Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım benimmmmmmmmmmmmmm...
yaw aney yine diyetimi bozacakkkk şeyleri burnımda tüttürmeye devam etmeseee belkim daha çok veriridimm
bu hafta gidiyolar neyseemm..
neredeyse annemlerin gittiğine sevinecem haaaaa

evde misafir olunca diyet tam yapılmıyor katılıyorum sana benim kardişler gitti karataya geri döndüm

tamam canım kolay gelsin :)) en azından almamışsın boşver öpüyorum. Liste bitsin bende büyükkk temizlik yapacağım...

kızlar içli köfte yiyebiliyormuyuz haşlama olanından yapacağım?

içli köfte yeniyor diye biliyorum canımız istedi afiyet olsun

jarni hoşgeldin canımmmm

nerelerdeydin jarni bende yaklaşık 10 gündür giremiyordum yokluğunu fark etmedim

bulgur mantısı nasıl oluyor

1 su bardagı kısırlık bulgur yarım su bardagı irmik ve biraz tuz koy ve karıstır sonra sıcak su ekle yarım yada 1 su bardagı .sonrada ben yuvarlak sekil verdim ve suda hasladım eger suda dagılırsa benim basıma geldi (internettende alabilirsin tarif)süz 1 yumurta ekle istersen az un koy ozaman topluyor ben unsuz tercihim ayrıca dogunun yöresel yemeklerindenmiş sanırım

işte burda jarnimm :))) yokluğunda kendimi örgüye verdimmm

famir sen yürüyüşün dışında spor yapıyomusun .bende yürücem sabahları olmasa bile akşam işten eve yürüyüp gitmek istiyorum.evle iş arası 45 dak.biraz daha havanın ısınmasını bekliyorum burası çokk soğuk ayyyy.

teşekkürler ben sarımsaklı salça soslu yapıyorum fellah köftesi biliyorum adını adana yöresinin yemeği
sağol güleryüzcüm

hee tabii öyle olmustur,terbiyatsızgörmek istemezsen buraya da girip okumazsın tabii neysem affettik,bu son olsun,artık bızden uzaklaşmak yokkkkk,anca beraber kanca beraber

bende özledimm zeynebimmmsu koyuvermekk miii loxi bacının tabiriyleee sizee terbiyatsızzlarr diyee çemkiririmm haaa hemen u dönüşü yapıp doğru yola kaykılıyorsunuzzz hadi bacılar
hoşgeldin kız,geveze kurbağa

Rumuz: jarnanaa
Başlangıç tarihi:12.12.2011
Başlangıç kg: 85
Geçen hafta:74.4
Bu hafta: 74
Fark: -400
Toplam fark:11
Beden:44
Spor: deli gibi kartopu oynayıp kaydım
Boy: 1.55
Hedef: 50
Yüzde:0,53
efferim sütoğlan:13:kiloverişorandaşım olmuşsun bu hafta
geziye gittin mi sen nettin,hiç bahsetmeyon?

kızlar kilo alınca yüzde nasıl hesaplanıyo,aynı mı yine:44:
leylakkk,niye kilo aldın sen anacım,spor ya yapıyodun hep geçen hafta:26:

canım sen haftadan haftaya bildirim yapmaya giriyorsun boyle olmaz,hergun gır yaz menulerını paylaş,bak nasıl kılo vereceksın?

tebrikler,iradenin ödülünü ne güzel almışsın bu hafta

iyiyiz ttopişşş.....
yaw sen gecen hafta 59.7 değilmiydin:44:arada geri aldın tabii dimineysem sabitlediysen o da birşeydir

off ya ne güzel incelmiş belin baseninsüperrrr

sağol jarnimmmm Allah razı olsunn..
evet bana maşşşallah de nazar deyiyo bana çabucak...
en son elbisemin başına gelenleri okudun mu
kzı haftasonu senin elbiseni denedim,çok guzel elbise,emme42 beden zor kapandı: bende17:bide çok kısa oldu bana yaa,sende nasıl diz boyu oldu anlamadım:44::44:

burasıda yürüyüş falan yapılacak gibi değil

allah sizi napmasın bunuda gördüm ya çok güldüm

öğle menüm
pırasa yemeği
ev yoğurdu
salata

afiyet ola leptinin coşa inşallah

HEMEN BULUP ATIYOM LİNKİİ pamuk helvammm

toto istirahatindeydimm leylakımüşütmüşümde

sen ölme çatlama patlama emi yaaaaöldüm yaa kış aylarındaa sıcak tutar haaaayy yaa ben böylee don olduğunu bileydimmm ne yapar eder bu 14 şubata bir sevgili bulup girerdimm:1ama normal şartlarda bunu giyemez kimse di mii az buçuk şu cahal ve bekar halimlee tahmin edebiliyorum

ne donuymuş bende merak ettim

bak bak yukarda bebkim

Rumuz: sevgi-liebe
Başlangıç tarihi: 26.01.2012
Başlangıç kg: 93.1
Geçen hafta: -
Bu hafta: 90.0
Fark: 3.1
Toplam fark: 3.1
Beden: xL
Spor: sadece ev işi
Boy: 1.57
Hedef: 65

Daha 10 günümü doldurduğum için tek haftalık yapıyorum. Haftaya iki haftanın oranı ile yapacağım.

1. Öğünümü de bildiriyim.

Kalkınca: 1 bardak ılık su

1. Öğün : 2 tane mantarlı yumurta, 1 kibrit kutusu kadar köy peyniri, 5 tane yeşil zeytin, 5 gün kurusu, 5 ceviz 1 dilimi domates, 1 tane yeşil biber

geçmiş olsun larnicim oldukca iyi duruyorsun donu daha önce görseydin hastalanmazdın

iyileştimm bebekimm zaten çok mızıldayan tiplerden değilimm sadece ev hapsim vardıı ayyy ipini koparrmış arap atı gibiyim bugündon süpermiş yaaa ölmeyesice petuşş yapmış yapacağğınıı bir daha ki sene totoyu üşütmemek için bende alcam bu dondan;

cok güzel kilo vermişsin arkadasım tebrikler

hoşgeldin kız,geveze kurbağa

efferim sütoğlan:13:kiloverişorandaşım olmuşsun bu hafta
geziye gittin mi sen nettin,hiç bahsetmeyon?

:

hoşbuldumm patlıcan dolmamgezi bu hafta sonuna ertelendi kar yüzünden bu hafta sonu gidicimm ve eğlencenin dibine vuricimm inşallahgeçen sene şubat 19'da denize girmiştimm bu sene muhtemelen müdür oda cezası vericekk ama olsun ben orda da yapacağımı yaparımama içki yasak olduğu için daha sakin geçicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…