- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
yok anacım ben anladım bu dıyet kaçamak falan kaldırmıyor,1 dlm kek yıyorum 3-4 gun onu toparlamakla geçiyor,vakit kaybediyoruz,sıfır kaçamak olmalı,leylakkk,niye kilo aldın sen anacım,spor ya yapıyodun hep geçen hafta:26:
anlamıyorum bende loxi ya,geçen haftasonu simit,hafta içi de bisküvi yedim:26:ama hergün en az 45 dk yürüyorum.bugün bile onca temizliğin üstüne üşenmeyip 45 dk yürüdüm.demekki spor yapmasam daha da şişicem.ama artık tek lokma bile kaçamak yapmıycam asla
yalnız bu gidişle gül hedefine benden önce varıcak ben hala 70 lerde takılıyo olucamne metabolizma varmış hatunda anacım,her hafta takır takır veriyo.kgh
gül öyle valla,beni de sollayıp geçer 2 -3 haftaya,ben hala gramlarla ugrasayım.neyse buna da şükür hiç veremiyordum bır ara yaa...
bu hafta en az 5 gun yuruyus yapcam.bugun 40 dk yurudum hep böle devam etcem inş.kontrol edek birbirimizi bacım:13:
hadihoşbuldumm patlıcan dolmamgezi bu hafta sonuna ertelendi kar yüzünden bu hafta sonu gidicimm ve eğlencenin dibine vuricimm inşallah geçen sene şubat 19'da denize girmiştimm bu sene muhtemelen müdür oda cezası vericekk ama olsun ben orda da yapacağımı yaparım ama içki yasak olduğu için daha sakin geçicek sanırım
bakalım,gelince de resim eklersin,en kuduruk halinle
güzel menü olmuşne güzel herkesler burada sabah menümü yazıp çıkıyorummm
2 muz
yarım portakal
3 kk peynir
10 zeytin
maydonoz tere
1 çay bardağı ceviz
buraya yazınca kaçamak olmuyor devam edeyim bariiievet hep yaz buraya,bu hafta kaçamak yokkkk
sağol bebişim,kırdım valla,gram gram gidiyor çok şükürkilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan herkesi tebrik ediyorummm
loxiii şeytanın bacağını kırdın hadi umarım 60 larıda görürsün en kısa zamanda.
hoşgeldin canım.Kızlar herkese merhaba,
Karatay diyetine bende sizinle başlamak istiyorum. Hatta bugün sabah başladım. az önce de öğle yemeğimi yedim. Bugün yediklerim şöyle. Doğru yoldayımdır umarım. Sevgiler...
1. Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:2 yumurta haşlanmış+7 adet tuzsuz zeytin+peynir+domates+salatalık+himalaya tuzuyla
2. Öğün:1 avuç dana söğüş+yeşil salata+yeşil fasulye(buharda pişirildi) sabahtan unuttuğum 4 kayısı ve 1 çay bardağı ceviz+1 bardak tuzsuz ayran
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:Yapıcam henüz yapmadım.Bebişin uyumasını bekliyorum
Rumuz: Başlangıç tarihi:06.02.2012
Başlangıç kg:63,5 sabah açken
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:
Boy:1,67
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)
dogru yoldasın tabii,ana yoldan şaşma yeter
of of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın
kız gel bu hafta 1. bız olalım varmısın
1.sayfada var tatlım
supersın canım spora devamdetoksta cok kolay gerı gelebılıyo kılolar dıkkat et sen
ben de varım yarışa,sıfır kaçamak,bol spor,ve bol eksili bir hafta olur inş.KABIZLIK ICIN OSMAN MUFTUOGLUNDAN ONERILER
sıyah kuru erık
ıncır kurusu
gunkurusu kayısı
kucuk dograyıp bıraz kaynatıp suyuyla ıcmek gerekıyo bu karısıma keten tohumuda eklıyoruz bol suyla ıcıyoruz
sıyah kuru erıgı haslayıp suyuyla blendırdan gecırıp yatmadan ıcın
patlıcan otu tohumu 2 yada 4 cay kasıgı bol suyla alıyoruz
cemenotu tohumu da kabızlıga cok ıyı gelıyormus
elma ve armutu blendırdan gecırıp ıcersek kabızlıga ıyı gelıyomus
ravent otu sapı puresı
posalı lımon suyu
1 kasık bal
bu karısımda kabızlık recetesıymıs
yogurt ve kefır
eczaneden probıyotık dogal destek urunlerı varmıs
onlarıda onerıyo
butun bunları bıraz once osman muftuoglu stardakı programda anlattı
ağlamak yoouuuoooooookk gülmek var,küsmek yoouyk,kaynaşmak var(hababamm sınıfı ,inek şaban sesinden)Arkadaşlar alınıyorum amaYok sayıyorsunuz.... Bana neden cevap yazmıyorsunuz? Küstüm
güzel vermissin canım.maşallah.daha ne diyek?
