Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok çok yoğunum,kısa bildirim yapıp kaçıyorum.

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi:14.09.2011

Başlangıç kg: 72 kg.

Geçen hafta :61,6 kg.

Bu hafta: 61,7 kg.

Fark: + 100 gr.

Çok çok yoğunum,kısa bildirim yapıp kaçıyorum.

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi:14.09.2011

Başlangıç kg: 72 kg.

Geçen hafta :61,6 kg.

Bu hafta: 61,7 kg.

Fark: + 100 gr.

bende çok yoğunumm sultanım ama burdan kopamıyorumm özlemişim yaaa evim artık gurbet oldu sizin yüzünüzdenn net bağlatmaya karar verdimm akşam girenlerinnvay haline

haın dom doma bayıldım yanlızıyıymıs ya aslında fıtess ıyı olurdu.yuzmesınde yer yokmu.hem ben oraya gelsem senı tanımazdan gelırdım basıma puskullu belamı arıyom 3 saat boyunca leslıı gbı konusur beynımı .... sısırırdın

hadi ordann paççoozzzzyüzme için bir ay beklemen lazımm ama evraklarını yaptır başvur bence ben yüzme için tekrar başvuru yapıcamm o çıkana kadar fitness'a gidicem bizim eve çok yakınmış minibüs önünden geçiyiiivalla çenemin düşükolduğu doğruu ama lesliee bacıyla muhabbetimin keyfini kıyaslamam bileee sünepe karıı anca öne arkaya totoyu sık falan diyor ya ben ya benvalla neşe dolarsınn ruhun gençleşirr sonra çıkıştaa eydanda sana kahve de ısmarlarımm looo meksika kaktüsüm

saphira, mattika, idealist33, ikiz81, gamzeed,gözleme, burçin79, yosun30,tanem111, Sibel80, eminelif, yst38 kalan arkadaşlar sizi bekliyorummm evde iş yapacağım aklım burada :)) iş yapamıyorum hadinsssssss beyaaauuuuuu (bu günden sonra bildirim günleri erkenden kalkarım herhalde insan tilt oluyormuş )

thanks canımcımm
evt bi yürüyebileydimm incelceekte o bacaklar yürüyemiyommm baskasının pantolonu meselesine gelince kız ben delimiyim dağın basında aynı pantoldan bulup bedeninin çekecek yada mağazada çekermisim soranlarada pasaport yarısmasındayım derimm heee gelcem yanına bak delüüü kız fambık tam bir sene oldu buralara takılalı su an içün en eski arkadsım sensin topicte 60-69 a pek giremiyorum zaman ne çabuk geçiyor ya insallah seneyede hala bu kilolarda olmayız ne dersin ben olmamda seni bilmem börekçi fambık olaraktan ben baska kilo topiğinde olabilirim bebiş doğurcam insallah seneye bu vakıtler yapım deneme bir ki aşamasında sayılıruk da bende yürüycimm bugun 45 dk çatla huu

ikinci öğünüm
1 su bardağı süt 3 kuru kayısı 1 kk tahin helvası 1 tane trabzon hurmasının kurusu

bugün kahvaltıyı 9 da yapınca 2 öğünle idare edemem b grubları tahin yememesi lazımmış bi daha tahin helvası yememeliyim

ayyy bebekimm resmi gördümm maşallah maşallahben bi yerinde topluluk neyinn göremedimm valla famire dediğim gibi sizde gözü olanın gözü dötümeebebek topiğine geçiceksen demek ki burda en az bir senen daha olacak hocanın son kitabında anne adayları önerileri varhelal olsun valla süper olmuşsunuz da şu kelleyi saklama olayı niyee gııı gizemli olmayı mı seviyorsunuz bacılar

sabah
1 muz(işe geç kaldım)

öğlen
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
fırında 3 dilim patates
yoğurt
kızlar ben çok azda olsa papates yemeye başladım çünkü acıkam duygum tamamen yok oldu artı geçen haftada denedimm 2 3 taneden bişey olmiyiii

59.8 idim o da detokstan sonra...
2 günlük açlıktan sonra öle çıktım işte..
ama şu an 60 ım çok şükür...
oh beeeee..

biyendin mi kızzzzzz...
benimkide bi gelse de rahatlasam yaw...
senin bacak boyu benden uzun dimek ki..
ayrıca aramızda nerden baksan 3-4 cm fark var cicim maleseffff

ögle yemegim

4-5 kasık yazdan kurutulmus yesil fasulye yemegi
2-3 kasık pırasa yemegi
az roka
1 kase köy yogurdu keten tohumlu(kayınvaldem gönderdi sagolsun)
az yesil mercimek salatası

üff ya ne çok çene çalmışınız 1 saatte,nasıl okuyacam o kadar sayfayı ben:18:

ayyy yaa geçmişe azcık baktımm iştah problemi bir tek bende olmamışş benimde detoks sonrası gözüm döndüü ama yemedimm sıktım kendimi ya da en fazla gün kurusu atıştıurdım sende iyi atşalmışsın bebekimbenim ablamda benden uzun pantalonlarımı giyince palyaço gibi oluyorr bizim sülalenin dibinde ot biten tek üyesi benim

valla elbiseyi bulamyız üzerine soğuk su iç misali konuşsalardıı aynını bende yapardım heralde...
bi de çok karışık bir mağaza yawww karışmış olmasına da pek şaşırmadım aslında...
elbiselerin üzerinde dünyanın fiyatı ama mağaza sosyete pazarından farksızzzz..
ayyyyyyyyyyyyyy inşallahh jarnimm yawwwww...
zati benim sevgili kocacım 38i sipariş ettin içine girmezsen görüürsün didi...
evi çaput çöpliğüne çevirdin didi bi deee...
el mahkum girmem lazımmmmmm
bak bu lafların üzerinde bişey demedim
hakkaten mübarek miyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…