Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.öğün
1yumurtadan omlet
beyaz peynır
kaşar peynır
bır avuc cevız
2 omega 3 kapsul
sekersız cay koca 2 bardak

2.ÖĞÜN
Sebze corbası
2kasık patlıcan yemegı
4yk bulgur pılavı
bol yesıl salata
buyuk bardak sekersız cay

OLDU OLDUU JARNİMM AFİYET OLDUU LEPTİNİM COŞTUUU pırasamı yidim geldim akşama kesin düşman dökülür denizee

allah iyliğinizi versin donu bugün ne giyseme götürsene
ayh düşünsene suratlarını ne olurdu acep :) yanınada paçalı donlu bir hatun koyardık yılın çifti seçilebülürdü kanımcaa

arap atımmm benimmm mart kedin geldii miyavvvvv

eneee bir Antalyalı hatunn geldiii hoşgeldin bacımm memnun oldukk aynen devam ediyosun ilik gibi oluyosunn doğru yoldasın

Arkadaşlar alınıyorum ama Yok sayıyorsunuz.... Bana neden cevap yazmıyorsunuz? Küstüm
küseni toplanıp döfüyoss ona göree

akıllım benim akıllımmm aklını yirim seniinnn

ooo jarnana gelmıs murıdlerınızın gozu yollarda kalmıstı seyhım 1 haftadır kaplumbaga hızında ılerleyen sayfalar roket moduna gectı bakıyorum.hosgeldın dıyek barııı
ayhh sormaaa bir geldi pir geldii :) arap atımızz kuduruk jarnimizz eyi geldi valla kurtlandık topikçe

anam ben bu telkife balıklama da atlardım kelebekleme de gayfee didin canım gayfe istedi loo alamda içemmm

bebeğim sen şimdi böyle ilik gibi gözüküyorsunn kocan 38 beden olduğunda çatırt diyee kıskançlıktan çatlayacağını bildiği için öle demiştir bırak dağınık kalsınnhem erkeklerin alayı böyle onlar ne anlar giyinmekten sen keyfine bakkbulmuş senin gibi iyi huylu hatunu her gece kalkıp şükür namazı kılsın valahülazimbeni alan kocaa yandı mesela uyku sersemiyken özellikle seri katil tadında oluyorumdürterse bende onu ölümüne dürterimm

kız jarnana bı daha gıdersen yuzme havuzuna 15 aylık bebek oyun grubu varmı orda dıye sorarmısın bı aralar vardı sankı oyle hatırlıyorum.teklıfın cok hos kızıma bakman buyuk ıncelık ama ben onun aklı basında hanım hanımcık yetısmesını ıstıyorum orta dogu ve balkanların en cenebaz kızı olarak deel

cok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var

cok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var

Hadi papadiyacım kalk çık şu koşu bandına bak ben sabahtan 1 saat pilatesimi yaptım en az yarım saatte egzersiz yapacağım daha ..
Kalk da beraber sportif hatunlar olalımmm

sayfa kalabalıgı yapmamak için alıntı yapmıyorum
hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaslar
bu arada tartı gününü duydunuz kostunuz dimi hafta sonu kimsecikler yok tu

Hadi papadiyacım kalk çık şu koşu bandına bak ben sabahtan 1 saat pilatesimi yaptım en az yarım saatte egzersiz yapacağım daha ..
Kalk da beraber sportif hatunlar olalımmm

tamam canım kalkıcam hemen tskler.bu arada detoks ıcın sakın kendını suclu hıssetme sen bılgı verdın hıcbırımıze sılah dayamadın yenı gelın gıbı olaya atlayan bız olduk

tamam canım kalkıcam hemen tskler.bu arada detoks ıcın sakın kendını suclu hıssetme sen bılgı verdın hıcbırımıze sılah dayamadın yenı gelın gıbı olaya atlayan bız olduk

Hadi git bir koş da gel haber ver çıtırımm ..

Bundan sonra deneyip 2 hafta onaylayıp sonra bilgilerinize sunacağım

senin için resmim koycam kıızzz şöylee iskelede halay falan çekerkene meselaspora yazilicimm seni de orta yerinden çatlatıpp spor yapmadığın için gevrek gevrek terbiyatsız diyicimmmmbu arada efsunlu değilimm ama artık bir hafta bile kaybetmee niyetli olmadığım boğazımı tutuyorumm garip bir şekilde sağlıksız şeyleri canım çekmiyorr tek özlemim balık kraker ama yemicimmmdetoks niye bu kadar gözümüzü döndürdü acaba ama yinede ayda iki kez yapmaya kararlıyımm

kıızz mardinli olduğum için kısmen arap atı sayılırım ben haaasen istanbula gell sana kahvenin kralını ısmarlarımm arizona kertenkelem kelebek gibi uçar arı gibi sokarız istanbulu
aaa bu arada evdeykenn bol bol caillou ve pepe seyrettimçocukalara çiş alışkanlığı edinmeleri için şarkı ezberlediimm benden küçük karataycılara hediyee

