hmm ben büyüyene kadar zaten kartoloz olurum hurdaya ayrılırım muhtemelenn ben direk çoluğu çocuğu torun tosbalağı olan birini bulup kısa yoldan babaanne olayım diyorum ne dersin
Bildirim:30/01/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 75.5kg Bu hafta:74.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:45.5kg
Beden:42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
Bildirim:06,02.2012
Rumuz: minyatür
Başlangıç tarihi:04.12.2011
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 65,80
Bu hafta:65,00
Fark: -800 gr
Toplam fark:4,00 kg
Beden:38-40
Spor: yürüyüş
Boy:1.62
Hedef:54 kg
sevgilerimle
,Bildirim:06.02.2012
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:71
Bu hafta:70.6
Fark: 0.4
Toplam fark:15.5
Beden:42
Spor:1 gun
Boy: 167
Hedef: 57
Rumuz:lborant
Başlangıç tarihi:26/01/2012
Başlangıç kg:68
Geçen hafta:67
Bu hafta:66,3
Fark:-700
Toplam fark:1,7
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1,66
Hedef:52
Verılen kılo yuzdesı:%1,04
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:64.5
Geçen hafta:61.1
Bu hafta: 61.4
Fark: -0.3
Toplam fark:3.1
Beden:38
Spor:Her gün en az yarım saat
Boy:1,70
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:% - 49
Tamamen kaçamaksız ve bol sporlu bir haftaydı sonuç niye böyle anlamadım gitti ..
Bildirim:06/02/2012
Rumuz:ALINYAZIMKADERIMSIN
Başlangıç tarihi:07/11/2011
Başlangıç kg:141.900
Geçen hafta: 124.00kg
Bu hafta:123.500kg
Fark: -0.500 kg
Toplam fark: -18.400kg
Beden:XXL
Spor: YOK
Boy:178 cm
Yuzde: %0.40
Hedef: 99Kg
SLM ARKADASLAR IKI HAFTADIR KILO COK VEREMIYORUM CUNKU TAM UYGULAYAMADIM HEP DISARDAYDIM KACAMAKLARIM OLMADI AMA DUZENSIZ YEDIM BIDE SPORDA HIC YAPMADIM BUGUNE KADAR VUCUT ARTIK HAREKET ISTIYOR CIVIMAYA BASLADIM AYAGIMDAN RAHATSIZ OLDUGUM ICIN YAPMADIM HIC SPOR AMA TERAPIM BITTI BU HAFTA BASLICAM BASLAMAM LAZIM KARNIM FELAN COK CIVIDI 18 BUCUK KILO AZ DEGIL SIKILASMAM LAZIM.HEM SPORLA DAHA HIZLI VERMEYE BASLICAMI DUSUNUYORUM.
BUGUN TAM 3 AY OLDU DIYETE BASLAYALI 18.400 VERDIGIM KILO COK RAHATIM HAYATIMDA UYGULADIGIM EN KOLAY DIYET BIKMADAN SIKILMADAN YEMEGE SALDIRMADAN AC KALMADAN YAPIYORUM COK RAHATIM HUZURLUYUM AMA TEK SORUN SPOR YAPMAM LAZIM BU HAFTA ONADA BASLICAM BAKALIM SONRASINDA NELER OLACAK.
hoşgeldin jarniiii özledik seniii
sağol jarnimmmm Allah razı olsunn..
evet bana maşşşallah de nazar deyiyo bana çabucak...
en son elbisemin başına gelenleri okudun mu
sağol jarnimmmm Allah razı olsunn..
evet bana maşşşallah de nazar deyiyo bana çabucak...
en son elbisemin başına gelenleri okudun mu
bence çok güzel fikir
ay size de doyum olmuyo ama,şu temizlik-spor işimi halledip öyle geleyim.
beni de ekle listeye arkadasım bildirim yaptım
görmedimm loo geçmişii öğleden sonraa müdür çıkıncaaa neler kaynatmışsınızz hepiciğini okicimmmmne oldu kız elbisene anlat nolurrr geçmişe dönemiyomm işler birikmiş
ay inşallah bal böcüüm yaaa ama eminim görücez mart sonu bi bakıcan ben baya vermişim beni tebrik edicen sen zaten maşallah süper gidiyorsunnnkaratayda jübile yapacağımız günleri de göricizz inşallah deli danam antalya pülücümmm
maşallah kızz allah manda şifalığı vermiş sanaaaaa
çok iyi etmişsinn bal böceğimmm bende alcam ama parası biraz kaşındırıyor
bende özledimmm aybalammm kornişon turşumşans meleğinn olayımm sütlü nuriyemmm kuduruk ayşeemmm hadii bağalımmm azimle sıçann taşı delermişşş malumm
evet zeynom yaaa bugün artık yepyeni ve kararlı bir başlangıç olsun biizm ve bizim gibiler için ben kararlıyım valla şimdiden haftaya pzt kaç çıkıcam onun heyecanı içindeyimpetusum senin durumla benimki aynı sayılır bir bıraktım ki ipin ucunu sorma gitsin... Artık birbirimize destek olupbol diyetli, sağlıklı günlerimize geri döneceğiz...
