Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım ılk sayfada var kımın hangı tarıhte yapacagı oraya bak ıstersen

ohh daha ıyı ol ınsallah cnm .

canım ilk sayfadaki liste değişti biz sonradan eklendik ya yeni liste yapmıştı SAPHIRA ama bulamıyorum şimdi...

tamam tatlım sen yap bu akşam sonucuna göre ben de alayım olmazsa
ben de pazartesiyi bekliyorum iple ama en önemlisi yürüyüş yürüyüş ben bir yapıp bir salıyorum e olmuyor haliyle...

bulgur mantısı nasıl oluyor

FAMİR harikasın vallahiii motive oldum okurken eferin gızz meşellahhhh dötünü kaşııı

yok kuzum 299 a aldım :) gerçi çok fark yok genede pahalı emme ne bilem yaa artık hazır yoğurt evime girisn istemiyorum işede evden getiriyorum bu alet bana çok eyi olcekk
o teyzeye süleee bizim ona vercek kızımız yok gitisn sümsük gıcık totosunu kaldırmayan birini bulsun kardeşinee birlikte şişer dururlarr :)
alt takımlara dikkat et aybalam sistiti ,bakterisi her bişey üreyiveriyorr hassa bölge malumm eyi bak küçük jarniye gızzz bu arada erkek donunun bayan modelinden sanada örmek gerek kardelenimm çok özlemişim gız senii bennn enerji topum benimmm

tamam tatlım sen yap bu akşam sonucuna göre ben de alayım olmazsa
ben de pazartesiyi bekliyorum iple ama en önemlisi yürüyüş yürüyüş ben bir yapıp bir salıyorum e olmuyor haliyle...
her konuda istikrarlı olmak gerek zeynom yaaa hem boğaz,hem spor ama ben süper başladım böyle gideriz inşallahh tabi ilk gün insan baya gazlı oluyor ama kilo verdikçe kaçamak olmadıkça eminim özgüvenimiz yerine gelecektir liste olayına GELİNCE BENDE SIRAMI MERAK EDİYORUM İNŞALLAH ELİME YÜZÜME BULAŞTIRMADAN YAPARIM LİSTEYİ YAAA bu arada işler öyle sıkıştıki cevap yazamadaığım tüm bıldırncılarımdan özürr dilerimm hepinizi kocaman öpüyorum işlere dönüyorum arada burayı okuyorum bir elim işte bir elim oynaştaaa sizi seviyorummm

günaydınlarrr hayattan azıcık bildirimi yapamadım kusura bakma evde temizlik var bayan geldi onunla ilgilenmekten unutmuşum benim kilom sabit kaldı bu hafta sıfıra sıfır elde var sıfır eee senmisin kaçamak yapan al sana neyse haftaya artık hayırlısı öpüyorum herkesiii

bende bildirim yaptım ben ne zaman gircemki listeye...
canım saphiraya mesaj atacaksın o seni ekleyecek 2 hafta bildirim yapmak gerekiyor listeye girmek için...

saphira, ceylin1907, mattika, idealist33, ikiz81, gamzeed, gözleme, burçin79, handan_06, yosun30,pepeti( bu hafta girmeyecekmiş ), pembekalp, tanem111, Sibel80,eminelif, yst38

sizleri bekliyorum arkadaşlar......

famirim esmer fırtınam iyi de sayfa ynı sayfa bir yanlışlık mı olduu yoksam ben anlama kabızlığı mı çekiyorum şu an bilemedim

ayın 3üne ait sayfa nası aynı safya oliyyyyyyyyyyyyy acabaaaa
görüntü kirliliği yaparaktan aynı mesajı kopyaliyim öyleyseeee...
bana edilen küfürlerin sebebi sensin ona göre

03.02.2012
nasılsınız kızlarrr....
bende iiyim şükür..
dün akşamki iftarım ve bugünkü sahurum azcık kaçmaklı geçti..
ama yinede fazla abartmadımm..
izinli sayılırım diyetten ama

bu arada herkesin kandili mübarek olsunn..
birbirimize dua edelim bol bol inş

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr r dün başıma ne geldi bir bilsenizzz.
kotondan aldığım elbise vardı ya terziye vermiştim tadilat için,asatrında yırtık vardı.
dün almaya gittim..
kız aradı aradı elbiseyi bulamadıı..
sonra yanıma gelip biz elbiseyi terziden gelince vitrine koymuşuz elbise satılmış demesin mi
ben şoklarda tabi..
elbise tek kalmıştı o nedenle indiirmdeydi..
aynı elbiseyi bulup getiriseniz problem yok didim..
neyse çok şükür bulmuşlar başka mağazdan sanırım şehir dışından gelicek çünklü kargoyla gelmesi çarşambayı bulur dedi
sonra handanın dediği aklıma geldi belki kilo verirsin 38 al demişti.
bende elbiseyi 38 beden sipariş ettim..
inşallah yaza kadar içine girebilirimmmm

