Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar az çok güzel kilolar verilmiş. Tebrikler.

Ben daha bügün başladım. Tam 100 kg yım. ama burda sizlerle iyi kilo verecegime inanıyorum.

Bugün kü kahvaltı menüm ( 08:15)

2 bardak su
1 yumurta
5 adet ceviz
3 zeytin
1 avuçiçi beyaz peynir
bir tutam maydanoz

kahvaltım

yarım muz
2 cevız
bırkac fındık
b.peynır
1 kase yogurt
keten tohumlu
omega3
3 gunkurusu
1 catal kavurma

bende artık listeye girmek istiyorum menülerimi yazıyorum ve yaklaşık 3 hafatdır sizlerleyim böylece daha azimli olurum diye düşündüm saphirayı bi rahatsız edeyim bakalım benide alacak mı listeye:):):)

karatayda jübile yapacağımız günleri de göricizz inşallah deli danam antalya pülücümmm

maşallah kızz allah manda şifalığı vermiş sanaaaaa
pazar günü evime yoğurt makinası aldım çok mutluyum artık yoğurt yapmam daha zevkli ve pratik olacak bu akşam ilk denemeyi yapıcam içim kelebekler gibi kıpır kıpırrr

çok iyi etmişsinn bal böceğimmm bende alcam ama parası biraz kaşındırıyor
kuzum nerelerdesin sen yaaa tüm topik yollarını bekledik vallahi :) hoşgeldin çiğ bademim sefa getirdin jübilemi yaptım başlıyorum jarnimm şans dile mujkkk

bende özledimmm aybalammm kornişon turşumşans meleğinn olayımm sütlü nuriyemmm kuduruk ayşeemmmhadii bağalımmm azimle sıçann taşı delermişşş malumm

napım canım ya 2 ay yoğun kaçamaksız sağlıklı beslenme süreciyle Allahın izniyle ve inayetiyle su fazlalığımdan kurtulcam ya 8 kilocuk çakıldı kaldı pis boğazımaa
o değilde gül benide solluycak yakında bir bir sollayarak geliyy hadenn hobaaaaa kızlar yaa çabuk olak da verek şu kiloları tombul tosbaalaarrrr

olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz

petusum senin durumla benimki aynı sayılır bir bıraktım ki ipin ucunu sorma gitsin... Artık birbirimize destek olupbol diyetli, sağlıklı günlerimize geri döneceğiz...

pazar günü evime yoğurt makinası aldım çok mutluyum artık yoğurt yapmam daha zevkli ve pratik olacak bu akşam ilk denemeyi yapıcam içim kelebekler gibi kıpır kıpırrr

kız benim de son iki sefer mayaladığım yoğurt hiç olmadı çok sulu oldu ayran kıvamı neredeyse halbuki özene bezen yapıyorum sıcaklığını mı ayarlayamıyorum mayasını mı bilemedim ama tutmuyor işte nazar mı ettim kendi kendime bilmem. sen hangi marka makina aldın, fiyatı ne bir de denedin mi sonuç nasıl ?

biz de seni çok özledik jarnii iyiki geldin zaten geçen hafta genel anlamda pek iyi geçmedi çoğumuz su koyuverdik bu hafta çok istikrarlı olmamız lazım...

Günaydın kızlar biraz önce kalktım listeler gelmeye başlamış şimdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bİldirimimi hazırlamaya başlayayım :))

biz de seni çok özledik jarnii iyiki geldin zaten geçen hafta genel anlamda pek iyi geçmedi çoğumuz su koyuverdik bu hafta çok istikrarlı olmamız lazım...

bende özledimm zeynebimmmsu koyuvermekk miii loxi bacının tabiriyleee sizee terbiyatsızzlarr diyee çemkiririmm haaa hemen u dönüşü yapıp doğru yola kaykılıyorsunuzzz hadi bacılar

Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta:60.9
Fark: ARTI 1
Toplam fark:7.8
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63
Yas:31

Başladığımdan beri gördüğüm ilk artı (( kaçamakların saçma uyuma saatlerinin bana dönüşü bence.
Bu güne adam akıllı başlıyorum bu arada geçen eşim tartıyı düşürmüş bana yeni söyledi gören herkes sen 60 olamazsın diyor bu gün gidip eczanede ölçüleceğim birde bakalım :)

Bildirim: 06.02.2012
Rumuz: zeynepfaz
Başlangıç tarihi: 06.12.2011
Başlangıç kg: 81.7
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 78.5
Fark: +0.2 kg
Toplam fark: -3.2 kg
Beden: 44-42
Spor: bu hafta koca bir 0 yaptım
sıvı: her zamankinin anca yarısı kadar

loxandra kullanıcısından alıntı
olmaz öyle şey,ne pztesi sii,bugun başlıyorsun hemen,3 gunde fazlalıkları atarsın,haftaya da eksilere gecersın....
böyle bir ileri 2 geri olmaz,kabul etmiyoruz

tatlım bu mesajı yeni gördüm malesef

Rumuz: jarnanaa
Başlangıç tarihi:12.12.2011
Başlangıç kg: 85
Geçen hafta:74.4
Bu hafta: 74
Fark: -400
Toplam fark:11
Beden:44
Spor: deli gibi kartopu oynayıp kaydım
Boy: 1.55
Hedef: 50
Yüzde:0,53

Rumuz:leylak 84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91.5
Geçen hafta:75
Bu hafta:76
Fark:+1
Toplam fark:15.5
Beden:40
Spor:haftada 5 gün yürüyüş
Boy:1.68
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:

Son düzenleme:
Rumuzrofit Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg:89.600
Geçen hafta:87.00 Bu hafta:88.500
Fark:1.500
Toplam fark:1.100
Beden:46
Spor:yok
Boy:148
Hedef: güya 70 (ARTIK YAVAŞ YAVAŞ ÜMİDİMİ KAYBETMEYE BAŞLADIM)

hoşgeldin.. ama çok az yemişsin. daha fazla yemelisin. yoksa vücudun kıtlığa girebilir ve vermek istemez..özellikle kahvaltı sıkı yapılmalı her zaman..

ümitsizlik insanın en büyük düşmanı.. az yemek ve az su içmek hedefe gitmeyi zorlaştırıyor olabilir...

sakın ümidini kaybetme biraz daha dikkat et olur merak etme.ben asla kilo veremem diyen ben tutabilyosam boğazımı hayır diyebilyosam bazı şeylere sende başarırsın ...sakın öyle aman kilo aldım boşver olmuyo deme kalk vaktin varsa yürü biraz.suyu arttır çok farkediyo bence.ben işte sürekli oturuyorum bilgisayar başında ama artık kalkıyorum biraz dolaşıyorum yürüş yapıyorum aklımca ama olsun azda olsa hareket harekettir asansörü kullanmamaya dikkat ediyorum yani sen istedikten sonra merak etme olurr.. hadi bakalım kurtul şu halinden tekrar başla...kolay gelsin şimdiden.

Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:64.5
Bu hafta:63.6
Fark:-----0.9
Toplam fark:7.5
Beden:40
Spor:45 dk hergün yürüyüs
Boy:1.50
Hedef:50
Verilen kilo yüzdesi:---1.39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…