Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün akşam
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
yoğurt(öğlende aynı menü)

sabah
1 avuç badem
1 muz
2 omega 3
Jarniciiik yaa bisey dicem. ben taktım o kaşarli ispanağa. Nasıl biseydiki o. Ispanaği kavurup icine kaşar mi rendelemisler yumurtalimi nedir bı anlativer hele kiiiz

tatlım kısıden kısıyede degısebılıyo adet zamanı .ablamda dogumdan bır sene sonra adet olmaya basladı bır arkadasımın 4.ayında

tatlım hem recel hem trabzon ekmegı afıyet olsun
elektrıklı sandalye ıstermısın aldına yada gıt elını pırıze sok kıslarında dedıgı gıbı

sağol canım...
evet bugünden itibaren küçüleceğiz...
evet çikolata yiyemiyorum,benim favorim tahin helvası...
ahh bitirdin beni şimdiiiiaynen benim de favorimm,başlayınca duramıyorummm

tebriklerrrr

kahvaltımı da yazayımm kızlarrr özlemişim bildirim yapmayıııı

2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-maydonoz-nane
biberiye çayı
1 portakal
hoşgeldin canım.bizde senin bildirimlerini özlemişiz?
eksikleri tedarik ettin mi tatilde,badem ,fındık felan?

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

yarım muz
3 yesıl 1 sıyah zeytın
beyaz peynır
1 cevız bırkac fındık
yesıllık(maydanoz roka)
1 catal kavurma
yesılcay normal cay
omega3
günaydın papadiş,çok azimli görüyorum seni bu hafta

kilo almamak için ne yapmamamız gerektiğini pepetiden öğrendik arkideşlersağol örtmenim

idealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:
nerden mi başlıycan?karatay kahvaltısı ve karşısında dizi izlediğin yürüyüşerinle tabiii ki
haydi mattika kalk yerinden,bu hafta çok çekişmeli bir yarış var,sen de katıl
merhabalar
kahvaltım
2 pastırmalı yumurta
15 zeytin
peynir
salatalık
1portakal
1çay bardağı fındık
2tane omega3
çay

yaz yaz bitmedi ooff çok yedim
afiyet olsun.ben pastırma yedıgımde iştahım çok açılıyor,belki sende de öyle olmuştur:26:

canım ben doğumda 9 ay sonra regl olmuştum ama bu dönemde hamile kalınabiliyor diye biliyorum.

Bu arada bensize söylemeyecektim ama(kilo falan veremezsem diye) buraya mecbur yediklerimi yazmam gerektiği icin mecbur kaldim soylemeye. Gunün bu vaktinde ayran detoksu yapmaya karar verdim. Kahvaltıda bugün canım pek bisey istememişti. Çok az yedim. Ve aynı detoks kahvaltisindaki gibiydi ama ekmek yok tabiki.sadece kahvaltı en geç 10 olması gerekirken 11:30 oldu benimki. Hazır haşlanmış nohutum verdi yeşil mercimek ve bulguru da hasladim ve başladım bakalım.
Sizce bu detoks ne kadar çok yersek yani günlük verilen miktarı bitirebilirsekmi amacına ulaşmış olur? yoksa "bana çok geldi ne kadar zorlasamda yiyemiyorum" diyerek yaptığımız detoks mu doğrudur ?yani sizce günlük verilen ayranli karisim ölçüsu o gun icinde mutlaka bitirilmelimi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum kızçeler

akşammm sevgili kocamın aklına giripp bende yürüyim bende bendeeeeeeeeeeeeeee

Sağol şekerim. Sanırım bundan sonra şekerim sizler olacaksınız diğer şekerle ilgi ve alakamı kestim Grubu sevdim benimde 7,5 aylık oğlum var 2. çocuğum. İlkinde kiloları atmak kolaydı diyetsiz sporla vermiştim ama şimdi çok fazlam var:18: yaza kadar vermem lazım. Daha önceki mesajımda kiloma 64 demişim inş. diyorum. 74 kiloyum maalesef
Bu arada ailem Antalya da. Sık sık gelirim oraya. Sen merkezdemisin?

tatlım hem recel hem trabzon ekmegı afıyet olsun
elektrıklı sandalye ıstermısın aldına yada gıt elını pırıze sok kıslarında dedıgı gıbı

Canım gülmekten öldüm

Son düzenleme:

ben ilk gün hepsini bitiremedimmm,dışarı çıktığım için..
2. gün de normal ölçümün 2 kasesini kızım içmişti(1 litreye yaptım ben)
900 grm verdimm..
bence doyduğun kadarını iç illada bitirmeye çalışıp mideni genişletme derim ben

ne var ne yok,ben iradesizin önde gideni olaraktan yine cozuttum,diyete uyduğum zamanlar sporu aksattım,sonuç alamayınca da hevesim kırıldı,çok pis kısır döngüye girdim,pazara gidem de acık yeşillik ceviz neyim toplayım geleyim,kızlar siz nasıl bu kadar sebatkar olabiliyorsunuz ya size çok imreniyorum

ama oyle sekercım sende oyle yersen sanada gelır saplak felan

tatlım yaprsın sen yaparsınn.yap hazırlıgıbı basla bakalım hayır demeyı ogrenıceksın emın ol ben bıle hayır dıyebılıyosam herkes der dıye dusunuyorum

cıtır karataycılarr
kacamaklarım sonucun da aldıgım 1 kg beni bırakma kararı almıs
bu gün pek bi mesudum

ikizz yokluğunda arkandan atıp tuttum kıskançlığımdan çatladım :))) ayy özledik yaa taze dereotum hoşgeldin sefa geldinn aybalammm

hoşbulduk canım....aslında tatildede yürüyüşleri yazdım ama sen görmedin sanırım..burda felaket kar yağıyor amaa ben 40 dakika yürüdüm...

menümü yazsam
sabah:
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
7-8 fındık
öğlen:
2 kaşık tavuklu garnitürlü pirinç pilavı
haşlanmış karnıbahar,yoğurt ve sos eşliğinde(1tatlı kaşığı zeytinyağı,salça,pul biber,nane)

Kizanciklar uzun süredir giremiyorum biraz daha giremiycem lütfen beni mahzur görün.
Kardesimi 2 yildir görmüyorum konusacak ve yapacak o kadar cok sey var ki onunla.
Lütfen bana biraz izin verin iki hafta sonra falan gelicem...
Dikkat etmeye calisiyorum en azindan 8 den sonra birseyler yemiyorum ama disarida yemeklere falan gidiyoruz eee orda kaciyor tabi biraz..
Ben Cankakkaleliyim memleketten peynir helvasi filan yollamislar...Yemeden duramadim hasretim kizlar ne yapayim...
Neyse sizleride özledim daha sonra görüsürüz. Yürüyüs falan yapamiyorum..Burada kar yok ama soguk -12 derece..
Disaridaki hava insanin cildini yakiyor resmen...Hepinizi öpüyorummmm
Beni unutmayin anacimmmmmm

ayyyy bende hevese geldim gidip yarım saat bari yürüyeyim hahayyyyttttttt

benim arkadaşımın çocuklarının arası tam 12 ay süt falan korumyyor bazısını dikkatli ol

ooooohhh hasret giderin
bizde kilolarda biryere gittiğimiz yok ne zaman gelirsen biz buralardayız sana iyi keyifler

Burçincim gözünaydın,bol bol hasret giderin kardeşçiğinle...

Kızlar koptum iyice burdan,diyetten de...
işler yoğun,ben çok stresliyim...çoğu şeye uyamıyorum..
umarım eski alışkanlıklara başlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…