bacım sen niye veremedin bakem bu hafta? kaçamak mı var yoksam?Rumuz: pembekalp
Başlangıç tarihi: 30.11.2011
Başlangıç kg: 83
Geçen hafta: 79,5
Bu hafta: 79,5
Fark: 0
Toplam fark: 3.5
Boy: 1.78
Hedef: 65
Oran : %0döğerim ha
bir de spor yaparsa bu kızın havasından yanına yağlaşamayukkkıızz ben çok özledimm seni hain dom dombak hele dün çakmak kapalı yüzme havuzuna gittim kayıt yaptiricimm fitness haftanın hergünü akşam 6-10 arası 70 tlmi. haberin olaaa aybalam gerçi sen ben varım diye gelmezsin ama neyse
begenmedim ceylooooooÇok çok yoğunum,kısa bildirim yapıp kaçıyorum.
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi:14.09.2011
Başlangıç kg: 72 kg.
Geçen hafta :61,6 kg.
Bu hafta: 61,7 kg.
Fark: + 100 gr.bu ne kız?yakıştı mı sana
ben de varımm, ama3 . lig de olabilir,hatta amatör spor klübü deof of leylakcım bu detoks bızı boyle yaptı kesın
kız gel bu hafta 1. bız olalım varmısın
valla ben varım canım,çok azimli olucam bundan sonra.haftaya ilk 1 ve 2 papadiya ve benim kızlar.haberiniz olsun
valla bende cok azimliyim bende 1 veya 2 . lige oynayacam bende varım kızlar sizinleyim
bebe mı yapcannnn? amanın sen bu iştahla en az 20 kilo alırsın kızzz?thanks canımcımm
evt bi yürüyebileydimm incelceekte o bacaklar yürüyemiyommm baskasının pantolonu meselesine gelince kız ben delimiyim dağın basında aynı pantoldan bulup bedeninin çekecek yada mağazada çekermisim soranlarada pasaport yarısmasındayım derimm heee gelcem yanına bak delüüü kız fambık tam bir sene oldu buralara takılalı su an içün en eski arkadsım sensin topicte 60-69 a pek giremiyorum zaman ne çabuk geçiyor ya insallah seneyede hala bu kilolarda olmayız ne dersin ben olmamda seni bilmem börekçi fambık olaraktan ben baska kilo topiğinde olabilirim bebiş doğurcam insallah seneye bu vakıtler yapım deneme bir ki aşamasında sayılıruk da bende yürüycimm bugun 45 dk çatla huu
gardaşımla uğraşma
ye anam ye,sana bişey olmiyyy,sen efsunlusunsabah
1 muz(işe geç kaldım)
öğlen
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
fırında 3 dilim patates
yoğurt
kızlar ben çok azda olsa papates yemeye başladım çünkü acıkam duygum tamamen yok oldu artı geçen haftada denedimm 2 3 taneden bişey olmiyiiimilleti yoldan çıkarma yeter ki
e hani açlık yoktu detoksta?59.8 idim o da detokstan sonra...
