hamsiharbiden heee motoruda metoyuda bozdukk derhal kellesi vurulaaa yakalayın masalıı masal olsunbu arada ikiz de yok loo kayboldu gitti gızz en son çin seddinde görenler olmuştu gidiş o gidişş yürüye yürüye nerelere getti acep
kesınlıkle cnm hergun benım ılk işim bloga gırmek oluyo iş yerıne geldıgımde evde bılgısayara oturdugumda.menulerımızı yazıp paylaştıkça bırbırımızı yonlendırebılıyoruz onu yemeyelım boyle yapmayalım vs.. şiddetle tavsıye ederım
benim 10 aylık bir kızım var tam bilgisayar hastası.onun yanında imkansız bilg kullanamıyrm.onu uyutunca ancak :)
papişşşş çık gız çıkkk hamster gibiş dönüp duruver gariiii valal bende birazdan yapabildiğim kadar yapıcam iş bitmedi patronda burda gevezeliği tuttu şarkı söyleyip duruyor telsizi elime alıp yürüyebilidğim kadar yürüyeyim diyorum ama bakıcam şartlara artıkın ama illaki yürücem kafaya kodum yani hazır rahatkene yürü gız ben gibi kaçak göçek olanları düşüncok sevgılı arkadaslar bu usengec arkadasınıza kosu bandına cıkmak ıcın gaz vermek ısteyen olurmu zıra buna su an cok ıhtıyacım var
herkesin aklı başına gelmiş zaar totomuz tutuştusayfa kalabalıgı yapmamak için alıntı yapmıyorum
hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaslar
bu arada tartı gününü duydunuz kostunuz dimi hafta sonu kimsecikler yok tu
kız gene koptum ya bennn bunlarımı izliyon bebeemmm yaaa sen beni öldürücen mi gızzzkıızz mardinli olduğum için kısmen arap atı sayılırım ben haaasen istanbula gell sana kahvenin kralını ısmarlarımm arizona kertenkelem kelebek gibi uçar arı gibi sokarız istanbulu
aaa bu arada evdeykenn bol bol caillou ve pepe seyrettimçocukalara çiş alışkanlığı edinmeleri için şarkı ezberlediimm benden küçük karataycılara hediyee
çişimiz tuvalette
kakamız tuvalette
artık kimse yapmıycak
altındaki beze
bezleri attık
kilotlar giydik
artık hepimizde
tuvaleti öğrendik
o iştah artması kesin cavur diyetlerinden olmuştur ben diyem arkidişim sana bizde ayranmıdır nedir yaptık gördük aneyii karataydan şaş ma derimmselam kızlar yarından itibaren bende başlıyacam bu diyete.ben 2 hafta yaptım çok güzel sonuç aldım sonra isveç diyeti yaptım vermem gereken 8 kilom kaldı 15 kilo bi şekilde çırpına çırpına verdim.1haftadır iştahıım acayip acık ne yapmalıyım abur cubura yönlenmeye başladım yine.yarın bu diyete başlayıp dur demeliyim sanırım.destek olursanız sevinirim
aynı korkuları taşıyorum ama elbet başa gelince halledicez bi şekilde diyorummm yada kızlar topa tutabilirrRumuz: evperisi
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg: 66.200
Geçen hafta:66.200
Bu hafta: 65.00
Fark: -1.20
Beden:42
Spor: bel fıtığı sebebiyle 0 spor
Boy: 1.65
Hedef: 62
Yüzde: yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
Bu bildirimi yapıp yapmama konusun da kararsız kaldım çünkü liste nasıl hazırlanır yüzde nasıl hesaplanir bilmiyorum. Sıra bana gelince sanırım cizelgeyide beceremem. Bu ilk bildirimim. Çizelge hazırlamak mecbursa listeye katılmadan geriden de takip edebilirim sorun olmaz benim icin
dağınıklar zeki oluyormuş elleme :))oğlumun odası şu cango reklamındaki çocuğun odası gibiydi çığlık atmak istiyorum
birazdan gelir yine aynı haline getirir
yoh canım benim ki kıskanmıyor ya da belli etmiyirr ellahamm şirinelerden sanıyor galiba benii sürekli sırıtmamdan sebepp neşeli şirineee modundayım
iştahın kaçsın istiyorsan iki dakika şehriye bacıyla(ki papadiya da deriz biz)sohbet et iştah miştah kalmaz vallahülazimşaka şaka abur cubur eee kkaakaaa onun yerine günkurusu kayısı ve kuruyemiş ye ilk başlardaa işi gücü bırak vücudun disipline girene kadar burdan ayrılmaa hadi heyirli olsun
pamuk prensesimm patates dedin dee aklıma şişko patates travmalarım geldii tezz patatesi kesicimm ellahambıldırcınımm asıl senin gibi şekerliği kocan kıskanmıyor muu loo merak eyledim
kızzzzz jarni...........
