Jarniciiik yaa bisey dicem. ben taktım o kaşarli ispanağa. Nasıl biseydiki o. Ispanaği kavurup icine kaşar mi rendelemisler yumurtalimi nedir bı anlativer hele kiiizdün akşam
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
yoğurt(öğlende aynı menü)
sabah
1 avuç badem
1 muz
2 omega 3
oğluşum çok huysuz anca uyutup girebildim.
sabah kahvaltım
2 biber
12 zeytin
beyaz peynir
3 yemek kaşık kadar domatesli sos
1 portakal
yumurta yiyemedim evde kalmamış
kahvaltımı 10 buçuk gibi yaptım şimdi inanılmaz açım ama birşey yememeliyim daha 4 saat bitmedi.Acayip bi baş dönmesi ve mide bulantısı var sağlık ocağına gittim tansiyonum düşük çıktı.Bi de doktor beni korkutmazmı hamile olabilirsin diye yok dedim daha neler gerçi doğum yapalı 4 ay oldu ama regl olmadım ya doğumdan sonra ne zaman olunuyor ki bi araştırayım
Selam güzeller
1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye
yarın ayran detoksuna başlamak istiyorum,inşallah bu kez nasip olur ve yapabilirimyarın da günüm var,kızım hasta zaten,iyi olmazsa gitmicem ama iyi olur da gidecek olursam zor olucak yine benim için
ahh bitirdin beni şimdiiiisağol canım...
evet bugünden itibaren küçüleceğiz...
evet çikolata yiyemiyorum,benim favorim tahin helvası...
tebriklerrrrgünaydınn kızlarr...dün geceki mesajımı kimse okumadı galibaa..
ama ben tartıldımm..:)çok mutluyum yaa..1.5 kilo vermişim ve bugün daha 6. günüm..
böyle giderse bir daha ömür boyu ağzıma ekmek koymamaya razı olurum heralde..
hiç böyle bi diyetle aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii...çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim:)
hoşgeldin canım.bizde senin bildirimlerini özlemişiz?kahvaltımı da yazayımm kızlarrr özlemişim bildirim yapmayıııı
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-maydonoz-nane
biberiye çayı
1 portakal
günaydın papadiş,çok azimli görüyorum seni bu haftagunaydın arkadaslar
kahvaltım
yarım muz
3 yesıl 1 sıyah zeytın
beyaz peynır
1 cevız bırkac fındık
yesıllık(maydanoz roka)
1 catal kavurma
yesılcay normal cay
omega3
kilo almamak için ne yapmamamız gerektiğini pepetiden öğrendik arkideşlerbide ekmek taze olcek fırından yeni alınmıs arasına koycan peyniriii
bu günleri görcekmiyim çikolata yiyemediğim günleri:26:
hosgeldin canım idealist öğretmenim tatilde dikkat ettin o vakit sen.
ben hiç dikkat etmedim karataya ait bisi yooktu sabah simitli poğacalı ev börekli ballı recelli kızartmalı kahvaltılar -
sabah kahveleri çikolatalar yanında- öğlen gecistirmeler
ikindin kısırlı pastalı ikindi çayları
aksam yine ekmekli börekli sarmalı surmalı oohhh ağzıma göre yemekler66. 4 le nerden baksan 3 kilo ama 5 kilo vercem yakındır azimliyim kararlıyımm 60 olduğum günlerde görüseçiykkkk
sabah 1 yumurta ve biraz süt 3-4 yudum sadece kakolu
500ml su ve yesil çay içiyoum
nerden mi başlıycan?karatay kahvaltısı ve karşısında dizi izlediğin yürüyüşerinle tabiii kiidealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:
afiyet olsun.ben pastırma yedıgımde iştahım çok açılıyor,belki sende de öyle olmuştur:26:merhabalar
kahvaltım
2 pastırmalı yumurta
15 zeytin
peynir
salatalık
1portakal
1çay bardağı fındık
2tane omega3
çay
yaz yaz bitmedi ooff çok yedim
sabah kahvaltım
2 biber
12 zeytin
beyaz peynir
1 portakal
kahvaltımı 10 buçuk gibi yaptım şimdi inanılmaz açım ama birşey yememeliyim daha 4 saat bitmedi.Acayip bi baş dönmesi ve mide bulantısı var sağlık ocağına gittim tansiyonum düşük çıktı.Bi de doktor beni korkutmazmı hamile olabilirsin diye yok dedim daha neler gerçi doğum yapalı 4 ay oldu ama regl olmadım ya doğumdan sonra ne zaman olunuyor ki bi araştırayım
merak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yaww
:
girmezmisin bacım yaa fıstık gibisin ya elbet girersin şurup gibisin şurup öptüm seni şap şupp
