Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne güzel herkesler burada sabah menümü yazıp çıkıyorummm

2 muz
yarım portakal
3 kk peynir
10 zeytin
maydonoz tere
1 çay bardağı ceviz

buraya yazınca kaçamak olmuyor devam edeyim bariii

kilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan herkesi tebrik ediyorummm

loxiii şeytanın bacağını kırdın hadi umarım 60 larıda görürsün en kısa zamanda.

Kızlar herkese merhaba,
Karatay diyetine bende sizinle başlamak istiyorum. Hatta bugün sabah başladım. az önce de öğle yemeğimi yedim. Bugün yediklerim şöyle. Doğru yoldayımdır umarım. Sevgiler...

1. Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurta haşlanmış+7 adet tuzsuz zeytin+peynir+domates+salatalık+himalaya tuzuyla

2. Öğün:1 avuç dana söğüş+yeşil salata+yeşil fasulye(buharda pişirildi) sabahtan unuttuğum 4 kayısı ve 1 çay bardağı ceviz+1 bardak tuzsuz ayran

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:Yapıcam henüz yapmadım.Bebişin uyumasını bekliyorum
Rumuz: Başlangıç tarihi:06.02.2012
Başlangıç kg:63,5 sabah açken
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:
Boy:1,67
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)

CANIMMM YAA MAŞALLAH 2 ayda 7.5 kilo vermişsin süper inşallah bende aynı kilomı korumA yolunda ilerliyorum kaçamak sadece sabah yarım dilim kepek ekmek :) ama 50.500 kilom şu an dediğim gibi hareketsiz bir dönemdeyim malum kpss çalışmaları... inşallah aynı kilomda kalıcam.sizleri gördükce daha da gaza geliyorum ve amacımdan şaşmıyorum:))))

of of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın

kız gel bu hafta 1. bız olalım varmısın

kızlar liste yapma sırası neydi bana ne zaman sıra geliyor unuttum bir daha paylaşırsan iyi olur SAPHIRA...
1.sayfada var tatlım
supersın canım spora devamdetoksta cok kolay gerı gelebılıyo kılolar dıkkat et sen

ne gezisiymiş jarni deniz filan ne iş bu soğukta şaşırdın galiba

Arkadaşlar alınıyorum ama Yok sayıyorsunuz.... Bana neden cevap yazmıyorsunuz? Küstüm

Meraba canım
bende senin gibi bügün başladım. Hadi kolay gelsin hepimize.

BU ARADA BENİM ÖGLEN MENÜMDE ŞÖYLE

1 KEPÇE ÇORBA
5 KAŞIK MENEMEN
HAVUÇ-TURP SALATASI (KETEN TOHUMLU)
2 ADET KAYISI KURUSU

TABİ BOL SU İÇMEYE DEVAM

ne gezisiymiş jarni deniz filan ne iş bu soğukta şaşırdın galiba

motivasyon gezisi bebekim şirket götürüyorr geçen sene şileye gitmiştikk ben kederliydimm birazz içkiyi fazla kaçırmıştımm ama soğuğu yiyince anındaa kendime gelmiştimbu snee kumburgaza gidiyoruz içki yok zaten kalite danışmanımız yakın arkadaşım onunla sabah 6'da gün doğumunu seyredip sahilde yürüyüş yapcaz onun dışında normal takilicimm ayağımı suya bile sokmam akıllandım

Meraba canım
bende senin gibi bügün başladım. Hadi kolay gelsin hepimize.
kolay gelsin

sanada koly gelsin hoşgeldiniz

Arkadaşlar alınıyorum ama Yok sayıyorsunuz.... Bana neden cevap yazmıyorsunuz? Küstüm

küsme küsme hoşgeldin sanada kolay gelsin

hii alınganlık yasak buda şekerimm listeye girmek için iki hafta geçmeli ve saphıraya yani sevgili editörümüze beni de listeye al litfen diyee mesaj atman gereksayfa hızlı ilerliyorr sık paylaşım yap kii arada kaynama

gün doğumu falan bayağı romantik kendine iyi bak güzel vakitgeçir
haftasonumu gezi

ooo jarnana gelmıs murıdlerınızın gozu yollarda kalmıstı seyhım 1 haftadır kaplumbaga hızında ılerleyen sayfalar roket moduna gectı bakıyorum.hosgeldın dıyek barııı

Rumuz: pembekalp
Başlangıç tarihi: 30.11.2011
Başlangıç kg: 83
Geçen hafta: 79,5
Bu hafta: 79,5
Fark: 0
Toplam fark: 3.5
Boy: 1.78
Hedef: 65
Oran : %0

ooo jarnana gelmıs murıdlerınızın gozu yollarda kalmıstı seyhım 1 haftadır kaplumbaga hızında ılerleyen sayfalar roket moduna gectı bakıyorum.hosgeldın dıyek barııı

kıızz ben çok özledimm seni hain dom dombak hele dün çakmak kapalı yüzme havuzuna gittim kayıt yaptiricimm fitness haftanın hergünü akşam 6-10 arası 70 tlmi.haberin olaaa aybalamgerçi sen ben varım diye gelmezsin ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…