Kalkınca : 1 bardak ılık su
1.ÖĞÜN : 2 Haşlanmış yumurta
avuç içi kadar köy peyniri
5 adet kayısı
5 adet zeytin
5 adet fındık
yarım bardak fıstık
2.ÖĞÜN : 1 kase yeşil salata ( tavuklu ve kaşarlı )
1 küçük kase yoğurt
10 tane leblebi
ARA ÖĞÜN : 2 kuru incir
yarım bardak fındık
3.ÖĞÜN : 2 kepçe yayla çorbası ( yarmalı )
turşu - roka
10 tane fıstık
iyi geceler...
bana nıye anlattıgını anlamadıgım gıbı,ne anlattıgını da anlamadım papadısşşş,günlük iniş çıkışları da toplayıp haftalık verdıgımız kıloya mı sayalım dıyosun yanıburdan ayrılma bebişim
kız nerelerdesın sesın cıkmıyo bugunden berı.evet bu hafta ben 0 kacamak ve bol sporla rekora kosmayı dusunuyorum varmı kapısacak bır yada bırkac gonullu
loxı kız ordan cok mu bellı oluyo ıddaalı oldugum hemen anlamıssın kız menuden spordan cozdun tabı mevzuyuhadı hayırlısı bakalım
ha bıde loxıcım bılıyosun bır oncekı ptesı 85.1 dım ve ıkıncı olmustum 3 gun sonrasında 85.8 e cıkmıstım bu ptesı 84.9 dum yanı aslında 200 grm degıl 900 grm vermıs oldum bunları sana neden anlatıyorum onuda bılmıyorumoyle ıste bacım
iyiyim canım,bomba gibi hazırlanıyom pztesi yeİnşAllah canım İnşAllah...sağolasın ilgin için...
sen ne durumdasın son günlerde?
hayırlısı o zaman canım.öbür gün senın de detoks deneyımlerını alırız o zaman:26:Canım basladim artık bugün bitti bile sayılır detoks sonrasında dikkat ederim artık 1 hafta kadar. Evet bu hafta reglimin 3 gunu tartildigimdan beri 1.200 kg falan gitti ama ben dukani bıraktığımda 64 kg dim. Ama şimdi 65. O yuzden yaptım aslında biran once64 U tekrar görmek istiyorum. Düşünsene tam 2 aydır 64 un altına inemiyorum.sadece 1 gun 63.500 U gördüm. Mutluluğumu tarif bile edemem .7-8 yıldır hiç o kiloyu görmedim çünkü. Bakalım 1.5 kg gitsin su detoksla sonra çok gaza gelicem .çünkü ben 61-62 falan olmak istiyorum. Taktım kafaya yaaaaaaa ooofffff
bir helvacı daha çıktıhemen bir test yap canım.hiç belli olmaz valla:26:
yokya yoktur öyle birşey(yani inşallah) varsa da test yapmayım ne kadar geç öğrensem o kadar kar obooov içime kurtun en babası düştü
2.öğünüm
5 tane patlıcan dolması
1 kepçe ezogelin çorbası
1 tabak lahanalı havuçlu soğanlı salata
1 kk helva(( bi daha eve helva aldırmayacam dayanamıyorum
5 ceviz
4 kuru kayısı
hala doymadım (daha doymazsan beni ye dediğinizi duyar gibiyim)ama senin mazeretın var,emziriyosun dimi
inş. hamile değilsindir,benim çocukların arası 2yas 3 ay,çıldırık çıldırık gezıyorum çogu zaman
nerde hareket orda bereket demi,çokk guzell2.öğünüm:
2 parça kızarmış tavuk
1 bardak ayran
ve su içiyorum bolca
bugün sabahtan dışarda işler vardı 1 saatten fazla yürüyüş yapmış oldum iyi geldi.havada yumuşamıştı.kızıma lcw'dan birşeyler aldım.6.kattaydı yürüyerek çıktım-indim.ohh oda iyi oldu.işyerindede asansörü kullanmıyorum.gerçekten hareketin büyük faydası var.artık sürekli oturmamayaçalışıyorum işyerinde arada kalkıp yürüyüşler yapıyorum adım adım :):):)
hmm iddialı bir hatun daha görüyorum burdabugün kahvaltımı erken yaptığım için 3 öğün yaptım.
