Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

takipçinim petuşşşşşşşş

valla ya,kaçamaksız hayat oh ne rahat
çok merak ediyom şimdiden gelecek haftayı

ne güzel menü olmuşşşş akşam yimezsın artık demi:26:

hemen bir test yap canım.hiç belli olmaz valla:26:
safişimm hiç yapma o detoksu,guzel kilo verdiriyor ama sonrası felaket,sonraki hafta kilo vermeleri durdu hep arkideşlerin ,ayrıca acayıp iştah patlaması yapıyormus benden söylemesi...
inanmazsan,papadiya,leylak84,gozleme ve petuşa sor

bence yapma,bırak bırakkkk
sen zaten 1 küsür kilo vermedin mi bu hafta?

akşammm sevgili kocamın aklına giripp bende yürüyim bende bendeeeeeeeeeeeeeee
yürrrrrüüüüü,anca gidersiinnnnnn

ben de boyu kısa heralde demiştim

burdan hiç ayrılmıyoruz,ben 3-4 gün girmedim hemen 2 kg aldım,disipline giriyorum ve gaza geliyorum buraya yazınca

cıtır karataycılarr
kacamaklarım sonucun da aldıgım 1 kg beni bırakma kararı almıs
bu gün pek bi mesudum
yaşasın

bumenü tam,koruma karatay diyeti menüsü olmuş.zaten ideal kiloya ulasınca sabahları 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz diyordu canan hoca

hoşgeldin canım,keyfini çıkar kardeşinle beraber geçirdiğin vakitlerinnn....
onu gezdirmek için bol bol yuruyus de yaparsın zaten havalar biraz duzelirse...
ddiyet yapamasan da ekmek yemezsın en azından,o da yeter kilo almamak için...
2 hafta sonra bekliyoruzz

bizi bırakma ceylooooooooo

geçmişi okuyamayınca eksik hissediyorum kendimi loxim ya
ona da başlayınca işim kalıyor,şuanda önümde 3 gün önce filan bitmesi gereken bir iş var bitiremedim.
Pek bir düzensiziz bugünlerde..
akşam yemeğe 9da oturduk,sofrayı zor kaldırdım mutfağı toparlamadan erkenden uyumuşum..
Bu sabah canım kahvaltı hazırlamak istemedi yanıma,kepekli karşışık tost yedim.
öğlen yemeğini 2'yi geçiyordu yedim. yayla çorbası+fırın kanat+uzun bir aradans onra fırın sütlaç Sütlacı sırf can sıkıntısından yedim yani değişiklik istedim...
eski heyecanımı geri istiyorum ama bilmiyorum inş.toparlarım kendimi...

bugunlerde stresli isen,kilo almamaya bak en azından,oldugun yerde kalsan o bile kardır senın için,günlük 1 kaçamak hakkı ver o zaman kendıne,1dlm ekmek veya 1 kase sütlaç gibi.ama hepsini birden yersen kilo alabılırsın,bir de akşamları hafif geçirmeye çalış madem erken yatıyorsun saat 9da yemene de gerek yok o zaman değil mi?

şu havalr bir düzelsin senin de keyfin yerine gelir eminim,bomba gibi olursun yine:13:

idealistcim hoşgeldin sefa getirdinne mutlu sana 300 gramcıkla yırttmışsın.

canım bu hafta çok pis gaza geldim,eğer gram gitmezse oynatmaya az kaldı doktorum nirde şarkısını çığıriciiimmmm

burdan ayrılma bebişim

idealistcim hoşgeldin sefa getirdinne mutlu sana 300 gramcıkla yırttmışsın.

canım bu hafta çok pis gaza geldim,eğer gram gitmezse oynatmaya az kaldı doktorum nirde şarkısını çığıriciiimmmm
kız nerelerdesın sesın cıkmıyo bugunden berı.evet bu hafta ben 0 kacamak ve bol sporla rekora kosmayı dusunuyorum varmı kapısacak bır yada bırkac gonullu

loxı kız ordan cok mu bellı oluyo ıddaalı oldugum hemen anlamıssın kız menuden spordan cozdun tabı mevzuyuhadı hayırlısı bakalım
ha bıde loxıcım bılıyosun bır oncekı ptesı 85.1 dım ve ıkıncı olmustum 3 gun sonrasında 85.8 e cıkmıstım bu ptesı 84.9 dum yanı aslında 200 grm degıl 900 grm vermıs oldum bunları sana neden anlatıyorum onuda bılmıyorumoyle ıste bacım

İnşAllah canım İnşAllah...sağolasın ilgin için...
sen ne durumdasın son günlerde?

