Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün aksam 1 tabak kuru fasulye, sus biberi turşusu 3-4 tane,2parca ızgara tavuk göğsü ,1tane keçi boynuzu. 2 lt su
Bugün kahvaltım:
2 yumurta
2 kayısı
1cay brd ceviz
12-15 zeytin
2dilim peynir
omega3 1 lt su

yarın, sayemde karatay diyetine başlayan ablam gelicek.bende kitabın arkasında yazan elmalı incirli keki yapıcam.bakalım nasıl olacak?bu arada ablam da 2 ayda 6 kilo verdi bu diyetle

bu şarkı bizim evdede top1 di 3.5 yaşındaki yeğenim hep bunu söyledi
tuvaletleride totalet şeklinde söylüyor çok tatlı yaaa yer teyzoş seni

ay alemsın tatlım ya cok guldum.

iştahın kaçsın istiyorsan iki dakika şehriye bacıyla(ki papadiya da deriz biz)sohbet et iştah miştah kalmaz vallahülazimşaka şaka abur cubur eee kkaakaaa onun yerine günkurusu kayısı ve kuruyemiş ye ilk başlardaa işi gücü bırak vücudun disipline girene kadar burdan ayrılmaa hadi heyirli olsun

pamuk prensesimm patates dedin dee aklıma şişko patates travmalarım geldii tezz patatesi kesicimm ellahambıldırcınımm asıl senin gibi şekerliği kocan kıskanmıyor muu loo merak eyledim

oğlumun odası şu cango reklamındaki çocuğun odası gibiydi çığlık atmak istiyorum
birazdan gelir yine aynı haline getirir

cango cangooooo cangoo cangoooooiyi yaa mis gibi spor bende dün odamı topladımm arada dağıtmak keyifli oliyiii

bu şarkı bizim evdede top1 di 3.5 yaşındaki yeğenim hep bunu söyledi
tuvaletleride totalet şeklinde söylüyor çok tatlı yaaa yer teyzoş seni

bayıldımm yaaa benim de yeğenim varr bazen arayıpp pepenin sarıları çoğalıyor tarzında bişeyler söylüyorr ben de yerim oğlşumuu

o tarifi paylaşırmısın canım merak ettim bende yapayım yaaa

bana sormamışsın ama ben cevaplayayım ..

Elmalı incirli kek:
Malzemeler: 2 adet yumurta
1.5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kyılmış ceviz
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un
1 yemek kaşığı kabartma tozu.
NOT: yuvarlak borcamda daha kıvamında olur :)

Rumuz: ebruprl
Başlangıç tarihi:01.02.2012
Başlangıç kg: 75.2
Geçen hafta:75.2
Bu hafta: 74.0
Fark: -1.20
Beden:40-42
Spor: yok (şimdilik)
Boy: 1.57
Hedef: 57
Yüzde:

İlk hafta olduğu için sanırım, su ve ödemi attım.

Bu hafta son hız devam...

tatlım saol kucugunemı buyugunemı borcamın pekı?

o tarifi paylaşırmısın canım merak ettim bende yapayım yaaa

malzemeler:
2 yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
4 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım su bardağı un
1 kaşık kabartma tozu

yapılışı:
elmalar soyulup,küp şeker büyüklüğünde doğranır.incirler nohut büyüklüğünde doğranır.bir kapta elma,tarçın,incir,ceviz ve keten tohumu karıştırılır.diğer taraftan başka bir kapta yumurta blender ile çırpılıp un,kabartma tozu ve süt eklenerek karıştırılır.ardından elmalı malzeme hamura katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derece ısıtılış fırında 20 dk pişirilir.

canım teşekkür ederim

pek de sabırlı bir insan değilimdir emmeee...
ogünn sakin tarafımdan kalkmışım dimek kiii...

az önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım

kızzzzz jarni...........
bende bir pepe hayranıyım ayıptır sölemesiiiii....
ama benim kzım var da biliyom sen nerden biliyon bakimm..
izdivaç programları durukende pep izlenir mi yawwww
aslında pek izlemem izdivaç programı ağzımdan öle çıkıverdii haber ve belgesel kanalları izlerükkk ailecekkk

tatlım saol kucugunemı buyugunemı borcamın pekı?

Ben büyüğüne yaptım şekercim biraz da kabarma payı oldu ama yine de ince oldu benimki büyüğe koyunca.
Fakat incesi daha çok hoşuma gitti ..

canım teşekkür ederim

Ne demekk ..

az önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım

Bir kere daha gösterdin iradeniii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…