Çok çok yoğunum,kısa bildirim yapıp kaçıyorum.
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi:14.09.2011
Başlangıç kg: 72 kg.
Geçen hafta :61,6 kg.
Bu hafta: 61,7 kg.
Fark: + 100 gr.
kıızz ben çok özledimm seni hain dom dombak hele dün çakmak kapalı yüzme havuzuna gittim kayıt yaptiricimm fitness haftanın hergünü akşam 6-10 arası 70 tlmi. haberin olaaa aybalam gerçi sen ben varım diye gelmezsin ama neyse
of of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın
kız gel bu hafta 1. bız olalım varmısın
valla ben varım canım,çok azimli olucam bundan sonra.haftaya ilk 1 ve 2 papadiya ve benim kızlar.haberiniz olsun
bende çok yoğunumm sultanım ama burdan kopamıyorumm özlemişim yaaa evim artık gurbet oldu sizin yüzünüzdenn net bağlatmaya karar verdimm akşam girenlerinnvay haline
yaşasın,bağlat da çene çalak gız:86::86:
valla ben varım canım,çok azimli olucam bundan sonra.haftaya ilk 1 ve 2 papadiya ve benim kızlar.haberiniz olsun
valla bende cok azimliyim bende 1 veya 2 . lige oynayacam bende varım kızlar sizinleyim
haın dom doma bayıldım yanlız ıyıymıs ya aslında fıtess ıyı olurdu.yuzmesınde yer yokmu.hem ben oraya gelsem senı tanımazdan gelırdım basıma puskullu belamı arıyom 3 saat boyunca leslıı gbı konusur beynımı .... sısırırdın
thanks canımcımmresişmlerini şimdi gördümm..
kız ne göbek var sende ne mideee..
azcık basen var sanırsam.birazda bacakların kalınnn..
ama tam benim istediğim tiptesin haa..
hakketen etin sıkı görünüyorrr....
maşşlallah diyorum sanaaa..
yürüyüşle halledersin sen yaww boşa diyet yapma vallaaa...
pantalonun bedeninide çekip yollamışş
seni,n pantalon olduğunu nerden bilicem peki bennn,ya başkasının pantalonunun bedenini çekip yoladıysan
ben de senle uğraşmayı seviyorum galibaaaaa
bende yürüycimm bugun 45 dk çatla huukızlarr yürüyüş acayipp etkiliyorrr kilo vermemizi..
3 günde insan farkı hisseder mi vallahi hissettim.
kıyafetlerden bile anlaşılıyor hemnn...
birbirimizii gaza getirelim ve mutlaka spor yapalımm..
diyetten bile daha önemli bence..
diyetle 1 ayda elde ettiğimiz başaryı sporla daha kısa sürede sağlayabiliyoruzzz..
bugün itibariyle akşamları okulum var ancakk haftasonu mutlaka yürümeye devam edicemm bendeee..
