tatlım ılk sayfada var kımın hangı tarıhte yapacagı oraya bak ıstersen
ohh daha ıyı ol ınsallah cnm .
ay inşallah bal böcüüm yaaa ama eminim görücez mart sonu bi bakıcan ben baya vermişim beni tebrik edicen sen zaten maşallah süper gidiyorsunnn
ay sorma sabah sağlam yedim dün hocamın kitabı şöyle bir elden geçirdim sabahı sıkı yapın diyor ne yazıyosa yedim :)
sorma ya parası cidden kaşındırıcı ama uzun süre kullanılır diye aldım kapları süzme kabı falan çok hoşuma gitti ben sana ev hediyesi alırım sen evlende :) cennet kuşummm
evet zeynom yaaa bugün artık yepyeni ve kararlı bir başlangıç olsun biizm ve bizim gibiler için ben kararlıyım valla şimdiden haftaya pzt kaç çıkıcam onun heyecanı içindeyim
canım bazen oda sıcaklığı bazen sütün cinsi vs.. etkileyebiliyor ben tef.. yoğurtçum aldım arkadaşımda görmüştüm o alallı 1 ayı geçmiş çok sık yapıyor tadınada baktım harikaydı ister süzme ister normal yapıyorsun ve bir kaç püf noktaya dikkat edince muhteşem oluyor ben bu akşam ilk kez deneyeceğim sonucu yazarım tatlım :54
seni gidi kar maymunu seniiii +400 vermişin eferin gızz bide ziv ziv kaymışınnn zilliii nuriyeee
aynen leylak yaaa bu sefer sözümüzde duralım yan çizen kurbağa olsun :)
valla ben kendi adıma konuşayım buraya zor yetişiyorum oraya katılamam yinede sağol seninde günün aydınlık olsun menün az geldi bana afiyet olsun
bıldırcınım yanlışlık var herhal ben beş günlük bişi yapmıyomm direkt karatayımla devam ediyom kaçamaksız ve tali yollara sapmadan en büyük karataycı olcem :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz-canan-karatay-2678.html#post22959214
işte burdaki mesajımı oku canımcım
1.öğün:
1 yumurta(2 idi esim yumurtamı yürütmüş)
8 yesil zeytin
avucici kadar peynir
1 cay baragı fındık
havuc ve turp rendesi
2. Öğün:
öglen misafirm vardı onun icin onlarla aksamüstü yedim
3. Öğün:
bulgur mantısı
kuru börülce salatası
cay
Sıvı:2 litre ancak oluyor
Spor:45 dk yürüyüs
FAMİR harikasın vallahiii motive oldum okurken eferin gızz meşellahhhh dötünü kaşııınasılsınız bakalımmmm....
ben çok iiym bugün..
haftasonu fool spor yaptım
sabah ve akşam 1er saat yürüdüm..
kilom da 60.0 oldu sonundaaa..
makusss talihimi yendim sonunda.,
geçen hafta yaptığım detoks bana iyi geldiiiii yani kızlar..
azcık vucudum şaşrıdı galiba
yok kuzum 299 a aldım :) gerçi çok fark yok genede pahalı emme ne bilem yaa artık hazır yoğurt evime girisn istemiyorum işede evden getiriyorum bu alet bana çok eyi olcekkhoşbuldummm bebkimtartı meselesii kocanın sakarlığındandır bence süper gidiyorsun biliyorum detoks güzelim
benimm hararetli mart kedimmm mart sonu petuşş benii discoyaaa götür diyeee kapına dayanicimmmmmmvalla ben sordumm 350 tl dediii bana alttan bi sıcaklık bastı ki sormaaa sağol abicimm o bana şimdilik cızz dedim bıraktım hediyee olayınaa gelinceee arkadaşın olmaktan gayri lütuf istemem sultanım
veee evetttt kar maymunuyumm ben ziv zivv kaydımm donuma kadar buz tutana kadar sokakta itgibi dolandımm ohhh yaa yaşasınn genç olmakkmahallede beni kardeşi için gözüne kestiren bir teyze vardıı dün gördümm köşe bucak kaçtı bendenn bende onun sümüklü kardeşine kaldıydımm sanküüüüü
her konuda istikrarlı olmak gerek zeynom yaaa hem boğaz,hem spor ama ben süper başladım böyle gideriz inşallahh tabi ilk gün insan baya gazlı oluyor ama kilo verdikçe kaçamak olmadıkça eminim özgüvenimiz yerine gelecektir liste olayına GELİNCE BENDE SIRAMI MERAK EDİYORUM İNŞALLAH ELİME YÜZÜME BULAŞTIRMADAN YAPARIM LİSTEYİ YAAA bu arada işler öyle sıkıştıki cevap yazamadaığım tüm bıldırncılarımdan özürr dilerimm hepinizi kocaman öpüyorum işlere dönüyorum arada burayı okuyorum bir elim işte bir elim oynaştaaa sizi seviyorummmtamam tatlım sen yap bu akşam sonucuna göre ben de alayım olmazsa
ben de pazartesiyi bekliyorum iple ama en önemlisi yürüyüş yürüyüş ben bir yapıp bir salıyorum e olmuyor haliyle...