1öğün:
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
domates-salatalık
5 zeytin
4-5 günkurusu
çay
omega 3
2.öğün:
8 tane mercimek köftesi
1 dilim elmalı cevizli kek(kitapta tarifi olan,denemenizi tavsiye ederim tadı gerçekten güzeldi)
şekersiz çay
3.öğün:
1 kepçe kuru fasülye
küçük bi tabak bulgur pilavı
çok küçük bi parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
spor:birazdan en az 45 dk yürüyciiiimmm,mikemmel menü ve mikemmel zipor napsam da ayagını kaydırsam acep?
55 miloxaaa 55 dakika yürüdüm anacımm birazdan ayrıntıları yazıcam geçmişi okumaktan kendime sıra gelmiyorki ayy hepinize laf yetiştirmeye uğraşıyorum geneeeee
ivet aynen katılıyorum detoks metoks yapmayın karataydan ayrılmayın valla benim korkunç iştahım açılmıştı sonra kopmuştum zatennn kabus gibiydiiiii15 dk fark attın yani bana terbiyatsız
yarın kendi çapımda bir rekor kırmalıyım
işte ideal kadın tipi....papadiya çok güzel vermiş cevabı ben daha ne diyeyim
bu arada papadiya sayesinde gittim 45dk karlara bata çıka yürüdüm
geldim duşumu aldım ooohhh mis
birazdanda yemeğimi yerim temizliğimde bitti evimde mis
akşam çayımıda demler keyfime bakarım
akşam yemeğim
nohut yemeği
tarhana çorbası
yoğurt(ev yapımı)
turp
su 2litre oldu yatana 2.5yaparım
2saat ev işi yaptım 45 dkyürüdüm
çok mutluyum çok
herkese iyi keyifli akşamlar
diyet de yaparım temizlik de diyosunnnhatta yürüyüş de tebrik koymaktan başka yapacak bişey bırakmadın bize
kendine nazar değdırdın,grip oldun baksabah menüm(11:00)
10 zeytin
avuc ici kadar peynir
2 adet köy yumurtası kayısı kıvamında
havuc ve maydonoz salatası limonlu zeytinyaglı
1 cay bardagı fındık
1 fincan cay sekersizz
su:2 litre ve 2 ıhlamur cayı
spor :30 dk hızlı yürüyüs (3 km 245 kalori 4080 adım)
ev temizligi
aksam menüm(18:00)
1 kase mercimek corbası
brokoli karnıbahar salatası yogurtlu keten tohumlu
az karnıbahar yemegi
az fasulye yemegi
daha ne olsun bugün birde GRİP olmusumgeçmiş olsun
olmaz öle şeyKızlar ben listeden ayrılsam mı diyorum liste falan paylaşmıyorum, paylaşmıyorum çünkü ana kurallarına uysam da öğün aralarına falan ekmek yiyorum bazen farklılıklar yapıyorum yeni arkadaşlara yanlış örnek olmak istemiyorum.anca beraber kanca beraber
kötü örnek olmak ıstemıyorsan sen de karataya uy o zaman tombul şirine
ayyy canım ben kötü örnegım yaa,evet karatayla verdım hepsını ama çook uzun zamanda,temmuzun 10ununda basladım,1 aylık ramazan molası verdım,bırde 70 gunluk gram verememe rekoru kırdım15 kiloyu karatay diyetiyle kaç ayda verdiniz cvp için tşkler
benim kaçamaklarım yuzunden uzadı bu sure,yoksa diyete tam uysam 3-4 ayda da verebılırdım heralde
sindire sindire çift dikiş gidiyom ben
havan batsın45 dk yürüdüm duşumu aldım geldimay nasıl terledim nasıl yoruldum anlatamam.ama çok iyi geldi...
ooo daha bir hafta olmadımı baslayalı,hemen ne molası bu böylemerhaba kızlar. 50 sayfa kadar geride kalmışım malesefki. geçmişi okumadan damladım buralara.
dün tartı günüydü ama malesefki katılamadım aranıza. özür dilerim.
