Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

olsun şeker verirsin.. bak nerelerden gemişsin..
tebrikler
kilo almamak da güzel bundan sonra verirsin inşaallah..
,Bildirim:06.02.2012
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:71
Bu hafta:70.6
Fark: 0.4
Toplam fark:15.5
Beden:42
Spor:1 gun
Boy: 167
Hedef: 57

tebrikler loxi..

Son düzenleme:
Ben de 400 gr vermişimm....Aslında haftaiçi dayanamayıp tartıldığımda daha fazla vermiş görünüyordum ama olsun...

Son düzenleme:
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:85.1
Bu hafta:84.9
Fark:-200
Beden:44
Spor:hergun yuruyus
Hedef: 75

BİLDİRİM
Rumuz: mb2012
Başlangıç tarihi:13.12.2011
Başlangıç kg: 75.2
Geçen hafta:68.9
Bu hafta: 69.0
Fark: +0.1
Toplam fark:- 6.2

Cuma günü oğluşumu doktora götürdük tiroidi yüksek çıktı.Çok huysuzlanıyor bende kendime dikkat edemedim elime ne geçtiyse yine mideye stres yaramıyor bana.sonra +ları gördük.

kahvaltım
11 zeytin
beyaz peynir
1 portakal
6 ceviz
1 yeşil biber
2 kuru incir
1 turp ve 1 havucu rendeledim salata gibi ohh mis mis oldu

Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:85.1
Bu hafta:84.9
Fark:-200
Beden:44
Spor:hergun yuruyus
Hedef: 75

Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:71
Bu hafta:70.6
Fark: 0.4
Toplam fark:15.5
Spor:1 gun
Hedef: 57

tebrık ederım arkıdeslerımm

BİLDİRİM
Rumuz: petunyaaa
Başlangıç tarihi:23.01.2012
Başlangıç kg: 62,0
Geçen hafta:60,6
Bu hafta: 62,0
Fark: +1,4
Toplam fark:0
Beden:38
Spor: haftada 3-4 gün 45 dk yürüyüş
Boy: 161
Hedef: 54
not : bu hafta herşeye sil baştan başladım kendime zaman dilimi verdim mart sonuna kadar kaçamaksız ve yapabildiğim kadar yürüyüşle kaç kg vereceğimi merak ediyorum pazar jübilemi yaptım ve tartıda başlangıç kilomu gördüm artık gül gibi istikrarlı devam edicem inşallah bugün 6 şubat 2012 ve ben 62 kiloyum 31 mart 2012 de bakalım kaç olucam 8 hafta kadar bir süre var haydi bismillah desteksiz bırakmayın öperim bıldırcınlarımm

Son düzenleme:
bildirim yapmıyorum kzılar yaaa yapamıyorumm çünkü 66.4 ile 67.5 arasında gitti geldi baskül ve 66. 4 de sabitledi . ttaaaannnrrrıımmmmm neden böle homini gırtlak götürdüm herseyi sonuç çok ağır 5 günde 5 kilo diyetini yapcam 5 kilo tabiki verilmez ama en az 3 kiloymuş sonra karatayıma devamm

KAHVALTI MENÜM
2 adet köy yumurtası kayısı kıvamı
15 adet ev yapımı yeşil zeytin
avuç içim kadar köy peyniri
yarım domates,1 salatalık,2 yeşil biber(köyden geldi hormonsuz ,ilaçsız)
1 çay bardağı çiğ badem
3 kaşık nar
2 adet omega 3 balık yağı kapsülü

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum...inş. dahada çok verirsiniz.
şimdi bende menülerimi yazayım
dünkü menüm:
sabah:2 haşlanmış yumurta, biraz sucuk,8 zeytin,biraz peynir,2 gün kurusu ceviz ve malesef 2 ısırık simit çay
akşam:ızgara hamsi+salata+su
öğlen acıkmadığım için 2 öğün yaptım

bu sabah:1muz+biraz peynir+ceviz+7 zeytin+3 gün kurusu birazdanada kayısılı çay içicem...

BİLDİRİM
Rumuz: burkanscetin
Başlangıç tarihi:25.01.2012
Başlangıç kg: 68
Geçen hafta:67
Bu hafta: 65
Fark: -2
Toplam fark:-3
Boy: 157
Hedef: 55(hedefi düşürebilirim muhahaha)

sabah tartıya dua edip çıktım Allahım ne olursun -1 olsun diye ama -2 görünce napcamı şaşırdım çoook motive oldum çok
hepinize ayrı ayrı teşekkürler hepinizi çoook seviyorum canlarım benim
Allahım oynucam şimdi
bu arada bugün işe başladım tekrar o güzel 1 hafta çabuk bitti.
hepimize kolay gele
öptüm sizi kokladım canlarım bıldırcınlarım

pazar günü evime yoğurt makinası aldım çok mutluyum artık yoğurt yapmam daha zevkli ve pratik olacak bu akşam ilk denemeyi yapıcam içim kelebekler gibi kıpır kıpırrr

[COLOR="#0000FF"]tatlım yap ama cabuk gıden cabuk gelıyo bılıyosun hem uzme kendını bende pis bogazımın cezasını artılarla gordum bu sabah.normalde benım bu hafta 74 olmam gerkıyordu ne oldu tutamadım kendımı yıne 78lerdeyım sıl bastan kesın kararlı basla ve gor bak nasıl olucak hersey.bend ebugun karar aldım kendı kendıme tamamen sıkı sıkı baglı kalıcam karataya[/COLOR

tatlım nekadar guzel ya hep koy mahsulu yıyorsun ıçım gıttı valla sana afıyet olsun

kuzum nerelerdesin sen yaaa tüm topik yollarını bekledik vallahi :) hoşgeldin çiğ bademim sefa getirdin jübilemi yaptım başlıyorum jarnimm şans dile mujkkk

muhteşemsin ya !azmine hayranım .
iyiki varsın canım benim

arkadaşlar bende 1 haftada 500 gr vermişim çok çok iyi olmasada kötüde sayılmaz demi belki daha çok veriridim ama malesef dün gece 4-5 tane kestane yiyip yattım öyle oluncada malesef böyle oldu.:):)

aşk kadınlarımm çıtır adaylarımm organik tavuklarımmm özledim özledim özledimmmmmmmkar tatilinde poşetle kayarken totoyu üşütüp geçici ev hapsine mahkum edildimgeçmişe ilk fırsatta dönicimmm ve tabiki kaynattığınız hiçbişeyden eksik kalmicimmmmmayy dün çıktım dolaştımm sinemaya gittim spora yazılmak için ilk adımı attım sağlık kontrollerimi yazdırıp başlicimm inşallahbir hafta boyuncaa çok iştahım açıldı evde oolmanın etkisi sanırım paso et tavuk yedim dönüşümlü yoksa çok pis bir artı görecektim sanırım tek kaçamağım oldu o da köri soslu tavuk ve miniminnacık mayonezli salata

heppiciğinizi çok özledimm yaaabirdee kızlar poşetle karda kaymanızı şiddetle tavsiye ederim acayip bişey totom küçüldü yaaaakızakla kaysaydın deli dana diye içinden geçirenler için söyleyimm kızak vardıı ama tepsi ve poşetle acı çeke çeke kaymayı hiç bişeye değişmem

BİLDİRİM
Rumuz: monodura
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg: 68.8
Geçen hafta:68.8
Bu hafta:68.4
Fark: -400gr
Toplam fark:-400gr
Boy: 159
Hedef: 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…