çişimiz tuvalette
kakamız tuvalette
artık kimse yapmıycak
altındaki beze

bezleri attık
kilotlar giydik
artık hepimizde
tuvaleti öğrendik

bunu bir iltifat olarak sayıyorumm hacıııııbu arada toplum içinde gayet süper insan taklidi yapabiliyorumm çok yakın olmadığımız ablalarım abilerimden çok hanım olduğumu duymuşluğum bile varrterbiyatsıııızzzz ve de nankör olsanda kader arkadaşımsın canımsın cigerimsinnn bebişin hatrına sorarım

kaldır totoyuu hain dom dommzaten son söylediklerinden sonraa kerpeten alıp tırnaklrını sökmem lazımdıı yaa neysee başka sefere bak benden kurtulmak için kondisyonunun olması şart haaa

ay alemsın tatlım ya cok guldum.

selam kızlar yarından itibaren bende başlıyacam bu diyete.ben 2 hafta yaptım çok güzel sonuç aldım sonra isveç diyeti yaptım vermem gereken 8 kilom kaldı 15 kilo bi şekilde çırpına çırpına verdim.1haftadır iştahıım acayip acık ne yapmalıyım abur cubura yönlenmeye başladım yine.yarın bu diyete başlayıp dur demeliyim sanırım.destek olursanız sevinirim

hadi kalk canım yap sporunu,ne demiştik kaçamak yok spor çok.haftaya listede ilk 3 te olmak istemiyomusun yoksa

Rumuz: evperisi
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg: 66.200
Geçen hafta:66.200
Bu hafta: 65.00
Fark: -1.20
Beden:42
Spor: bel fıtığı sebebiyle 0 spor
Boy: 1.65
Hedef: 62
Yüzde: yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

Bu bildirimi yapıp yapmama konusun da kararsız kaldım çünkü liste nasıl hazırlanır yüzde nasıl hesaplanir bilmiyorum. Sıra bana gelince sanırım cizelgeyide beceremem. Bu ilk bildirimim. Çizelge hazırlamak mecbursa listeye katılmadan geriden de takip edebilirim sorun olmaz benim icin

hamsi baliğummm sen genede dikkatli yii patatesiii sonra patates gibi olma

üff ya ne çok çene çalmışınız 1 saatte,nasıl okuyacam o kadar sayfayı ben:18:
bende yetişemiyommm bir gözüm göriyi biri görmiyiii okyabildiğim kadar yazı yazıveriyomm gariii bizde bir laf var doğururken anası bu cocuğun ağzına mıçmış derler gevezeler için :) topikçe doğumda bir hal olmuş bize ellahammm

ögle yemegim

4-5 kasık yazdan kurutulmus yesil fasulye yemegi
2-3 kasık pırasa yemegi
az roka
1 kase köy yogurdu keten tohumlu(kayınvaldem gönderdi sagolsun)
az yesil mercimek salatası
oyhh yimede yanında yatt afiyet olsunn bıldırcınımm mis misss

gızz famir yerine sabir yazsan olcek valla
elbiseyi kaybedenleri parçalamadığın gibi kocişinede güldün geçtin dimekk meşallah meşallahhhh sabır bir erdemdir lafını hatırladım vallahii ne erdemli meksika fasulyesisin gız senn

freddy nin kabusu gibi oldu bu detoks ha

yapanın iştahı açılıyor,diyetı bozuluyor,kilo veremıyorrr,bu ne yaa

masal nirdesin,elenktrüklü sandalyeye oturtucaz seni,bir detoks buldun herkesin metosunu bozdun kız?
harbiden heee motoruda metoyuda bozdukk derhal kellesi vurulaaa yakalayın masalıı masal olsun bu arada ikiz de yok loo kayboldu gitti gızz en son çin seddinde görenler olmuştu gidiş o gidişş yürüye yürüye nerelere getti acep

heçç işte pamuk gibi kızı bulmuş konuşuyo demi kıskanıyorlar aybalam bunlar kesin kıskanıyorlarrr bunların aazını bürüvericen, etini cımcırcan gariiii

oğlumun odası şu cango reklamındaki çocuğun odası gibiydi çığlık atmak istiyorum
birazdan gelir yine aynı haline getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…