Rumuz:yst38
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:90
Bu hafta:88,6
Fark: 1,4
Toplam fark:1,4
Beden:48
Spor: yok
Boy: 169
Hedef: 65
Verilen Kilo: %1.55
bugün misafirlerim vardı. bu yüzden menümü paylaşmayacağım. dün karatayın 2. kitabınıda aldım. bu sefer daha sıkı sarılcam bu işe. (umarım sözümde dururum)
gelin kız ,yine menü ile resim birbirini tutmuyorIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı .. ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak ıspanak yemegı yanında bıraz kerevızle,20 tuzsuz zeytın,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul....................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,35 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
hm ogle yemegın doyurmadı demekki ara öğün ihtiyacı hıssettiğine göre....Bugün yediklerimi yazayım.
1. öğün-2 haşlanmış yumurta+8 tuzsuz zeytin+domates+salatalı+maydanoz+dereotu+peynir+yarımçaybardağı fındık
Ara-soya tatlısı (çoook düşük kalorili )soya sütü diye almıştım tatlısı çıktı. Bende yemiş bulundum :26:
2. öğün- 1 avuç dana söğüş+yeşil salata+1 kase yoğurt
Ara öğün-küçük bir elma+Türk kahvesi+ıhlamur+1 bardak limonlu maden suyu
3.öğün-1 kase bol sebzeli ve tavuklu şehriye çorbası + bezelyeli,havuçlu,brokolili fırında tavuk budu + peynirli ve domatesli yeşil salata + 1 kase yoğurt
şimdide çay içiyorum ama canım müthiş tatlı istiyor
Spor- 40 dk cardio kickboxing
ara öğün yapacak olsan bıle cevız ye mutlaka,elma gıbı mıdenı kazındırmaz,daha tok tutar
bezelye ve pişmiş havuç da kullanmıyoruz dıyette,glisemik ındeklerı yuksek cunku
iyi eglenceleriyi akşamlar kızlar
menümü yazıp çıkıcam.yarın istanbula gidiyorum.inşallah fazla kaçamak yapmam.pazar akşamı dönücem :)
sabah:kaşar peyniri-4 ceviz-6 zeytin- omega 3
öğle:1 lahmacun-ayran
akşam:fırın karnıbahar-çekirdek-omega 3
sogan suyu ne işe yarıyor canım?Selam canlarımm
sabah
peynir ve bir adet simit
akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran
2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu
Bu gün deli gibi yürüdüm arkadaşlar resmen ayaklarıma kara sular indi derler ya o hesap :)
simiti de gördüm
duruma el koydum canım.menüleri niye paylaşmıyorsun
sevabıyla günahıyla paylaş,yoksa başka şeylr mi deniyorsun
ara sıra saphirada denemelerde bulunuyor sonuçlarınıda paylaşıyor bizde kendimize göre yorumlayıp bu bana uyar bu bana uymaz diyoruz
senin bilgi ve deneyimlerine ihtiyacı var burdasın
loxi birşeyler söyle şu kızagercı sız de halletmıssınız ama
begenemedın mı kız?dıyosun
hazır etsiz çiğ köfte yemıyoruz.kendın yaptıysan sorun yokMenü
Bıldırım
1.öğün:3 tane tereyağında yumurta,10 zeytin,bi avuç peynir,1kayısı ve 1 erik kurusu,1tk.keten tohumu,maydanoz,kırmızı biber yazdan közlenmiş,1çb. ceviz.1 tane 1000 mg. omega3,
2. Öğün:4 tane etsiz çiğ köfte, 1 tane kıymalı lahana sarması,1 porsiyon mantar sote,1/2çb.ceviz,1tk.keten tohumu,1kase yoğurt+1 çk.keten tohumu yağı,1 tane 1000 mg.omega3.
Sıvı:1,5-2 lt.su.1 fincan yeşilçay.
