Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım gerçekten ev yoğurdu bir başka oluyorr sağolsun hocam hatırlattı bizede yapıyoruz yeniden

jarni doktordan gelemedi galiba buradaki performasyonunu doktorada yapıyormudur acaba
yapmazmı ay kesin yapıyordur yarın damlar anlatır :)) bugün dönmeyecekti işe evde de net yok onun girememiştir meraktan kuduruyordur :))

merak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yaww

bende bende ip bikini giycemmm
giyek hacı yaa en ince iplisinden

petunyacım peynir yapımı videosunu izledim aklımada yattı aslında sen denedin mi
canım denemedim ama bir ara onada el atmak istiyorum denersem haber veririm mutlaka

ohhh sefan olsun gızzz papişşş aynen katılıyorum dediklerine aybalammmm rekorun rekorunu kırıcaz inşallah bende çok karralıyım bu hafta

tatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))

efkarlandınmı lenn :)) ben sana uzanırım mıncırırım geçerr

detoks benim dengemi bozdu canım ben önermiyorum kimseye

akşammm sevgili kocamın aklına giripp bende yürüyim bende bendeeeeeeeeeeeeeee
yürü famirim yürü salına salına yürü taş bebekimmm

canım merkezdeyimm eminim yakında bizimle o fazlalıkların hepsi tarih olacakkk

cıtır karataycılarr
kacamaklarım sonucun da aldıgım 1 kg beni bırakma kararı almıs
bu gün pek bi mesudum
yehuuuu
hayret gerçekten nasıl görmedimm dimek gene yazdın seni gidi yürüyüş cenevarı seniii öperimmm

kuzum seni unutmak mümkün mü gözlerimiz arıyor elbet ama aile olayı olunca iş değişir bol bol hasret giderinn keyifli anlar diliyorum burçinimm öperimmm

yaww olurmu öle şeyy bir yere gitmek yoıkkkhadi ama ceylinnnn hepsi geçici biliyorsunnn

loxaaa 55 dakika yürüdüm anacımm birazdan ayrıntıları yazıcam geçmişi okumaktan kendime sıra gelmiyorki ayy hepinize laf yetiştirmeye uğraşıyorum geneeeee
ivet aynen katılıyorum detoks metoks yapmayın karataydan ayrılmayın valla benim korkunç iştahım açılmıştı sonra kopmuştum zatennn kabus gibiydiiiii

idealistcim hoşgeldin sefa getirdinne mutlu sana 300 gramcıkla yırttmışsın.

canım bu hafta çok pis gaza geldim,eğer gram gitmezse oynatmaya az kaldı doktorum nirde şarkısını çığıriciiimmmm
yok yokk anacım bu hafta süper oliciğizzz vee ahh ne varsa bende varr aşkk istediğin kadarrr şarkısını çığıracağızzzzz

birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)

papadiya gereken cevabı vermiş gayet açıklayıcı olmuşş :)) totom açıkta kaldığında bende yiyommmm

öğlen bir kase yoğurdumu ve bir avuç bademimi yidim çıktım yürüyüşe 55 dakika arkadaşımla hızlı tempo yürüdük yanaklarım al al oldu :) sonra geldim evime bir güzel sıcak ve uzun bir duşun ardından evimi toparladım yemek hazırlığımı yaptım şimdi de kocişi bekliyom gelsede yesek yavaştan acıktım fırından kokular yükseldikçe bana birşeyler oluyorrr

akşam menüm:

--fırında balık
--Bol salata(ay neler koydum neler içine bi dinleyiverin garii tere,roka,maydanoz,yeşil soğan,marul,kırmızı lahana daha ne olsun demi gacılar yaaa mis oldu miss)
--Turp,kuru soğan

spor: 55 dakika tempolu yürüyüşş bu arada deniz harikaydı fırtına sonrası bi başkaydııı heryerrr keşke foto çekeydim yaaa heç aklıma gelmedi neyse birdahaki fırtınaya artık 7311 adım tempoluyken yapmışım
evdekilerle birlikte şu an 9431 adım oldu yatarken 10 bin olur sanırım fındık kurdu gibi duramıyom yerimdeeee
bol su içtim gecede bitki çaylarımı içer yarına dipçik gibi gelirim yineee yalnız balık yağı almayı unuttum yarın acilen alıcam kendimi eksik hissediyorummm omega 3 üm olmadan aslaaa:2::2:

Son düzenleme:

süpersin petunya...yürüyüş gibisi yok valla...menün de pek güzelmiş,afiyet olsun aybalam

aslında kendim için değil sırf sizler için sormuştum hani sayemde sizde yersiniz falan diye aaa yoksa ben yermiyim hiç:):):)

birde bişey sorcam sütlaç yiyebiliyomuyuz acaba lütfen evet diyin :):)

yıyebılıyoruz canım bol tarcınlı fındıklı fırın sutlacı ıstedıgımız kadar yıyebılıyoruz ama ruyamızda olmak kosuluyla

papadiya çok güzel vermiş cevabı ben daha ne diyeyim

bu arada papadiya sayesinde gittim 45dk karlara bata çıka yürüdüm
geldim duşumu aldım ooohhh mis
birazdanda yemeğimi yerim temizliğimde bitti evimde mis
akşam çayımıda demler keyfime bakarım

akşam yemeğim
nohut yemeği
tarhana çorbası
yoğurt(ev yapımı)
turp

su 2litre oldu yatana 2.5yaparım
2saat ev işi yaptım 45 dkyürüdüm

çok mutluyum çok
herkese iyi keyifli akşamlar

ınsaallah canım bırbırımıze destek olalım spor konusunda falan cunkı ben baya bır usengecım o konuda

petuş kaçarr öperim herkeslerii yarın görüşürük anacımm mutlu kalınn leptininiz coşsunn inşallahhh
petusum bızde senı operık neselı leptınlı gecelerrrr
çokk sağol yani akşam yatayımda göreyim bari inş. yerim bu gece :)
yat yat erken yatkı bol bol yıycek zamanın olsun

aslında kendim için değil sırf sizler için sormuştum hani sayemde sizde yersiniz falan diye aaa yoksa ben yermiyim hiç:):):)
yoksa yedınmı kız

supersın canım sporunda menunde sende harıkasın bu hafta bu topıc de cok guzel seyler olacak

su an yesılcayımı ıcıyorum
normal cayım demlenıyor
ohhh bol bol ıcıp tv ye bakıcam

ıdealıst ortmenımmmm gelmedınmı eve daha
bak bahar safı neler yapıyo ayar edıyo benı burda

tatlım acıkman çok normal yumurta olmayınca tutmamıştr moralini bozma yarına geçer kardeş olayına gelince her an herşey mümkündür:))
he valla müdür doğru söylüyon iki gündür evde yımırta yok bende kendisini çok özlemediğim için kocişe ısmarlamıyom.anaa bi de hamile olurmuşum ikiz gibi büyütürüm gariii okulada benim yerime ebem gider

sabah menüm(11:00)

10 zeytin
avuc ici kadar peynir
2 adet köy yumurtası kayısı kıvamında
havuc ve maydonoz salatası limonlu zeytinyaglı
1 cay bardagı fındık
1 fincan cay sekersizz

su:2 litre ve 2 ıhlamur cayı

spor :30 dk hızlı yürüyüs (3 km 245 kalori 4080 adım)
ev temizligi

aksam menüm(18:00)

1 kase mercimek corbası
brokoli karnıbahar salatası yogurtlu keten tohumlu
az karnıbahar yemegi
az fasulye yemegi

daha ne olsun bugün birde GRİP olmusum

bilirim o duyguyu hemde yakınenn atlatmanı umuyorum bı an önce :26:

NOLDU KIII bana niye kızdın şimdi
hıc altta kalmıyon bakıyomda

Yapmam mı hiç idealistcim.
Her gün mutlaka 1 saat pilatesimi yapıyorum onun haricinde ya yürüyüş ya egzersiz bir şeyler oluyor çok yorgun hissetmedikçe.

ohhh darısı başıma inşallah tatlım

idealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:

sağol mattika.
hiç canını sıkma aynen devam hep birlikte...
sağol tatlımmm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn,bizde seni özledikk..
300 gmı 1-2 güne veririsinnn,şişkinliktir oo..
haydi bakalımm tam gaz devammmmmmmmmmmm

sağoll famircimmm
inşallah öyle olur tatlımm. kaldığım yerden aynen devammmm

iyi akşlamlar kızlarrr
toptan bir menü bildirimi yapayımmm

sabah
2 yumurtadan hızlı omlet
peynir
zeytin
tere-maydonoz-nane
biberiye çayı
1 portakal
2 kuru kayısı

akşam
yarım kase tarhana çorbası
bulgurlu yaprak sarması ( anneciğimlee sardık)
1 kase yoğurt,yeşil soğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…