2 günlük açlıktan sonra öle çıktım işte..
ama şu an 60 ım çok şükür...
oh beeeee..
biyendin mi kızzzzzz...
benimkide bi gelse de rahatlasam yaw...
senin bacak boyu benden uzun dimek ki..
ayrıca aramızda nerden baksan 3-4 cm fark var cicim maleseffff
neysem boşver sen spor yaparsan bedenın düşer zaten,kilo azalmasa da:13:
freddy nin kabusu gibi oldu bu detoks haayyy yaa geçmişe azcık baktımm iştah problemi bir tek bende olmamışş benimde detoks sonrası gözüm döndüü ama yemedimm sıktım kendimi ya da en fazla gün kurusu atıştıurdım sende iyi atşalmışsın bebekimbenim ablamda benden uzun pantalonlarımı giyince palyaço gibi oluyorr bizim sülalenin dibinde ot biten tek üyesi benim
yapanın iştahı açılıyor,diyetı bozuluyor,kilo veremıyorrr,bu ne yaa
masal nirdesin,elenktrüklü sandalyeye oturtucaz seni,bir detoks buldun herkesin metosunu bozdun kız?
OLDU OLDUU JARNİMM AFİYET OLDUU LEPTİNİM COŞTUUU pırasamı yidim geldim akşama kesin düşman dökülür denizeeafiyet ola leptinin coşa inşallah
sen ölme çatlama patlama emi yaaaaöldüm yaa kış aylarındaa sıcak tutar haaa ayy yaa ben böylee don olduğunu bileydimmm ne yapar eder bu 14 şubata bir sevgili bulup girerdimm :1ama normal şartlarda bunu giyemez kimse di mii az buçuk şu cahal ve bekar halimlee tahmin edebiliyorum
ayh düşünsene suratlarını ne olurdu acep :) yanınada paçalı donlu bir hatun koyardık yılın çifti seçilebülürdü kanımcaaallah iyliğinizi versin donu bugün ne giyseme götürsene
arap atımmm benimmm mart kedin geldii miyavvvvviyileştimm bebekimm zaten çok mızıldayan tiplerden değilimm sadece ev hapsim vardıı ayyy ipini koparrmış arap atı gibiyim bugündon süpermiş yaaa ölmeyesice petuşş yapmış yapacağğınıı bir daha ki sene totoyu üşütmemek için bende alcam bu dondan;
eneee bir Antalyalı hatunn geldiii hoşgeldin bacımm memnun oldukk aynen devam ediyosun ilik gibi oluyosunn doğru yoldasınKızlar herkese merhaba,
Karatay diyetine bende sizinle başlamak istiyorum. Hatta bugün sabah başladım. az önce de öğle yemeğimi yedim. Bugün yediklerim şöyle. Doğru yoldayımdır umarım. Sevgiler...
1. Menü
Bıdırım
Kalkınca:
1.öğün:2 yumurta haşlanmış+7 adet tuzsuz zeytin+peynir+domates+salatalık+himalaya tuzuyla
2. Öğün:1 avuç dana söğüş+yeşil salata+yeşil fasulye(buharda pişirildi) sabahtan unuttuğum 4 kayısı ve 1 çay bardağı ceviz+1 bardak tuzsuz ayran
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:Yapıcam henüz yapmadım.Bebişin uyumasını bekliyorum
Rumuz: Başlangıç tarihi:06.02.2012
Başlangıç kg:63,5 sabah açken
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:
Boy:1,67
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100)
küseni toplanıp döfüyoss ona göreeArkadaşlar alınıyorum amaYok sayıyorsunuz.... Bana neden cevap yazmıyorsunuz? Küstüm
akıllım benim akıllımmm aklını yirim seniinnnmotivasyon gezisi bebekim şirket götürüyorr geçen sene şileye gitmiştikk ben kederliydimm birazz içkiyi fazla kaçırmıştımm ama soğuğu yiyince anındaa kendime gelmiştimbu snee kumburgaza gidiyoruz içki yok zaten kalite danışmanımız yakın arkadaşım onunla sabah 6'da gün doğumunu seyredip sahilde yürüyüş yapcaz onun dışında normal takilicimm ayağımı suya bile sokmam akıllandım
ayhh sormaaa bir geldi pir geldii :) arap atımızz kuduruk jarnimizz eyi geldi valla kurtlandık topikçeooo jarnana gelmıs murıdlerınızın gozu yollarda kalmıstı seyhım1 haftadır kaplumbaga hızında ılerleyen sayfalar roket moduna gectı bakıyorum.hosgeldın dıyek barııı
anam ben bu telkife balıklama da atlardım kelebekleme de gayfee didin canım gayfe istedi loo alamda içemmmhadi ordann paççoozzzzyüzme için bir ay beklemen lazımm ama evraklarını yaptır başvur bence ben yüzme için tekrar başvuru yapıcamm o çıkana kadar fitness'a gidicem bizim eve çok yakınmış minibüs önünden geçiyiii valla çenemin düşükolduğu doğruu ama lesliee bacıyla muhabbetimin keyfini kıyaslamam bileee sünepe karıı anca öne arkaya totoyu sık falan diyor ya ben ya ben valla neşe dolarsınn ruhun gençleşirr sonra çıkıştaa eydanda sana kahve de ısmarlarımm looo meksika kaktüsüm
valla elbiseyi bulamyız üzerine soğuk su iç misali konuşsalardıı aynını bende yapardım heralde...
