Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1 - güleryüz2011...................1.39
2 - gul63 ............................1.32
3 - minyatür.........................1.21
4 - loxandra........................0.56
5 - jarnanaa........................0.53
6 - alinyazimkaderimsin..........0.40
7 - papadiya.......................0.23
8 - aslı72.............................0
8 - handan_06......................0
8 - pembekalp.......................0
9 - ceylin1907...................+0.16
10-şekerkız67....................+0.25
10-zeynepfaz....................+0.25
11- eski_bir_masal............+0.49
12- leylak70......................+0.59
13- leylak84......................+1.33
14- hayattanazicik............ +1.66:84:
15- profit..........................+1.72
16- petunyaaa...................+2.31

İnşallah becerebilmişimdir çok bekledim gelmeyen arkadaşlar kendilerini eklerler artık :))

cok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var
papişşşş çık gız çıkkk hamster gibiş dönüp duruver gariiii valal bende birazdan yapabildiğim kadar yapıcam iş bitmedi patronda burda gevezeliği tuttu şarkı söyleyip duruyor telsizi elime alıp yürüyebilidğim kadar yürüyeyim diyorum ama bakıcam şartlara artıkın ama illaki yürücem kafaya kodum yani hazır rahatkene yürü gız ben gibi kaçak göçek olanları düşün

sayfa kalabalıgı yapmamak için alıntı yapmıyorum
hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaslar
bu arada tartı gününü duydunuz kostunuz dimi hafta sonu kimsecikler yok tu
herkesin aklı başına gelmiş zaar totomuz tutuştu

kız gene koptum ya bennn bunlarımı izliyon bebeemmm yaaa sen beni öldürücen mi gızzz
bekle beni istanbul :))

o iştah artması kesin cavur diyetlerinden olmuştur ben diyem arkidişim sana bizde ayranmıdır nedir yaptık gördük aneyii karataydan şaş ma derimm

aynı korkuları taşıyorum ama elbet başa gelince halledicez bi şekilde diyorummm yada kızlar topa tutabilirr

oğlumun odası şu cango reklamındaki çocuğun odası gibiydi çığlık atmak istiyorum
birazdan gelir yine aynı haline getirir
dağınıklar zeki oluyormuş elleme :))

yoh canım benim ki kıskanmıyor ya da belli etmiyirr ellahamm şirinelerden sanıyor galiba benii sürekli sırıtmamdan sebepp neşeli şirineee modundayım

cem yılmazınn tabiriyleee kadın programlarınıı youtube'dan mı seyrediyonuzz hacıı çocukları uyuttuuuuuuuppkadın programı billah seyretmedim seyretmem hacıı çok şükürama bi kadın vardıı videosunu görmüştümm al dedi çocuklarını git dedi tarzında ölümüne konuşan bi hatun vardıı favorimdirpepeye gelincee 3 yaşında yeğenim varr + seviyorumm bende yaaa düştüğünde ağlayışı hala gözümün önündee annem yaaa

Ben büyüğüne yaptım şekercim biraz da kabarma payı oldu ama yine de ince oldu benimki büyüğe koyunca.
Fakat incesi daha çok hoşuma gitti ..
..
temeem tatlım tesekekkur ederımmm

Ellerine sağlıkkk ..
Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr, ben de istiyorum artıkk ..

hahahpepeyi seyrediyom nolmuşş loooerkenden kalkıp şirinleride seyrettim bebekim ben küçükümmmvalla sen benim karım olsan zincir bağlardım ayağınaa kaçma diyeekocan çok şanslı loo şans meleği seniii

Kuzular hiç korkmayın bende sabah biraz şaşırdım vs ama sağolsun papişim yardım etti hemen anladım siz bize devredersiniz yapamazsanız biz yerinize yaparız hiç önemli değil takmayın bunları bu arada bir ev işi bir ütü bir liste derken yazılanların hiçbirini okuyamadım ama ne kaynattınız ne kaynattınız dönüp okuyacağım gece soluklanırken işlerim bitsin gelirim şekerlerrr...

Bu aradaaa liste resmen yıkılıyor herkes neredeyse + görmüş sarsılıp kendimize gelelim ve haftaya o + lar - olsun arkadaşlar karatayın dışına çıkmakta yok artıkkkkk...

sizi seviyorum canlarım iyi ki varsınız.....

dipteyim sondayım deppresyonda değilimmm ataktayım gidişim sessiz olldii dönüşüm muhteşem olcekk haftaya görün siz beniii depar atçem deparrr dalga geçen gülümseyenn bıyık altı gülen arizona kertenkelesi olsun :) çok rezil durumdayım yaaa allah beni ne etmesinn

Son düzenleme:
kız deme üle şımarıyom sanki nazar boncuğumm bugün kelimeler tıkanıp durur boğazımda yazamayomm birikenler yakında patlar sanırım :)
ya büle yazdın ya senn içime serin sular serpildii hamamda kese yaptırıp eve gelmiş gibi oldum valla ağzına sağlık iyilik meleğiii sende iyiki varsın kesem köpüğümm lavanta kokulu sabunumm

ben seni anlıyorum karınca yiyenim yaaa beni hiçbişey 15.lik kadar mutlu etmemeştisonuncu olsam hele sevinçten ölürdümmmallahım ben niyee normal değülümm yaaaa
haftaya deparını bekliyorumm arap devemm sonundaa audi yok belkii ama dibine kadar eğlence vaad ediyorum sana pırasa güzelim

onun bilmediği yok ayyy uzaylı kesin uzaylııı :)

sonuncusunn yaaa o bakımdann alttan odun veriyom işteeyaşasın kötülükama 15.olduğumda da demiştimm önemli olan katılmaktı memedalibeyyyyyyygideceğimizz oteldee türk hamamı varmışş senin hatrına bir kese attırayımm petuşummm

jarni ve petuş süpersiniz sizi okudum okudum güldüm.
Aahh jarni ah gençlik başımda duman libidom tavan diyon yani
enerjin süper hayatım sen gelince sayfalar çabuk ilerliyor yetişemiyorum
yanımda dübür(müdür) karşımda dübür yazamıyom çatlıyom

2. öğünüm şimdi yedimm..
1 kase karnıbahar salatası
yarım domatizz
1 portakal...

akşam okula gidicimmmm..
bugünkü menüm böle olacak maleseff belkim gelince 1 abrdak süt içerim sadece

vallaha tebriklerrrrr

yok ben koydum valla kafaya kilolar gitcek kızlar

Bir kere daha gösterdin iradeniii ..

evet arkadasım bir kere daha yemeyince mutlu olan bi tip oldum artık

herkesi tebrik ediyorum ama cok sasırdım 1. olunca cok mutluyum allah daim etsin sizleri seviyorum

eline sağlık canım,teşekkürler...

Jarnaa kadarki ıslak yedim demişsin. Disardami yedin yoksa kendin mı yaptın kendin yaptın şa (yada bilen varsa)tarifini verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…