selam cıcıslersu an keyfıme dıyecek yok kuzuyu uyuttum yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım :108: 2 bardak suyumu ıctım lımonlu bıtkı cayımı aldım :126:yanınıza geldım .spor gıbısı yok valla:128: kus kadar hafıfledım uzerımden koca bır yuk kalktı sankım kızlar bu haftayı cok guzel degerlendırelım bol bol spor yapıp su ıcelım ptesıye topıc ce rekor kıralım ne dersınız?:118::132:
Sağol şekerim. Sanırım bundan sonra şekerim sizler olacaksınız diğer şekerle ilgi ve alakamı kestimben seni benim gibü Antalya pilücü sanmıştım dimek gurbet ellerdesin aybalam olsun varsın buraya takıl merak ettiklerini sor yeter
kitap gibi hatunlarız biz sesli kitap :))çenebazı,komiği,rekortmeni,örtmeni,komutanı hepsi var şekerrr
tatlım hem recel hem trabzon ekmegı afıyet olsun
elektrıklı sandalye ıstermısın aldına yada gıt elını pırıze sok kıslarında dedıgı gıbı
Bu arada bensize söylemeyecektim ama(kilo falan veremezsem diye) buraya mecbur yediklerimi yazmam gerektiği icin mecbur kaldim soylemeye. Gunün bu vaktinde ayran detoksu yapmaya karar verdim. Kahvaltıda bugün canım pek bisey istememişti. Çok az yedim. Ve aynı detoks kahvaltisindaki gibiydi ama ekmek yok tabiki.sadece kahvaltı en geç 10 olması gerekirken 11:30 oldu benimki. Hazır haşlanmış nohutum verdi yeşil mercimek ve bulguru da hasladim ve başladım bakalım.
Sizce bu detoks ne kadar çok yersek yani günlük verilen miktarı bitirebilirsekmi amacına ulaşmış olur? yoksa "bana çok geldi ne kadar zorlasamda yiyemiyorum" diyerek yaptığımız detoks mu doğrudur ?yani sizce günlük verilen ayranli karisim ölçüsu o gun icinde mutlaka bitirilmelimi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum kızçeler
Sağol şekerim. Sanırım bundan sonra şekerim sizler olacaksınız diğer şekerle ilgi ve alakamı kestimGrubu sevdim benimde 7,5 aylık oğlum var 2. çocuğum. İlkinde kiloları atmak kolaydı diyetsiz sporla vermiştim ama şimdi çok fazlam var:18: yaza kadar vermem lazım. Daha önceki mesajımda kiloma 64 demişim inş. diyorum. 74 kiloyum maalesef
Bu arada ailem Antalya da. Sık sık gelirim oraya. Sen merkezdemisin?
Canım gülmekten öldüm
ne var ne yok,ben iradesizin önde gideni olaraktan yine cozuttum,diyete uyduğum zamanlar sporu aksattım,sonuç alamayınca da hevesim kırıldı,çok pis kısır döngüye girdim,pazara gidem de acık yeşillik ceviz neyim toplayım geleyim,kızlar siz nasıl bu kadar sebatkar olabiliyorsunuz ya size çok imreniyorum
cıtır karataycılarr
kacamaklarım sonucun da aldıgım 1 kg beni bırakma kararı almıs
bu gün pek bi mesudum
ikizz yokluğunda arkandan atıp tuttum kıskançlığımdan çatladım :))) ayy özledik yaa taze dereotum hoşgeldin sefa geldinn aybalammm
selam cıcıslersu an keyfıme dıyecek yok kuzuyu uyuttum yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım :108: 2 bardak suyumu ıctım lımonlu bıtkı cayımı aldım :126:yanınıza geldım .spor gıbısı yok valla:128: kus kadar hafıfledım uzerımden koca bır yuk kalktı sankım kızlar bu haftayı cok guzel degerlendırelım bol bol spor yapıp su ıcelım ptesıye topıc ce rekor kıralım ne dersınız?:118::132:
sabah kahvaltım
2 biber
12 zeytin
beyaz peynir
1 portakal
Kizanciklar uzun süredir giremiyorum biraz daha giremiycem lütfen beni mahzur görün.
Kardesimi 2 yildir görmüyorum konusacak ve yapacak o kadar cok sey var ki onunla.
Lütfen bana biraz izin verin iki hafta sonra falan gelicem...
Dikkat etmeye calisiyorum en azindan 8 den sonra birseyler yemiyorum ama disarida yemeklere falan gidiyoruz eee orda kaciyor tabi biraz..
Ben Cankakkaleliyim memleketten peynir helvasi filan yollamislar...Yemeden duramadim hasretim kizlar ne yapayim...
Neyse sizleride özledim daha sonra görüsürüz. Yürüyüs falan yapamiyorum..Burada kar yok ama soguk -12 derece..
Disaridaki hava insanin cildini yakiyor resmen...Hepinizi öpüyorummmm
Beni unutmayin anacimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?