Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canlarım bir kac sorum var ..
1-aksam yemeginden sonra atıstırma olarak ceviz yiyebilir miyim (8 den önce )?
2-haslanmıs yumurta kabugu soyulmamıs vaziyette ertesi gün yenir mi ?
3-üstüm dar altım geniş deyil yani armut deyilim ,vucudum hemen hemen aynı ölçülerde ama
alt tarafım dar deyil elma deyilim kerevize de benzetemedim kendimi bu durum da benim vucut tipim nedir ??

ablacım sankı kuruyemısler fazla olmus

bana nıye anlattıgını anlamadıgım gıbı,ne anlattıgını da anlamadım papadısşşş,günlük iniş çıkışları da toplayıp haftalık verdıgımız kıloya mı sayalım dıyosun yanıseni uyanık seni
pztesi eksilerimle dövecem kız sizi,savulun uleeeeeeennnnnnnnn

İnşAllah canım İnşAllah...sağolasın ilgin için...
sen ne durumdasın son günlerde?
iyiyim canım,bomba gibi hazırlanıyom pztesi ye

hayırlısı o zaman canım.öbür gün senın de detoks deneyımlerını alırız o zaman:26:

ay ne bılıyım loxıcım oylesıne dertlesmek ıstedım sanursam bı hafta 2. ol dıger hafta 8. ol kımyam bozulzu zaaracım yaaa ıkıncı ogunu 16 da yıyom bu saatlerde ac bıılac kalıyom

1- açsan yıyebılırsın tabıı, ama akşam yemegıyle beraber, veya hemen sonra,diğer türlü ara öğün oluyor
2- bilmiyorum .bende sana bır soru sorayım,ne gerek var 1 gun onceden haslamaya ,zaten 5 dk da haşlanıyor?:26:
3- kum saatisin

ay ne bılıyım loxıcım oylesıne dertlesmek ıstedım sanursam bı hafta 2. ol dıger hafta 8. ol kımyam bozulzu zaaracım yaaa ıkıncı ogunu 16 da yıyom bu saatlerde ac bıılac kalıyom
çok hırslısın sen kız,valla
hanı yazılıda birinci olamadım dıye hastalanan çocuklar vardır ya,onlar gibisin aynı
ne var bunda şaşacak,detoksla 2 haftada vermen gereken kıloyu 1 haftada verdın,geçen hafta da vucut dınlendı,merak etme verırsın bu hafta

açlık konusuna gelince yemekten 2 saat sonra ben de açtım,portakallı kereviz yedım ya,portakalın şekeri mi acıktırdı acaba beni?:26:neyseki geçti şimdibergamotlu yeşil çay aldım elime de,içimin yağğğları erisin diye

Bende senin gibiyim aslında elma değilim armut değili ben neyim :)) dün iki yumurta haşladım ama koktu burnuma yiyemedim ondan kaldı bir tanesi ama atacağım snaıyorum yaa ben bir tutturamıyorum bu yumurtayı kayısı olsun istiyorum cıvık oluyor

valla canım hayatımda ılk kez kılo verme konusunda bu kadar azımlıyım buda sızın sayenızde oldu ıyıkı varsınız hersey bır yana saglık ıcın cok onemlı 9 senedır bel fıtıgım var ve yataktan bıle cok zor kalkıyodum sımdı cok rahatladım hayat kalıtesı artıyo ınsanın
bende sımdı su ıcıp yatıcam sabaha krallar gıbı bır kahvaltı yapıcam nasıp olursa

erısın yagların canım nede yag vardır sende ya benım hayal ettıgım kılodasın zaten daha neyın derdındesın anlamadımkı

amanınn saat 1 olmus nerdeyseheman yatmalıyım yoksam leptinsiz külkedisine dönüşebilirim sabah
iyi geceler herkese

Ya arkadaşlar bu Canan Karatayı biraz dinledim şu cümlesi beni benden etti "Siz yumurta yiyince yumurta mı oluyorsunuz" Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç??

aayy bi görsen beni öyle demezsın

zaten önemli olan kilo degıl vucuttakı yağ oranı canımm,en az 10 kg daha yağ var bende

Ya arkadaşlar bu Canan Karatayı biraz dinledim şu cümlesi beni benden etti "Siz yumurta yiyince yumurta mı oluyorsunuz" Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç??
bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.

'yumurtadaki kolestrol ,direk vucudunuza kolestrol olarak gırmez' i halk dilinde anlatıyor hoca.tabii anlamak isteyene

bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.

'yumurtadaki kolestrol ,direk vucudunuza kolestrol olarak gırmez' i halk dilinde anlatıyor hoca.tabii anlamak isteyene

You are what you eat ben bunu bilirim bunu söylerim Zaten ne zamandır dicem dicem topiğinizi kirletmek istemiyordum ama tutamadım kendimi sohbete devam bana takılmayın

You are what you eat ben bunu bilirim bunu söylerim Zaten ne zamandır dicem dicem topiğinizi kirletmek istemiyordum ama tutamadım kendimi sohbete devam bana takılmayın

:) neden kirletesin ki topiği herkesin kendi düşüncesi her gün yumurta yiyorum ve zayıflıyorum yumurta yiyip yumurta olacaksa bu belki bebek isteyen biri olarak tamda ihtiyacım olan şeydir. Lütfen yumurta yiyip yumurtlayayım :)))

üfff nirdesiniz yawww,çok sıkıldım ben
kahvaltımı bile yaptım bu arada:
2 yımırta
2 kk peynır
10 zeytın
havuc ve turp salatası(akşamdan kalma)
yarım muz
4 civiz
erikli tarçınlı çay

akşam günümüz var işyerindeki arkadaslarla,benim yıyebılecegım çiğköfte ve kısır olcak menude.şimdi ben kahvaltıyı erken yaptım,öğle yemezsem akşama çok acıkırım,öğlen ne yiyim sizce kızlar hem hafıf hem de benı tok tutacak?:26:bide çiköfteyle kısırdan ne kadar yemelıyım sızce?bana kalsa hiç yemem de kesin gönül koyarlar şimdiaslında bu gün fikri de benden çıktı,kendı başıma iş açtım ama gayet iyi niyetliydim,birlik beraberlik motıvasyon olsun diye şeetmiştimdi

kendim çalıp kendim söylemeyi bırak,halay bile çekmeye başladım burda

haydeeee,hobaaaaa:118:

Günaydınnnn Loxicim günaydın...

Sabah sabah halay ne güsellll, spora başlamışın karatayın uykucu kızları sayesinde bak...
Her daim faydalı burası ,uykudayken bile kızlar sana faydalılar :)))

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…