Bi de çok karışık bir mağaza yawww karışmış olmasına da pek şaşırmadım aslında...
Elbiselerin üzerinde dünyanın fiyatı ama mağaza sosyete pazarından farksızzzz..
Ayyyyyyyyyyyyyy inşallahh jarnimm yawwwww...
Zati benim sevgili kocacım 38i sipariş ettin içine girmezsen görüürsün didi...
Evi çaput çöpliğüne çevirdin didi bi deee...
El mahkum girmem lazımmmmmm
Bak bu lafların üzerinde bişey demedim
hakkaten mübarek miyim ne
masal nirdesin,elenktrüklü sandalyeye oturtucaz seni,bir detoks buldun herkesin metosunu bozdun kız?
kız jarnana bı daha gıdersen yuzme havuzuna 15 aylık bebek oyun grubu varmı orda dıye sorarmısın bı aralar vardı sankı oyle hatırlıyorum.teklıfın cok hos kızıma bakman buyuk ıncelık ama ben onun aklı basında hanım hanımcık yetısmesını ıstıyorum orta dogu ve balkanların en cenebaz kızı olarak deel
cok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var
Hadi papadiyacım kalk çık şu koşu bandına bak ben sabahtan 1 saat pilatesimi yaptım en az yarım saatte egzersiz yapacağım daha ..
Kalk da beraber sportif hatunlar olalımmm
tamam canım kalkıcam hemen tskler.bu arada detoks ıcın sakın kendını suclu hıssetme sen bılgı verdın hıcbırımıze sılah dayamadın yenı gelın gıbı olaya atlayan bız olduk
[
hadi
bakalım,gelince de resim eklersin,en kuduruk halinle
bir de spor yaparsa bu kızın havasından yanına yağlaşamayukk
ye anam ye,sana bişey olmiyyy,sen efsunlusunmilleti yoldan çıkarma yeter ki
e hani açlık yoktu detoksta?
freddy nin kabusu gibi oldu bu detoks ha
OLDU OLDUU JARNİMM AFİYET OLDUU LEPTİNİM COŞTUUU pırasamı yidim geldim akşama kesin düşman dökülür denizee
ayh düşünsene suratlarını ne olurdu acep :) yanınada paçalı donlu bir hatun koyardık yılın çifti seçilebülürdü kanımcaa
arap atımmm benimmm mart kedin geldii miyavvvvv
eneee bir Antalyalı hatunn geldiii hoşgeldin bacımm memnun oldukk aynen devam ediyosun ilik gibi oluyosunn doğru yoldasın
küseni toplanıp döfüyoss ona göree
akıllım benim akıllımmm aklını yirim seniinnn
ayhh sormaaa bir geldi pir geldii :) arap atımızz kuduruk jarnimizz eyi geldi valla kurtlandık topikçe
anam ben bu telkife balıklama da atlardım kelebekleme de gayfee didin canım gayfe istedi loo alamda içemmm
kız jarnana bı daha gıdersen yuzme havuzuna 15 aylık bebek oyun grubu varmı orda dıye sorarmısın bı aralar vardı sankı oyle hatırlıyorum.teklıfın cok hos kızıma bakman buyuk ıncelık ama ben onun aklı basında hanım hanımcık yetısmesını ıstıyorum orta dogu ve balkanların en cenebaz kızı olarak deel
cok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var
senin için resmim koycam kıızzz şöylee iskelede halay falan çekerkene meselaspora yazilicimm seni de orta yerinden çatlatıpp spor yapmadığın için gevrek gevrek terbiyatsız diyicimmmm bu arada efsunlu değilimm ama artık bir hafta bile kaybetmee niyetli olmadığım boğazımı tutuyorumm garip bir şekilde sağlıksız şeyleri canım çekmiyorr tek özlemim balık kraker ama yemicimmm detoks niye bu kadar gözümüzü döndürdü acaba ama yinede ayda iki kez yapmaya kararlıyımm