canım saphiraya mesaj atacaksın o seni ekleyecek 2 hafta bildirim yapmak gerekiyor listeye girmek için...bende bildirim yaptım ben ne zaman gircemki listeye...
famirim esmer fırtınam iyi de sayfa ynı sayfa bir yanlışlık mı olduu yoksam ben anlama kabızlığı mı çekiyorum şu an bilemedim
FAMİR harikasın vallahiii motive oldum okurken eferin gızz meşellahhhh dötünü kaşııı
günaydınlarrr hayattan azıcık bildirimi yapamadım kusura bakma evde temizlik var bayan geldi onunla ilgilenmekten unutmuşum benim kilom sabit kaldı bu hafta sıfıra sıfır elde var sıfır eee senmisin kaçamak yapan al sana neyse haftaya artık hayırlısı öpüyorum herkesiii
FAMİR harikasın vallahiii motive oldum okurken eferin gızz meşellahhhh dötünü kaşııı
yok kuzum 299 a aldım :) gerçi çok fark yok genede pahalı emme ne bilem yaa artık hazır yoğurt evime girisn istemiyorum işede evden getiriyorum bu alet bana çok eyi olcekk
o teyzeye süleee bizim ona vercek kızımız yok gitisn sümsük gıcık totosunu kaldırmayan birini bulsun kardeşinee birlikte şişer dururlarr :)
alt takımlara dikkat et aybalam sistiti ,bakterisi her bişey üreyiveriyorr hassa bölge malumm eyi bak küçük jarniye gızzz bu arada erkek donunun bayan modelinden sanada örmek gerek kardelenimm çok özlemişim gız senii bennn enerji topum benimmm
her konuda istikrarlı olmak gerek zeynom yaaa hem boğaz,hem spor ama ben süper başladım böyle gideriz inşallahh tabi ilk gün insan baya gazlı oluyor ama kilo verdikçe kaçamak olmadıkça eminim özgüvenimiz yerine gelecektir liste olayına GELİNCE BENDE SIRAMI MERAK EDİYORUM İNŞALLAH ELİME YÜZÜME BULAŞTIRMADAN YAPARIM LİSTEYİ YAAA bu arada işler öyle sıkıştıki cevap yazamadaığım tüm bıldırncılarımdan özürr dilerimm hepinizi kocaman öpüyorum işlere dönüyorum arada burayı okuyorum bir elim işte bir elim oynaştaaa sizi seviyorummm
canım saphiraya mesaj atacaksın o seni ekleyecek 2 hafta bildirim yapmak gerekiyor listeye girmek için...
saphira, ceylin1907, mattika, idealist33, ikiz81, gamzeed, gözleme, burçin79, handan_06, yosun30,pepeti( bu hafta girmeyecekmiş ), pembekalp, tanem111, Sibel80,eminelif, yst38
sizleri bekliyorum arkadaşlar......
çokk güzell...
kesin tartıda var bişi hayatım vermişsindir inşaallah..
su iç su..verceksin...
aferin kız sana...
olmadı leylak.. bende sana bakıp örneklerden diyordum...yıkıldımm..
tebrikler gayet iyi..
boşver sen 5 günlükleri acelen yoksa sağlıklı bi şekilde ve kalıcı kilonu karatayla ver...yaparsın..
çok güzelll.nasıl yaptın yaa. aferin süpersin..
kızlarr yürüyüş acayipp etkiliyorrr kilo vermemizi..
3 günde insan farkı hisseder mi vallahi hissettim.
kıyafetlerden bile anlaşılıyor hemnn...
birbirimizii gaza getirelim ve mutlaka spor yapalımm..
diyetten bile daha önemli bence..
diyetle 1 ayda elde ettiğimiz başaryı sporla daha kısa sürede sağlayabiliyoruzzz..
bugün itibariyle akşamları okulum var ancakk haftasonu mutlaka yürümeye devam edicemm bendeee..
öğle arasıda 20-25 dk dahi olsaaaa yürücem inş....(hava çok dondurucu değilse tabi)
ayın 3üne ait sayfa nası aynı safya oliyyyyyyyyyyyyy acabaaaa
görüntü kirliliği yaparaktan aynı mesajı kopyaliyim öyleyseeee...
bana edilen küfürlerin sebebi sensin ona göre
03.02.2012
nasılsınız kızlarrr....
bende iiyim şükür..
dün akşamki iftarım ve bugünkü sahurum azcık kaçmaklı geçti..
ama yinede fazla abartmadımm..
izinli sayılırım diyetten ama
bu arada herkesin kandili mübarek olsunn..
birbirimize dua edelim bol bol inş
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr r dün başıma ne geldi bir bilsenizzz.
kotondan aldığım elbise vardı ya terziye vermiştim tadilat için,asatrında yırtık vardı.
dün almaya gittim..