öğle arasıda 20-25 dk dahi olsaaaa yürücem inş....(hava çok dondurucu değilse tabi)
valla çene çalmak ne kelimee bebekimm sitenin altını üstüne getirirzpapadiya duy bunlarıı duyyy huysuz şekerlemem
thanks canımcımm
evt bi yürüyebileydimm incelceekte o bacaklar yürüyemiyommm baskasının pantolonu meselesine gelince kız ben delimiyim dağın basında aynı pantoldan bulup bedeninin çekecek yada mağazada çekermisim soranlarada pasaport yarısmasındayım derimm heee gelcem yanına bak delüüü kız fambık tam bir sene oldu buralara takılalı su an içün en eski arkadsım sensin topicte 60-69 a pek giremiyorum zaman ne çabuk geçiyor ya insallah seneyede hala bu kilolarda olmayız ne dersin ben olmamda seni bilmem börekçi fambık olaraktan ben baska kilo topiğinde olabilirim bebiş doğurcam insallah seneye bu vakıtler yapım deneme bir ki aşamasında sayılıruk da bende yürüycimm bugun 45 dk çatla huu
savulun leyyynnnnof of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın
tamam arkadaslar bu kafta kacamak yok spor cok okeymı:))of of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın
valla bende cok azimliyim bende 1 veya 2 . lige oynayacam bende varım kızlar sizinleyim
hadi ordann paççoozzzzyüzme için bir ay beklemen lazımm ama evraklarını yaptır başvur bence ben yüzme için tekrar başvuru yapıcamm o çıkana kadar fitness'a gidicem bizim eve çok yakınmış minibüs önünden geçiyiii valla çenemin düşükolduğu doğruu ama lesliee bacıyla muhabbetimin keyfini kıyaslamam bileee sünepe karıı anca öne arkaya totoyu sık falan diyor ya ben ya ben valla neşe dolarsınn ruhun gençleşirr sonra çıkıştaa eydanda sana kahve de ısmarlarımm looo meksika kaktüsüm
banada yakın ben carsıda oturuyom ama benım 1 yasında kızım var her saat bana uymuyo.meydanda kahve fıkrıne bıttım sırf bunun ıcın bıle sana bırkac saat katlanabılırımha bu arada uzun zamandır ılk defa sehrıye corba yaptım esım ve cocuklar ıcın tabıkıde sen ne yedın bakem bu oglen
iyiyiz ttopişşş.....
yaw sen gecen hafta 59.7 değilmiydin:44:arada geri aldın tabii dimineysem sabitlediysen o da birşeydir
kzı haftasonu senin elbiseni denedim,çok guzel elbise,emme42 beden zor kapandı: bende17:bide çok kısa oldu bana yaa,sende nasıl diz boyu oldu anlamadım:44::44:
savulun leyyynnnn
tamam arkadaslar bu kafta kacamak yok spor cok okeymı:))
banada yakın ben carsıda oturuyom ama benım 1 yasında kızım var her saat bana uymuyo.meydanda kahve fıkrıne bıttım sırf bunun ıcın bıle sana bırkac saat katlanabılırımha bu arada uzun zamandır ılk defa sehrıye corba yaptım esım ve cocuklar ıcın tabıkıde sen ne yedın bakem bu oglen
kaşarlı ıspanak fırında tavuk fırında 3 dilim patates yoğurt yedimşehriye çorbası mııııı işte şimdi şehriye bacı oldun hadii kız insanlık bende kalsın istersen ben senden bir saat önce ya da sonra spor yaparımm sen spor yaparken kızına bakarım tamam kız korkma kahve içerken ben susarımm sen benim başımı şişirirsin ödeşiriz
üff ya ne çok çene çalmışınız 1 saatte,nasıl okuyacam o kadar sayfayı ben:18:
59.8 idim o da detokstan sonra...
2 günlük açlıktan sonra öle çıktım işte..
ama şu an 60 ım çok şükür...
oh beeeee..
biyendin mi kızzzzzz...
benimkide bi gelse de rahatlasam yaw...
senin bacak boyu benden uzun dimek ki..
ayrıca aramızda nerden baksan 3-4 cm fark var cicim maleseffff
valla çene çalmak ne kelimee bebekimm sitenin altını üstüne getirirzpapadiya duy bunlarıı duyyy huysuz şekerlemem
getiririz anam
savulun leyyynnnn
tamam arkadaslar bu kafta kacamak yok spor cok okeymı:))
bu bizim sloganımız olsun,KAÇAMAK YOK SPOR ÇOK
anaaam şehriye bacı,şehriye pişirmiş
neyyyyhahhhaaaa sen beni güldürdün allahta seni güldürsünn bebkim süpermiş yahuu yalnız sen ne mübarek bir kadınmışsınn ben varyaaa o mağazayıı başlarına yıkarr devenin bale pabucunun üst metal bahcıklarını isteyecek kadar aprislli ve de lanet bir insana dönüşürdümm sanırımmm kendimden nefret ettim ulennnn 38 beden konusuna gelincee sana kaderinin bir oyunu olmuş ve yanlıştan dönmüşsün hiç şüphem yok ki sen 38 bedeni bile daraltırsın bu gidişle tamba tumba esmer bombaaaa
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?