Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar ben listeden ayrılsam mı diyorum liste falan paylaşmıyorum, paylaşmıyorum çünkü ana kurallarına uysam da öğün aralarına falan ekmek yiyorum bazen farklılıklar yapıyorum yeni arkadaşlara yanlış örnek olmak istemiyorum.

45 dk yürüdüm duşumu aldım geldimay nasıl terledim nasıl yoruldum anlatamam.ama çok iyi geldi...

merhaba kızlar. 50 sayfa kadar geride kalmışım malesefki. geçmişi okumadan damladım buralara.
dün tartı günüydü ama malesefki katılamadım aranıza. özür dilerim.
Rumuz:yst38
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:90
Bu hafta:88,6
Fark: 1,4
Toplam fark:1,4
Beden:48
Spor: yok
Boy: 169
Hedef: 65
Verilen Kilo: %1.55
bugün misafirlerim vardı. bu yüzden menümü paylaşmayacağım. dün karatayın 2. kitabınıda aldım. bu sefer daha sıkı sarılcam bu işe. (umarım sözümde dururum)

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı ......2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak ıspanak yemegı yanında bıraz kerevızle,20 tuzsuz zeytın,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul....................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,35 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Eklentiler

• $a999.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $a997.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
Bugün yediklerimi yazayım.

1. öğün-2 haşlanmış yumurta+8 tuzsuz zeytin+domates+salatalı+maydanoz+dereotu+peynir+yarımçaybardağı fındık
Ara-soya tatlısı (çoook düşük kalorili )soya sütü diye almıştım tatlısı çıktı. Bende yemiş bulundum :26:
2. öğün- 1 avuç dana söğüş+yeşil salata+1 kase yoğurt
Ara öğün-küçük bir elma+Türk kahvesi+ıhlamur+1 bardak limonlu maden suyu
3.öğün-1 kase bol sebzeli ve tavuklu şehriye çorbası + bezelyeli,havuçlu,brokolili fırında tavuk budu + peynirli ve domatesli yeşil salata + 1 kase yoğurt
şimdide çay içiyorum ama canım müthiş tatlı istiyor
Spor- 40 dk cardio kickboxing

iyi akşamlar kızlar
menümü yazıp çıkıcam.yarın istanbula gidiyorum.inşallah fazla kaçamak yapmam.pazar akşamı dönücem :)

sabah:kaşar peyniri-4 ceviz-6 zeytin- omega 3

öğle:1 lahmacun-ayran

akşam:fırın karnıbahar-çekirdek-omega 3

aaa masalcım olurmu hiç öyle şey bizde yapıyoruz onları
doğru olmadığınıda söylüyoruz sensiz bu topik renksiz olur

Selam canlarımm

sabah
peynir ve bir adet simit

akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran

2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu

Bu gün deli gibi yürüdüm arkadaşlar resmen ayaklarıma kara sular indi derler ya o hesap :)

Ne biliyim leylakcım menülerimi paylaşmayınca acaba dedim listede olmam haksızlık olur mu ..

menüleri niye paylaşmıyorsun
sevabıyla günahıyla paylaş,yoksa başka şeylr mi deniyorsun
ara sıra saphirada denemelerde bulunuyor sonuçlarınıda paylaşıyor bizde kendimize göre yorumlayıp bu bana uyar bu bana uymaz diyoruz
senin bilgi ve deneyimlerine ihtiyacı var burdasın

Ne biliyim leylakcım menülerimi paylaşmayınca acaba dedim listede olmam haksızlık olur mu ..

ara sıra saphirada denemelerde bulunuyor sonuçlarınıda paylaşıyor bizde kendimize göre yorumlayıp bu bana uyar bu bana uymaz diyoruz

loxi birşeyler söyle şu kıza

Menülerime ekmek koyuyorum artık leylakcım.
Bazen yemiyorum ama bazen tost falan yapıyorum.
Arada meyve yiyebiliyorum ama yine 3-4 saat aralıklarla yapıyorum.
Hani yanlış olarak düşünmüyorum kaçamak olarak görmeden yapıyorum.
Veya bazen karatayda yasak olan şeylerden yiyebiliyorum.

Arkadaşlar merhaba
karatay beslenme düzeniyle 10 gün içinde 1 kg verdim. Tamamıyla olmasa da Karatay hocanın kitabına bağlı kalmaya çalışıyorum.
Peki omega3 takviyesiyle ilgili bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Günde 1 adet içiyorum kalhvaltıda. Bir de burada yazmakta bir sakınca var mı bilemiyorum ama, hangi markaları kullanıyorsunuz ve hangi markaları önerirsiniz?

menündeki yaprak sarması dikkatimi çekti çünkü bu akşam bende bulgurlu yaprak sarması yedim ama içime de kurt düştü acaba yanlış mıydı diye? gerci bulgur kurtarır olayı:) diye düşündüm bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…