sağol canım gerçekten ev yoğurdu bir başka oluyorr sağolsun hocam hatırlattı bizede yapıyoruz yenidenbende yaklaşık 2aydır kendim mayalıyorum çok lezzetli oluyor
önceleri oğluş ev yoğurdu yemiyordu oda alıştı çok mutluyum yiyor diye
aslında bebeklilten beri mayalıyordum çocuklara sonradan unuttukmu ne
hazır yoğurtlar hiç lezzetli gelmiyor artık
afiyet bal şeker olsun
yapmazmı ay kesin yapıyordur yarın damlar anlatır :)) bugün dönmeyecekti işe evde de net yok onun girememiştir meraktan kuduruyordur :))jarni doktordan gelemedi galiba buradaki performasyonunu doktorada yapıyormudur acaba
giyek hacı yaa en ince iplisindenmerak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yaww
bende bende ip bikini giycemmm
canım denemedim ama bir ara onada el atmak istiyorum denersem haber veririm mutlakapetunyacım peynir yapımı videosunu izledim aklımada yattı aslında sen denedin mi
ohhh sefan olsun gızzz papişşş aynen katılıyorum dediklerine aybalammmm rekorun rekorunu kırıcaz inşallah bende çok karralıyım bu haftaselam cıcıslersu an keyfıme dıyecek yok kuzuyu uyuttum yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım :108: 2 bardak suyumu ıctım lımonlu bıtkı cayımı aldım :126:yanınıza geldım .spor gıbısı yok valla:128: kus kadar hafıfledım uzerımden koca bır yuk kalktı sankım kızlar bu haftayı cok guzel degerlendırelım bol bol spor yapıp su ıcelım ptesıye topıc ce rekor kıralım ne dersınız?:118::132:
tatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))oğluşum çok huysuz anca uyutup girebildim.
sabah kahvaltım
2 biber
12 zeytin
beyaz peynir
3 yemek kaşık kadar domatesli sos
1 portakal
yumurta yiyemedim evde kalmamış
kahvaltımı 10 buçuk gibi yaptım şimdi inanılmaz açım ama birşey yememeliyim daha 4 saat bitmedi.Acayip bi baş dönmesi ve mide bulantısı var sağlık ocağına gittim tansiyonum düşük çıktı.Bi de doktor beni korkutmazmı hamile olabilirsin diye yok dedim daha neler gerçi doğum yapalı 4 ay oldu ama regl olmadım ya doğumdan sonra ne zaman olunuyor ki bi araştırayım
efkarlandınmı lenn :)) ben sana uzanırım mıncırırım geçerr
detoks benim dengemi bozdu canım ben önermiyorum kimseyeBu arada bensize söylemeyecektim ama(kilo falan veremezsem diye) buraya mecbur yediklerimi yazmam gerektiği icin mecbur kaldim soylemeye. Gunün bu vaktinde ayran detoksu yapmaya karar verdim. Kahvaltıda bugün canım pek bisey istememişti. Çok az yedim. Ve aynı detoks kahvaltisindaki gibiydi ama ekmek yok tabiki.sadece kahvaltı en geç 10 olması gerekirken 11:30 oldu benimki. Hazır haşlanmış nohutum verdi yeşil mercimek ve bulguru da hasladim ve başladım bakalım.
Sizce bu detoks ne kadar çok yersek yani günlük verilen miktarı bitirebilirsekmi amacına ulaşmış olur? yoksa "bana çok geldi ne kadar zorlasamda yiyemiyorum" diyerek yaptığımız detoks mu doğrudur ?yani sizce günlük verilen ayranli karisim ölçüsu o gun icinde mutlaka bitirilmelimi ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum kızçeler
yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmmakşammm sevgili kocamın aklına giripp bende yürüyim bende bendeeeeeeeeeeeeeee
canım merkezdeyimm eminim yakında bizimle o fazlalıkların hepsi tarih olacakkkSağol şekerim. Sanırım bundan sonra şekerim sizler olacaksınız diğer şekerle ilgi ve alakamı kestimGrubu sevdim benimde 7,5 aylık oğlum var 2. çocuğum. İlkinde kiloları atmak kolaydı diyetsiz sporla vermiştim ama şimdi çok fazlam var:18: yaza kadar vermem lazım. Daha önceki mesajımda kiloma 64 demişim inş. diyorum. 74 kiloyum maalesef
Bu arada ailem Antalya da. Sık sık gelirim oraya. Sen merkezdemisin?