FAMİR harikasın vallahiii motive oldum okurken eferin gızz meşellahhhh dötünü kaşııı

sağol canım benimmmmmmmmmmmmmm...
yaw aney yine diyetimi bozacakkkk şeyleri burnımda tüttürmeye devam etmeseee belkim daha çok veriridimm
bu hafta gidiyolar neyseemm..
neredeyse annemlerin gittiğine sevinecem haaaaa

tamam canım kolay gelsin :)) en azından almamışsın boşver öpüyorum. Liste bitsin bende büyükkk temizlik yapacağım...

kızlar içli köfte yiyebiliyormuyuz haşlama olanından yapacağım?

süper başladın demek Allah bozmasın arkadaşım hep böyle devam edersin inşallah dediğin doğru inşallah bu seferki gaz kalıcı olur
bende fena başlamadım bir de akşama yürürsem keyfime diyecek yok...

kızlarr yürüyüş acayipp etkiliyorrr kilo vermemizi..
3 günde insan farkı hisseder mi vallahi hissettim.
kıyafetlerden bile anlaşılıyor hemnn...
birbirimizii gaza getirelim ve mutlaka spor yapalımm..
diyetten bile daha önemli bence..
diyetle 1 ayda elde ettiğimiz başaryı sporla daha kısa sürede sağlayabiliyoruzzz..
bugün itibariyle akşamları okulum var ancakk haftasonu mutlaka yürümeye devam edicemm bendeee..
öğle arasıda 20-25 dk dahi olsaaaa yürücem inş....(hava çok dondurucu değilse tabi)

Son düzenleme:

tamam canım attım az öncede ona mesaj bakalım ne diyecek bekliyorum .liste yarışı güzel bence hiç olmazsa kaçamaklara dikkat ederiz...

vallahi sizin sayenizde ben kendimi hiç bu kadar azimli görmemiştim ve tıka basada yiyorum amaaaaaa listeye göre

kIZLAR EVET YÜRÜYÜŞ GERÇEKTEN KİLO VERMEDE ÇOK ETKİLİ. DÜZENLİ YÜRÜYÜŞLE AYDA ENAZ 1 KG FARK EDER.

neyyyyhahhhaaaa sen beni güldürdün allahta seni güldürsünn bebkimsüpermiş yahuu yalnız sen ne mübarek bir kadınmışsınn ben varyaaa o mağazayıı başlarına yıkarr devenin bale pabucunun üst metal bahcıklarını isteyecek kadar aprislli ve de lanet bir insana dönüşürdümm sanırımmmkendimden nefret ettim ulennnn38 beden konusuna gelincee sana kaderinin bir oyunu olmuş ve yanlıştan dönmüşsün hiç şüphem yok ki sen 38 bedeni bile daraltırsın bu gidişle tamba tumba esmer bombaaaa

hmm valla bu ara o parayı verirsem düz duvara tırmanıp mart kedisi gibi inlerim petuşumistikrarsız ve de tescilli sultanım komedi kraliçemm enerji topun olayım senin geçmiş 60-70 sayfa olmuş çenesi büzüleşicelerrr ama ilk fırsatta şu ünlü donu göricimm az kaldıısıcak tutuyorsaaa valla bende isterimm totomda buzul çağı yaşadım resmenben zatii öle ablası olan birine varmam bebekimm keyifli bir anımda kızılderili yapasım tutsa mazallah bakırköye yatırı bunlar ben

jarni hoşgeldin canımmmm

hoşbulduk handanım

loo spora yaziliyimm bu ayy nisanda garanti yüzmeye de başlicimmmgaza getirme konusundaa endişelerimm varr yaaa kayısı çayı sonrasıı kabızlık ne unuttum ama gaz bombasıı gibi kendimi sıkmaktan mahvoldumm o yüzden ben gaz almiyimm canım sağol

tamam canım kolay gelsin :)) en azından almamışsın boşver öpüyorum. Liste bitsin bende büyükkk temizlik yapacağım...

kızlar içli köfte yiyebiliyormuyuz haşlama olanından yapacağım?
EVET CANIM BULGURLU OLDUĞU İÇİN YİYEBİLİRSİN kitaptata vermiş yenilebilir haşlama olsun bol sarımsaklı limonlu yeriz biz annem harika yapar yanına gidersem bende yiyeceğim inşallah afiyet olsun şeker

al bendende o kadar ama ne yapıp edip bugün yürücem ama 20 dk ama 40 dk mutlaka yürücem kararlıyımm eski dostum adımsayarımıda aldım yanımaa cebimde heyecanla bekliyor

aynen famirim yaa sporsuz hem daha zor hemde daha sinir bozucu oluyorr spor beni mutlu ediyor bende kaldığım yerden devam edicem gene yürüyüşlerime başlıyorum olduğu kadar kasmadann hadi hayırlısı

vallahi sizin sayenizde ben kendimi hiç bu kadar azimli görmemiştim ve tıka basada yiyorum amaaaaaa listeye göre
meşallah meşallah azmin daim olsun inşallah :)

azimli hatunum kardelenimm annesine kavuşamayan nazlı ceylanım şu donu bulamıyommm nolur bir el at loooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…