Ben de menümü yazayım;

Kalkınca: 2 bardak limonlu su
Sabah: 2 rafadan yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, biraz yeşil biber, bir çay bardağı ceviz-badem
Ara: 1 bardak ayran (acıkmıştım)
öğlen: 1 kaşık tavuk sote, salata, 2-3 dilim peynir, 1 avuç tuzsuz ayçekirdeği, bir kaç tane siyah kuru üzüm, 1 kuru kayısı (yemek bulamayınca kuruyemişle doyurdum karnımı :)

Ben yasaklara uymayan yemek bulmakta zorlanıyorum kızlar çalışıyorum ve ailemden ayrı kalıyorum, öğlen iş yerinde genelde pilav, tavuk (tavuktan sıkıldım artık) falan çıkıyor, akşam alışveriş ve yemek yapmaya da pek vakit kalmıyor. Yasaksız yemeye çalışıyorum bu sefer de düzgün bir yemek olmadığı için doymuyorum, pratik ve sağlıklı yemekler bulmam lazım meğer ne çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyormuşum, kilolarımın sebebi anlaşıldı

Bi el atıverin kızlar ya, bu durumda olanlar fikir verir belki :2:

ıkıncı ogunum

1 tabak yesıllık salatası
1 tabak karalahana yemee
1 tabak yogurt

1 adet turk kahvesı
2 adet gunkurusu
(en az 1 aydır yemıyorum
cok tatlı geldı)

menu bıraz dunkının kopyala yapıstırı gıbı oldu ama napıyım dun bıtmemıstı lahana sehrıye corbası ve makarna var onlardan yıyecek halım yoktuya

Canım basladim artık bugün bitti bile sayılır detoks sonrasında dikkat ederim artık 1 hafta kadar. Evet bu hafta reglimin 3 gunu tartildigimdan beri 1.200 kg falan gitti ama ben dukani bıraktığımda 64 kg dim. Ama şimdi 65. O yuzden yaptım aslında biran once64 U tekrar görmek istiyorum. Düşünsene tam 2 aydır 64 un altına inemiyorum.sadece 1 gun 63.500 U gördüm. Mutluluğumu tarif bile edemem .7-8 yıldır hiç o kiloyu görmedim çünkü. Bakalım 1.5 kg gitsin su detoksla sonra çok gaza gelicem .çünkü ben 61-62 falan olmak istiyorum. Taktım kafaya yaaaaaaa ooofffff

Son düzenleme:

2.öğünüm:
2 parça kızarmış tavuk
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca
bugün sabahtan dışarda işler vardı 1 saatten fazla yürüyüş yapmış oldum iyi geldi.havada yumuşamıştı.kızıma lcw'dan birşeyler aldım.6.kattaydı yürüyerek çıktım-indim.ohh oda iyi oldu.işyerindede asansörü kullanmıyorum.gerçekten hareketin büyük faydası var.artık sürekli oturmamayaçalışıyorum işyerinde arada kalkıp yürüyüşler yapıyorum adım adım :):):)

kız sorma,yeğenim geldi sabahtan.kendisi daha 7 yaşında ama ben onun terminatör ve aynı zamanda uzaylı olduğunu düşünüyorumhayatımda bu kadar yaramaz çocuk tanımıyorum yaw.evi sürekli karıştırdığı için buraya girecek vakit bulamadım.gittiler de rahatladım hee...
canım bende 0 kaçamak ve bol sporla devam ediyorum.inşallah pazartesi bol eksilerle kapışırız

bugün kahvaltımı erken yaptığım için 3 öğün yaptım.

1öğün:
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
domates-salatalık
5 zeytin
4-5 günkurusu
çay
omega 3

2.öğün:
8 tane mercimek köftesi
1 dilim elmalı cevizli kek(kitapta tarifi olan,denemenizi tavsiye ederim tadı gerçekten güzeldi)
şekersiz çay

3.öğün:
1 kepçe kuru fasülye

küçük bi tabak bulgur pilavı
çok küçük bi parça fırında tavuk
1 kase yoğurt

spor:birazdan en az 45 dk yürüyciiiimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…