kız aradı aradı elbiseyi bulamadıı..
sonra yanıma gelip biz elbiseyi terziden gelince vitrine koymuşuz elbise satılmış demesin mi
ben şoklarda tabi..
elbise tek kalmıştı o nedenle indiirmdeydi..
aynı elbiseyi bulup getiriseniz problem yok didim..
neyse çok şükür bulmuşlar başka mağazdan sanırım şehir dışından gelicek çünklü kargoyla gelmesi çarşambayı bulur dedi
sonra handanın dediği aklıma geldi belki kilo verirsin 38 al demişti.
bende elbiseyi 38 beden sipariş ettim..
inşallah yaza kadar içine girebilirimmmm
yok kuzum 299 a aldım :) gerçi çok fark yok genede pahalı emme ne bilem yaa artık hazır yoğurt evime girisn istemiyorum işede evden getiriyorum bu alet bana çok eyi olcekk
o teyzeye süleee bizim ona vercek kızımız yok gitisn sümsük gıcık totosunu kaldırmayan birini bulsun kardeşinee birlikte şişer dururlarr :)
alt takımlara dikkat et aybalam sistiti ,bakterisi her bişey üreyiveriyorr hassa bölge malumm eyi bak küçük jarniye gızzz bu arada erkek donunun bayan modelinden sanada örmek gerek kardelenimm çok özlemişim gız senii bennn enerji topum benimmm
her konuda istikrarlı olmak gerek zeynom yaaa hem boğaz,hem spor ama ben süper başladım böyle gideriz inşallahh tabi ilk gün insan baya gazlı oluyor ama kilo verdikçe kaçamak olmadıkça eminim özgüvenimiz yerine gelecektir liste olayına GELİNCE BENDE SIRAMI MERAK EDİYORUM İNŞALLAH ELİME YÜZÜME BULAŞTIRMADAN YAPARIM LİSTEYİ YAAA bu arada işler öyle sıkıştıki cevap yazamadaığım tüm bıldırncılarımdan özürr dilerimm hepinizi kocaman öpüyorum işlere dönüyorum arada burayı okuyorum bir elim işte bir elim oynaştaaa sizi seviyorummm
jarni hoşgeldin canımmmm
kızlarr yürüyüş acayipp etkiliyorrr kilo vermemizi..
diyetle 1 ayda elde ettiğimiz başaryı sporla daha kısa sürede sağlayabiliyoruzzz..
bugün itibariyle akşamları okulum var ancakk haftasonu mutlaka yürümeye devam edicemm bendeee..
öğle arasıda 20-25 dk dahi olsaaaa yürücem inş....(hava çok dondurucu değilse tabi)
EVET CANIM BULGURLU OLDUĞU İÇİN YİYEBİLİRSİN kitaptata vermiş yenilebilir haşlama olsun bol sarımsaklı limonlu yeriz biz annem harika yapar yanına gidersem bende yiyeceğim inşallah afiyet olsun şekertamam canım kolay gelsin :)) en azından almamışsın boşver öpüyorum. Liste bitsin bende büyükkk temizlik yapacağım...
kızlar içli köfte yiyebiliyormuyuz haşlama olanından yapacağım?
al bendende o kadar ama ne yapıp edip bugün yürücem ama 20 dk ama 40 dk mutlaka yürücem kararlıyımm eski dostum adımsayarımıda aldım yanımaa cebimde heyecanla bekliyorsüper başladın demek Allah bozmasın arkadaşım hep böyle devam edersin inşallah dediğin doğru inşallah bu seferki gaz kalıcı olur
bende fena başlamadım bir de akşama yürürsem keyfime diyecek yok...
aynen famirim yaa sporsuz hem daha zor hemde daha sinir bozucu oluyorr spor beni mutlu ediyor bende kaldığım yerden devam edicem gene yürüyüşlerime başlıyorum olduğu kadar kasmadann hadi hayırlısıkızlarr yürüyüş acayipp etkiliyorrr kilo vermemizi..
meşallah meşallah azmin daim olsun inşallah :)vallahi sizin sayenizde ben kendimi hiç bu kadar azimli görmemiştim ve tıka basada yiyorum amaaaaaa listeye göre
EVET CANIM BULGURLU OLDUĞU İÇİN YİYEBİLİRSİN kitaptata vermiş yenilebilir haşlama olsun bol sarımsaklı limonlu yeriz biz annem harika yapar yanına gidersem bende yiyeceğim inşallah afiyet olsun şeker
al bendende o kadar ama ne yapıp edip bugün yürücem ama 20 dk ama 40 dk mutlaka yürücem kararlıyımm eski dostum adımsayarımıda aldım yanımaa cebimde heyecanla bekliyor
aynen famirim yaa sporsuz hem daha zor hemde daha sinir bozucu oluyorr spor beni mutlu ediyor bende kaldığım yerden devam edicem gene yürüyüşlerime başlıyorum olduğu kadar kasmadann hadi hayırlısı
meşallah meşallah azmin daim olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?