Kıızz mardinli olduğum için kısmen arap atı sayılırım ben haaasen istanbula gell sana kahvenin kralını ısmarlarımm arizona kertenkelem kelebek gibi uçar arı gibi sokarız istanbulu
Aaa bu arada evdeykenn bol bol caillou ve pepe seyrettimçocukalara çiş alışkanlığı edinmeleri için şarkı ezberlediimm benden küçük karataycılara hediyee
çişimiz tuvalette
kakamız tuvalette
artık kimse yapmıycak
altındaki beze
bezleri attık
kilotlar giydik
artık hepimizde
tuvaleti öğrendik
hamsi baliğummm sen genede dikkatli yii patatesiii sonra patates gibi olmasabah
1 muz(işe geç kaldım)
öğlen
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
fırında 3 dilim patates
yoğurt
kızlar ben çok azda olsa papates yemeye başladım çünkü acıkam duygum tamamen yok oldu artı geçen haftada denedimm 2 3 taneden bişey olmiyiii
bende yetişemiyommm bir gözüm göriyi biri görmiyiii okyabildiğim kadar yazı yazıveriyomm gariii bizde bir laf var doğururken anası bu cocuğun ağzına mıçmış derler gevezeler için :) topikçe doğumda bir hal olmuş bize ellahammmüff ya ne çok çene çalmışınız 1 saatte,nasıl okuyacam o kadar sayfayı ben:18:
oyhh yimede yanında yatt afiyet olsunn bıldırcınımm mis misssögle yemegim
4-5 kasık yazdan kurutulmus yesil fasulye yemegi
2-3 kasık pırasa yemegi
az roka
1 kase köy yogurdu keten tohumlu(kayınvaldem gönderdi sagolsun)
az yesil mercimek salatası
gızz famir yerine sabir yazsan olcek vallavalla elbiseyi bulamyız üzerine soğuk su iç misali konuşsalardıı aynını bende yapardım heralde...
bi de çok karışık bir mağaza yawww karışmış olmasına da pek şaşırmadım aslında...
elbiselerin üzerinde dünyanın fiyatı ama mağaza sosyete pazarından farksızzzz..
ayyyyyyyyyyyyyy inşallahh jarnimm yawwwww...
zati benim sevgili kocacım 38i sipariş ettin içine girmezsen görüürsün didi...
evi çaput çöpliğüne çevirdin didi bi deee...
el mahkum girmem lazımmmmmm
bak bu lafların üzerinde bişey demedim
hakkaten mübarek miyim ne
harbiden heee motoruda metoyuda bozdukk derhal kellesi vurulaaa yakalayın masalıı masal olsunfreddy nin kabusu gibi oldu bu detoks ha
heçç işte pamuk gibi kızı bulmuş konuşuyo demi kıskanıyorlar aybalam bunlar kesin kıskanıyorlarrr bunların aazını bürüvericen, etini cımcırcan gariiiibebeğim sen şimdi böyle ilik gibi gözüküyorsunn kocan 38 beden olduğunda çatırt diyee kıskançlıktan çatlayacağını bildiği için öle demiştir bırak dağınık kalsınnhem erkeklerin alayı böyle onlar ne anlar giyinmekten sen keyfine bakk bulmuş senin gibi iyi huylu hatunu her gece kalkıp şükür namazı kılsın valahülazim beni alan kocaa yandı mesela uyku sersemiyken özellikle seri katil tadında oluyorum dürterse bende onu ölümüne dürterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?