,barbunya,biraz fıstık 500 mg Omega 3
Akşam:Yeşil mercimek yemeği,2 kuru incir,4 ceviz

2,5 litre su

45 dakika (3.5 km) tempolu yürüyüş

Çok alıştım bu sisteme baştaki iştah ve tatlı krizlerim geçti

Kızlar bugünkü mönüm böyle..

Kalkınca : 1 bardak ılık su
1. Öğün : 2 haşlanmış yumurta, 5 gün kurusu, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 4 közlenmiş mantar, 5 ceviz

ARA: 2 kaşık yoğurt, 1 muz

2. Öğün : Taşlık kavurması, soğan salatası , 3 kaşık kuru fasulye, yarım avuç ayçekirdeği.

Sıvı : 2 Lt. su

Spor :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…