BİLDİRİM
Rumuz: petunyaaa
Başlangıç tarihi:23.01.2012
Başlangıç kg: 62,0
Geçen hafta:60,6
Bu hafta: 62,0
Fark: +1,4
Toplam fark:0
Beden:38
Spor: haftada 3-4 gün 45 dk yürüyüş
Boy: 161
Hedef: 54
not : bu hafta herşeye sil baştan başladım kendime zaman dilimi verdim mart sonuna kadar kaçamaksız ve yapabildiğim kadar yürüyüşle kaç kg vereceğimi merak ediyorum pazar jübilemi yaptım ve tartıda başlangıç kilomu gördüm artık gül gibi istikrarlı devam edicem inşallah bugün 6 şubat 2012 ve ben 62 kiloyum 31 mart 2012 de bakalım kaç olucam 8 hafta kadar bir süre var haydi bismillah desteksiz bırakmayın öperim bıldırcınlarımm
KAHVALTI MENÜM
2 adet köy yumurtası kayısı kıvamı
15 adet ev yapımı yeşil zeytin
avuç içim kadar köy peyniri
yarım domates,1 salatalık,2 yeşil biber(köyden geldi hormonsuz ,ilaçsız)
1 çay bardağı çiğ badem
3 kaşık nar
2 adet omega 3 balık yağı kapsülü
pazar günü evime yoğurt makinası aldım çok mutluyum artık yoğurt yapmam daha zevkli ve pratik olacak bu akşam ilk denemeyi yapıcam içim kelebekler gibi kıpır kıpırrr
kuzum nerelerdesin sen yaaa tüm topik yollarını bekledik vallahi :) hoşgeldin çiğ bademim sefa getirdin jübilemi yaptım başlıyorum jarnimm şans dile mujkkk
sağol fıstık elimden geldiğince doğalını bulmaya veya evde kendim yapmaya çalışıyorum aslında isteyince çok zor olmuyor şekerkız arayan buluyor :))
[COLOR="#0000FF"]tatlım yap ama cabuk gıden cabuk gelıyo bılıyosun hem uzme kendını bende pis bogazımın cezasını artılarla gordum bu sabah.normalde benım bu hafta 74 olmam gerkıyordu ne oldu tutamadım kendımı yıne 78lerdeyım sıl bastan kesın kararlı basla ve gor bak nasıl olucak hersey.bend ebugun karar aldım kendı kendıme tamamen sıkı sıkı baglı kalıcam karataya[/COLOR
tatlım nekadar guzel ya hep koy mahsulu yıyorsun ıçım gıttı valla sana afıyet olsun
olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz
BİLDİRİM
Rumuz: petunyaaa
Başlangıç tarihi:23.01.2012
Başlangıç kg: 62,0
Geçen hafta:60,6
Bu hafta: 62,0
Fark: +1,4
Toplam fark:0
Beden:38
Spor: haftada 3-4 gün 45 dk yürüyüş
Boy: 161
Hedef: 54
not : bu hafta herşeye sil baştan başladım kendime zaman dilimi verdim mart sonuna kadar kaçamaksız ve yapabildiğim kadar yürüyüşle kaç kg vereceğimi merak ediyorum pazar jübilemi yaptım ve tartıda başlangıç kilomu gördüm artık gül gibi istikrarlı devam edicem inşallah bugün 6 şubat 2012 ve ben 62 kiloyum 31 mart 2012 de bakalım kaç olucam 8 hafta kadar bir süre var haydi bismillah desteksiz bırakmayın öperim bıldırcınlarımm
pazar günü evime yoğurt makinası aldım çok mutluyum artık yoğurt yapmam daha zevkli ve pratik olacak bu akşam ilk denemeyi yapıcam içim kelebekler gibi kıpır kıpırrr
aşk kadınlarımm çıtır adaylarımm organik tavuklarımmm özledim özledim özledimmmmmmmkar tatilinde poşetle kayarken totoyu üşütüp geçici ev hapsine mahkum edildim geçmişe ilk fırsatta dönicimmm ve tabiki kaynattığınız hiçbişeyden eksik kalmicimmmmm ayy dün çıktım dolaştımm sinemaya gittim spora yazılmak için ilk adımı attım sağlık kontrollerimi yazdırıp başlicimm inşallah bir hafta boyuncaa çok iştahım açıldı evde oolmanın etkisi sanırım paso et tavuk yedim dönüşümlü yoksa çok pis bir artı görecektim sanırım tek kaçamağım oldu o da köri soslu tavuk ve miniminnacık mayonezli salata
heppiciğinizi çok özledimm yaaabirdee kızlar poşetle karda kaymanızı şiddetle tavsiye ederim acayip bişey totom küçüldü yaaaa kızakla kaysaydın deli dana diye içinden geçirenler için söyleyimm kızak vardıı ama tepsi ve poşetle acı çeke çeke kaymayı hiç bişeye değişmem
biz de seni çok özledik jarniiiyiki geldin zaten geçen hafta genel anlamda pek iyi geçmedi çoğumuz su koyuverdik bu hafta çok istikrarlı olmamız lazım...
Arkadaşlar az çok güzel kilolar verilmiş. Tebrikler.
Ben daha bügün başladım. Tam 100 kg yım. ama burda sizlerle iyi kilo verecegime inanıyorum.
Bugün kü kahvaltı menüm ( 08:15)
2 bardak su
1 yumurta
5 adet ceviz
3 zeytin
1 avuçiçi beyaz peynir
bir tutam maydanoz
Rumuzrofit Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg:89.600
Geçen hafta:87.00 Bu hafta:88.500
Fark:1.500
Toplam fark:1.100
Beden:46
Spor:yok
Boy:148
Hedef: güya 70 (ARTIK YAVAŞ YAVAŞ ÜMİDİMİ KAYBETMEYE BAŞLADIM)
Rumuzrofit Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg:89.600
Geçen hafta:87.00 Bu hafta:88.500
Fark:1.500
Toplam fark:1.100
Beden:46
Spor:yok
Boy:148
Hedef: güya 70 (ARTIK YAVAŞ YAVAŞ ÜMİDİMİ KAYBETMEYE BAŞLADIM)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?