Canım gülmekten öldüm
yehuuuucıtır karataycılarr
kacamaklarım sonucun da aldıgım 1 kg beni bırakma kararı almıs
bu gün pek bi mesudum
hayret gerçekten nasıl görmedimm dimek gene yazdın seni gidi yürüyüş cenevarı seniii öperimmmhoşbulduk canım....aslında tatildede yürüyüşleri yazdım ama sen görmedin sanırım.. burda felaket kar yağıyor amaa ben 40 dakika yürüdüm...
menümü yazsam
sabah:
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
7-8 fındık
öğlen:
2 kaşık tavuklu garnitürlü pirinç pilavı
haşlanmış karnıbahar,yoğurt ve sos eşliğinde(1tatlı kaşığı zeytinyağı,salça,pul biber,nane)
kuzum seni unutmak mümkün mü gözlerimiz arıyor elbet ama aile olayı olunca iş değişir bol bol hasret giderinn keyifli anlar diliyorum burçinimm öperimmmKizanciklar uzun süredir giremiyorum biraz daha giremiycem lütfen beni mahzur görün.
Kardesimi 2 yildir görmüyorum konusacak ve yapacak o kadar cok sey var ki onunla.
Lütfen bana biraz izin verin iki hafta sonra falan gelicem...
Dikkat etmeye calisiyorum en azindan 8 den sonra birseyler yemiyorum ama disarida yemeklere falan gidiyoruz eee orda kaciyor tabi biraz..
Ben Cankakkaleliyim memleketten peynir helvasi filan yollamislar...Yemeden duramadim hasretim kizlar ne yapayim...
Neyse sizleride özledim daha sonra görüsürüz. Yürüyüs falan yapamiyorum..Burada kar yok ama soguk -12 derece..
Disaridaki hava insanin cildini yakiyor resmen...Hepinizi öpüyorummmm
Beni unutmayin anacimmmmmm
yaww olurmu öle şeyy bir yere gitmek yoıkkkBurçincim gözünaydın,bol bol hasret giderin kardeşçiğinle...
Kızlar koptum iyice burdan,diyetten de...
işler yoğun,ben çok stresliyim...çoğu şeye uyamıyorum..
umarım eski alışkanlıklara başlamam
takipçinim petuşşşşşşşş:15
safişimm hiç yapma o detoksu,guzel kilo verdiriyor ama sonrası felaket,sonraki hafta kilo vermeleri durdu hep arkideşlerin ,ayrıca acayıp iştah patlaması yapıyormus benden söylemesi...
inanmazsan,papadiya,leylak84,gozleme ve petuşa sor
:
yok yokk anacım bu hafta süper oliciğizzz vee ahh ne varsa bende varr aşkk istediğin kadarrr şarkısını çığıracağızzzzzidealistcim hoşgeldin sefa getirdinne mutlu sana 300 gramcıkla yırttmışsın.