Spor:45 dak. yürüyüş..
loxandra çooook teşekkür ederim, kayısı konusunda beni aydınlattığın için. almış başımı gidiyormuşum meğerse.
birlikten kuvvet doguyor gercektenKALKINCA 1 BARDAK SU
KAHVALTI : (7 - 8 arası) 4 Ceviz
avuç içi kadar tuzsuz lor
2 yumurta
10 zeytin
iki kaşık havuç salatası
( 12-13 arası) 2 kayısı
(15 - 16arası) 1 yumurta
2 gün kurusu kayısı
çok az lor peynir
(19 - 20 arası) köy tavuğu
salata
(22.30) bir bardak süt
2litreye yakın su
liste her ne kadar kötü gibi gözüküyorsa da aslında tam bir nefis savaşı. çünkü gün boyu ve akşam misafirim vardı. börekler, kurabiyeler, tatlılar ve pilava hayır dedim. hazırladım getirdim ama yemedim. en az zararla çıktığıma inanıyorum bu süreçten... daha nice galip çıkacağım davetlere inşallah. ne yalan söylüyüm buraya yazmaya utanırım diye aklıma geldiği için yemedim bi çok şeyi. iyi varsınız yahu. azminden utandığım arkadaşlar , biz de başaracağız sanki?iyi ki varız
leblebi yemıyoruzKalkınca : 1 bardak ılık su
1.ÖĞÜN : 2 Haşlanmış yumurta
avuç içi kadar köy peyniri
5 adet kayısı
5 adet zeytin
5 adet fındık
yarım bardak fıstık
2.ÖĞÜN : 1 kase yeşil salata ( tavuklu ve kaşarlı )
1 küçük kase yoğurt
10 tane leblebi
ARA ÖĞÜN : 2 kuru incir
yarım bardak fındık
3.ÖĞÜN : 2 kepçe yayla çorbası ( yarmalı )
turşu - roka
10 tane fıstık
iyi geceler...
ara öğün itiyacının da kalkması gerekıyor artık.öğlen çok az yemıssın,ondan acıkıyorsun bence
çok güzel menün.tebriklercanlarım bugünkü menüm şöle idi
öğlen tavuk ızgara yanında ızgara soğan kaçtane yedim bilmiyom çook güzeldi
yanında domates maydanoz ve turp
akşam kereviz yemeği içli köftenin dış kısmı 1 tane
10 tane falanda kabak çekirdeği
canlarım bir kac sorum var ..
1-aksam yemeginden sonra atıstırma olarak ceviz yiyebilir miyim (8 den önce )?
2-haslanmıs yumurta kabugu soyulmamıs vaziyette ertesi gün yenir mi ?
3-üstüm dar altım geniş deyil yani armut deyilim ,vucudum hemen hemen aynı ölçülerde ama
alt tarafım dar deyil elma deyilim kerevize de benzetemedim kendimi bu durum da benim vucut tipim nedir ??
çok hırslısın sen kız,vallaay ne bılıyım loxıcım oylesıne dertlesmek ıstedım sanursam bı hafta 2. ol dıger hafta 8. ol kımyam bozulzu zaaracım yaaa ıkıncı ogunu 16 da yıyom bu saatlerde ac bıılac kalıyom
canlarım bir kac sorum var ..
1-aksam yemeginden sonra atıstırma olarak ceviz yiyebilir miyim (8 den önce )?
2-haslanmıs yumurta kabugu soyulmamıs vaziyette ertesi gün yenir mi ?
3-üstüm dar altım geniş deyil yani armut deyilim ,vucudum hemen hemen aynı ölçülerde ama
alt tarafım dar deyil elma deyilim kerevize de benzetemedim kendimi bu durum da benim vucut tipim nedir ??
bana nıye anlattıgını anlamadıgım gıbı,ne anlattıgını da anlamadım papadısşşş,günlük iniş çıkışları da toplayıp haftalık verdıgımız kıloya mı sayalım dıyosun yanıseni uyanık seni
pztesi eksilerimle dövecem kız sizi,savulun uleeeeeeennnnnnnnn
iyiyim canım,bomba gibi hazırlanıyom pztesi ye
hayırlısı o zaman canım.öbür gün senın de detoks deneyımlerını alırız o zaman:26:
bir helvacı daha çıktıama senin mazeretın var,emziriyosun dimi
inş. hamile değilsindir,benim çocukların arası 2yas 3 ay,çıldırık çıldırık gezıyorum çogu zaman
nerde hareket orda bereket demi,çokk guzell
hmm iddialı bir hatun daha görüyorum burda,mikemmel menü ve mikemmel zipor napsam da ayagını kaydırsam acep?
