Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

,Bildirim:06.02.2012
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:71
Bu hafta:70.6
Fark: 0.4
Toplam fark:15.5
Beden:42
Spor:1 gun
Boy: 167
Hedef: 57

hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz yola devam karataycılar

hoşgeldin jarniiii özledik seniii

sağol jarnimmmm Allah razı olsunn..
evet bana maşşşallah de nazar deyiyo bana çabucak...
en son elbisemin başına gelenleri okudun mu

görmedimm loo geçmişii öğleden sonraa müdür çıkıncaaa neler kaynatmışsınızz hepiciğini okicimmmmne oldu kız elbisene anlat nolurrr geçmişe dönemiyomm işler birikmiş

sağol jarnimmmm Allah razı olsunn..
evet bana maşşşallah de nazar deyiyo bana çabucak...
en son elbisemin başına gelenleri okudun mu

naber fambık tebrikler makus talihini yenmene çokk sevindimmm bu arada benim 36 beden pantollu halimi gördünmü

jarniiiii topiğin çenesi düsük tombalağı hosgelidinnn

kahvaltıda cevizde yedim unutmuşum
evde heryer heryerde temizlik yapmalıyım arada gelip bakarım herkese güzel bir hafta dilyorum

2 adet köy yumurtası köy tereyagında
10 zeytin
avucici kadar peynir
1 cay bardagı fındık
1 cay bardagı sekersiz cay
havuc ve maydonoz salatası limonlu zeytinyaglı

ay inşallah bal böcüüm yaaa ama eminim görücez mart sonu bi bakıcan ben baya vermişim beni tebrik edicen sen zaten maşallah süper gidiyorsunnn
ay sorma sabah sağlam yedim dün hocamın kitabı şöyle bir elden geçirdim sabahı sıkı yapın diyor ne yazıyosa yedim :)
sorma ya parası cidden kaşındırıcı ama uzun süre kullanılır diye aldım kapları süzme kabı falan çok hoşuma gitti ben sana ev hediyesi alırım sen evlende :) cennet kuşummm

evet zeynom yaaa bugün artık yepyeni ve kararlı bir başlangıç olsun biizm ve bizim gibiler için ben kararlıyım valla şimdiden haftaya pzt kaç çıkıcam onun heyecanı içindeyim
canım bazen oda sıcaklığı bazen sütün cinsi vs.. etkileyebiliyor ben tef.. yoğurtçum aldım arkadaşımda görmüştüm o alallı 1 ayı geçmiş çok sık yapıyor tadınada baktım harikaydı ister süzme ister normal yapıyorsun ve bir kaç püf noktaya dikkat edince muhteşem oluyor ben bu akşam ilk kez deneyeceğim sonucu yazarım tatlım :54

Rumuz: jarnanaa
Başlangıç tarihi:12.12.2011
Başlangıç kg: 85
Geçen hafta:74.4
Bu hafta: 74
Fark: -400
Toplam fark:11
Beden:44
Spor: deli gibi kartopu oynayıp kaydım
Boy: 1.55
Hedef: 50
Yüzde:0,53
seni gidi kar maymunu seniiii +400 vermişin eferin gızz bide ziv ziv kaymışınnn zilliii nuriyeee

aynen leylak yaaa bu sefer sözümüzde duralım yan çizen kurbağa olsun :)

valla ben kendi adıma konuşayım buraya zor yetişiyorum oraya katılamam yinede sağol seninde günün aydınlık olsun menün az geldi bana afiyet olsun

çokk güzell...

boşver sen 5 günlükleri acelen yoksa sağlıklı bi şekilde ve kalıcı kilonu karatayla ver...yaparsın..
bıldırcınım yanlışlık var herhal ben beş günlük bişi yapmıyomm direkt karatayımla devam ediyom kaçamaksız ve tali yollara sapmadan en büyük karataycı olcem :)))

naber fambık tebrikler makus talihini yenmene çokk sevindimmm bu arada benim 36 beden pantollu halimi gördünmü

jarniiiii topiğin çenesi düsük tombalağı hosgelidinnn

hoşbuldukk pepetimmanammm çenemden çekiceğiniz var bu haftaaa geçen haftanın acısını çıkarıpp sizde beyin felci etkisi yaraticimmmmmm hhaahhhhaaaaa muhhahhhhaaa

Rumuz: skrnky
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:61,2 kg
bu hafta: 60,2 kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:1 kg
Beden:40
Spor: 30-40 dk hemen hemen hergün
Boy: 164 cm
Hedef:54
Verilen kilo yüzdesi :1,63 %

bu bir kiloyu ilk üç günde vermiştim ama regl olacağım yakında sanırım bu yüzden az verdim. ayrıca dün diyete uyamadım ve 1,5 kase sütlü tatlı yedim ( kahvaltıda da ekmek yedim. pişman değilim haftada bir kilo bile versem bana yeter :))
Arkadaşlar ltf umudunuzu kaybetmeyin. ben başka diyetlerle ayda ( !!!) bir kilo filan veriyordum haftada bir kilo süper bişi.sporu ve bol suyu ihmal etmeyin ara öğün yemeyin.
herkese azimle dolu bir hafta diliyorum.

ekledim canım....

kuzuuuu hoşgeldin listeyle boğuşurken görmemişim :))))

hoşbuldummm bebkimtartı meselesii kocanın sakarlığındandır bence süper gidiyorsun biliyorumdetoks güzelim

benimm hararetli mart kedimmm mart sonu petuşş benii discoyaaa götür diyeee kapına dayanicimmmmmmvalla ben sordumm 350 tl dediii bana alttan bi sıcaklık bastı ki sormaaa sağol abicimm o bana şimdilik cızz dedim bıraktımhediyee olayınaa gelinceee arkadaşın olmaktan gayri lütuf istemem sultanım
veee evetttt kar maymunuyumm ben ziv zivv kaydımm donuma kadar buz tutana kadar sokakta itgibi dolandımm ohhh yaa yaşasınn genç olmakkmahallede beni kardeşi için gözüne kestiren bir teyze vardıı dün gördümm köşe bucak kaçtı bendenn bende onun sümüklü kardeşine kaldıydımm sanküüüüü

resişmlerini şimdi gördümm..
kız ne göbek var sende ne mideee..
azcık basen var sanırsam.birazda bacakların kalınnn..
ama tam benim istediğim tiptesin haa..
hakketen etin sıkı görünüyorrr....
maşşlallah diyorum sanaaa..
yürüyüşle halledersin sen yaww boşa diyet yapma vallaaa...
pantalonun bedeninide çekip yollamışş
seni,n pantalon olduğunu nerden bilicem peki bennn,ya başkasının pantalonunun bedenini çekip yoladıysan
ben de senle uğraşmayı seviyorum galibaaaaa

bu sabah menum;
küçük bir avuç fındık cevis vs.
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
8-9 zeytin
yarım kırmızı biber
2 yumurta
yeşil çay

arada 5i bir yerde çayı+ sade türk kahvesi

artık sabahları çok aç olmuyorum eskiden iş yerine gelene kadar açlıktan ölüyordum sonra da poğaçalara saldırıyordum. şimdi zar zor yapıyorum kahvaltıyı. hiç aç kalmıyorum doyuyorum doymasına ama canım başka şeylerde yemek istiyor hep aynı yiyecekler . sahlep içmek istiyorum birde boza . izin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…