bende bir pepe hayranıyım ayıptır sölemesiiiii....
ama benim kzım var da biliyom sen nerden biliyon bakimm..
izdivaç programları durukende pep izlenir mi yawwww
aslında pek izlemem izdivaç programı ağzımdan öle çıkıverdii haber ve belgesel kanalları izlerükkk ailecekkk
temeem tatlım tesekekkur ederımmm
Ben büyüğüne yaptım şekercim biraz da kabarma payı oldu ama yine de ince oldu benimki büyüğe koyunca.
Fakat incesi daha çok hoşuma gitti ..
..
uyuyunca artıkın ara ara da olsa gır tatlımbenim 10 aylık bir kızım var tam bilgisayar hastası.onun yanında imkansız bilg kullanamıyrm.onu uyutunca ancak :)1 - güleryüz2011...................1.39
2 - gul63 ............................1.32
3 - minyatür.........................1.21
4 - loxandra........................0.56
5 - jarnanaa........................0.53
6 - alinyazimkaderimsin..........0.40
7 - papadiya.......................0.23
8 - aslı72.............................0
8 - handan_06......................0
8 - pembekalp.......................0
9 - ceylin1907...................+0.16
10-şekerkız67....................+0.25
10-zeynepfaz....................+0.25
11- eski_bir_masal............+0.49
12- leylak70......................+0.59
13- leylak84......................+1.33
14- hayattanazicik............ +1.66:84:
15- profit..........................+1.72
16- petunyaaa...................+2.31
İnşallah becerebilmişimdir çok bekledim gelmeyen arkadaşlar kendilerini eklerler artık :))
ellerine saglık cnmcm arkadaslar herkeslerı tekrardan tebrık edıyrummmm
1 - güleryüz2011...................1.39
İnşallah becerebilmişimdir çok bekledim gelmeyen arkadaşlar kendilerini eklerler artık :))
papişşşş çık gız çıkkk hamster gibiş dönüp duruver gariiii valal bende birazdan yapabildiğim kadar yapıcam iş bitmedi patronda burda gevezeliği tuttu şarkı söyleyip duruyor telsizi elime alıp yürüyebilidğim kadar yürüyeyim diyorum ama bakıcam şartlara artıkın ama illaki yürücem kafaya kodum yani hazır rahatkene yürü gız ben gibi kaçak göçek olanları düşün
herkesin aklı başına gelmiş zaar totomuz tutuştu
kız gene koptum ya bennn bunlarımı izliyon bebeemmm yaaa sen beni öldürücen mi gızzz
bekle beni istanbul :))
o iştah artması kesin cavur diyetlerinden olmuştur ben diyem arkidişim sana bizde ayranmıdır nedir yaptık gördük aneyii karataydan şaş ma derimm
aynı korkuları taşıyorum ama elbet başa gelince halledicez bi şekilde diyorummm yada kızlar topa tutabilirr
dağınıklar zeki oluyormuş elleme :))
yoh canım benim ki kıskanmıyor ya da belli etmiyirr ellahamm şirinelerden sanıyor galiba benii sürekli sırıtmamdan sebepp neşeli şirineee modundayım
dipteyim sondayım deppresyonda değilimmm ataktayım gidişim sessiz olldii dönüşüm muhteşem olcekk haftaya görün siz beniii depar atçem deparrr dalga geçen gülümseyenn bıyık altı gülen arizona kertenkelesi olsun :) çok rezil durumdayım yaaa allah beni ne etmesinn1 - güleryüz2011...................1.39