canım bu hafta çok pis gaza geldim,eğer gram gitmezse oynatmaya az kaldı doktorum nirde şarkısını çığıriciiimmmm
birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)
yıyebılıyoruz canım bol tarcınlı fındıklı fırın sutlacı ıstedıgımız kadar yıyebılıyoruz ama ruyamızda olmak kosuluyla
öğlen bir kase yoğurdumu ve bir avuç bademimi yidim çıktım yürüyüşe 55 dakika arkadaşımla hızlı tempo yürüdük yanaklarım al al oldu :) sonra geldim evime bir güzel sıcak ve uzun bir duşun ardından evimi toparladım yemek hazırlığımı yaptım şimdi de kocişi bekliyom gelsede yesek yavaştan acıktım fırından kokular yükseldikçe bana birşeyler oluyorrr
akşam menüm:
--fırında balık
--Bol salata(ay neler koydum neler içine bi dinleyiverin garii tere,roka,maydanoz,yeşil soğan,marul,kırmızı lahana daha ne olsun demi gacılar yaaa mis oldu miss)
--Turp,kuru soğan
spor: 55 dakika tempolu yürüyüşş bu arada deniz harikaydı fırtına sonrası bi başkaydııı heryerrr keşke foto çekeydim yaaa heç aklıma gelmedi neyse birdahaki fırtınaya artık 7311 adım tempoluyken yapmışım
evdekilerle birlikte şu an 9431 adım oldu yatarken 10 bin olur sanırım fındık kurdu gibi duramıyom yerimdeeee
bol su içtim gecede bitki çaylarımı içer yarına dipçik gibi gelirim yineee yalnız balık yağı almayı unuttum yarın acilen alıcam kendimi eksik hissediyorummm omega 3 üm olmadan aslaaa:2::2:
sağol canım gerçekten ev yoğurdu bir başka oluyorr sağolsun hocam hatırlattı bizede yapıyoruz yeniden
yapmazmı ay kesin yapıyordur yarın damlar anlatır :)) bugün dönmeyecekti işe evde de net yok onun girememiştir meraktan kuduruyordur :))
giyek hacı yaa en ince iplisinden
canım denemedim ama bir ara onada el atmak istiyorum denersem haber veririm mutlaka
ohhh sefan olsun gızzz papişşş aynen katılıyorum dediklerine aybalammmm rekorun rekorunu kırıcaz inşallah bende çok karralıyım bu hafta
tatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))
efkarlandınmı lenn :)) ben sana uzanırım mıncırırım geçerr
detoks benim dengemi bozdu canım ben önermiyorum kimseye
yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmm
canım merkezdeyimm eminim yakında bizimle o fazlalıkların hepsi tarih olacakkk
yehuuuu
hayret gerçekten nasıl görmedimm dimek gene yazdın seni gidi yürüyüş cenevarı seniii öperimmm
kuzum seni unutmak mümkün mü gözlerimiz arıyor elbet ama aile olayı olunca iş değişir bol bol hasret giderinn keyifli anlar diliyorum burçinimm öperimmm
yaww olurmu öle şeyy bir yere gitmek yoıkkkhadi ama ceylinnnn hepsi geçici biliyorsunnn
loxaaa 55 dakika yürüdüm anacımm birazdan ayrıntıları yazıcam geçmişi okumaktan kendime sıra gelmiyorki ayy hepinize laf yetiştirmeye uğraşıyorum geneeeee
ivet aynen katılıyorum detoks metoks yapmayın karataydan ayrılmayın valla benim korkunç iştahım açılmıştı sonra kopmuştum zatennn kabus gibiydiiiii
yok yokk anacım bu hafta süper oliciğizzz vee ahh ne varsa bende varr aşkk istediğin kadarrr şarkısını çığıracağızzzzz
papadiya gereken cevabı vermiş gayet açıklayıcı olmuşş :)) totom açıkta kaldığında bende yiyommmm
birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)
yıyebılıyoruz canım bol tarcınlı fındıklı fırın sutlacı ıstedıgımız kadar yıyebılıyoruz ama ruyamızda olmak kosuluyla
ınsaallah canım bırbırımıze destek olalım spor konusunda falan cunkı ben baya bır usengecım o konudakız sorma,yeğenim geldi sabahtan.kendisi daha 7 yaşında ama ben onun terminatör ve aynı zamanda uzaylı olduğunu düşünüyorumhayatımda bu kadar yaramaz çocuk tanımıyorum yaw.evi sürekli karıştırdığı için buraya girecek vakit bulamadım.gittiler de rahatladım hee... vuuuu sacın dıken dıken oldu desene sınırden:))))neyse ucuz atlatmıssın demle yesıl cayını ohhhhh
canım bende 0 kaçamak ve bol sporla devam ediyorum.inşallah pazartesi bol eksilerle kapışırız
bugün kahvaltımı erken yaptığım için 3 öğün yaptım.
