kızlar şu elektrikli sandalyede banada yer varmı?
sabah güzel bir karata kahvaltısı yaptım 10 tanede zeytin yedim
öğlen ayran, turşu ve kendi yaptığım bulgurlu kafkas pilavından yedim
ilkindi biraz çikolata yedim
akşam yine bulgur pilavı ve salep
spor yok
2lt su yatana kadar dahada içerim.
Ben çok yavaş kilo veriyorum.Ayda sadece 1 kg.
Sanırım haşimoto hastalığım yüzünden. Tabii bir de
yaş 47 olunca sanırım normal.
Ne dersiniz ? Deneyimli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Hepinize sevgilerr
şükür kavuşturana merhaba kızlar
son 10 günü hatırlamak bile istemiyorum
misafirlerim gitti yarından itibaren kaldığım yerden tam gaz devam
aslında tamamen ipin ucunu bırakmadım ama diyete hiç mi hiç uymayan şeyler yedim içtim
bugünde tam 2 hafta oluyor karataylı olalı
burdan ayrı kalmak iyi gelmedi bana yarın tatilde bitiyor eski düzenime dönerim bende
Olsun leylakcım bir rahatlama kendine gelme dönemi olarak düşünüp daha güzel bir şekilde devam edebilirsin ..
yarın tartı gunu ve ben ıkı gundur wc ye cıkmadım ve kendımı acaıp şiş hıssedıyorum 3 tane form cayı ıctım keten tohumlu yogurt yıyorum gunkurusu yedım 5 tane bıldıgım herseyı denedım ınsallah sabaha bu sorunum cozulmus olur:44:
masalcım aslında hiçde içim rahat değildi şimdi daha huzurluyum
yeniden karatayıma döndüm ya sizin desteğinizle yine kilo vermeye başlarım inşallah canım
yarın tartı günü bakalım hayırlısı
yarın tartı gunu ve ben ıkı gundur wc ye cıkmadım ve kendımı acaıp şiş hıssedıyorum 3 tane form cayı ıctım keten tohumlu yogurt yıyorum gunkurusu yedım 5 tane bıldıgım herseyı denedım ınsallah sabaha bu sorunum cozulmus olur:44:
Eki Görüntüle 340598
Bak bu adam gibi bağlarız seniii ..
2 kere pilav yemek bir de üstüne çikolataaa ..
Salep eğer doğal salepse sakıncası yok ayrıca bağırsakları çalıştırıyor ..
acaba sandalyenin titreşim etkisiyle totom erirmi?
hersey ıyı hos bu dıyettede neden hep wc ıle sorun yasıyoruz yaaabende aynı durumdayım canım ya.akşam 1 fincana 2 tane kayısılı form çayı koyup içtim.inşallah sabaha işe yarar.
En azından artık nasıl olsa yeni yedim gerek yok diye kendini durdurursun anlamında yazdım leylakcım
Papadiyacım şimdi geç olmuş olabilir ama doğal salep çok iyi geliyor aklında bulunsun, 15 dakika da wc'ye çıkıyorum ..
[/B]
hersey ıyı hos bu dıyettede neden hep wc ıle sorun yasıyoruz yaaa((
tamam masalım denıycem(
hersey ıyı hos bu dıyettede neden hep wc ıle sorun yasıyoruz yaaa((
tamam masalım denıycem(
merhaba canım hoşgeldin aramıza özledik seni.işe başladığım tarihi soruyosan 15 şubatta.diyete devam ediyorum canım ama cumadan beri biraz bozdum gibi hayırlısı yarın tartıda boyumun ölçüsünü alırım sanırım.handancım nasılsın yarın sende başlıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?