kız deme üle şımarıyom sanki nazar boncuğumm bugün kelimeler tıkanıp durur boğazımda yazamayomm birikenler yakında patlar sanırım :)hahahpepeyi seyrediyom nolmuşş looo erkenden kalkıp şirinleride seyrettim bebekim ben küçükümmm valla sen benim karım olsan zincir bağlardım ayağınaa kaçma diyee kocan çok şanslı loo şans meleği seniii
ya büle yazdın ya senn içime serin sular serpildii hamamda kese yaptırıp eve gelmiş gibi oldum valla ağzına sağlık iyilik meleğiii sende iyiki varsın kesem köpüğümm lavanta kokulu sabunummKuzular hiç korkmayın bende sabah biraz şaşırdım vs ama sağolsun papişim yardım etti hemen anladım siz bize devredersiniz yapamazsanız biz yerinize yaparız hiç önemli değil takmayın bunları bu arada bir ev işi bir ütü bir liste derken yazılanların hiçbirini okuyamadım ama ne kaynattınız ne kaynattınız dönüp okuyacağım gece soluklanırken işlerim bitsin gelirim şekerlerrr...
Bu aradaaa liste resmen yıkılıyor herkes neredeyse + görmüş sarsılıp kendimize gelelim ve haftaya o + lar - olsun arkadaşlar karatayın dışına çıkmakta yok artıkkkkk...
sizi seviyorum canlarım iyi ki varsınız.....
dipteyim sondayım deppresyonda değilimmm ataktayım gidişim sessiz olldii dönüşüm muhteşem olcekk haftaya görün siz beniii depar atçem deparrr dalga geçen gülümseyenn bıyık altı gülen arizona kertenkelesi olsun :) çok rezil durumdayım yaaa allah beni ne etmesinn
onun bilmediği yok ayyy uzaylı kesin uzaylııı :)kızzzzz jarni...........
bende bir pepe hayranıyım ayıptır sölemesiiiii....
ama benim kzım var da biliyom sen nerden biliyon bakimm..
izdivaç programları durukende pep izlenir mi yawwww
aslında pek izlemem izdivaç programı ağzımdan öle çıkıverdii haber ve belgesel kanalları izlerükkk ailecekkk
kız deme üle şımarıyom sanki nazar boncuğumm bugün kelimeler tıkanıp durur boğazımda yazamayomm birikenler yakında patlar sanırım :)
ya büle yazdın ya senn içime serin sular serpildii hamamda kese yaptırıp eve gelmiş gibi oldum valla ağzına sağlık iyilik meleğiii sende iyiki varsın kesem köpüğümm lavanta kokulu sabunumm
onun bilmediği yok ayyy uzaylı kesin uzaylııı :)
sonuncusunn yaaa o bakımdann alttan odun veriyom işteeyaşasın kötülük ama 15.olduğumda da demiştimm önemli olan katılmaktı memedalibeyyyyyyy gideceğimizz oteldee türk hamamı varmışş senin hatrına bir kese attırayımm petuşummm
vallaha tebriklerrrrr
Bir kere daha gösterdin iradeniii ..
Jarnaa kadarki ıslak yedim demişsin. Disardami yedin yoksa kendin mı yaptın kendin yaptın şa (yada bilen varsa)tarifini verirmisinsabah
1 muz(işe geç kaldım)
öğlen
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
fırında 3 dilim patates
yoğurt
kızlar ben çok azda olsa papates yemeye başladım çünkü acıkam duygum tamamen yok oldu artı geçen haftada denedimm 2 3 taneden bişey olmiyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?