55 mi15 dk fark attın yani bana terbiyatsız
yarın kendi çapımda bir rekor kırmalıyım
işte ideal kadın tipi....
diyet de yaparım temizlik de diyosunnnhatta yürüyüş de tebrik koymaktan başka yapacak bişey bırakmadın bize
kendine nazar değdırdın,grip oldun bakgeçmiş olsun
olmaz öle şeyanca beraber kanca beraber
kötü örnek olmak ıstemıyorsan sen de karataya uy o zaman tombul şirine
ayyy canım ben kötü örnegım yaa,evet karatayla verdım hepsını ama çook uzun zamanda,temmuzun 10ununda basladım,1 aylık ramazan molası verdım,bırde 70 gunluk gram verememe rekoru kırdım
benim kaçamaklarım yuzunden uzadı bu sure,yoksa diyete tam uysam 3-4 ayda da verebılırdım heralde
sindire sindire çift dikiş gidiyom ben
havan batsın
ooo daha bir hafta olmadımı baslayalı,hemen ne molası bu böyle
gelin kız ,yine menü ile resim birbirini tutmuyor
hm ogle yemegın doyurmadı demekki ara öğün ihtiyacı hıssettiğine göre....
ara öğün yapacak olsan bıle cevız ye mutlaka,elma gıbı mıdenı kazındırmaz,daha tok tutar
bezelye ve pişmiş havuç da kullanmıyoruz dıyette,glisemik ındeklerı yuksek cunku
iyi eglenceler
sogan suyu ne işe yarıyor canım?
simiti de gördüm
duruma el koydum canım.gercı sız de halletmıssınız ama
begenemedın mı kız?
hazır etsiz çiğ köfte yemıyoruz.kendın yaptıysan sorun yok
birlikten kuvvet doguyor gercekteniyi ki varız
leblebi yemıyoruz
ara öğün itiyacının da kalkması gerekıyor artık.öğlen çok az yemıssın,ondan acıkıyorsun bence
çok güzel menün.tebrikler
Bende adet düzensizliği var ondan kullanıyorum ama zayıflattığınıda söylüyorlar amazayıflama açısından işe yaradığını söyleyen kimseyi görmedim daha :)
1- açsan yıyebılırsın tabıı, ama akşam yemegıyle beraber, veya hemen sonra,diğer türlü ara öğün oluyor
2- bilmiyorum .bende sana bır soru sorayım,ne gerek var 1 gun onceden haslamaya ,zaten 5 dk da haşlanıyor?:26:
3- kum saatisin
kalıyor bazen kuzu atmamak için koyuyoruz kenara :))
aayy bi görsen beni öyle demezsınvalla canım hayatımda ılk kez kılo verme konusunda bu kadar azımlıyım buda sızın sayenızde oldu ıyıkı varsınız hersey bır yana saglık ıcın cok onemlı 9 senedır bel fıtıgım var ve yataktan bıle cok zor kalkıyodum sımdı cok rahatladım hayat kalıtesı artıyo ınsanın
bende sımdı su ıcıp yatıcam sabaha krallar gıbı bır kahvaltı yapıcam nasıp olursa
erısın yagların canım nede yag vardır sende ya benım hayal ettıgım kılodasın zaten daha neyın derdındesın anlamadımkı
aayy bi görsen beni öyle demezsın
zaten önemli olan kilo degıl vucuttakı yağ oranı canımm,en az 10 kg daha yağ var bende
bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.Ya arkadaşlar bu Canan Karatayı biraz dinledim şu cümlesi beni benden etti "Siz yumurta yiyince yumurta mı oluyorsunuz" Bu nasıl bir zekadır Allahım tıp fakültesinin puanı kaç??
bıraz dınlemek yetmemıs sana canım,kıtabı alıp okumalısın.
'yumurtadaki kolestrol ,direk vucudunuza kolestrol olarak gırmez' i halk dilinde anlatıyor hoca.tabii anlamak isteyene
You are what you eat ben bunu bilirim bunu söylerimZaten ne zamandır dicem dicem topiğinizi kirletmek istemiyordum ama tutamadım kendimi sohbete devam bana takılmayın
kendim çalıp kendim söylemeyi bırak,halay bile çekmeye başladım burda
haydeeee,hobaaaaa:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?