1öğün:
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
domates-salatalık
5 zeytin
4-5 günkurusu
çay
omega 3
2.öğün:
8 tane mercimek köftesi
1 dilim elmalı cevizli kek(kitapta tarifi olan,denemenizi tavsiye ederim tadı gerçekten güzeldi)
şekersiz çay
3.öğün:
1 kepçe kuru fasülye
küçük bi tabak bulgur pilavı
çok küçük bi parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
ohhh mıss gıbı bır menu
spor:birazdan en az 45 dk yürüyciiiimmm
petusum bızde senı operık neselı leptınlı gecelerrrrpetuş kaçarr öperim herkeslerii yarın görüşürük anacımm mutlu kalınn leptininiz coşsunn inşallahhh
yat yat erken yatkı bol bol yıycek zamanın olsunçokk sağol yani akşam yatayımda göreyim bari inş. yerim bu gece :)
yoksa yedınmı kızaslında kendim için değil sırf sizler için sormuştum hani sayemde sizde yersiniz falan diye aaa yoksa ben yermiyim hiç:):):)
supersın canım sporunda menunde sende harıkasın bu hafta bu topıc de cok guzel seyler olacakpapadiya çok güzel vermiş cevabı ben daha ne diyeyim
bu arada papadiya sayesinde gittim 45dk karlara bata çıka yürüdüm
geldim duşumu aldım ooohhh mis
birazdanda yemeğimi yerim temizliğimde bitti evimde mis
akşam çayımıda demler keyfime bakarım
akşam yemeğim
nohut yemeği
tarhana çorbası
yoğurt(ev yapımı)
turp
su 2litre oldu yatana 2.5yaparım
2saat ev işi yaptım 45 dkyürüdüm
çok mutluyum çok
herkese iyi keyifli akşamlar
tebrik ederim candy.
doğru yoldayızzz vesselammm
ne mutlu tatlım sana daım olsun ınsallah
he valla müdür doğru söylüyon iki gündür evde yımırta yok bende kendisini çok özlemediğim için kocişe ısmarlamıyom.anaa bi de hamile olurmuşum ikiz gibi büyütürüm gariii okulada benim yerime ebem gidertatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))
NOLDU KIII bana niye kızdın şimdikız loxı kendım calıp kendım mı soyluyom ben burda huuu aloooooo
bilirim o duyguyu hemde yakınenn atlatmanı umuyorum bı an önce :26:geçmişi okuyamayınca eksik hissediyorum kendimi loxim ya
ona da başlayınca işim kalıyor,şuanda önümde 3 gün önce filan bitmesi gereken bir iş var bitiremedim.
Pek bir düzensiziz bugünlerde..
akşam yemeğe 9da oturduk,sofrayı zor kaldırdım mutfağı toparlamadan erkenden uyumuşum..
Bu sabah canım kahvaltı hazırlamak istemedi yanıma,kepekli karşışık tost yedim.
öğlen yemeğini 2'yi geçiyordu yedim. yayla çorbası+fırın kanat+uzun bir aradans onra fırın sütlaçSütlacı sırf can sıkıntısından yedim yani değişiklik istedim...
eski heyecanımı geri istiyorum ama bilmiyorum inş.toparlarım kendimi...
hıc altta kalmıyon bakıyomdaNOLDU KIII bana niye kızdın şimdi
Yapmam mı hiç idealistcim.
Her gün mutlaka 1 saat pilatesimi yapıyorum onun haricinde ya yürüyüş ya egzersiz bir şeyler oluyor çok yorgun hissetmedikçe.
idealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:
sağol tatlımmmgünaydınnnlarrrr bu sabah tartıldım ve süperrrr bir sayı gördüm 66.2 dün wc den dolayı aynı çıktım sanırım çok mutluyum.
idealist hoşgeldin +300 süpermişşş
bugün annemin günü var az hasarla atlatırım umarımmm
1.öğün
3 kk peynir
10 zeytin
maydoonoz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
1 portakal 2 muz,
2 kayısı 2 üzüm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn,bizde seni özledikk..
300 gmı 1-2 güne veririsinnn,şişkinliktir oo..
haydi bakalımm tam gaz devammmmmmmmmmmm
Huyum kurusunbilirim o duyguyu hemde yakınenn atlatmanı umuyorum bı an önce :26:
hıc altta kalmıyon bakıyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?