senin için resmim koycam kıızzz şöylee iskelede halay falan çekerkene meselaspora yazilicimm seni de orta yerinden çatlatıpp spor yapmadığın için gevrek gevrek terbiyatsız diyicimmmm bu arada efsunlu değilimm ama artık bir hafta bile kaybetmee niyetli olmadığım boğazımı tutuyorumm garip bir şekilde sağlıksız şeyleri canım çekmiyorr tek özlemim balık kraker ama yemicimmm detoks niye bu kadar gözümüzü döndürdü acaba ama yinede ayda iki kez yapmaya kararlıyımm
kıızz mardinli olduğum için kısmen arap atı sayılırım ben haaasen istanbula gell sana kahvenin kralını ısmarlarımm arizona kertenkelem kelebek gibi uçar arı gibi sokarız istanbulu
aaa bu arada evdeykenn bol bol caillou ve pepe seyrettimçocukalara çiş alışkanlığı edinmeleri için şarkı ezberlediimm benden küçük karataycılara hediyee
çişimiz tuvalette
kakamız tuvalette
artık kimse yapmıycak
altındaki beze
bezleri attık
kilotlar giydik
artık hepimizde
tuvaleti öğrendik
ay alemsın tatlım ya cok guldum.
selam kızlar yarından itibaren bende başlıyacam bu diyete.ben 2 hafta yaptım çok güzel sonuç aldım sonra isveç diyeti yaptım vermem gereken 8 kilom kaldı 15 kilo bi şekilde çırpına çırpına verdim.1haftadır iştahıım acayip acık ne yapmalıyım abur cubura yönlenmeye başladım yine.yarın bu diyete başlayıp dur demeliyim sanırım.destek olursanız sevinirim
hamsi baliğummm sen genede dikkatli yii patatesiii sonra patates gibi olma
bende yetişemiyommm bir gözüm göriyi biri görmiyiii okyabildiğim kadar yazı yazıveriyomm gariii bizde bir laf var doğururken anası bu cocuğun ağzına mıçmış derler gevezeler için :) topikçe doğumda bir hal olmuş bize ellahammm
Oyhh yimede yanında yatt afiyet olsunn bıldırcınımm mis misss
gızz famir yerine sabir yazsan olcek valla
elbiseyi kaybedenleri parçalamadığın gibi kocişinede güldün geçtin dimekk meşallah meşallahhhh sabır bir erdemdir lafını hatırladım vallahii ne erdemli meksika fasulyesisin gız senn
Harbiden heee motoruda metoyuda bozdukk derhal kellesi vurulaaa yakalayın masalıı masal olsunBu arada ikiz de yok loo kayboldu gitti gızz en son çin seddinde görenler olmuştu gidiş o gidişş yürüye yürüye nerelere getti acep
heçç işte pamuk gibi kızı bulmuş konuşuyo demi kıskanıyorlar aybalam bunlar kesin kıskanıyorlarrr bunların aazını bürüvericen, etini cımcırcan gariiii
oğlumun odası şu cango reklamındaki çocuğun odası gibiydi çığlık atmak istiyorum
birazdan gelir yine aynı haline getirir
bu şarkı bizim evdede top1 di 3.5 yaşındaki yeğenim hep bunu söyledi
tuvaletleride totalet şeklinde söylüyor çok tatlı yaaa yer teyzoş seni
o tarifi paylaşırmısın canım merak ettim bende yapayım yaaayarın, sayemde karatay diyetine başlayan ablam gelicek.bende kitabın arkasında yazan elmalı incirli keki yapıcam.bakalım nasıl olacak?bu arada ablam da 2 ayda 6 kilo verdi bu diyetle
o tarifi paylaşırmısın canım merak ettim bende yapayım yaaa
hatta yarını beklememeliyim. bu akşamdan itibaren başlamalıyım sanırım yoksa kilo alcam geri ya[/QUOTE
tatlım hoş geldın aramıza,ilk gırıs sayfamızda gereklı bılgılerden bulabılırsın gul arkadasımızn yanıtladıgı onlar fıkır olabılır ama hocanın 2 kıtabınıda okumanda yarar var.ve yedıgın ıctıgın ogun olarak hepsını hergun bıldiriı yapıyoruz bu daha cok motıve edıcı oluyo tatlım
bana sormamışsın ama ben cevaplayayım ..
Elmalı incirli kek:
Malzemeler: 2 adet yumurta
1.5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kyılmış ceviz
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un
1 yemek kaşığı kabartma tozu.
NOT: yuvarlak borcamda daha kıvamında olur :)
o tarifi paylaşırmısın canım merak ettim bende yapayım yaaa
bana sormamışsın ama ben cevaplayayım ..
Elmalı incirli kek:
Malzemeler: 2 adet yumurta
1.5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kyılmış ceviz
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un
1 yemek kaşığı kabartma tozu.
NOT: yuvarlak borcamda daha kıvamında olur :)
gızz famir yerine sabir yazsan olcek valla
elbiseyi kaybedenleri parçalamadığın gibi kocişinede güldün geçtin dimekk meşallah meşallahhhh sabır bir erdemdir lafını hatırladım vallahii ne erdemli meksika fasulyesisin gız senn
hatta yarını beklememeliyim. bu akşamdan itibaren başlamalıyım sanırım yoksa kilo alcam geri ya[/QUOTE
tatlım hoş geldın aramıza,ilk gırıs sayfamızda gereklı bılgılerden bulabılırsın gul arkadasımızn yanıtladıgı onlar fıkır olabılır ama hocanın 2 kıtabınıda okumanda yarar var.ve yedıgın ıctıgın ogun olarak hepsını hergun bıldiriı yapıyoruz bu daha cok motıve edıcı oluyo tatlım
hoşbulduk canım.bir ara uygulamıştım iyisonuç almıştım ama desteğe ihtiyacım var.burayı takip etmeliym
hoşbulduk canım.bir ara uygulamıştım iyisonuç almıştım ama desteğe ihtiyacım var.burayı takip etmeliym
kesınlıkle cnm hergun benım ılk işim bloga gırmek oluyo iş yerıne geldıgımde evde bılgısayara oturdugumda.menulerımızı yazıp paylaştıkça bırbırımızı yonlendırebılıyoruz onu yemeyelım boyle yapmayalım vs.. şiddetle tavsıye ederım
az önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım
tatlım saol kucugunemı buyugunemı borcamın pekı?
canım teşekkür ederim
az önce komsunun mevlüdü vardı ordaydım yine ikram ben yine hayır pide tabagıyla HAYIIIIRRR CAY İSTİM 15 kişi idi herkes yedi ben yemedim ben karataycıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?