kız benim de son iki sefer mayaladığım yoğurt hiç olmadı çok sulu oldu ayran kıvamı neredeyse halbuki özene bezen yapıyorum sıcaklığını mı ayarlayamıyorum mayasını mı bilemedim ama tutmuyor işte nazar mı ettim kendi kendime bilmem. sen hangi marka makina aldın, fiyatı ne bir de denedin mi sonuç nasıl ?
...
seni gidi kar maymunu seniiii +400 vermişin eferin gızz bide ziv ziv kaymışınnn zilliii nuriyeeeRumuz: jarnanaa
Başlangıç tarihi:12.12.2011
Başlangıç kg: 85
Geçen hafta:74.4
Bu hafta: 74
Fark: -400
Toplam fark:11
Beden:44
Spor: deli gibi kartopu oynayıp kaydım
Boy: 1.55
Hedef: 50
Yüzde:0,53
aynen leylak yaaa bu sefer sözümüzde duralım yan çizen kurbağa olsun :)hoşgeldin jarnim,gözlerimiz yollarda kaldı valla.çok özledik seni çooookkkkulakların hiç çınlamadı mı kız,kaçamak yaptım cezasını çekiyorum işte.kendime söz verdim artık 1 lokma bile zararlı bişey yemiycem.eğer yersem sende beni ye çiğ çiğ(eccük yağlıyım ama ne çıkarsa bahtına artık )
valla ben kendi adıma konuşayım buraya zor yetişiyorum oraya katılamam yinede sağol seninde günün aydınlık olsun menün az geldi bana afiyet olsungünaydın kızlar inş herkes iyidir facebookta karatay diyeti yapanlar grubu var oradanda birbirimizi desteklesek
herkes için kendimiz içinde faydalı olur diye düşünüyorum ben gruba katıldım sizde gelirseniz sevinirim
kilomda bi oynama yok 73 olarak devam ediyorum bu haftada bazen sıkılıyorum ama böyle beslenmek daha sağlıklı o yüzden kilo vermesem bile
böyle devam etmeye kararlıyım arkadaşlar.
sabah kahvaltımı yazıp işlerime bakıcam
2 yumurta tulum peyniriyle omlet
2 tane zeytin
biraz badem fındık
1 tanede gün kurusu ve çay
omega 3 almak istiyorum siz ne kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim gününüz aydınlık olsun.
bıldırcınım yanlışlık var herhal ben beş günlük bişi yapmıyomm direkt karatayımla devam ediyom kaçamaksız ve tali yollara sapmadan en büyük karataycı olcem :)))çokk güzell...
boşver sen 5 günlükleri acelen yoksa sağlıklı bi şekilde ve kalıcı kilonu karatayla ver...yaparsın..
naber fambık tebrikler makus talihini yenmene çokk sevindimmm bu arada benim 36 beden pantollu halimi gördünmü
jarniiiii topiğin çenesi düsük tombalağı hosgelidinnn
ohh daha ıyı ol ınsallah cnm .
ekledim canım....
kuzuuuu hoşgeldin listeyle boğuşurken görmemişim :))))
hoşgeldin.. Ama çok az yemişsin. Daha fazla yemelisin. Yoksa vücudun kıtlığa girebilir ve vermek istemez..özellikle kahvaltı sıkı yapılmalı her zaman..
ekledim canım....
kuzuuuu hoşgeldin listeyle boğuşurken görmemişim :))))
ay inşallah bal böcüüm yaaa ama eminim görücez mart sonu bi bakıcan ben baya vermişim beni tebrik edicen sen zaten maşallah süper gidiyorsunnn
ay sorma sabah sağlam yedim dün hocamın kitabı şöyle bir elden geçirdim sabahı sıkı yapın diyor ne yazıyosa yedim :)
sorma ya parası cidden kaşındırıcı ama uzun süre kullanılır diye aldım kapları süzme kabı falan çok hoşuma gitti ben sana ev hediyesi alırım sen evlende :) cennet kuşummm
seni gidi kar maymunu seniiii +400 vermişin eferin gızz bide ziv ziv kaymışınnn zilliii nuriyeee
bıldırcınım yanlışlık var herhal ben beş günlük bişi yapmıyomm direkt karatayımla devam ediyom kaçamaksız ve tali yollara sapmadan en büyük karataycı olcem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?